7165
  • hunbasser
    nem tudod,h mi ennek a betűtíőusnak a neve?
    minden olyan válogatottnak amely pumában játszik,ez a font ékeskedik a hátukon,de nem tudom a font nevét.
  • Taranov
    Ezekszerint nem te árulod :D
  • jbal
    Elkezdte a felkészülést a Roma
    A Roma ma elkezdte a felkészülést a következő szezonra és Spalletti szeretettel fogadta az újonnan érkezetteket.
    "Nagy lelkesedéssel kezdtünk neki a felkészülésnek."-nyilatkozta Spalletti. "Tavaly nagyszerű munkát végeztünk amivel letettük az alapokat, azonban nagyobb elszántsággal és következetességgel kell tovább építkeznünk. Keményebben kell dolgoznunk, mint a tavalyi szezonban, mert nagyon jól tudjuk, hogy mire képes ez a társaság, csak néha az apró különbségeket szem elől vesztettük és bizony ez az, ami döntő fontosságú lehet."
    A Roma a Bolzanohoz közeli Castelrottoban kezdte el a felkészülést, azonban a három újdonsült világbajnok, Totti, Perrotta és De Rossi csak később csatlakozik a többiekhez.
    "Nem lehetett könnyű De Rossinak 11-es rúgni a végén, de mindenki bízott benne és ez döntő fontosságú volt."-tette hozzá Spalletti mester.
    Spalletti üdvözölte a három új szerzeményt, Max Tonettot, Marco Cassettit és a fiatal tehetség Ricardo Fatyt.
    "Már mindannyian edzettek otthon, mindenki nagyon motívált és nagy segítségére lehetnek a csapatnak. Természetesen a régi játékosokban is bízom, akik szintén edzettek otthon a nyári szünidő alatt."
    Mexes is a csapattal készül, pedig számos kérője volt azután, hogy remek szezont tudhatott maga mögött a Romával.
    "Reméljük, hogy nagyszerű szezon elé nézünk és akár a Scudettot is megnyerhetjük."-nyilatkozta Mexes. "Ugyan azzal a lelkesedéssel készülünk erre a szezonra is, mint ahogy készültünk tavaly. Nagyon jól érzem magam, kipihent vagyok és mindenre elszánt. Fatynak segíteni fogok a beilleszkedésben, habár talán nincs is rá szüksége."
    Mexes 2004 óta játszik Olaszországban és amikor a VB döntőröl kérdezik, diplomatikusan válaszol: "Mindkét csapatnak szurkoltam ezért bármelyik csapat győzelmének örültem."

asroma.hu
  • gabber_saviola
    illusztráció

mivel nem a srác csinálta a képet :)

/vásárlás elött megnézheted a terméket, ha kajlinak találod, akkor elállsz az üzlettől :)/
  • Taranov
    De nem. Ha összeesküvés elméleteket szeretnék gyártani, azt mondanám, hogy piaci.
  • jbal
    ez vmi régebbi mez
  • Taranov
    csak izé
    Nem értem, hogy a 2005/2006-os mezen hogy lehet a mazda a szponzor.
  • Taranov
    9490 Ft :/
  • gabber_saviola
    elmondom, hogy Az aukció vége: 2006/07/13 17:18:05

szal: 2006/07/13 17:00:00 -kor rádobsz 9 490 Magyar forintot és tiéd a mez

a villám ár meg azt jelenti hogy aki elsőre ajánl 13k-t az viszi
  • jbal
    olyan mint egy aukció nem?h én 13000 aztán vki jelentkezik h én 20 meg stb. de nekem már magas a 13000 is:DDDDDD
  • gabber_saviola
    te sem vateráztál még életedben

• jbal
    13000 Ft. :/
  • gabber_saviola
    [center]

LINK

• gabber_saviola
    [center] LINK

• MnAdI
    Totti visszavonulása hamarosan kiderül
    Francesco Totti még mindig nem hozta nyilvánosságra a döntését válogatott-beli karrierjével kapcsolatban.
    A Roma csapatkapitánya továbbra sem tisztázta, hogy lemondja-e a válogatottságot, miután Olaszország megnyerte a világbajnokságot. Totti megerősítette, most arra vágyik, hogy minél közelebb legyen a családjához.
    "Egy ilyen eredmény után nehéz meghozni ezt a döntést. Azonban én már túlvagyok ezen a lépésen és nemsokára be fogom jelenteni."-jelentette ki Totti.
    Totti mindössze 29 éves és minden bizonnyal szerepelhetne további világeseményeken és ezt szeretné a közvélemény is.

