7165
-
#2903 Ja meg Vieira is. Ezekről tudok. -
#2902 Így már elképzelhető, hogy akik eddig elmentek, fölöslegesen tették.
Zambrottán, Cannavarón és Emersonon kívül igazolt el valaki? -
#2901 Így már elképzelhető, hogy akik eddig elmentek, fölöslegesen tették.
Zambrottán, Cannavarón és Emersonon kívül igazolt el valaki? -
#2900 mindenki bízik benne,mindent meg is fogunk érte tenni
-hogy ne legyen ennyire off-épp ezért kétlem hogy Trez hozzátok igazol,mindenkit meg akarunk tartani -
#2899 Azt nem hiszem őszíntén szólva, hogy egy enyhítés után szigorítanák. -17-tel már feljuttok vajon? -
#2898 -17-re modosították,de most az olimpiai bizottsághoz fordultunk enyhítésért.viszont így az is benne van a pakliban,hogy az a bizottság a C-be sorol minket -
#2897 Mármint ezüst :D -
#2896 Legalább bronzérmesek lettünk.
Viszont ezek a pontlevonások nem annyira bíztatóak a jövő évi bajnoki címre nézve.
A másik kérdés: A Juvénél maradt a 30 pont levonás a másodosztályban? -
#2895 Bogdani a Romába tart
A Siena csatárát a Roma követi szoros figyelemmel.
A Siena sportigazgatója, Giorgio Perinetti elismerte, hogy a Roma komolyan érdeklődik az egyik játékosukért, Erion Bogdaniért.
"Jelenleg nem folynak tárgyalások, csak a kezdeti kapcsolatfelvétel történt meg. Voltam Bolzanoban, ahol a Roma a Standard Liege-el játszott barátságos mérkőzést és beszéltem Daniele Pradéval számos dologról, és nem csak Bogdaniról. Egy olyan játékos, mint Bogdani fontos lehet Spalletti taktikája számára. Remek tudású játékos, jól tartja a labdát."
-
#2894 Appiah-ért érdeklődik a Roma
A játékos menedzsere szerint a játékos közel áll ahhoz, hogy a Roma játékosa legyen.
"A Roma meghatározó csapat az európai labdarúgásban és nagy klubnak számít. Stephen remekül illene a csapatba."-nyilatkozta Frank Trimboli. "A világbajnokságot követően rengetegen érdeklődtek Appiah iránt, köztük a Roma is és én beszéltem is velük."
Appiah annak ellenére szívesen távozna a Fenerbahce csapatától, hogy élő szerződése van a török klubbal. Appiah, menedzserével ellentétben inkább Angliát preferálná, mint végső állomást.
"Olyan klubok érdeklődnek irántam, mint a Roma, a Juventus és a Marseille."-jelentette ki két héttel ezelőtt Appiah. "Azonban én nem akarok újra Olaszországba szerződni. Inkább Angliába vágyom, ez a fő célom."
-
Milan indulhat a BL-ben de lehet h az UEFA nem engedi.Juve-nak 017 pont -
#2892 Inkább arról beszéljünk jbal csesztetése helyett, hogy végül a másodfokú ítélethirdetés után hogy áll a 2005/2006-os idény tabellája, és milyen büntetéseket kaptak a bunösök? -
#2891 Vucinicért elég sokat kérnek. Örülnék, ha végre megoldódnának a csatárgondjaink, de az Inter 11.5 millióért Vieirát vesz, akkor Vucinic megéri ennyiért? -
#2890 Mido Rómában maradhat?
Luciano Spalletti edzésmunkája alapján elégedetten nyilatkozott az angliai kitérő után az AS Romához visszatérő Midoról.
18 hónapos kölcsönszerződése után ismét a Rómában próbál bizonyítani az egyiptomi válogatott támadó, Mido, és a jelek szerint jó úton halad efelé.
Bár a csatár arra számított, hogy a White Hart Lane-en hosszabb távon számítanak rá, a Tottenham vezetősége végül nem tartott igényt szolgálataira, míg a korábban iránta érdeklődő Blackburn pedig végül Benny McCarthyt választotta.
