7165
  • 9csöves9
    egyik nap azt álmodtam hogy leigazoljátok Zebinát.de szép is volt
  • a zsírkereskedő
    hát vucinic leccéjeét nem zárták ki... és ezt tudtam is de thx azért
    buffonról is hallottam ő még jó is lenne...
    mondjuk én cassanot szerezném vissza "áron alul", attól függetlenül ki mit gondol sztem egy zseni és igenis lehetne vele bánni
    szóval nálam ők ketten...
  • 9csöves9
    Trezeguetról volt szó korábban, az Il Romanista és Roma polgármestere pedig Buffonért lobbizik
  • jbal
    Vucinic
  • a zsírkereskedő
    azt nem tudja valaki, hogy a kizárt klubboktól milyen játékosokat céloztak meg a románál?
    nem hinném, h senki iránt nem érdeklődünk...
    a másik az h azért kell még sztem ember...
  • jbal
    ne tudjad már jobban
  • Taranov
    Végülis, ha az a 4-5-6 csapat nem egy országban játszik, akkor nincs gáz, csak a BL-ben kell dönteni köztük :)
  • EmIn3m02
    +lyon szal 4-.-
  • jbal
    3
  • Zizou5
    hallod jbal, te összesen hány scapatnak is szurkolsz így hirtelen?
  • jbal
    Damiano Tommasi cáfolta azokat a híreket, melyek szerint megállapodott volna a Levante vezetőségével, hogy a spanyol csapatban folytatja a következő szezonban és kijelentette, egyelőre nem döntötte még el, hová is igazol.

"Egyelőre semmi konkrétum nincsen, csak én és a képviselőm kapott ajánlatot, azonban ezen kívül semmi más nincsen. Jelenleg azt vizsgáljuk, hogy melyik út járható és egy év külföldön jó lenne-e a gyerekeknek."-nyilatkozta Tommasi.
    A Levatne elnöke, Pedro Villarroel a spanyol sajtónak a minap azt nyilatkozta, hogy Tommási közel áll ahhoz, hogy aláírja a szerződést az újonnan feljutott klubbal.

asroma.hu
  • jbal
    Tommasi a Levantéba tart
    Damiano Tommasi egyre közelebb áll ahhoz, hogy a spanyol Levante játékosa legyen.

A játékos tegnap este jelentette be távozását a Roma csapatától és most úgy tűnik, hogy a spanyol első osztályba frissen felkerült Levante csapatához szerződik.
    "Mindig is kedveltük Tommasi személyiségét."-jelentette ki a Levante elnöke, Don Pedro Villarroel. "Tommasi híres a becsületességéről és a technikai tudásáról. 2 évvel ezelőtt súlyos sérülést szenvedett, azonban az elmúlt évben bebizonyította, hogy visszanyerte a régi formáját."
    Úgy tudni, hogy Tommasi még ma este Spanyolországba repül, hogy átessen az orvosi vizsgálatokat.

asroma.hu
  • Taranov
    Hát Iaquinta nagyon jó lenne, de biztos nagy csapatok is meg akarják szerezni.
  • a zsírkereskedő
    mido akkor blackburnbe akar menni?
    sztem iaquinta kéne caracciolo helyett...
    vucinicet meg nem ismerem....
  • jbal
    Tommasi elismerte, hogy távozik a Romából
    Damiano Tommasi bejelentette, hogy hosszú idő után távozik a Romától.

"10 Rómában eltöltött és 10 a Roma csapatában eltöltött év után úgy döntöttem, hogy váltok."-nyilatkozta a kedvelt középpályás. "Nem könnyű megtalálnom a megfelelő szavakat ahhoz, hogy kifejezzem mit is jelent nekem ez a lépés. A váltást választottam azért, hogy újra örömömet leljem a játékban. A döntésem nincs összefüggésben semmilyen ajánlattal vagy megbeszéléssel."
    Tommasi elmondta, azt még nem tudja, hogy hol folytatja a pályafutását, bár a szülővárosa klubjával már többször kapcsolatba hozták.
    A játékos 1996-ban igazolt a Romába és 263 bajnoki mérkőzésen 14 gólt szerzett. 2001-ben komoly szerepet vállalt a Roma harmadik Scudettójának a megszerzésében.

asroma.hu
  • jbal
    HTX!

