7165
-
#2863 mohamadou mali-i -
#2861 én se.de a BL-ben és a Eurogoals-ban már ahllottam róluk -
#2860 Igen, Alouról a VB-n hallottam először. Nem vagyok nagy követője a francia bajnokságnak :) -
#2859 külön focisták
Mohamadou a Lyonban játszik és a Real akarja megszerezni
Alou Diarra a Lensban játszik és ott volt a VB-n a francia válogatottban -
#2858 Mohamadou Diarra és Alou Diarra között mi a különbség? Egyáltalán két különböző futballistáról van szó? :) -
#2857 csak az egyik -
#2856 Szerintem biztosan nem, nincs annyi pénzünk. -
#2855 szóval Iaquinta és Vucinic is Roma játékos lesz -
#2854 Luciano Spallettit az elérhető bajnoki címről kérdezték, íme a válasz:
"Tudjuk, hogy nagy esélyt kaptunk a következő szezonra, de az Inter egyelőre előttünk jár, a Palermo és az Udinese pedig jövőre már komoly ellenfél lehet."
Lesz-e erősítés elöl?
"Egy dologról mindenkit biztosíthatok: fogunk igazolni egy csatárt. Hogy Vucinic lesz-e az? Vucinic játéka leginkább Montelláéra hasonlít, nekünk viszont egy Iaquinta képességeivel rendelkező támadó kellene. Ettől függetlenül szeretem a szerb játékát." -
#2853 csatárok kellenek -
#2852 A Lens vezetősége megerősítette a hírt, miszerint előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a Romával Alou Diarra ügyében.
A játékosért a Marseille is bejelentkezett, azonban úgy tűnik, hogy a Roma kedvezőbb helyzetben van. A Lens sportigazgatója Francis Collado megerősítette a Roma érdeklődését, de azt is hozzátette, hogy megállapodás nem született.
"Számos klub érdeklődik a játékos iránt, de még semmi nem dőlt el."-jelentette ki a Lens vezetősége a klub honlapján.
Diarra menedzsere is elismerte a Roma közeledését és hogy a fővárosi klub öt éves szerződést ajánl a játékosnak. A játékosért 6 millió euró körüli összeget kér a Lens.
Rajta kívül Bogdaniért és Appiah-ért is bejelentkeztünk, de sajna szerintem egyik sem elég magas szintű játékos... -
a zsírkereskedő #2851 ezaz kinek fog montella megint 4 gólt rúgni?
már ha marad... -
#2850 ja.csak sorolják le a Lazio-t.mondjuk mi lenne a derbikkel? -
#2849 Szerintem jó ez a fehér háttér.
Végülis mi vagyunk az egyetlen tiszta csapat Rómában. :D -
#2848 ez a 2 h jön egymáshoz?:D
jó akkor maradjon a fehér jó így
-
#2847 nem úgy kell drukkolni egy csapatnak, hogy csak azzal foglalkozol, hogy milyen dizájnos a topikja -
#2846 Nekem jobban tetszik a fehér, mint bármelyik topik egyedi háttere. -
#2845 jó de Roma topikba fehér háttér furcsa -
#2844 most mindenkire rájött a topicdíszítési láz? :S
de főleg Jébalra :\\ -
#2843 így igaz -
#2842 Szerintem jó így, ahogy van. -
#2841 ez meg túl nagy,alig látszódna,meg hát sokáig töltené a topikot.
szvsz egy átlátszó hátterű banner kéne -
#2840 ez ku*va sz@r :DDDD -
#2839 ja de ezt nem közvetlenül kellett volna.de nagyon szép:)az előzőt mozaiknak gondoltam volna.de a Farkasoknak olyan nagy szurkolótábora van legyen szép ez a topik
na még vélemények?és akkor berakathatnánk mert szanics nem valami aktív -
a zsírkereskedő #2838
ez sztem ütősebb lenne -
#2837 mit szólnátok ha lenne vmi ilyesmi háttér?ha kell javítok rajta
-
#2836 A Tommasi éra vége
Damiano Tommasi elárulta az indokát annak, amiért 10 év után elhagyta a Roma csapatát.
"A légkör már nem tetszett nekem. Nem éreztem néhány személyes kapcsolatot jónak és úgy éreztem, hogy el kell jönnöm."-nyilatkozta Tommasi.
A veterán középpályás tavaly októberben tért vissza hosszú sérülését követően és most úgy érzi, változtatásra van szüksége.