Spalletti azonban nem akar minden áron megválni tőle, elégedett edzésmunkájával.
"Mido egy nagyon motivált labdarúgó, de még be kell épülnie a csapatba. Megpróbálunk segíteni neki ebben azzal, hogy egyelőre másfajta edzésmunkát végez, mint a többiek. Láttam már játszani néhányszor, vitathatatlanul erős és jól fejelő labdarúgóról van szó" - nyilatkozta Spalletti, aki egyelőre köztudottan csatárhiánnyal küzd csapatánál.
/www.skysports.com/
-
#2889 Jah és mindenki jo lenne ha oda irna ahova tarozik! -
#2888 ÁÁÁ nem hiszem el h mindig van vki v mi ami rontja a topikot és
megy feszültség keltés!!!
Jbal-t nem kell leszolni és nem kell masokat a szurkolásuk miatt leszolni!!
THX mindenkine! -
#2887 -
a zsírkereskedő #2886 most mondj el 10 miatyánkot
és akár el is felejthetjük -
#2885 Én csak azt mondtam, hogy egy vicc vagy, mi ebben a flémelés? -
a zsírkereskedő #2884 tuti vmi magyar "focicsapat" elvakult drukkere:D -
#2883 miért is?egyáltalán te ki vagy és mit képzelsz magadról h bejössz ide flémet kelteni? -
#2882 Jbal... te egy vicc vagy... -
#2881 A Roma közeledik Vucinichoz - összefoglaló
A channel4.com a tervezett átigazolásokról ír, linkben a teljes cikk angolul, itt az összefoglaló magyarul:
MIRKO VUCINIC:
A Roma kész 5.7 millió fontot ajánlani a Leccének Mirko Vucinicért. Az összegen kívül a Farkasok Giacominit, Grillót és Cercit adnák cserébe. A Lecce ugyanakkor 8.5 millió fontot, valamint Rosit és Okakát akarja.
Az ügy végére a jövő hét végéig pont kerülhet, a Roma ugyanis szeretné, ha Vucinic minél hamarabb csatlakozna a felkészülés közepén járó csapathoz.
STEPHEN APPIAH
Egy csatáron kívül egy középpályás is érkezhet még a rómaiakhoz. A két kiszemelt közül Appiah, aki korábban már játszott Olaszországban, állítólag szívesen visszatérne Itáliába.
"A világbajnokság után többen megkeresték ügyfelemet, köztük volt a Roma is" - mondta Frank Trimboli, a ghánai válogatott labdarúgó menedzsere. "Ugyanakkor a Fenerbahce elégedett Appiah-val, és semmi jel nem mutat arra, hogy el akarják adni. Ez azonban megváltozhat."
ALOU DIARRA
A channel4 szerint is a Galatasaray és a Roma van még versenyben Diarráért, a francia ugyanakkor a Farkasokhoz szerződne szívesebben.
Ami biztos: 4.1 millió font alatt Diarra jelenlegi csapata, a Lens nem fogja elengedni egyik legjobbját.
/www.channel4.com/
-
#2880 kérdeztem is h ez vicc?
és ennek semmi köze ahhoz h hány klubnak szurkolok
és nem kell ide beokoskodni nem vagy Roma drukker
vagy igen?azért jársz ide? -
#2879 fú ecsém...látod,ha az ember 3 külföldi csapatnak drukkol egyszerre,abból az a tanulság,h nem érti a poént.(mondjuk nem volt akkora poén,csak színeztem a topikot) -
#2878 :D -
#2877 ez vicc?
az asroma.hu-n is 6 milliót írnak -
#2876 Irány baromkodni a Real-topikba, ecsém! ^^ -
#2875 ájjjájj,látom nem fordítasz vmi jól,diarra azt mondta,h a roma nála csak a 6. csapat ahová menne -.- (ne tájékoztasd őket félre szanics!) -
#2874 Diarra az AS Romát választaná
A francia válogatott labdarúgó, Alou Diarra szívesen igazolna Rómába. A Farkasokat többre tartja jelenlegi csapatánál, a Lens-nál, míg a másik érdeklődő, a török Galatasaray ajánlata kevésbé vonzó számára.
