7165
-
#2993 sajnos nem.még egy Vucinict se -
#2992 Semiolért olyan árat kérnek már a sárgák, amiből már egy Toni-t is lehetne venni :P -
#2991 remélem nem lép le -
#2990 nem mahmadu diarra-ról? tehát te a francia válogatottban jáccó diarrarol beszélsz. ok akkor már értem. -
#2989 tájékozódni sosem árt,egy másik Diarraról van szó -
#2988 diarra szinte már ittvan? majd meglássuk, le legyél annyira biztos benne. :) -
#2987 Az AS Roma megteszi utolsó ajánlatát
A Farkasok ma utoljára tesznek ajánlatot a Chievo szélsőjéért, Franco Semioliért.
Az AS Roma azért sürgeti az ügyet, mert amennyiben Semiolit nem sikerül megszerezni a hét közepéig, és a válogatott labdarúgó pályára lép a Chievo Bajnokok Ligája selejtező-mérkőzésén, abban az esetben a Bajnokok Ligájában már biztosan nem számolhatnak vele a Farkasok egy későbbi átigazolás esetén.
Egyelőre 6.2 millió fontról szóló ajánlatnál tartanak a felek, ezt a veronaiak elutasították. A hírek szerint a Roma nem hajlandó emelni az összegen, legfeljebb egy vagy két játékost adnának még a tekintélyes összeg mellé. -
#2986 Spalletti egyelőre nem tárgyal a folytatásról
Visszautasította a Roma vezetőinek ajánlatát a csapat vezetőedzője, Luciano Spalletti, mikor Sensiék arra kérték, tárgyaljanak a folytatásról.
"Szerződéshosszabbítást akartak ajánlani, de én egyelőre amondó vagyok, hogy várjunk még ezzel" - nyilatkozta Spalletti, aki ezután egyértelművé tette, hogy ezzel is nyomást kíván gyakorolni a vezetőkre. - "Azért jöttem Rómába, hogy Francesco Tottival együtt dolgozhassak, és felépítsünk egy nagy csapatot. Amikor Francesco aláírta a szerződéshosszabbítást, és én idejöttem, azt ígérték, hogy nagy neveket fogunk megszerezni. Tisztában vagyok vele, hogy nem könnyű jól helyezkedni az átigazolási piacon, de ahhoz, hogy erősek legyünk a következő szezonban, legalább 2 nagy nevet még le kell igazolnunk." -
#2985 Tonetto,Faty,Cassetti,és Diarra szinte már itt van -
ozsi #2984 kiket igazolt a klub a nyáron ?? -
#2983 Igazi fanatikusoknak és olaszul értőknek:
[URL=http://www.sendspace.com/file/gj3321]Az "Il Romanista" legutóbbi négy száma [/URL] -
#2982 Spalletti: Nem kell csatár!
Luciano Spalletti, az AS Roma trénere hiszi, hogy csapata a következő szezonban versenyben lesz a Scudettóért, és egyben kimondja: együttesének nincs szüksége Mirko Vucinicra.
Bár a bundabotrány miatt a Farkasokat sokan a bajnokság esélyeseként emlegetik, Spalletti szerint ebben a harcban a csapat kemény ellenfelekre számíthat.
"Kétségtelen, hogy az Inter és a Roma a fő esélyesek, de én a Milant sem zárnám ki a bajnokesélyesek közül" - mondta Spalletti péntek délután. - "Bár 8 pontos hátránnyal rajtolnak, azért számolnunk kell velük, mert hátrányuk nem ledolgozhatatlan."
Emellett saját csapatáról a 47 éves szakember elmondta: bár a csapatnak kétségkívül erősítenie kell ahhoz, hogy reális célkitűzés legyen a bajnoki cím, ezt az erősítést valószínűleg nem csatárok jelentik majd.
"Mirko Vucinic szerződtetése egyáltalán nem lenne hasznára a csapatnak. Sőt, megszerzése totális pénzkidobás lenne" - mondta Spalletti, az elmúlt hetek pletykái után hatalmas meglepetést okozva. És a meglepő nyilatkozatot fokozta is a tar tréner. "Nem látom értelmét újabb támadó leigazolásának. Itt van Montella, Totti, Mido, Okaka és Nonda is, egy újabb csatár már túl sok lenne a csapatnak."
Arra a kérdésre, hogy ez esetben mely posztokra kíván igazolni a csapat, Spalletti a középpályát emelte ki, és hangsúlyozta Pizarro megszerzésének fontosságát.
"Pizarro egy csodálatos játékos, minőségi erősítést jelentene együttesünknek, ugyanakkor az igazi erősödést még két-három játékos megszerzése jelentené" - emelte ki a minőségi igazolásokon túl a keret bővítésének fontosságát a mester.
Spalletti a Bajnokok Ligáját is nagyon várja már, bár tisztában van vele, hogy csapata BL-szerepléséhez a Juventus és a Fiorentina kizárásán át vezetett az út.
