7165
  • jbal
    de értem.de ilyen hülyeséget.csodálkoztam
  • hunbasser
    azta de lol vagy,hát nem érted????!!! :DDD
  • jbal
    mi van?mi ez?
  • szanics
    Sajnos fogalmam sincs semmiről, most csak a vb és az NBA-döntő tölti ki a napjaimat, a nap egyéb részeiben pedig dolgozom, wc-n vagyok, eszem-iszom-alszom. :D
  • Taranov
    Én úgy hallottam, hogy a Roma a Chievo 7. helyezéséből egyet elcserél sztárcsatárára, Okaka Csukára, így a fővárosi csapat a BL selejtezőt érő 4. helyen, míg a veronai együttes a 8. helyen végez.
  • McFrost
    Szanics!
    A Roma és a Chievo közötti ügyletekről szólhatnál pár szót
  • jbal
    őket csak kedvelem.de azért annyira nem a kedvencem
  • hunbasser
    + még lyonos is
  • jbal
    Arsenalnak meg a Roma-nak
    válogatott meg a Hollandoknak
  • takibalint
    Most te kinek szurkolsz?
  • jbal
    mikor lesz a következő meccsünk?
  • jbal
    Totti

Montella elmegy:
    :)
  • hunbasser
    na,akkor jól tudtam :)
    csak azért,mert jbal úgy írta,h totti,montella elmegy :)
  • gabber_saviola
    Totti nem megy sehova, Montella pedi 1 évre aláír az Empolihoz
  • jbal
    nem megy el Totti
    akkor így Totti,
    Montella elmegy,
    Nonda,
    Okaka
  • hunbasser
    totti elmegy??? ez nekem új :)
    és hová megy?
    én úgy tudom,h montella az empoliba megy
  • 9csöves9
    nem tudom,hál'Istennek nem én vagyok a Roma szurkoló

én még anno olyat olvastam hogy lehet visszavonul és kap valami edzői feladatot a Románál

de lehet csak álmodtam
  • jbal
    Montella nem az Empoliba megy?
  • 9csöves9
    Wanchope sem lassan 30,Montella meg én úgy tudom,hogy visszavonul amit kicsit meg is értek,mert lassan minden szezonban ki kell hagynia fél évet
  • jbal
    Wanchope se?Montella nem tudom minek megy el
  • 9csöves9
    szerintem a Romának mindenképp szüksége van egy olyan csatárra aki egyedül is képes fordulatot hozni egy meccsen

Mido,Nonda,Okaka nem ilyen
  • jbal
    az nem semmi.akkor most milyen csatárok is vannak?Totti,Montella elmegy,Mido,Nonda,Okaka csuka
  • 9csöves9
    jó csatár de nem Serie A szintű

vannak jó időszakai de én emlékszem olyanra hogy a Premier Leagueben jópár éven keresztül nem rúgott gólt,pedig szinte állandó kezdő volt a Cityben
  • jbal
    mér?Wanchope jó játékos.és amúgy sincs csatár
  • szanics
    Neeeeeeee...
  • totti10
    Wanchope a Romába szeretne igazolni
    A Costa Rica-i válogatott támadó, Paulo Wanchope azt nyilatkozta, minden vágya, hogy a Romába igazoljon.
    A csatár elmondta, hogy egyszer régebben már lett volna lehetősége az olasz fővárosba igazolnia és amennyiben most is fennállna ez a lehetőség, biztosan nem vetné el.
    "Nem felejtettem el. 1999. január másodika volt és Zdenek Zeman felhívta az egyik barátomat, aki most a menedzserem. Megértettem, hogy ajánlatott tett, de aztán semmi nem történt."
    Wanchope a VB első mérkőzésén két gólt is rúgott a német válogatottnak és természetesen megragadná az alkalmat, ha lehetősége lenne a Romába szerződni.
    "Játszottam Angliában, egy évet Spanyolországban a Malagában, majd hazatértem. Igaz, hogy 30 éves vagyok, de még legalább két évig szeretnék profiskodni. Az olasz klubok kimaradtak a karrieremből és a Roma az a csapat, amelyikben nagyon jó lenne játszani, hiszen ott olyan nagyszerű játékosokkal tudnék együtt szerepelni, mint Totti például."

• jbal
  • totti10
    Semioli a Romát akarja
    Franco Semioli az Arsenal közeledését utasította vissza azért, hogy a Romába igazolhasson.
    "A Romához akarok igazolni."-jelentette ki Semioli. "Tudom, hogy számos klub érdeklődik irántam, azonban én már meghoztam a döntésemet. Csak azt tudom ismételni, amit eddig is mondtam. Róma és az AS Roma a legideálisabb hely és csapat most a karrierem szempontjából."
    Semioli többek közöt az Inter ajánlatát utasítaná vissza azért, hogy a Romába igazolhasson.
    "Igaz, hogy a helyzetem más lenne, ha az Intert választanám, azonban számomra az a fontos, hogy egy nagy klubhoz igazoljak, és a Roma kétség kívül ilyen klub."-tette hozzá Semioli.

• MnAdI
    A Romát felmentették az útlevél hamisítási ügyben
    Felmentették Franco Sensit és további játékosokat az alól a vád alól, miszerint hamis olasz útleveleket szereztek be.
    A vád szerint 2001-ben egyesek jogtalanul jutottak EU-s állampolgársághoz hamis papírok révén. Az államügyészség 10 hónapos börtönbűntetést kért Sensire, azonban most a római bíróság felmentette az ügyben szereplőket.

