AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheva
kicsit nagyon megkésve Gratulálok a Ramo csapatának a Milan elleni gyõzelem miatt!

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDdddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
Köszi, túlképzett vagyok Palermóból, eddig is tudtam ezeket a neveket 😄

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

gabber_saviola
két nevet mondok: Di Michele és Caracciolo
egy életre megjegyzed ezt a két nevet 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
szétszedünk titeket, apró rózsaszín cafatokra! 😄

gabber_saviola
üdv a negyeddöntõben 😊

9csöves9
arról nem is beszélve,hogy a Livornósok meg kommunista jelképeket használtak ahogy mindig is szokták

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Taranov
Azt gondoltam, hogy Olaszországban ez a törvényes tiltása ellenére megengedett.
Kár, hogy pont ebbõl csinálnak ügyet. A szurkolói verekedést pl. szerintem is le kell állítani, ahol létezik, de a náci jelképek nem különösebben zavarnak 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

szanics
A Romának zárt kapuk mögött kell lejátszania a következõ bajnokiját a Livorno elleni meccsen elhelyezett rasszista transzparensek miatt.
Szurkolók egy csoportja náci jelképeket aggattak ki a lelátón és emiatt az Olasz Labdarúgó Szövetség egy mérkõzésre bezáratta a Stadio Olimpicot. Olaszországban egyre szigorúbban lépnek fel az efajta viselkedéssel szemben és Giuseppe Pisau miniszter mai beszédében kitért arra is, hogy bármilyen rasszista viselkedés a mérkõzés azonnali végét jelenti majd.
"Amennyiben bármiféle rasszista jelkép vagy megnyilvánulás azonnal meg lesz torolva."-mondta a miniszter.
A Roma így a Cagliari elleni bajnokiját kénytelen lesz zárt kapuk mögött lejátszani február 8-án.

A KURVA ÉDESANYJÁT A SZÖVETSÉGNEK, HOGY ÍGY AKARNAK MEGÁLLÍTANI MINKET!!! TESSENEK KÖRÜLNÉZNI EGY INTER- VAGY EGY LAZIO-MECCSEN IS!!! KÖSZÖNÖM!!!

McFrost
meglesz, Fio kipukkan

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Taranov
A 4. hely már nagyobb falat lesz.
De hajrá!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

McFrost
Grat! Jókvagytok!😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

szanics
KURVA JÓK VAGYUNK!!!! Már megvan az 5. hely, és csak jövünk felfelé!!! 😄DD

Japep
AS Roma ❤️ - 0> Livorno

31' <1 - 0> F. Totti
41' <2 - 0> F. Totti (11-es)
61' ❤️ - 0> R. Taddei

GRAT!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

szanics
Már 3-0, Totti, Totti, Taddei.

Japep
35' AS Roma <1 - 0> Livorno
31' <1 - 0> F. Totti

CHELSEA FOOTBALL CLUB

gabber_saviola
gratulálok a csapatnak, szép siker

szanics
helyezs 😄
Mit szólsz a kupasikerünkhöz?

gabber_saviola
palermoban is merda a lácsijó 😊

szanics
jaj, haggyadmár, lácijó-drukker, az olyanoktól ez a minimum... 😄

gabber_saviola
elgurult a gyógyszer?

báttyó02
😄DDDDDDDDD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

szanics
úúúúúúúú, szaros lációt szereti? Broáááfff...

báttyó02
retkes románokat szereti(lacio) azé nemteccik neki hogy nyertetek 😄D

szanics
õõõ, miért is? Szaros Milant szereted, vagy a buzi Zebrákat, akiknek még Olaszországban sem szurkol senki? 😄

báttyó02
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

szanics
Juventus - AS Roma 2-3
Gól: Del Piero 2, ill. Mancini, Tommasi, Perrotta

báttyó02
haggyadmá,inkább köszönd meg nekik,szarventuszt leverték 😄

kurvaanyátokat <#vigyor3>

Rokker vagyok,nemtagadom, a mosdást erűsen hanyagolom, pogo a kiru.

szanics
Damiano Tommasi bizakodó a Roma szezonját illetõen.

A Roma csütörtökön a Juventus-szal találkozik az Olasz Kupában és Tommasi szerint ez a mérkõzés roppant fontos.
"Nincs szükségünk plusz motivációra, hiszen a Juventus lesz az ellenfél. Ez nem egy szimpla meccs lesz és még az is emeli a mérkõzés hangulatát, hogy este lesz a találkozó."
Tommasi természetesen azzal kapcsolatban is optimista, hogy a Roma az év végén az elsõ négyben végez majd.
"Meg van a lehetõségünk arra, hogy a Fiorentinával megküzdjünk a negyedik helyért. Versenyeznünk kell velük és amikor beérjük õket, azt hiszem megvan a képességünk ahhoz, hogy még feljebb jussunk. Ezt nem én mondom, hanem ez egyszerû matematika, hiszen rengeteg pontot lehet még gyûjteni. Ez pedig már rajtunk múlik."

szanics
Simone Perrotta a Roma edzõjét, Luciano Spallettit dicsérte azért, mert a Roma a kezdeti gyengélkedések után újra remek formában futballozik.

