AS Roma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
egy életre megjegyzed ezt a két nevet 😄
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Kár, hogy pont ebbõl csinálnak ügyet. A szurkolói verekedést pl. szerintem is le kell állítani, ahol létezik, de a náci jelképek nem különösebben zavarnak 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Szurkolók egy csoportja náci jelképeket aggattak ki a lelátón és emiatt az Olasz Labdarúgó Szövetség egy mérkõzésre bezáratta a Stadio Olimpicot. Olaszországban egyre szigorúbban lépnek fel az efajta viselkedéssel szemben és Giuseppe Pisau miniszter mai beszédében kitért arra is, hogy bármilyen rasszista viselkedés a mérkõzés azonnali végét jelenti majd.
"Amennyiben bármiféle rasszista jelkép vagy megnyilvánulás azonnal meg lesz torolva."-mondta a miniszter.
A Roma így a Cagliari elleni bajnokiját kénytelen lesz zárt kapuk mögött lejátszani február 8-án.
A KURVA ÉDESANYJÁT A SZÖVETSÉGNEK, HOGY ÍGY AKARNAK MEGÁLLÍTANI MINKET!!! TESSENEK KÖRÜLNÉZNI EGY INTER- VAGY EGY LAZIO-MECCSEN IS!!! KÖSZÖNÖM!!!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
De hajrá!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
31' <1 - 0>1 - 0> F. Totti
41' <2 - 0>2 - 0> F. Totti (11-es)
61' ❤️ - 0>3 - 0> R. Taddei
GRAT!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Gól: Del Piero 2, ill. Mancini, Tommasi, Perrotta
Rokker vagyok,nemtagadom, a mosdást erűsen hanyagolom, pogo a kiru.
A Roma csütörtökön a Juventus-szal találkozik az Olasz Kupában és Tommasi szerint ez a mérkõzés roppant fontos.
"Nincs szükségünk plusz motivációra, hiszen a Juventus lesz az ellenfél. Ez nem egy szimpla meccs lesz és még az is emeli a mérkõzés hangulatát, hogy este lesz a találkozó."
Tommasi természetesen azzal kapcsolatban is optimista, hogy a Roma az év végén az elsõ négyben végez majd.
"Meg van a lehetõségünk arra, hogy a Fiorentinával megküzdjünk a negyedik helyért. Versenyeznünk kell velük és amikor beérjük õket, azt hiszem megvan a képességünk ahhoz, hogy még feljebb jussunk. Ezt nem én mondom, hanem ez egyszerû matematika, hiszen rengeteg pontot lehet még gyûjteni. Ez pedig már rajtunk múlik."
A fõvárosi csapatot kitiltották az átigazolási piacból, a Cassano-ügy kihatott az öltözõre, rádásul a sok sérült miatt a mesternek teljesen új taktikát kellett kitalálnia a csapat számára. Perrotta nem fukarkodott a dicsérõ szavakkal Spallettivel kapcsolatban, hiszen a csapat remek teljesítménynek köszönhetõen mindössze egy pontra van az 5. helytõl.
"A mi szempontunkból az a bosszantó, hogy nem sikerült jobban a szezon eleje. Spalletti úr olyat adott nekünk, ami elõtte nem volt az öltözõben. Nyugalmat. Õ az az edzõ, aki megoldodást talált minden apró részletre. Tudja mikor kell felemelnie a hangját, de azt is tudja, hogy mi a megfelelõ idõ arra, hogy megértõ legyen." - nyilatkozta a válogatott középpályás.
Úgy tudni, hogy a Roma kész hosszabbítani a tar mesterrel.
Azt nem tudni, hogy milyen összeget ajánlott a francia csapat, azonban a Romának hiába vannak anyagi gondjai, nem biztos, hogy eladni szándékozna a jó formában lévõ francia védõjét, miután a csapat remek teljesítményt nyújtva sorozatban hatodik tét-, és ötödik bajnoki mérkõzésén nyert a hétvégén.
A Lyon a távozó Cris helyére szeretne védõt igazolni és a francia védõ játékával hívta fel a figyelmet a Lyon vezetõire.
Mancini remek formában játszik, amióta visszatért sérülésébõl, három mérkõzésen négy gólt szerzett már. Ezek után nem csoda, hogy újra napvilágot láttak azok a pletykák, melyek szerint Mancinit a Juventus akarná leigazolni.
"Az ékszereinkhez senki nem nyúlhat!" - jelentette ki Daniele Prade. "Mancini és a többiek mind jövõbeli terveink részei."
Spalletti - akit a szurkolók egyre jobban elfogadnak - szintén kitart amellett, hogy Mancini nem megy sehova, és kifejezetten dühös az ilyen pletykák miatt.
"Elõször Cassano és most Mancini. Olyan, mintha minden játékos távozna a Romából, pedig nem így van és ez a hozzáállás azért nem jó, mert a fiatalokat könnyen megzavarhatja."
A játékos kijelentette, hogy a pletykák nincsenek rá hatással, azonban azt sem zárta ki, hogy késõbb eligazolna.
"Nem tudok eligazolni." - nyilatkozta Mancini, akit 2009-ig szerzõdés köt a Romához. "Az normális, hogy amikor egy játékosnak jól megy a játék, akkor több klub is érdeklõdik iránta. Azonban én nem veszek ezekrõl tudomást a pályán kívül és csak a játékkal foglalkozom. Természetesen, ha a Roma egy nagy ajánlatot adna, akkor arról beszélhetnénk." - mondta a játékos.
Akkor kezdõdött meg a tavalyi mélyrepülés, amibõl mostanra sikerült kivergõdni, már bocsesz 😊
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
kikapunk a Milántól az olasz kupában, akkor repül Neri
Ezt az "is"-t nem értem. Palermónál most nem nagyon van csapat, mer' fos az edzõ...
végre nálatok is van CSAPAT 😊
Itt végre CSAPAT van, Apukám! 😄