7165
-
#2581 Hát el tudom képzelni, hogy valaki csak azóta Roma drukker, mióta megtáltosodott a csapat. Nincs ebben semmi szégyellnivaló.
Én sem vagyok egy született Roma drukker, a 2004/2005-ös idény óta tetszik a csapat, de igazából a meccseket csak ebben az idényben figyeltem, azelőtt a Baktalórántháza - Felcsút meccsek is kellően lekötöttek. -
#2580 s1-hez nincs stream?:DDDDDDDDDDDDD -
#2579 Akkor tessék rá előfizetni! :D -
#2578 lol
tudom h adta de nincs s1-em -
#2577 de akkor még nem volt Roma drukker -.- -
#2576 ideit is adta a sport1 -
#2575 nem téged minősít -.- -
#2574 bazeg.remélem be fognak jönni a streamek mert akkor nem nagyon látok Roma meccset.pedig az nagyon király ha pl. egy Roma-Lazio-n betelik az Olimpico
vki nem tud egy videót Roma-Lazio meccsről? -
#2573 jaja ez mai...de én még február-március környéki előszerződésről írtam anno...de mondom nem érdekel igazán...a köpönyegforgatók nem kellenek...:) -
#2572 Köszi szépen! Ez igazán rendes volt! :) és ezt erre értettem: "Peti ír valamit te meg tűzbe teszed a kezed az írásért....érdekes" ^^ -
#2571 jah a violaszájton megtaláltam, hogy:
22.05 19.51 -Ufficiale:Tonetto passa alla Roma -
#2570 magyarul? -
#2569 baszk :) -
#2568 nem vágom a spanyolt -
#2567 megbocsájtok -.- -
#2566 Senkinek se szabad hinni!!!! :D -
#2565 Köszi, tetszik :) -
#2564 Ezkerrik asko! Oso atsegina zara! :) -
Zséé #2563 bocs. legközelebb ha esetleg valakire azt mondják hogy hozzánk igazolt akkor majd mellékelem a szerződése fénymásolatát + egy telefonbeszélgetés hanganyagát
Amúgy tudnátok mondani olyan angol nyelvű oldalt ahol viszonylag megbízható átigazolási hírek vannak? -
#2562 ugorj a kútba!
[szólt Peti:P] -
#2561 igen itt is vagyok...ezt még február-március tájékán írták a Fiorentina félhivatalos honlapján a www.violanews.com-on, ami egy iegncsak megbízható forrás...de igazából nem érdekel, hogy nem jön Tonetto...Vidic is eljátszotta amit ő...előszerződés aláírva, aztán hopp máshova megy...az ilyen köpönyegforgatók nem kellenek...tehát leszarom... -
#2560 aha most megmagyarázod a link hiányát -
Zséé #2559 nem, csak ő is olvasta valami olasz oldalon (biztos nem magától találta ki), de majd ha ittlesz akkor elmondja mire alapozta ezt a hírt.
Amúgy meg azért írtam hogy !elvileg! aláírt... -
#2558 szal nincs link, köszönöm
Peti ír valamit te meg tűzbe teszed a kezed az írásért....érdekes -
Zséé #2557 Peti írkodta. Ő pedig követi azt amiket az olasz sajtóban írkodnak. Hónapokig úgy volt hogy már aláírt. Aztán lehet, hogy csak szóban elígérkezett, aztán szart rá.
mondjuk nem mintha annyira égető szükségünk lenne rá, főleg ha jön Diana a Sampból. -
#2556 kb. -
#2555 nb1.hu
nso
-
#2554 és hol írták , hogy aláírt? :O
és nem egy tribálfotbal linket kérek, hanem egy tuttomercatowebes vagy egy calciomercato szintü linket várok -
Zséé #2553 Tényként közölték, hogy aláírt. Persze mostmár semilyen hírnek nem lehet hinni. Majd csak ha elkezdődik a bajnokság azt meglátjuk melyik csapatban tűnik fel. -
#2552 semmi vicc nincs mivel, nem fogadta el a Fiorentína szerződését... -
Zséé #2551 Ebben az a vicces, hogy elvileg már aláírt a Fiorentinához. Tisztára olyan az eset mint Rosicky. Elvben Ő is már 2x az Atleticóhoz igazolt mostmeg arsenal. Sztem végül Tonetto egy 3. csapathoz igazol... -
#2550 tessék kedves -.- -
#2549 Ő milyen poszton játszik? Mennyi idős? -
#2548 Nah végre!!Remélem Tonetto jól fog a Rómában is szerepelni -
WartHogSon #2547 Az AS Roma a brazil Grémio csatárát, Lucio Fernandaót figyeli.
(FOCIVILÁG) -
#2546 elviseltem volna, ha hozzánk jön :(
de mind1 sok sikert neki Romában -
#2545 Megvan az első igazolásunk!!!
A Sampdoria sokoldalú játékosa, Max Tonetto a következő szezontól a Roma mezét fogja viselni.
A játékos ingyen került a fővárosi csapathoz, miután nem fogadta el a genovai csapat szerződésajánlatát. Úgy tudni, hogy a volt Lecce játékos 2008-ig írt alá a Rómához évi 1 millió fontért. Tonettó leigazolását hivatalosan július elsején jelentik be. -
#2544 SRÁCOK AS ROMA FÓRUM EZEKET A SZÖVEGEKET MELLŐZZÜK!!JBALT MEG HAGGYÁTOK BÉKÉN!!
THX!!:DD -
Zséé #2542 akkor azt még biggyeszd a logódra :) -
#2541 k