7165
-
#2742 nem tudod,h mi ennek a betűtíőusnak a neve?
minden olyan válogatottnak amely pumában játszik,ez a font ékeskedik a hátukon,de nem tudom a font nevét. -
#2741 Ezekszerint nem te árulod :D -
#2740 Elkezdte a felkészülést a Roma
A Roma ma elkezdte a felkészülést a következő szezonra és Spalletti szeretettel fogadta az újonnan érkezetteket.
"Nagy lelkesedéssel kezdtünk neki a felkészülésnek."-nyilatkozta Spalletti. "Tavaly nagyszerű munkát végeztünk amivel letettük az alapokat, azonban nagyobb elszántsággal és következetességgel kell tovább építkeznünk. Keményebben kell dolgoznunk, mint a tavalyi szezonban, mert nagyon jól tudjuk, hogy mire képes ez a társaság, csak néha az apró különbségeket szem elől vesztettük és bizony ez az, ami döntő fontosságú lehet."
A Roma a Bolzanohoz közeli Castelrottoban kezdte el a felkészülést, azonban a három újdonsült világbajnok, Totti, Perrotta és De Rossi csak később csatlakozik a többiekhez.
"Nem lehetett könnyű De Rossinak 11-es rúgni a végén, de mindenki bízott benne és ez döntő fontosságú volt."-tette hozzá Spalletti mester.
Spalletti üdvözölte a három új szerzeményt, Max Tonettot, Marco Cassettit és a fiatal tehetség Ricardo Fatyt.
"Már mindannyian edzettek otthon, mindenki nagyon motívált és nagy segítségére lehetnek a csapatnak. Természetesen a régi játékosokban is bízom, akik szintén edzettek otthon a nyári szünidő alatt."
Mexes is a csapattal készül, pedig számos kérője volt azután, hogy remek szezont tudhatott maga mögött a Romával.
"Reméljük, hogy nagyszerű szezon elé nézünk és akár a Scudettot is megnyerhetjük."-nyilatkozta Mexes. "Ugyan azzal a lelkesedéssel készülünk erre a szezonra is, mint ahogy készültünk tavaly. Nagyon jól érzem magam, kipihent vagyok és mindenre elszánt. Fatynak segíteni fogok a beilleszkedésben, habár talán nincs is rá szüksége."
Mexes 2004 óta játszik Olaszországban és amikor a VB döntőröl kérdezik, diplomatikusan válaszol: "Mindkét csapatnak szurkoltam ezért bármelyik csapat győzelmének örültem."
asroma.hu -
#2739 illusztráció
mivel nem a srác csinálta a képet :)
/vásárlás elött megnézheted a terméket, ha kajlinak találod, akkor elállsz az üzlettől :)/ -
#2738 De nem. Ha összeesküvés elméleteket szeretnék gyártani, azt mondanám, hogy piaci. -
#2737 ez vmi régebbi mez -
#2736 csak izé
Nem értem, hogy a 2005/2006-os mezen hogy lehet a mazda a szponzor. -
#2735 9490 Ft :/ -
#2734 elmondom, hogy Az aukció vége: 2006/07/13 17:18:05
szal: 2006/07/13 17:00:00 -kor rádobsz 9 490 Magyar forintot és tiéd a mez
a villám ár meg azt jelenti hogy aki elsőre ajánl 13k-t az viszi
-
#2733 olyan mint egy aukció nem?h én 13000 aztán vki jelentkezik h én 20 meg stb. de nekem már magas a 13000 is:DDDDDD -
#2732 te sem vateráztál még életedben
-
#2731 13000 Ft. :/ -
#2730 [center]
LINK
-
#2729 [center] LINK
-
#2728 Totti visszavonulása hamarosan kiderül
Francesco Totti még mindig nem hozta nyilvánosságra a döntését válogatott-beli karrierjével kapcsolatban.
A Roma csapatkapitánya továbbra sem tisztázta, hogy lemondja-e a válogatottságot, miután Olaszország megnyerte a világbajnokságot. Totti megerősítette, most arra vágyik, hogy minél közelebb legyen a családjához.
"Egy ilyen eredmény után nehéz meghozni ezt a döntést. Azonban én már túlvagyok ezen a lépésen és nemsokára be fogom jelenteni."-jelentette ki Totti.