"Néhány hónappal ezelőtt meghoztam ezt a döntést, amikor már nem éreztem semmilyen motívációt az edzéseken. Nehéz 10 év után elhagyni ezt a klubot, nagyon nehéz döntés volt."
Egyelőre nem dőlt el, hol folytatja pályafutását a volt válogatott játékos.
asroma.hu -
#2835 A Roma Trezeguet-t akarja, Spalletti kész 10 millió fontot ajánlani -
#2834 Spallettinek egy csatárra és egy középpályásra van szüksége
Luciano Spalletti aggodalmát fejezte ki a Roma eddig igazolásait illetően, hiszen a klubnak nincs eddig egyetlen igazán fontos igazolása sem. A klub arra vár, hogy befejeződjön az olasz labdarúgást mélyen érintő botrány, ami véglegesítené, hogy jövőre indulhat-e a Roma a Bajnokok Ligájában vagy sem.
Az utóbbi hetekben számos nagy játékos neve felmerült a Romával kapcsolatban, azonban eddig senkit nem igazolt le a fővárosi klub.
asroma.hu -
a zsírkereskedő #2833 hát hozzájuk képest mind palermo mind bogdani visszalépés...
paleronak vannak jó napjai de bogdani nem a mi szintünk...2.5 milliót meg végképp nem ér
bogdani nem is tudom h 10gól felett lőtt-e valaha is bajnokságban...pedig csatárnál ez alap sztem ha nagyjából minden meccsen játszik -
#2832 ja Iaquinta Vucinic vagy/meg Toni -
a zsírkereskedő #2831 palermo még csak csak de egy albán bogdani már túlzás...
főleg h fiatalokat akarnak érte adni... a fiataloké a jövő - rosi curci cerci de rossi totti csak h az akadémiáról kikerülteket nézzük..
iaquinta kéne akkor már inkább -
#2830 Roma linked with Boca Juniors star Palermo
Roma are being linked with a shock move for Boca Juniors star Martin Palermo.
The Argentina international had an unsuccessful stint with Villarreal two seasons ago, which was blamed largely on injury.
Roma coach Luciano Spalletti is a big fan of Palermo and wants to add an experienced striker to his attacking options this summer.
A MÁSIK:
Roma make surprise move for Siena's Bogdani
Roma are set to trump Udinese for Siena striker Erjon Bogdani.
Udinese had an agreement with Siena over a fee for the Albania international two weeks ago, but couldn't agree personal terms with the striker.
Siena have been considering other offers and director general Giorgio Perinetti met with Roma counterpart Daniele Prade over the weekend.
Perinetti wants £2.5 million for Bogdani, while Roma would prefer to include two young players in a swap proposal.
-
#2829 jók vagyunk.Belga 2.helyezett -
#2828 Újabb Roma győzelem
Harmadik előkészületi mérközésén is győztesen hagyta el a pályát Spalletti legénysége.
Tegnap lejátszotta utolsó edzőmérkőzését az AS Roma. A Standard Liege együttesét fogadták "hazai" pályán, és 0:0 első félidő után 13 perc alatt eldöntötték a mérkőzést!
A 3:0 végeredmény kialakításában a Alessio Cerci(47'), Aleandro Rosi(54') és Alessandro Tulli(61')egy-egy góllal vették ki a részüket. A csapatból hiányzott Mexes, Montella és Doni.
A fiuk most pár napos pihenőt kaptak, majd szerdától folytatódik a felkészülés Trigoriában.
asrmoa.hu -
#2827 jaj mer te megtudod.Arsenal,Real jaj bocs azt már eldobtad,francia válogatott -
#2826 az a baj hogy már magad se tudnád megszámolni :P -
#2825 Akkor jovore lesz 80 eves az AS Roma. Valami galamerkozes lesz? -
#2824 Jeles esemény a héten...
Boldog Születésnapot AS ROMA!
"...1927. július 22-én az Olasz Labdarúgó Szövetség épületében az Alba, a Fortitudo és a Roman csapatának képviselői elfogadták az egyesülés ötletét a jó és sikeres római sportért, és megegyeztek abban is, hogy megszakítják a Lazio-val a tárgyalásokat. A döntés jónak bizonyult, hiszen az Albának nagy szurkolói tábora volt, a Furtitudo a játékosokat adta, a Roman pedig pénzt hozott a fúzióba. Ezen a napon született meg egy új csapat, az Associazione Sportiva Roma...."
Remélhetőleg még sokáig ünnepeljük ezt a napot! GRAZIE ROMA!
asroma.hu -
#2823 a Reálba nem is lehet hallani felőle semmit