"Sajnálom a Fiorentinát" - kezdte ezzel kapcsolatos mondandóját. - "Cesare Prandelli mester és csapata a pályán harcolta ki magának a BL-szereplés jogát, mégis örülök a lehetőségnek, mert az elmúlt szezonban megmutattuk, hogy mi is képesek vagyunk látványos futballt játszani."
Az olasz bajnokság és a Bajnokok Ligája rajtjáig még jónéhány hét van hátra, pénteken viszont a Roma a Hamburggal játszik felkészülési mérkőzést, majd augusztus 26-án az Olasz Szuperkupáért mérkőzik meg az Interrel.
/www.channel4.com/
-
#2981 így van -
#2980 mancini jobb mint pizzaro,ezt sztem is egyértelmű -
#2979 Hát ez a véleményed érthető a logódat elnézve, de szerintem az Internet azt kéne eldöntenie, hogy mennyi pénzért adnák el Pizarrot. Ha nem tudjuk ezt kifizetni, akkor a tiétek marad, aztán kész. -
#2978 az arsenallal meg a hamburggal volt mostanában elfoglalva -.- -
faláb #2977 szerintem úgy lenne korrekt hogy Pizzaro + pénz=Mancini ha már a cseréről lenne szó -
#2976 Mancinit mindenképp meg kell tartani, az idény második felében, Totti sérülése alatt nagyon gólerős volt. -
#2975 Ez tudod hány napja volt? áhhh... ez a sok csapattal jár! -
#2974 Porto-Roma 1-0
nem rossza csapat de látszik h nincs csatár mennek a távoli lövések -
#2973 Szerintem is. -
#2972 Mancini Pizarro-ért?felejtsék el -
#2971 Arenas jó fm-be is:DDDD -
#2970 Pizarro ügynöke biztatja a Romát
Az Inter középpályásának, David Pizarrónak ügynöke szerint eljött az idő, hogy a Farkasok komoly ajánlattal álljanak elő, ez esetben ugyanis nincs kizárva, hogy a chilei klubot válthat.
Pizarro már korábban is úgy nyilatkozott, elképzelhetőnek tartja a klubváltást, majd most, miután az Inter megszerezte Patrick Vieirát is, Fernando Hidalgo, Pizarro menedzsere is biztatóan nyilatkozott az átigazolás esélyeiről.
"Amennyiben a Romának komolyak a szándékai, akkor nincs más hátra: beszélnie kell az Inter vezetőivel Pizarro átigazolásáról, és ajánlatot tennie a középpályásért. Ez azonban egyelőre nem történt meg" - mondta Hidalgo.
A 27 éves játékos kevesellte a tavalyi játékperceket, így szívesen váltana, ráadásul Verón helyett érkezett Vieira, ami tovább csökkenti Pizarro csapatba kerülési esélyeit.
Értéke körülbelül 7 millió euro körül mozog - egy éve éppen ennyiért igazolta le őt az Udinesétől az Inter -, de a legfrissebb hírek szerint az Internél egy Amantino Mancini - David Pizarro cserét is elképzelhetőnek tartanak.
A tárgyalásokat nehezítheti, hogy e két nagycsapat maradt tiszta az olasz bundabotrányban, így a következő évben kettejük versenyfutása várható a Scudettóért.
Ráadásul a felkészülési időszakban Roberto Mancini rengeteg felállási variációt kipróbált, köztük a 3-5-2-t is, melyben Pizarrónak helye lehet a középpályán. Luciano Spalletti, a Roma mestere már többször említette, hogy az Udinese után új együttesénél is szívesen látná a chileit, akit azonban 2009-ig köt szerződés a kék-feketékhez.
A tavalyi szezonban a középpályás 24 bajnoki mérkőzésen szerepelt az Interben.
/www.channel4.com/ -
#2969 Kapust igazolhat a Roma
A Roma a Tenerifével tárgyal Libis Arenas megszerzéséről.
A kolumbiai hálóőr, aki hazájában a 20 éven aluliak válogatottjának is tagja, a hétvégén érkezik Rómába, hogy aláírja szerződését a Farkasokkal. A klub és a kapus között a tárgyalások már az előző szezon végén eredményesen végződtek, így már csak a kontraktus megkötése van hátra.
Arenas azonban egyelőre nem rendelkezik európai útlevéllel, így Olaszországban légiósnak számít. Mindez azt jelenti, hogy a játékjoga az AS Romáé lesz ugyan, ám a következő teljes szezont kölcsönben továbbra is a Tenerife együttesénél tölti.
/www.tribalfootball.com/
-
#2968 Comottóról tárgyal a Roma és a Torino
A Torino tárgyalásokat kezdeményezett az AS Roma együttesével Gianluca Comotto megszerzéséről.
Mivel a tavalyi szezonban Luciano Spalletti nem vette számításba Comottót - 31 mérkőzésen szerepelt kölcsönjátékosként az Ascoliban -, a Torino könnyen megszerezheti a védőt.