A fõvárosi csapatot kitiltották az átigazolási piacból, a Cassano-ügy kihatott az öltözõre, rádásul a sok sérült miatt a mesternek teljesen új taktikát kellett kitalálnia a csapat számára. Perrotta nem fukarkodott a dicsérõ szavakkal Spallettivel kapcsolatban, hiszen a csapat remek teljesítménynek köszönhetõen mindössze egy pontra van az 5. helytõl.
"A mi szempontunkból az a bosszantó, hogy nem sikerült jobban a szezon eleje. Spalletti úr olyat adott nekünk, ami elõtte nem volt az öltözõben. Nyugalmat. Õ az az edzõ, aki megoldodást talált minden apró részletre. Tudja mikor kell felemelnie a hangját, de azt is tudja, hogy mi a megfelelõ idõ arra, hogy megértõ legyen." - nyilatkozta a válogatott középpályás.
Úgy tudni, hogy a Roma kész hosszabbítani a tar mesterrel.

szanics
Olasz lapértesülések szerint a Ligue 1 listavezetõje, a Lyon ajánlatot tett a Romának Philippe Mexesért.

Azt nem tudni, hogy milyen összeget ajánlott a francia csapat, azonban a Romának hiába vannak anyagi gondjai, nem biztos, hogy eladni szándékozna a jó formában lévõ francia védõjét, miután a csapat remek teljesítményt nyújtva sorozatban hatodik tét-, és ötödik bajnoki mérkõzésén nyert a hétvégén.
A Lyon a távozó Cris helyére szeretne védõt igazolni és a francia védõ játékával hívta fel a figyelmet a Lyon vezetõire.

szanics
A Roma keményen szembeszáll azokkal a klubbokkal, melyek Mancini iránt érdeklõdnek.

Mancini remek formában játszik, amióta visszatért sérülésébõl, három mérkõzésen négy gólt szerzett már. Ezek után nem csoda, hogy újra napvilágot láttak azok a pletykák, melyek szerint Mancinit a Juventus akarná leigazolni.
"Az ékszereinkhez senki nem nyúlhat!" - jelentette ki Daniele Prade. "Mancini és a többiek mind jövõbeli terveink részei."
Spalletti - akit a szurkolók egyre jobban elfogadnak - szintén kitart amellett, hogy Mancini nem megy sehova, és kifejezetten dühös az ilyen pletykák miatt.
"Elõször Cassano és most Mancini. Olyan, mintha minden játékos távozna a Romából, pedig nem így van és ez a hozzáállás azért nem jó, mert a fiatalokat könnyen megzavarhatja."
A játékos kijelentette, hogy a pletykák nincsenek rá hatással, azonban azt sem zárta ki, hogy késõbb eligazolna.
"Nem tudok eligazolni." - nyilatkozta Mancini, akit 2009-ig szerzõdés köt a Romához. "Az normális, hogy amikor egy játékosnak jól megy a játék, akkor több klub is érdeklõdik iránta. Azonban én nem veszek ezekrõl tudomást a pályán kívül és csak a játékkal foglalkozom. Természetesen, ha a Roma egy nagy ajánlatot adna, akkor arról beszélhetnénk." - mondta a játékos.

szanics

McFrost
buzi Cufre

McFrost
Fej vagy gyomor?

szanics
Én meg azóta utálom Rudi Völlert, mióta az okos fejével kitalálta, hogy milyen jó lesz õ edzõnek az olasz bajnokságban, és elvállalta a munkát a Rómánál.
Akkor kezdõdött meg a tavalyi mélyrepülés, amibõl mostanra sikerült kivergõdni, már bocsesz 😊

Taranov
Mi az a Chievo? Én csak csivut ismerek.

Taranov
Nem akarok a hozzászólásommal bárkit is irritálni, de én azóta utálom a rómát, mióta kirúgták Rudi Völlert 😄

gabber_saviola
jah volt ott pár hétig....(vmi affér volt)

bmffm856
látopd ez igaz...de az tény, a Chievoból õ csinált csapatot, és a keze munkája még ma is látszik rajtuk...mármint azokon akik még ott vannak...de a Chievo azóta csapat, amióta Del Neri edzette õket...ez viszont tény...na...de nem offolom szét a Roma topikot...😊 még mindig hálás vagyok a Milan elleni gólotokért...😊 súlyos Eurócskákra beváltott Forintocskákat hozott az nekem...😊

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

bmffm856
mért Portoban mi volt? ott is v olt edzõ vagy mi?

gabber_saviola
mint Portóban

szanics
Rómában is elbaszta... Egyszer kijött neki a lépés a Csiévónál, aztán viszlát...

bmffm856
na...azért Del Nerit nem nevezném fos edzõnek...emlékezzetek, mikor a Chievo feljutott, újoncként ötödik helyen végzett vele a csapat...azért az nem gyenge...abban viszont lehet, hogy van valami, hogy Palermoban nem tudnak együtt dolgozni...ez esetben valóban új edzõ kell, de azért Del Neri szerintem igenis egy jó edzõ...😊

gabber_saviola
örülök neki hogy a csapatnál nagy a "durranás" 😄DDDDDDDDDDDddddddd

kikapunk a Milántól az olasz kupában, akkor repül Neri

szanics
már bocsi, de nem arról van szó, hogy Totti nem "KURVA JÓ", hanem arról, hogy a CSAPAT is "nagy durranás"! 😄

Ezt az "is"-t nem értem. Palermónál most nem nagyon van csapat, mer' fos az edzõ...

gabber_saviola
már bocsi, de azért mert Totti nem játszott az Udine ellen lehet még "KURVA JÓ" 😊

végre nálatok is van CSAPAT 😊

szanics
már bocsi, de Totti sérülés miatt nem játszott az Udinese ellen 😛PPPP
Itt végre CSAPAT van, Apukám! 😄

gabber_saviola
nah egye-fene , Õ is "KURVA JÓ" 😊