Totti mindössze 29 éves és minden bizonnyal szerepelhetne további világeseményeken és ezt szeretné a közvélemény is.
Forrás:asroma.hu
-
#2727 megértelek Real-os:D -
#2726 fúú,hát inkább a roma vigye mint a barca,tiszta szívből kívánom h megszerezzétek vucinicet -
#2725 Nem egeszen a Roma topikba tartozik, de mivel en Roma drukker vagyok... Gratula Olaszorszagnak a VB gyozelemert!!! -
#2724 A 22 éves csatárért a Roma és a Barcelona fut versenyt.
Eddig úgy tűnt, hogy a Roma igazolja le a szerb csatárt, azonban most a Barcelona is érdeklődni kezdett Vucinicért és a játékos menedzsere most arra vár, hogy a katalán klub hivatalosan is megkeresse őket.
"Más klubok megkeresésére várunk."-mondta Alessandro Lucci a játékos menedzsere. "Amennyiben senki nem fog érdeklődni, akkor Vucinic hamarosan a Roma játékosa lehet."-tette hozzá.
A spanyol média egyelőre nem tett említést a Barcelona érdeklődéséről.
asroma.hu -
DePreSsZYo #2723 nándikám levagy maradva :D:D:D -
#2722 #2718 :) -
#2721 Jeles esemény a héten...
Ma ünnepli 22. születésnapját Alberto Aquilani, az AS Roma tehetséges középpályása.
Boldog Születésnapot kívánunk!
GRAT!!! -
#2720 Az az igazság, hogy nekem is. -
#2719 Szerintem a tavalyi es a tavaly elotti sokal jobban nezett ki, nekem jobban tetszett. -
#2718 Ma ünnepli 22. születésnapját Alberto Aquilani, az AS Roma tehetséges középpályása.
Boldog Születésnapot kívánunk!
asroma.hu
-
#2717 -
#2716 Cassetti hivatalosan is a Roma játékosa
Marco Cassetti négy éves szerződést kötött a Roma csapatával.
Cassettivel többször is tárgyalt a Roma a közelmúltban és az esetleges szerződtetéséről is szó volt, azonban ezt csak most erősítették meg hivatalosan.
A 29 éves játékos mindössze 1 millió fontért igazolt a fővárosi klubhoz és évi 800.000 fontot fog majd keresni. Cassetti a Roma harmadik nyári igazolása Faty és Tonetto után.
ezaz:D -
#2715 jó drága:D -
#2714 Lionsport -
#2713 Pont ezt akartam kérdezni.
Én a subsidesports.com-on néztem, de egyrészt elég drága, másrészt a méretek és a készletek végesek, harmadrészt nadrág nincs hozzá. -
#2712 hol?:D -
#2711 Nem, bordó-sárgát vettem. -
#2710 És a tavalyi fehérnél is jobb?
Végülis te sem vettél olyat, ugye? -
#2709 np :) -
#2708 Nem vok hülye, de kössz a feltételezést:-)
-
#2707 azért, mert a bordó az elsőszámú mez
másrészt ha megnézed, a cipőhöz adták a zsugát :d -
#2706 kúúúúúúúúúúúúúúúúúúúrva állat -
#2705 Nekem a fehér jön be elsősorban, de a tavalyiak sokkal jobban tetszettek.
Nem gondoltam volna, hogy ez a szimmetria lesz a divat. -
#2704 Boldog Születésnapot Spallettinek! -
#2703 Jeles esemény a héten...
Tegnap ünnepelte születénapját az AS Roma "Meastroja"; Luciano Spalletti.
Hétfőn töltötte be a Mester 47. életévét.
Boldog Születésnapot kívánunk ezúton minden ROMA szurkoló nevében!
Faty a Roma játékosa lett
A francia játékos 5 évre szóló szerződést írt alá az olasz klubbal
Ricardo Faty hivatalosan is a bordósárgák játékosa lett 1.5 millió euróért.
Az üzlet magábafoglalja azt a 10%-ot is, amit a fővárosi csapatnak kellene fizetnie a Strassbourgnak, abban az esetben, ha tovább szeretnék adni Fatyt. Ezen kívül egy barátságos meccs is megszervezésre kerül a két klub között 2007. augusztus 31-ig.