AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
Roma-Parma

A Roma magabiztosan nyeri a meccset

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Taranov
😄DD

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

McFrost
Ma nyerünk és abba a sarokba tolom a gólt!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

szanics
<#worship>

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Rudee
Sorry but due to recorder difficulties, it's missing 10minutes of the 2nd Half.
30' min - 39' min

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Livorno-Roma
Release Info
League: Seria A
Language: English
Number Of Files: 1 +.NFO
Game Date: Sep 18 05
Release Date: Sep 18 05

Video Info
Audio: Layer-1 44100Hz 64kbps
Bit Rate: 650kbps
Codec: SVCD
Frame Rate: 29.97
Resolution: 352x240

szanics
Amilyet Di Canio kapott náci karlengetésért. Dádát, semmi több.

szanics
1. Cassano sérült
2. Ez van sajnos, kellene Cassano

Taranov
1., Nem értem miért nem játszik Cassano
2., Szar az egész csapat, nem igaz, hogy az Udinese és a Livorno ellen sem tudnak gólt rúgni.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Rudee
A szurkolók megint kitettek magukért.
Vágónál 10 milliós kérdés is lehetne, hogy ezért milyen büntetést kap majd a Roma.

McFrost
romaiak nem tudnak gólt lõni...😞((

szanics
Hiába nyomott a Roma. A Livorno ellen egy kapufáig eljutott a csapat, de ettõl még tény marad: a Roma már két bajnoki mérkõzés óta gólképtelen. Livorno-Roma 0-0.

Az eddig 100 százalékos mérleggel rendelkezõ Livorno otthonába, a Stadio Picchibe látogatott a csapat a 3. forduló záró mérkõzésén, és ez a kirándulás nem ígérkezett könnyûnek, mert Luciano Spalletti nem számíthatott a sérült Antonio Cassanóra, Philippe Mexésre és Christian Chivura sem. A mérkõzésen Spalletti új játékrendszert próbált ki, a Roma ugyanis ezúttal három védõvel játszott. Mindössze 20 másodperc telt el a találkozóból, amikor kialakította elsõ helyzetét a vendégcsapat: egy remek csel után De Rossi lõtt 25 méterrõl, a bombaerõs lövés a felsõlécen csattant. A Livornót azonban nem rogyasztotta meg De Rossi bemutatkozása: egy beívelés után Curci és Kuffour nem értették meg egymást, a védõ a kijövõ kapus elõl Luccarellihez csúsztatott, a tavalyi gólkirály viszont nem tudott a kapuba fejelni. Nem sokkal késõb Palladino került helyzetbe a jobb oldalon, de éles szögbõl leadott lövése az oldalhálóban kötött ki. Az elsõ félidõ derekán mindkét kapusnak volt dolga: Curcinak elõbb egy Lucarelli szabadrúgást kellett hatástalanítania, majd sikerrel birkózott meg Fabio Galante szöglet utáni lövésével is, a túloldalon pedig Amelia bravúrjára volt szükség: a volt római hálóõrnek Mancini elõl kellett felszednie a labdát óriási helyzetben. A 39. percben a Livorno nagyon közel került a vezetés megszerzéséhez: bal oldali beadás után a labda valahogy Lucarelli elé került, közeli lövését azonban Curci megfogta a rövid sarok elõtt. A túloldalon Taddei iramodott meg a 41. percben, lapos középre adásáról pedig Mancini csupán néhány centivel maradt le az ötösön.
A második félidõ elején egy Totti-szabadrúgást Galanténak kellett a gólvonalról kivágnia, majd a vendégmester 10 perc után változtatásra szánta el magát: a kiábrándítóan játszó Montellát, aki Taddei-jel, Mancinival és Tottival háta mögött helyzetbe sem került a mérkõzésen - Shabani Nonda váltotta. A kongói támadó beállásával veszélyesebbé vált a Roma támadójátéka. De Rossi lesrõl talált be a hazaiak kapujába, majd a bal oldalon Taddei került a földre a tizenhatoson belül gyanús körülmények között, a játékvezetõ azonban továbbot intett. Egyre nõtt a nyomás a hazaiakon: Totti távoli szabadrúgását Ameliának kellett a kapu fölé ütnie, majd Totti nem sokkal késõbb beívelt, De Rossi azonban középen lemaradt a labdáról. A vendégek lendületét alaposan megtörte, hogy Mancinit sérülés miatt le kellett cserélnie Spallettinek, a támadó középpályást Cufré váltotta. Az utolsó 10 percrõl sokáig fognak beszélni a szurkolók, ekkorra ugyanis teljesen kicsúszott a mérkõzés Trefoloni játékvezetõ kezébõl. Minden egy 20 méteres Roma-szabadrúgás után kezdõdött. A Livorno játékosai háromszor ugrottak ki a sorfalból sípszó elõtt, Totti pedig ezért mindannyiszor csak nekifutott a labdának, a szabadrúgást azonban nem végezte el. A második próbálkozásnál a hazai sorfal egyik tagja, a harmadiknál viszont már Totti kapott sárga lapot. Ennek eredménye az lett, hogy mikor - negyedik nekifutásra - Totti ellõtte a labdát, egy kilenc helyett hat és fél méterre álló játékos blokkolta a szabadrúgást, Trefoloni azonban továbbot intett. Nem sokkal késõbb a játékvezetõ még nagyobbat hibázott: Nonda beadása után Galante kézzel ütötte el a labdát a tizenhatoson belül, a büntetõt azonan nem kapta meg a vendégcsapat. A mérkõzésladát a 85. percben Nonda hibázta el, aki Totti középre húzott labdája után teljesen tisztán fejelhetett az ötösrõl, Amelia azonban óriási bravúrral hárított. A mérkõzés végeredménye így maradt gólnélküli döntetlen.

