AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
adna a mandrill egy kis pézmagot + Portillot cserébe!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

szanics
Jó ötlet! <#nyes><#eljen>

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

McFrost
Olaszország: Cassanót ajánlgatják

2005-11-24 02:35 Utolsó módosítás: 2005-11-24 02:35

Lapinformációk szerint a Románál már hónapok óta kegyvesztett Antonio Cassanót felajánlották a Real Madridnak.

A királyi gárdánál Raúl súlyos és hosszan tartó sérülése miatt keresnek csatárt, ezért a tranzakcióra a téli átigazolási idõszakban sor kerülhet.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

szanics
Én pont ugyanezt mondtam tavaly Cafúra, amikor lyukat ütött Cufre lábán a stoplijával...
Ez ahhoz képest semmi, Francesco csak rendes volt, megnézte, hogy él-e még Nedved. 😄

9csöves9
vagy papirokat mutattak fel hogy elmeháborodott ne tessék már eltiltani?

el tudom képzelni róla

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
attól még hogy ilyen nem lehet szemet hunyni felette

meg kell torolni

Taranov
Tudtuk, hogy Totti ilyen, bele kell törõdni.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

9csöves9
kiváncsi lennék,mit mondanátok ha a saját csapatotok játékosai ellen viselkedne így ez

ahogy figyelem a Roma meccseket sztem nem kell sokat várni nektek sem hasonló undormányra

de lehet vele poénkodni csak szomorú hogy az olasz válogatott vezéregyénisége egy ilyen állat

I.J. = Igy Jártunk 😛PP

felvehetitek az I.J. pólót!!!

9csöves9
erre a hülyeségre tudnék egy két cifra dolgot írni

Taranov
Nem volt ez olyan erõs 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

9csöves9
legszívesebben tényleg anyáznék...Sensinek messze elér a keze,meg a nyelve

Taranov
Ki az a Nedved?

McFrost
Nedved is néha egy alattomos gyík....

szanics
Csoki Fater!
Majd jól elkenem a száját annak, amelyik beszól! A Nedved a faszé' szimulál! 😄D

bmffm856
én ugyan nem láttam ezt az ominózus esetet, de örültem volna, ha eltiltják Tottit így a Fiorentina elleni meccs elõtt...😄...na de mindegy...így még izgalmasabb lesz a meccs...😄...(amit sajna nem fogok látni😞)

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

McFrost
Hail Koma!
Akkor ez jó hír, de biztos lesz miatta anyucizás itt!😄

szanics
Nem tiltják el Francesco Tottit a Nedved ellen elkövetett szabálytalanságért.
A mérkõzés elsõ félidejében Nedved szabálytalankodott Tottival a levegõben, majd ezt követõen Totti kinyújtotta a lábát és úgy tûnt, mintha a fekvõ Nedvedet akarná megrúgni. Elõször úgy tûnt, hogy az esetet nem látta Paparesta játékvezetõ, azonban a televíziós felvételeken jól látszik, hogy Paparesta -aki sárga lapot adott Nedvednek- látta az esetet és az egészet vétlennek minõsítette.
"Ez rendben van. Totti nem szándékosan tette."-mondta Paparesta.

gabber_saviola
Éjjen a király

McFrost
csak nem akarta kézzel megnézni, nehogy melegnek higgyék...

9csöves9
meg biztos csak megpiszkálta hogy jól van e

McFrost
rendes volt akkor Francseszka , mert enyhítette Nedved derék fájdalmait!

9csöves9
felugrott fejelni Nedveddel,aztán mikor földetértek,Nedved fogta a fejét mert rosszul esett.ezután a fekvõ Totti kétszer fejberugta a földön

ha ezért nem tiltják el akkor én magam viszem a felvételt a szövetséghez

Taranov
Miért tiltják el?

McFrost
minél tovább , annál több pontot szerez a Roma....😄DDDD

9csöves9
az már régi😄

gabber_saviola
olyat nem találtam, csak azt hogy jönne a Palermoba <#smile>

9csöves9
van vmi hír arról hogy hány meccsre tiltják el Tottit?

szanics
Spalletti az edzõnk 😄

Taranov
Az nagyon jópofa volt, mikor a saját lábában esett el a srác 😄

Kaplan
Nah ma megnéztem én is. Hát a 11s lol. Ha fellebezik a Juve teljesen biztos vagyok benne, hogy eltörlik a piros lapot. Nagyon benézte Spalletti(? vagy Rodomonti? Nem tom 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Taranov
Nagyon csodálkoztam, hogy ennyire nem tudtunk gólt rúgni, szerintem több lett volna a Romában.

szanics
Akkor majd én.
Ikszes meccs volt egészen addig az 5 percig, mikor összezuhantunk.
Sajnos ez van, Mancini utolsó pillanatban történt sérülése és hiányzása is rosszkor jött, meg hát ez a Juve jobb nálunk. Ha nem is ennyivel, de jobb.