Forrás:asroma.hu
  • jbal
    megértelek Real-os:D
  • hunbasser
    fúú,hát inkább a roma vigye mint a barca,tiszta szívből kívánom h megszerezzétek vucinicet
  • takibalint
    Nem egeszen a Roma topikba tartozik, de mivel en Roma drukker vagyok... Gratula Olaszorszagnak a VB gyozelemert!!!
  • jbal
    A 22 éves csatárért a Roma és a Barcelona fut versenyt.
    Eddig úgy tűnt, hogy a Roma igazolja le a szerb csatárt, azonban most a Barcelona is érdeklődni kezdett Vucinicért és a játékos menedzsere most arra vár, hogy a katalán klub hivatalosan is megkeresse őket.
    "Más klubok megkeresésére várunk."-mondta Alessandro Lucci a játékos menedzsere. "Amennyiben senki nem fog érdeklődni, akkor Vucinic hamarosan a Roma játékosa lehet."-tette hozzá.
    A spanyol média egyelőre nem tett említést a Barcelona érdeklődéséről.

asroma.hu
  • DePreSsZYo
    nándikám levagy maradva :D:D:D
  • Taranov
    #2718 :)
  • MnAdI
    Jeles esemény a héten...

Ma ünnepli 22. születésnapját Alberto Aquilani, az AS Roma tehetséges középpályása.
    Boldog Születésnapot kívánunk!

GRAT!!!
  • Taranov
    Az az igazság, hogy nekem is.
  • takibalint
    Szerintem a tavalyi es a tavaly elotti sokal jobban nezett ki, nekem jobban tetszett.
  • jbal
    Ma ünnepli 22. születésnapját Alberto Aquilani, az AS Roma tehetséges középpályása.
    Boldog Születésnapot kívánunk!
    asroma.hu
  • jbal
  • totti10
    Cassetti hivatalosan is a Roma játékosa
    Marco Cassetti négy éves szerződést kötött a Roma csapatával.
    Cassettivel többször is tárgyalt a Roma a közelmúltban és az esetleges szerződtetéséről is szó volt, azonban ezt csak most erősítették meg hivatalosan.
    A 29 éves játékos mindössze 1 millió fontért igazolt a fővárosi klubhoz és évi 800.000 fontot fog majd keresni. Cassetti a Roma harmadik nyári igazolása Faty és Tonetto után.

ezaz:D
  • jbal
    jó drága:D
  • szanics
    Lionsport
  • Taranov
    Pont ezt akartam kérdezni.
    Én a subsidesports.com-on néztem, de egyrészt elég drága, másrészt a méretek és a készletek végesek, harmadrészt nadrág nincs hozzá.
  • jbal
    hol?:D
  • szanics
    Nem, bordó-sárgát vettem.
  • Taranov
    És a tavalyi fehérnél is jobb?
    Végülis te sem vettél olyat, ugye?
  • szanics
    np :)
  • The FlashBack
    Nem vok hülye, de kössz a feltételezést:-)
  • szanics
    azért, mert a bordó az elsőszámú mez
    másrészt ha megnézed, a cipőhöz adták a zsugát :d
  • szanics
    kúúúúúúúúúúúúúúúúúúúrva állat
  • Taranov
    Nekem a fehér jön be elsősorban, de a tavalyiak sokkal jobban tetszettek.
    Nem gondoltam volna, hogy ez a szimmetria lesz a divat.
  • jbal
    Boldog Születésnapot Spallettinek!
  • jbal
    Jeles esemény a héten...

Tegnap ünnepelte születénapját az AS Roma "Meastroja"; Luciano Spalletti.
    Hétfőn töltötte be a Mester 47. életévét.
    Boldog Születésnapot kívánunk ezúton minden ROMA szurkoló nevében!

Faty a Roma játékosa lett

A francia játékos 5 évre szóló szerződést írt alá az olasz klubbal
    Ricardo Faty hivatalosan is a bordósárgák játékosa lett 1.5 millió euróért.
    Az üzlet magábafoglalja azt a 10%-ot is, amit a fővárosi csapatnak kellene fizetnie a Strassbourgnak, abban az esetben, ha tovább szeretnék adni Fatyt. Ezen kívül egy barátságos meccs is megszervezésre kerül a két klub között 2007. augusztus 31-ig.