:DDDDD
    na jó ne offoljunk
  • 9csöves9
    Serse Cosmi
  • jbal
    mi volt a neve?
  • Taranov
    Pontosan :)
  • jbal
    ja meg egy kicsit dagi volt nem?:D
  • Taranov
    Huuu, az nagy bunkó volt. Baseball sapka, zakó. Kíváncsi lennék annak a figurának a nevére. (Nem hiszem, hogy Spalletti)
  • jbal
    nem jön be az asroma.hu
  • jbal
    és a 05/06-os elején nem?mert vmi kopasz edzőre emlékszek akkor is
  • totti10
    2004/05 szezon
  • jbal
    jó lenne ha vmelyik eljönne.
    Spalletti az Udinese edzője volt?mikor?
  • MnAdI
    Spalletti "bevásárló listája"
    Luciano Spalletti - a bíróság elsőfokú döntése után - a csapat megerősítését tervezi, felkészítve a Romát a Bajnokok Ligájának következő sorozatára.
    "Szabad a vásár és bármi megtörténhet" - mondta a Firenzei születésű edző."A csapatunk még nem teljes és bízom benne, hogy szerzünk két-három aláírást és pár csereüzletet is lebonyolítunk."
    A Roma célkeresztjében szerepel Mirko Vucinic, Vincenzo Iaquinta és Andrea Caracciolo, akik támadó partneri lehetnek Francesco Tottinak.
    A montenegrói támadó Vucinic kész elhagyni a Lecce-t, annak ellenére,hogy megmenekültek a kieséstől, bár a jelentős különbség a Roma ajánlata és a Lecce által kért összeg között gátolhatja ezt az üzletet.
    Nemkülönben erős késztetést érez arra Spalletti, hogy Iaquinta-t a Stadio Olimpicoba hozza. A válogatott játékos kulcsszerepet töltött be az Udinese 2004/05 sikerében, mikor Spalletti a "Zebráknál" dolgozott.
    Általános vélemény erről , hogy Iaquintát csábíthatja a BL-ben való szereplés esélye és hogy ismét a népszerű és kiváló taktikus kezei alatt dolgozzon.
    Caracciolo már meglátogatott egy edzést a Románál, és most a Palermoból való távozást fontolgatja. Bár a múlt szezonban csak kereste a helyét, kilenc alkalommal talált a hálóba, de ne feledjük, hogy egy ígéretes tehetség.
    A fővárosiak támadója, Mido reméli, hogy hamarosan lezárul a Blackburn-vel a tárgyalás, ami tőkét szabadíthat fel a további nyári átigazolásokhoz.
    Az új szerzemények fognak versenybe szállnia a 16 éves Okakával, aki gólt szerzett és ezzel győzelemhez segítette csapatát a Temesvár ellen, a tegnapi előkészületi mérkőzésen.

Forrás:asroma.hu
  • jbal
    1-0-ra nyertünk a Temesvár ellen Okaka góljával
  • Taranov
    Úgy tunik, hogy az az Empoli csak ijesztegetés volt :)
  • jbal
    akkor Montella marad?
  • totti10
    Ferrari bizonyítani szeretne
    Matteo Ferrari egy év után visszatért a Romához az Evertonból és bízik benne, hogy a következő szezonja remekül fog sikerülni.
    A védő 2004-ben került a fővárosi klubhoz és a 2004-2005-ös szezon borzasztóan sikerült számára, azonban Ferrari most bizonyítani szeretne.
    Az a szezon mindenki számára borzasztó volt. Nem szeretnék már sokat gondolni rá."-mondta Ferrari. "Jobb, ha előre tekintek. Szeretném visszaszerezni a szurkolók bizalmát és szeretetét és keményen munkával azonos szintre kerülni Chivuval és Mexes-szel."
    A hírek szerint Ferrarinak a római visszatérését megelőzően el kell majd fogadnia, hogy a fizetését csökkenteni fogják. A játékos jelenleg 1.1 millió font körül keres évente.

• totti10
    Montella szeptemberre újra formában lesz
    Vincenzo Montella jelenleg felépülőben van egy hosszas vállsérülést követően, és abban bízik, hogy a szeptemberi rajtra már újra a régi formájában lehet, bizonyítva, hogy még nem érkezett el a pályafutásának végéhez.
    "Szeptemben bevetésre készen fogok állni, és remélem, hogy a legjobb formámat tudom nyújtani. Talán a késői szezonkezdet még segíthet is nekem a teljes felépülésben."
    "Az elmúlt szezon óta egy új ember vagyok, szeretném bizonyítani a küzdeni tudásom. Mindig nagyon lelkes vagyok, mert soha nem éreztem, hogy kiégtem volna."

• gabber_saviola
    tudomásom szerint még nem döntöttek róla, de fél hivatalos végeredmény:

Questa la nuova classifica 2005/2006:

1 - Inter
    2 - Roma
    3 - Chievo
    4 - Palermo
    5 - Livorno
    6 - Empoli
    7 - Parma
    8 - Milan
    9 - Ascoli
    10 - Udinese
    11 - Sampdoria
    12 - Reggina
    13 - Cagliari
    14 - Siena
    15 - Messina
    16 - Lecce
    17 - Treviso
    18 - Lazio
    19 - Fiorentina
    20 - Juventus
  • gabber_saviola
    fioban is a b-ben nyomta volna
  • jbal
    nem osztották ki az érmeket
  • Taranov
    Más: Most, hogy ezt a négy csapatot bunösnek találták, a Roma ezüstérmes?
  • Taranov
    Őt vajon miért nem érdekli, hogy két évig a másodosztályban fog játszani?
  • gabber_saviola
    a transzer már megtörtént
  • Taranov
    Róla meg azt hallottam, hogy a Juve-ba megy Mutuért cserébe.
    Bocs, hogy minden ötletedet megfújom, de az Origo fórumon ezt írták :)
  • totti10
    jóvan akkor..... Bojinov is jó lenne
  • Taranov
    Hát ő valószínuleg a Bayernbe megy. Bár még ez sem biztos.