7165
-
#2782 hát igen.csatár kell.de nem sztárok kellenek.Vucinic is jó lenne -
#2781 toni jöhetne a fiorentinából!! -
#2780 majd biztos -
#2779 A Roma nem tud semmi jó játékost venni a három kizárt klubtól? -
#2778 na mivan? punnyadunk, senki nem ir? -
#2777 A Juventus, a Fiorentina és a Lazio együttesét a másodosztályba sorolták vissza, ráadásul a Juventust megfosztották az utóbbi két bajnoki címétől, és a következő idényt 30 pont levonással kell kezdenie. A Milan maradhat az élvonalban, ám 15 pont mínusszal kezdi a szezont, és nem vehet részt a Bajnokok Ligája 2006/07-es kiírásában!! -
ja meg 11-0 -
#2775 ja meg Taddei
ma jáccunk edzőmeccset 17:30-tól -
#2774 És nagyon eredményesen :) -
#2773 mancinit is vedd ide, mert van amkor csatárt játszik -
#2772 most melyik igaz?
Helye:
Castelrotto Alpe de Siusi
Trentino tartomány
Ideje:
július 14-22
Részletek:
július 14.
AS Roma -
Egy helyi csapat
július 16.
AS Roma -
AC Bolzano
július 22.
AS Roma -
Dortmund vagy
West Ham United
domani 14 luglio 2006 ore 17.30
AS Roma - Rappresentativa locale Sciliar
Campo Laranza di Castelrotto
Domenica 16 luglio 2006 ore 17.30
AS Roma - Timisoara
Campo Laranza di Castelrotto
Sabato 22 luglio 2006 ore 19.00
AS Roma - Standard Liegi
Stadio di Bolzano
ma jáccunk vkivel -
#2771 sztem nem rossz.meg most h felszabadul csomó játékos csatárt kéne venni mert nincs sok.
Totti
Montella de ő lehet h elmegy
Nonda
Okaka
Cerci -
#2770 Hát Iaquinta sem lenne rossz.
Milyen a Roma anyagi helyzete? -
#2769 Chivu ismét igazolta, jól érzi magát Romában!
A spanyol médiában az elmúlt napokban megjelent, hogy Capello a Cannavaro - Chivu középső védőpárosban látja a megoldást új csapatában. De a román válogatott védő újra biztosította az újságírokat, minden vágya, hogy a Giallorossiknál maradjon.
"Az idei szezonban ott folytatjuk a munkát, ahol tavaly elkezdtük"-mondta a fiatal védő.
"Nagyszerű, hogy egy olyan klub, mint a Real, akar engem. De nekem élvezet a Romában játszani! Már van a csapatban 3 világbajnokunk is!"
Nem csak a Realnak mutatott utat Chivu, a Milan, Inter és a Barca is az elutasított kérők között szerepel.
A hírhez kapcsolódoan egy mási internetes portálon megjelent, hogy a Roma átigazolási célpontjai között Marko Vucinic a Leccéből, Amauri a Chievoból és az Udinei Iaquinta szerepel.
asroma.hu -
#2768 Az sem udvariasabb :D -
#2767 jaa:Dbocs
ez kb.a he? nek a megfelelője -
#2766 Hát ez a "mivan?" -
#2765 mé?:O -
#2764 Tuskó :-O -
#2763 Azért, hogy megvedd! -
#2762 basz szájba a kurva annyát az inter -
#2761 most mér írtad h jbal reggel ezek lejárnak? -
#2760 kutyának meg tessék -
#2759 mivan?:O -
#2758 Ezek a fehér-narancssárga mezek nagyon szépek, de mégsem mutatnak olyan jól, mint a profi fotókon. Nem is értem miért, mert a narancssárga 2004/2005-ös mezem nagyon faszán néz ki minden körülmények között :) -
#2757 ja, de en a romat mint csapatot kedvelem inkabb, bar Totti nekem is az egyik kedvencem, de ennyire azert nem. :)
Olasz mez nem, koszi -
#2756 ne félj Totti nem idén vonul vissza :)
amúgy csak Tottis van a vaterán, de hát amúgy is Romában Ő az Isten
olaszmez esetleg? -
#2755 Olyan nincs, aminek a hatan nincs semmi felirat meg szam? Az jobban erdekelne -
#2754 [center] FIGYELEM JBAL REGGEL EZEK LEJÁRNAK!
LINK 1
LINK 2
LINK 3
LINK 4 -
#2753 Az olasz Internazionale labdarúgócsapata leigazolta az AS Romától a francia Olivier Dacourt-t, emellett szerződtetett két brazil játékost is, nevezetesen Maicon Douglas Sisenandót és Maxwell Scherrer Cabelino Andradét. A 31 esztendős Dacourt két évet írt alá a milánói kék-feketékhez. A 24 éves Maicon a francia AS Monacótól érkezik, és ötéves szerződést köt, míg a mostanáig az Empoliban futballozó, szintén 24 éves Maxwell négy évre kötelezte el magát a Serie A 2006. évi bronzérmes együtteséhez.
Massimo Moratti, az Internazionale tulajdonosa kijelentette: ha az Olasz Labdarúgó-szövetség bírósága bűnösnek találja a Juventust és az AC Milant a megvesztegetési botrányban, akkor a bajnoki aranyérem az Intert illeti.
A bíróság döntése ezen a héten várható, bár korábban azt mondták az illetékesek, hogy a vb-döntőt követő napon hirdetnek ítéletet. -
#2752 khmm...ott vagy...:D -
#2751 és alapból nincs benne?
na megkérdezem a Roma fórumon -
#2750 ya és a windowsban alapból nincs ilyen font -
#2749 a word a fonts mappában lévő fontokat használja,tehát azokat amik alapból a windowsban vannak,vagy amiket te még plusszban feltettél.
bár amikor telepítesz fontot,akkor be lehet pipálni,h bekerüljenek e a fonts mappába,szal mégiscsak máshonnan tölti be a fontokat pl a word is. -
#2748 Word-be nincs? -
#2747 :DDDddddd
egyszerübbet én sem tudok :) -
#2746 jóóóó...:) mennyi font van már ott -
#2745 www.dafont.com
szerintem tuti ott van :) -
#2744 Jeles esemény a héten...
Ma ünnepli 21. születésnapját Gianluca Curci, az AS Roma kiváló kapuvédője.
Boldog Születésnapot kívánunk!
asroma.hu
-
#2743 az a baj a vaterával,h az utlsó negyedórában mindenki megrohamozza,és a végén lehet,h 15 lesz,de most látom,h állapota új,13ért megéri