7165
-
#2822 egyik nap azt álmodtam hogy leigazoljátok Zebinát.de szép is volt -
a zsírkereskedő #2821 hát vucinic leccéjeét nem zárták ki... és ezt tudtam is de thx azért
buffonról is hallottam ő még jó is lenne...
mondjuk én cassanot szerezném vissza "áron alul", attól függetlenül ki mit gondol sztem egy zseni és igenis lehetne vele bánni
szóval nálam ők ketten... -
#2820 Trezeguetról volt szó korábban, az Il Romanista és Roma polgármestere pedig Buffonért lobbizik -
#2819 Vucinic -
a zsírkereskedő #2818 azt nem tudja valaki, hogy a kizárt klubboktól milyen játékosokat céloztak meg a románál?
nem hinném, h senki iránt nem érdeklődünk...
a másik az h azért kell még sztem ember...
-
#2817 ne tudjad már jobban -
#2816 Végülis, ha az a 4-5-6 csapat nem egy országban játszik, akkor nincs gáz, csak a BL-ben kell dönteni köztük :) -
#2815 +lyon szal 4-.- -
#2814 3 -
#2813 hallod jbal, te összesen hány scapatnak is szurkolsz így hirtelen? -
#2812 Damiano Tommasi cáfolta azokat a híreket, melyek szerint megállapodott volna a Levante vezetőségével, hogy a spanyol csapatban folytatja a következő szezonban és kijelentette, egyelőre nem döntötte még el, hová is igazol.
"Egyelőre semmi konkrétum nincsen, csak én és a képviselőm kapott ajánlatot, azonban ezen kívül semmi más nincsen. Jelenleg azt vizsgáljuk, hogy melyik út járható és egy év külföldön jó lenne-e a gyerekeknek."-nyilatkozta Tommasi.
A Levatne elnöke, Pedro Villarroel a spanyol sajtónak a minap azt nyilatkozta, hogy Tommási közel áll ahhoz, hogy aláírja a szerződést az újonnan feljutott klubbal.
asroma.hu -
#2811 Tommasi a Levantéba tart
Damiano Tommasi egyre közelebb áll ahhoz, hogy a spanyol Levante játékosa legyen.
A játékos tegnap este jelentette be távozását a Roma csapatától és most úgy tűnik, hogy a spanyol első osztályba frissen felkerült Levante csapatához szerződik.
"Mindig is kedveltük Tommasi személyiségét."-jelentette ki a Levante elnöke, Don Pedro Villarroel. "Tommasi híres a becsületességéről és a technikai tudásáról. 2 évvel ezelőtt súlyos sérülést szenvedett, azonban az elmúlt évben bebizonyította, hogy visszanyerte a régi formáját."
Úgy tudni, hogy Tommasi még ma este Spanyolországba repül, hogy átessen az orvosi vizsgálatokat.
asroma.hu -
#2810 Hát Iaquinta nagyon jó lenne, de biztos nagy csapatok is meg akarják szerezni. -
a zsírkereskedő #2809 mido akkor blackburnbe akar menni?
sztem iaquinta kéne caracciolo helyett...
vucinicet meg nem ismerem.... -
#2808 Tommasi elismerte, hogy távozik a Romából
Damiano Tommasi bejelentette, hogy hosszú idő után távozik a Romától.
"10 Rómában eltöltött és 10 a Roma csapatában eltöltött év után úgy döntöttem, hogy váltok."-nyilatkozta a kedvelt középpályás. "Nem könnyű megtalálnom a megfelelő szavakat ahhoz, hogy kifejezzem mit is jelent nekem ez a lépés. A váltást választottam azért, hogy újra örömömet leljem a játékban. A döntésem nincs összefüggésben semmilyen ajánlattal vagy megbeszéléssel."
Tommasi elmondta, azt még nem tudja, hogy hol folytatja a pályafutását, bár a szülővárosa klubjával már többször kapcsolatba hozták.
A játékos 1996-ban igazolt a Romába és 263 bajnoki mérkőzésen 14 gólt szerzett. 2001-ben komoly szerepet vállalt a Roma harmadik Scudettójának a megszerzésében.
asroma.hu -
#2807 HTX!
:DDDDD
na jó ne offoljunk -
#2806 Serse Cosmi -
#2805 mi volt a neve? -
#2804 Pontosan :) -
#2803 ja meg egy kicsit dagi volt nem?:D -
#2802 Huuu, az nagy bunkó volt. Baseball sapka, zakó. Kíváncsi lennék annak a figurának a nevére. (Nem hiszem, hogy Spalletti) -
#2801 nem jön be az asroma.hu
-
#2800 és a 05/06-os elején nem?mert vmi kopasz edzőre emlékszek akkor is -
#2799 2004/05 szezon -
#2798 jó lenne ha vmelyik eljönne.
Spalletti az Udinese edzője volt?mikor? -
#2797 Spalletti "bevásárló listája"
Luciano Spalletti - a bíróság elsőfokú döntése után - a csapat megerősítését tervezi, felkészítve a Romát a Bajnokok Ligájának következő sorozatára.