McFrost
b+!!! 1-4!!! 😞(((((

Kaplan
Véleményt nem akarok mondani a teljesítményekrõl, mert még nem láttam a meccset. Holnap reggel bepótolom.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
AS ROMA 1 - 4 JUVENTUS

szanics
Amíg Francesco Totti támadta Fabio Capellot, addig Christian Panucci kijelentette, kezet fog rázni Capelloval a mérkõzés elõtt.
"Személy szerint én csodálom Capellot. Itt Rómában minden ember az árulót látja benne, azonban én szeretettel fogom üdvözölni. Õ az elsõ számú edzõ. Abba beleegyezem, hogy ezt a mérkõzést tiszteletben kell tartani és meg kell becsülni. Az egész világ nézni fogja."-mondta Panucci.
A két csapat között sosem volt barátságos egy-egy találkozó, azonban a kapcsolat csak tovább romlott, amikor Capello a Juventushoz távozott a Romától.
"Jó formában és feltüzelve lépünk pályára. Tudjuk, hogy nincs legyõzhetetlen csapat. Megkeressük majd a gyenge pontjaikat és kitûnõ teljesítményt kell majd nyújtanunk."
A Roma csapatkapitánya, Francesco Totti azonban továbbra is azok egyike, akik nem bánnak kesztyûs kézzel a másik csapat edzõjével, és annak volt római játékosaival.
"Nagyszerû gyõzelmet várok a szurkolóink elõtt."-nyilatkozta Totti a Roma Channelnek. "Gyõzni fogunk és ezzel boldoggá tesszük a szurkolóinkat. A kedvenc mérkõzésem a 2004 februári 4:0-ás találkozó."

szanics
Luciano Spalletti célzást tett arra vonatkozóan, hogy Cassano lehet játszani fog a Juventus ellen.
Eddig úgy nézett ki, hogy Cassano nem kap továbbra sem lehetõséget a Roma csapatában, azonban most úgy tûnik, hogy Spalletti a csatár beállítását fontolgatja.
"Csak a mai edzést követõen fogom eldönteni, hogy beállítom-e Cassanot a Juventus ellen vagy sem."-vallotta be Spalletti.
Luciano Moggi tegnap azt nyilatkozta, hogy Spallettinek játszatnia kellene Cassanot, ezzel is emelve a találkozó színvonalát.
"Talán abban akart nekem segíteni, hogy megverjük a Juventust. A játékosaim nagyon motiváltak. Minden azon múlik, hogy mennyire akarnak gyõzni és hogy milyen felfogásban lépnek majd a pályára. Azt az utat kell folytatnunk, amit elkezdtünk az utóbbi néhány meccsen."
A Roma sorozatban három gyõzelmet aratott a bajnokságban és ha holnap is gyõzni tud, akkor Spalletti számára ez nem akármilyen esemény lesz.
"Ha azt szeretné tudni, hogyan kell a Juventust megverni, akkor nem jótól kérdezi, mert nekem ez még nem sikerült."-nevetett Spalletti. "Tréfát félretéve, nehéz megtalálni a Juventus gyenge pontját. Nekünk a saját erõsségünkre kell koncentrálnunk. A Juventus gondot fog okozni nekünk, de érettnek kell maradnunk és ki kell használnunk az adodó lehetõségeinket."

bmffm856
remek...😄 csak elygünk minél többen! 😄😄 Forza Serie A!! 😄

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

szanics
így már stimmel 😄

szanics
Nekem azt mondja, Not found, pedig mennék 😞

Taranov
Jó áron érdemes lenne megválni Cassanotól, de amíg itt van, ki kéne használni a képességeit.

szanics
õ már hosszabbított Udinében

McFrost
vagy Jaquinta..na azt eltunnám képzelni!

szanics
ahogy hallottam, szó van Di Michele megvételérõl, ami nem menne Cassano téli eladása nélkül

McFrost
jobb lenne ha ragyásképû lovag elhúzna a rákba és valami csöndesebb sztárt igazolnának a helyére..Podolski-t, Valdezt, Kakaó-t,....