Forrás:asroma.hu
  • MnAdI
    A Chievo haza hívja Tommasit
    Damiano Tommasi 9 év után elhagyhatja a Roma csapatát és hazatérhet szülővárosa csapatába, a Chievoba.
    Tommasi a Roma szurkolók szemében egy hőssé vált, amikor hosszú és komoly sérüléséből visszatérve minimálbérért maradt a Roma csapatánál és a szezonban 27 mérkőzésen pályára lépve két gólt szerzett. Azonban a klub még mindig nem ajánlott új szerződést Tommasinak és nem kizárt, hogy a játékos 9 év után elhagyja a Romát. Annak ellenére, hogy külföldi kérői is akadnak, a játékos komolyan fontolgatja azt, hogy visszatér szülővárosába, Veronába.
    Habár Damiano a Hellas Veronában kezdte a pályafutását és 1992-96 között szerepelt a csapatban, most azonban a város másik csapatához szerződne ingyen.
    Tommasi nem az egyetlen játékos a Románál, akinek bizonytalan a jövője, hiszen Bovo, D'Agostino és Palizzoli helyzete sem tisztázott még. A fő gond Bovoval van, hiszen a játékost a Palermoval közösen birtokolja a Roma és a két csapat harcban áll a Chievos Semioliért is.

Forrás:asroma.hu
  • hunbasser
    Forrás: olyan párolgás, amikor a folyadék gőznyomása megegyezik a külső (légköri) nyomással, ami meghatározza a gőz telítettségi hőmérsékletét.
  • totti10
    forrás?
  • gabber_saviola
    linket pls
  • McFrost
    Roma bekeményít:
    Semiolit és Amaurit akarja Spalletti:
    ajánlat: Semioli és Amauri (kb.:7M euro a 2 ára) menne AS Romába,
    Chievo kapná: Scurto 50%-át(másik 50% miénk)+ Brighi 50%-át+ Curcit+Alvarezt!!!
    Vagy valamelyik pléják + 3-4 millió

• gabber_saviola
    köfi már megvan :P

Direttore Sportivo
  • gabber_saviola
    Rómafanok, ki az a Daniele Pradè? (pontos titulust kérek)

köfi
  • takibalint
    Dagad az olasz bundabotrany: Az Olasz Labdarúgó Szövetség játékvezetői bizottságának titkára beismerte, hogy manipulálták a bíróküldést. A mérkőzések játékvezetőit sorsolással kellett kijelölni, de a ceremónia előtt kis jelekkel látták el a neveket tartalmazó golyókat, így mindenki pontosan tudta, melyik meccsre, melyiket kell kihúzni" - mondta Manfredi Martino. A jelekkel a bizottság két vezetője, Paolo Bergamo és Pierluigi Pairetto látták el a golyókat. Moggi jelezte, hogy kiket szeretne a Juventus mérkőzéseire, ennek megfelelően készült a sorsolás.

Guido Rossi, a FIGC-et ideiglenesen vezető kormánybiztos kijelentette: a jövőben a bíróküldő testületet is "külső személyek", várhatóan ideiglenesen kinevezett kormánybiztosok irányítják majd.

Nem indulhatnak olasz csapatok az Intertotó Kupában

Az olaszországi bundabotrány miatt az ország labdarúgócsapatai nem vesznek részt az Intertotó Kupa 2006/2007-es kiírásában - jelentette be kedden késő este Guido Rossi, az itáliai futballszövetséget (FIGC) ideiglenesen irányító kormánybiztos. Rossi kedden találkozott Joseph Blatterrel, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnökével.

A következő szezonban a Palermo és a Livorno lett volna Intertotó Kupa-résztvevő.

Forras: NOL
  • hunbasser
    kamu az egész,azért össze-vissza cikk;)
  • Taranov
    Eléggé össze-vissza a cikk :)

"elkötelezte magát", "bízom benne, hogy sikerül megállapodnunk", "hosszabbítana" stb.
  • totti10
    Chivu: Róma, édes otthon.
    Cristian Chivu újra elkötelezte magát a Roma csapatához annak ellenére, hogy az utóbbi időben egyre többször emlegették a távozását.
    "Nem olvasom az újságokat, mert nincs rá szükségem. Alig várom, hogy újra pályára léphessek az Olimpicoban."-nyilatkozott Chivu.
    A legutóbbi klub, akivel szóba hozták a román védőt a Barcelona volt, azonban Chivu inkább hosszabbítana a Romával.
    "Beszélünk róla és bízom benne, hogy sikerül megállapodnunk. A Roma az egyetlen csapat, amelyik ajánlatot tett nekem. Habár tudom, hogy vannak gondok a Románál, azonban ez az egyetlen klub, amelyik igazán akar engem. A klub célja, hogy folytatjuk azt, amit a múlt nyáron elkezdtünk és a vezetőség elkezdte megerősíteni a csapatot. Abban is biztos vagyok, hogy Luciano Spalletti mester megadja nekünk azt a nyugalmat, amire egy futballistának szüksége van a jó játékhoz. A Bajnokok Ligája volt a célunk és azt hiszem, bebizonyítottuk, hogy megérdemeltük volna."-tette hozzá Chivu.