szanics
Szerintem kutyaütõk, mint nálunk a csatárok.
Montella szép lassan kikerülhetne a csapatból, mert semmit nem csinál a bajnokikon. Ez a Nonda gyerek tíz perc alatt többször került helyzetbe, mint õ egy félidõ alatt...

Rudee
Szerintem ez a Livorno idén ott lehet az UEFA kupás helyek egyikén.

szanics
Kurva Trefoloni, menjen az ilyen senkiházi a pébe!
Köcsög...

gabber_saviola
jah vagy köré, mert ez így gáz

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
vagy köré kéne csapatot építeni!

gabber_saviola
Sajnálom Tottit, nem ebben a csapatban lenne a helye

McFrost
80' Livorno <0 - 0> AS Roma

12' D.D. Ascentis

23' R. Taddei

Taranov
Tudtok adni képet a 3. mezrõl? (ami tavaly narancssárga volt)

McFrost
igen én is úgy érzem...tán mindenki Tottitól várja a csodát....

gabber_saviola
nagy baj van itt a Románál....valami nagyon nem okés

McFrost
54' Livorno <0 - 0> AS Roma

12' D.D. Ascentis

23' R. Taddei

McFrost
nehéz, de Chievo érdekében ütni kell a Livornot, vaty marad aza szégyen hogy Chievo elõrébb van , mint Roma!:-)

gabber_saviola
nehéz ez a meccs nagyon 😞

McFrost
HT Livorno <0 - 0> AS Roma

12' D.D. Ascentis sárga

23' R. Taddei sárga

McFrost
24' Livorno <0 - 0> AS Roma

12' D.D. Ascentis sárga

Copyright © 1998-2005 LiveScore.com

gogoRoma

gabber_saviola
CSOKI ROMA és FORZA ROMA

Rudee

McFrost
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen> - <#eljen>

gabber_saviola

szanics
AS Roma - Arisz Szaloniki 5-1 (4-1)
Góslzerzõk: Aquilani 1. p., Panucci 22., 44. p., Montella 28. p., Totti 53. p., ill. Sanjuro 40. p.

AS Roma: Curci - Panucci, Kuffour, Bovo, Curfe - Aquilani, Dacourt - Mancini (Alvarez 66. p.), Totti, Taddei - Montella (Nonda 73. p.)

Arisz Szaloniki : Pourliotopoulos - Papadopoulos, Gogolos, Naintos, Domoraud (Velonis 56. p.) - Passalis (Gougoulias 78. p.), Sanjurjo, Garcia (Abelas 56. p.), Moisiadis - Nebegleras, Caceres

Az AS Roma fél lábbal már az UEFA-kupa csoportkörében érezheti magát, miután az elsõ forduló elsõ mérkõzésén 5-1-re verte a görög Arisz Szaloniki együttesét. A találkozó alaphangját Alberto Aquilani elsõ percben szerzett gólja adta meg - a Roma a hátralévõ 89 percben is uralta a játékot.

