7165
-
#2702 a fehérhez jön a piros:D -
#2701 nem tudom miért nem a fehérnél van a fehér labda, és miért nem ő áll középen de ez már mellékes, és igen a szüre elég gáz
-
#2700 a bordó is jó.a szürke meg undorító:) -
#2699 hm a Fehér meg a laszti az jöhet:)
-
új mez -
#2697 Crespo -
#2696 mikor kezdődik a bajnokság? -
#2695 Szamics mennyi lett volna a jegy a meccsre???? -
#2694 mit csináltál volna Rómában:DDDD -
#2693 A repjegyre gondoltam, a meccsre a helyszínen vettünk volna jegyet. -
#2692 he?az h van?akkor eleve nem is lehetett jegyet venni.vagy mi? -
#2691 Most februárban lettem volna, de éppen zárt kapus lett a meccsünk a Cagliari ellen, így még időben lemondtam. :( -
#2690 mér?itt vagy mindig:D
amúgy voltál már Roma meccsen? -
#2689 áh, nekem nem lényeges
meg sajna egyre kevesebbet járok erre :( -
#2688 ja.HTML szerkesztéshez nem értek.még hátteret se tudnék berakni.de az is kéne nem?mondjuk AS Roma LOGO-k mozaikban -
#2687 Én sem tudom, hogy kell
Tudod, mit?
Most kérjük meg ketten, és hátha megcsniálja itt is!
Gabber bá', légy oly bátyánk, bvan van pár üres perced, rakd be ide ezt a játékot!
Köszi! :D -
#2686 szanics
nem tudom gabber h csinálta a Palermos topikba azt a sörmegtartós játékot de ha azt meg lehetne oldani ide akkor lenne egy jó Laziolövöldözős játék:D
http://www.giallorosso.da.ru/
ott MASSACRAMOLI és ott az offline-os -
#2685 Béke Kupa,Alpok Kupa -
#2684 Még egy hónap lesz ezután a bajnokság kezdetéig, úgyhogy szerintem ne aggódj, biztos megyünk olyanra is. :D -
#2683 kösz.az uccsó komoly lesz.vmi felkészülési tornára nem hívtak?:D -
#2682 Edzőmeccsek
Helye:
Castelrotto Alpe de Siusi
Trentino tartomány
Ideje:
július 14-22
Részletek:
július 14.
AS Roma -
Egy helyi csapat
július 16.
AS Roma -
AC Bolzano
július 22.
AS Roma -
Dortmund vagy
West Ham United -
#2681 crespo szeretne menni a chelseaből,nem érzi magát ott jól,a milanban jól érezte magát,hát a milan most shevchenko nélkül maradt,ha kell nekik megveszik,viszont ha nem kell a milannak crespo,sztem a romába szívesen igazolna,és jól is járnátok vele.
szvsz a chelsea akkor akarja majd eladni,ha nem sikerül elsózni drogbát -
#2680 de jó.
következő meccsünk mikor lesz? -
#2679 Crespo visszatérhet a Serie A-ba
Olasz lapértesülések szerint Hernan Crespot a Roma csábítja vissza Olaszországba.
A fővárosi klub szeretne csatárt igazolni és a hírek szerint Crespo is a kiszemeltek között van, hiszen az argentin játékos nem akarja meghosszabbítani a szerződését a Chelsea-nél. A csatár korábban már számos olasz klubcsapatban szerepelt és most is szívesen visszatérne csizmaországba, hiszen Shevchenko érkezését követően még kevesebb esélye maradt a folyamatos játékra a Stamford Bridge-en.
Azonban a Chelsea nem nagyon akar megválni Crespotól és az érte kért közel 20 millió fontos vételár elriaszthatja a Romát.
Forrás:asroma.hu
Érdekes lenne -
#2678 asroma.hu Fórum jó?érdemes regisztrálni? -
#2677 #2669 -
#2675 :) semmi gond elnézzük! :P -
#2674 :)
vb még csak 2010ben lesz:)
hát igen,megbolondít engem is a vb láz -
#2673 De 1épként 2008 eb lesz -
#2672 Biztos megfogja várni!! -
#2671 még a 2008-as vb-t megvárhatná szvsz -
#2670 Nem baj ez, nem kell neki mégegy sérülés. Én már ezt a VB-t is kockázatosnak találom Totti és a Roma számára. -
#2669 Totti a VB után lemondja a válogatottságot
A Roma csapatkapitánya elismerte, amennyiben az olasz válogatott kiesett volna csütörtökön a csehekkel szemben, akkor visszavonult volna a válogatottságtól.
Nagy valószínűséggel ez az utolsó világbajnokság, ahol Tottit az olasz válogatott mezében láthatjuk, hiszen a játékos megerősítette azokat a pletykákat, miszerint a VB után lemondja a válogatottságot.
"Ez 90%-ban igaz, azonban most csak a VB-re koncentrálok és remélem, hogy minél messzebb jutunk. Aztán a világbajnokság után újra beszélhetünk róla, reméljük csak július 9-e után." - nyilatkozta a sztár.
Forrás:asroma.hu
nemáááá -
#2668 A szmájli: -
#2667 Aszittem a hollandoknál játszik
A lényeg, hogy figyelem a meccset netezés közben :) -
#2666 ma játszik végre cufre az argentinoknál!! -
#2665 + Tommázi!bá -
#2664 Legyen inkább Chivu, annak úgyis hasonlít a neve a Chievohoz. -
#2663 legyünk 10-ek , de akkor jön a Francseszka is! -
#2662 nem baj,mcfrost örömére írta :)