"Szabad a vásár és bármi megtörténhet" - mondta a Firenzei születésű edző."A csapatunk még nem teljes és bízom benne, hogy szerzünk két-három aláírást és pár csereüzletet is lebonyolítunk."
A Roma célkeresztjében szerepel Mirko Vucinic, Vincenzo Iaquinta és Andrea Caracciolo, akik támadó partneri lehetnek Francesco Tottinak.
A montenegrói támadó Vucinic kész elhagyni a Lecce-t, annak ellenére,hogy megmenekültek a kieséstől, bár a jelentős különbség a Roma ajánlata és a Lecce által kért összeg között gátolhatja ezt az üzletet.
Nemkülönben erős késztetést érez arra Spalletti, hogy Iaquinta-t a Stadio Olimpicoba hozza. A válogatott játékos kulcsszerepet töltött be az Udinese 2004/05 sikerében, mikor Spalletti a "Zebráknál" dolgozott.
Általános vélemény erről , hogy Iaquintát csábíthatja a BL-ben való szereplés esélye és hogy ismét a népszerű és kiváló taktikus kezei alatt dolgozzon.
Caracciolo már meglátogatott egy edzést a Románál, és most a Palermoból való távozást fontolgatja. Bár a múlt szezonban csak kereste a helyét, kilenc alkalommal talált a hálóba, de ne feledjük, hogy egy ígéretes tehetség.
A fővárosiak támadója, Mido reméli, hogy hamarosan lezárul a Blackburn-vel a tárgyalás, ami tőkét szabadíthat fel a további nyári átigazolásokhoz.
Az új szerzemények fognak versenybe szállnia a 16 éves Okakával, aki gólt szerzett és ezzel győzelemhez segítette csapatát a Temesvár ellen, a tegnapi előkészületi mérkőzésen.
Forrás:asroma.hu -
#2796 1-0-ra nyertünk a Temesvár ellen Okaka góljával -
#2795 Úgy tunik, hogy az az Empoli csak ijesztegetés volt :) -
#2794 akkor Montella marad? -
#2793 Ferrari bizonyítani szeretne
Matteo Ferrari egy év után visszatért a Romához az Evertonból és bízik benne, hogy a következő szezonja remekül fog sikerülni.
A védő 2004-ben került a fővárosi klubhoz és a 2004-2005-ös szezon borzasztóan sikerült számára, azonban Ferrari most bizonyítani szeretne.
Az a szezon mindenki számára borzasztó volt. Nem szeretnék már sokat gondolni rá."-mondta Ferrari. "Jobb, ha előre tekintek. Szeretném visszaszerezni a szurkolók bizalmát és szeretetét és keményen munkával azonos szintre kerülni Chivuval és Mexes-szel."
A hírek szerint Ferrarinak a római visszatérését megelőzően el kell majd fogadnia, hogy a fizetését csökkenteni fogják. A játékos jelenleg 1.1 millió font körül keres évente.
-
#2792 Montella szeptemberre újra formában lesz
Vincenzo Montella jelenleg felépülőben van egy hosszas vállsérülést követően, és abban bízik, hogy a szeptemberi rajtra már újra a régi formájában lehet, bizonyítva, hogy még nem érkezett el a pályafutásának végéhez.
"Szeptemben bevetésre készen fogok állni, és remélem, hogy a legjobb formámat tudom nyújtani. Talán a késői szezonkezdet még segíthet is nekem a teljes felépülésben."
"Az elmúlt szezon óta egy új ember vagyok, szeretném bizonyítani a küzdeni tudásom. Mindig nagyon lelkes vagyok, mert soha nem éreztem, hogy kiégtem volna."
-
#2791 tudomásom szerint még nem döntöttek róla, de fél hivatalos végeredmény:
Questa la nuova classifica 2005/2006:
1 - Inter
2 - Roma
3 - Chievo
4 - Palermo
5 - Livorno
6 - Empoli
7 - Parma
8 - Milan
9 - Ascoli
10 - Udinese
11 - Sampdoria
12 - Reggina
13 - Cagliari
14 - Siena
15 - Messina
16 - Lecce
17 - Treviso
18 - Lazio
19 - Fiorentina
20 - Juventus -
#2790 fioban is a b-ben nyomta volna -
#2789 nem osztották ki az érmeket -
#2788 Más: Most, hogy ezt a négy csapatot bunösnek találták, a Roma ezüstérmes? -
#2787 Őt vajon miért nem érdekli, hogy két évig a másodosztályban fog játszani? -
#2786 a transzer már megtörtént -
#2785 Róla meg azt hallottam, hogy a Juve-ba megy Mutuért cserébe.
Bocs, hogy minden ötletedet megfújom, de az Origo fórumon ezt írták :) -
#2784 jóvan akkor..... Bojinov is jó lenne -
#2783 Hát ő valószínuleg a Bayernbe megy. Bár még ez sem biztos.