Luciano Spalletti - aki egymérkõzéses eltiltása miatt csak a lelátóról figyelhette a mérkõzést -, meglepõen erõs kezdõtizenegyet küldött pályára, bár a sérüléssel bajlódó Antonio Cassanóra ezúttal nem számíthatott. A korábbi tervekkel ellentétben Vincenzo Montella kezdett egyetlen ékként, mögötte pedig a megszokott Mancini-Totti-Taddei hármas segítette a támadásokat.

Ezzel a támadóalakzattal a vendégegyüttes nem tudta felvenni a versenyt, az Aris ellenállása már az elsõ percben megtört. Az idén elõször a római kezdõcsapatban helyet kapó Aquilani (a pihentetett De Rossi helyén játszott a középpályás) Montella beadása után talált a hálóba, 1-0.

Az utánpótlás-válogatott játékos a 16. percben akár meg is duplázhatta volna saját és csapata góljainak számát, de erõs lövését a vendégkapus hárította. Mindössze öt perccel késõbb már Purlitopulosz is tehetetlennek bizonyult Montella fejesénél, a kapufa azonban megmentette a vendégeket az újabb góltól.

Érett a második Roma-gól, ami végül meglehetõsen furcsa körülmények között született meg. Aquilani beadására Panucci úgy érkezett középen, hogy háromméteres körzetben senki nem ügyelt rá, így a védõnek nem volt nehéz dolga a befejezésnél - a csapatkapitány-helyettes fejesével alig több mint húsz perc után már 2-0 volt az állás.

A 28. percben pedig már 3-0, mert ekkor Montella is feliratkozott a góllövõk névsorára. Ehhez ismét Aquilanira volt szükség, aki remek beadással hozta ziccerbe a csatárt, Montella pedig közelrõl nem hibázott, 3-0.

A magabiztos vezetés tudatában kissé visszavettek a Farkasok, ennek eredményeképpen Sanjuro tesztelte Curcit távoli lövésével az elsõ félóra végén. Ezt a próbálkozást a fiatal kapus még hárította, a római védõk azonban nem vették elég komolyan a figyelmeztetést: tíz perccel késõbb Sanjuro újabb 28 méteres bombájával már Curci sem tudott mit kezdeni, 3-1.

Az Arisz ünneplése azonban nem tartott sokáig, mindössze egy perc telt el ugyanis a szépítõ találat után, mikor visszaállt a háromgólos különbség. A gólszerzõ ismét Christian Panucci volt, aki ismét fejjel vette be a vendégkaput, 4-1.

A szünetben egyik edzõ sem cserélt, a Roma pedig meghajtotta a játékrész elejét. Az 53. percben a kapitány, Francesco Totti is gólt szerzett, aki a tizenhatos sarkától egy remek ballábas lövéssel köszönt be, a húszezer hazai drukker legnagyobb örömére - 5-1.

Néhány perccel késõbb ismét Totti került helyzetbe, egyedül állt szemben a kapussal, de a kapu fölé emelte a labdát. A mérkõzés ezután már nem sok izgalmat tartogatott, Totti azonban továbbra is elemében volt. Egy szabadrúgása épphogy célt tévesztett, majd a 77. percben sikerült újabb gólt szereznie, ezt a találatot azonban a játékvezetõ - vitatható - les címén érvénytelenítette.

A végeredmény így maradt 5-1, így Luciano Spalletti elérte azt, amit ki akart hozni ebbõl a mérkõzésbõl. A római továbbjutás már biztos, így a kulcsemberek pihenhetnek a két hét múlva következõ visszavágón.

Rudee
Igen.

Rudee
Totti góljával 5-1.

szanics
5-1, Totti.

szanics
Félidõ, 4-1.

szanics
4-1, Panucci. Sima liba.

szanics
Kurva élet, gólt kaptunk.

AS ROMA - Aris 3-1, 42'
1' <1 - 0> A. Aquilani
22' <2 - 0> C. Panucci
28' ❤️ - 0> V. Montella
40' ❤️ - 1> Sanjurjo

ez cosmi?

banner <#wow1><#wow2><#guluszem1>]<#wow3>

Taranov
Már 2-0.

McFrost
7' AS Roma (Ita) <1 - 0> Aris Saloniki

1' <1 - 0> A. Aquilani

Copyright © 1998-2005 LiveScore.com

szanics
<#mf2><#gunyos1>

McFrost
ez a banner naon ott van!

McFrost
ménem ing nélkül, as roma helyett kék osztriga bar...

Sheva
kira itt is az új banner

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

nagyon jó az új banner (y)

Rudee

Rudee
Az Udinese edzõje kissé elmebeteg módon irányította csapatát <#vigyor3>