A 25 éves védekező középpályást több csapattal szóba hozták a nyári átigazolási időszakban, és a jelek szerint a Galata és a Roma maradt versenyben érte.
"Mindkét csapat bejelentkezett értem a menedzseremnél. Ha csak rajtam múlna, én a Rómát választanám, mert a klub megfelel azoknak az elvárásoknak, amiket én támasztok következő csapatommal szemben. A tárgyalások zajlanak, de még nem állunk közel a megegyezéshez. Akkor sem esem kétségbe, ha a Lens-nál maradok, de a legszívesebben Rómába igazolnék" - mondta a francia.
A Roma a hírek szerint öt évre szóló szerződést tett Diarra elé, míg a Lens 6 millió eurót tehetne zsebre az átigazolásért.
/www.skysports.com/ -
#2873 kösz móó:D -
#2872 Igen, ezeket én fordítom. -
#2871 köszönjük szanics!
de ezeket te fordítod le és ezek nem asroma.hu-s hírek ugye? -
#2870 Nagyon köszönjuk a többiek neveben is és szerintem mondenki igyekszik mag marad és latogatni és véleményt a alkotni ebben a rermek topikban!!!! -
#2869 Kedves Fórumozó pajtások! :D
Mivel kialakult egy állandó mag, amely látogatja az AS Roma-topikot, úgy érzem, eljött az ideje, hogy tegyek értetek valamit házigazdaként.
Az alább látott két hír formátumához hasonlóan igyekszem ezért minden reggel megosztani majd Veletek a legfontosabb információkat csapatunkkal kapcsolatban.
Hogy meddig bírom majd, azt nem tudom, de reggelenként megpróbálom az előző 24 óra termését megtalálni.
Üdv,
szanics -
#2868 Okaka Vucinic-ért?meg Faty őt most vettük máris odaadnánk? -
#2867 Mondjuk Iaquintanak jobban örülnék nekem szmpatikusabb mint Trezeguet az mondjuk tény h tapasztalatlanabb!!!! -
#2866 Haat nem lenne rossz ha sikerulne + szerezni Trezeguet!!!
Legalább lehet ne 1 jo tamadonk!!!! -
#2865 A Roma egy vagyont adna Trezeguet-ért
Már csak két csapat van versenyben a Juventus francia támadójáért, David Trezeguet-ért.
Mikor a francia bejelentette távozási szándékát a zebramezesektől, három jelentkező igyekezett azonnal lecsapni rá: az Inter, a Roma és a Lyon. Utóbbi azonban már nem tudja előállítani azt az összeget, ahol a licit jelenleg tart az együttesek között, így kiszállt a versenyből.
A legutóbbi, 20 millió eurós (13.7 millió fontos) ajánlatot az AS Roma tette, és kétséges, hogy efölé megy-e az Inter, miközben Patrick Vieira megszerzésén is fáradoznak, Zlatan Ibrahimovicsért pedig a Milannal birkóznak.
www.skysports.com -
#2864 Vucinic egyre közelebb az AS Romához
Hosszas várakozás és a Calciopoli ügyének lezárása után pont kerülhet a Mirko Vucinic és az AS Roma közti átigazolási ügy végére.
Miután biztossá vált, hogy a Lecce a Serie B-ben kezdi meg az idényt, míg a Roma a Bajnokok Ligájában indulhat, felgyorsultak az események a két klub és a játékos között.
A Roma 8 millió eurót és Rosit, valamint Fatyt adná a támadóért, bár a Lecce 9 millió eurót és Rosit, valamint Okakát szeretné cserébe.
Mivel az ajánlatok nagyon közel állnak egymáshoz, a hét végefelé lezárulhat az átigazolási ügy, így Vucinic rövidesen a Roma játékosa lehet.
/www.goal.com/