Az élvonalba most felkerült klub azért kezdett tárgyalásokat a védőről, mert előző kiszemeltjét, Dario Simicset nem engedi el jelenlegi klubja, az AC Milan.
/www.tribalfootball.com/ -
#2967 Corvia a Siena játékosa
Daniele Corvia a Siena csapatához került.
A toszkán kiscsapat mostantól a Rómával közösen birtokolja a támadó játékjogát, és a következő szezonban a Sienában szerepel majd.
#2966 Totti erősítésre számít
Francesco Totti szerint a Romának szüksége van néhány nagy nevű igazolásra ahhoz, hogy a következő bajnokságban igazán versenyképes lehessen.
Az olasz labdarúgást érintő botrány miatt a Roma a Bajnokok Ligájában indulhat idén és a Scudetto egyik esélyesévé lépett elő, azonban Totti többet szeretne.
"Néhány komoly igazolásra van szükségünk."-nyilatkozta a Corriere dello Sportnak. "Még akkor is, ha én inkább nem mondanék neveket, hiszen számos játékossal szóba hozták már a csapatot. A csapatnak új arcokra van szüksége, hiszen nagyon sűrű szezon elé nézünk a bajnoksággal és a BL-el együtt, amit személy szerint nagyon várok két év után. Továbbá előnyt kell kovácsolnunk abból is, hogy a Juventus idén nem szerepel majd az első osztályban."
A Juventus kizárásával egyre több játékos hagyja el a süllyedő hajót, köztük Zambrotta és Cannavaro is, akik Spanyolországba szerződtek.
"Mindannyian meghozzuk a saját döntéseinket, nem akarok bíráskodni. Amikor pár évvel ezelőtt választás elé kerültem, egyszerűen úgy döntöttem, hogy maradok és megpróbálok a Romával nyerni valamit. Amikor meghosszabbítottam a szerződésemet azt mondták, hogy a Romának nagyratörő tervei vannak és én hittem benne. Nem a pénzért tettem, hanem mert hiszek ebben a tervben és nagyon szeretem ezt a klubot."-tette hozzá Totti.
Még mindig nem dőlt el véglegesen, hogy Totti lemondja-e a válogatottságot, vagy sem.
"A szabadságom idején nem akarok ezzel foglalkozni. Donadoninak a legjobbakat kívánom és amint lesz rá alkalmam, beszélni fogok vele. Tudni akarom, hogy mik a tervei, mielőtt döntök. Sose fogom elfelejteni a világbajnoki győzelmet és nagyon sokan kérték, hogy folytassam, azonban számos dolog van, amit figyelembe kell vegyek."
Totti jelenleg a szabadságát tölti és egy héten belül csatlakozik majd a csapat többi tagjához, hogy együtt készüljenek az augusztus 26-i Szuper Kupa döntőre.
-
#2965 Tyimoscsuk sem rossz. -
#2964 Jó sok pénze van ennek a Torinónak.
Egyébként szerintem a Lecce kicsit elszállt, legalábbis abból ítélve, hogy kiket kértek a pénz mellett. -
#2963 7 millió font csak igazolásokra
Az Italease Bank által a klubba injektált 7 millió fontnak köszönhetően az AS Roma nyári átigazolási büdzséje jelentősen megemelkedett.
Tegnap vált véglegessé, hogy az előző szezonban a Roma mezszponzoraként feltűnő pénzintézet további 7 millió eurót ad a csapatnak, így Luciano Spalletti ennyivel több pénzzel számolhat csapata megerősítésénél.
A fő célpontok: az Inter középpályása, David Pizarro, bár az ő megszerzése nem lesz könnyű feladat. Rajta kívül a Roma tárgyalásokat folytat az orosz Sahtar Donyeck csapatával a válogatott labdarúgó, Anatolij Tyimoscsuk megszerzéséről, de az oroszok által kért 5 millió fontot a hírek szerint sokallják az olasz fővárosban.
A legvalószínűbb továbbra is Alou Diarra megszerzése, bár elképzelhető, hogy a Diarra megvásárlására szánt összeget kiegészítve a most kapott 7 millió fonttal már elérhető cél Pizarro megszerzése, így a hirtelen jött pénznek a Lens középpályása lehet az áldozata.
#2962 [URL=http://www.tribalfootball.com/article.php?id=6942]Mexes: "A Roma megszerezte az új Vieirát"[/URL]
Philippe Mexes szerint a Roma óriásit húzott Ricardo Faty leigazolásával, személyében ugyanis a klub megszerezte az "új Patrick Vieirát".
Faty az elmúlt hónapban csatlakozott a Farkasokhoz, és egyhavi közös munka után honfitársa, Philippe Mexes így nyilatkozott róla: "Fiatal, de nagyon sok fontos tulajdonsággal rendelkezik már most. Ezeken túl magas, ígéretes pályafutás áll előtte, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy Franciaországban az egyik legnagyobb tehetségnek tartják. Otthon azt mondják, ő az "új Vieira". Remélem, hogy nagy dolgokat fogunk elérni együtt a Rómánál."
#2961 remek:/ -
#2960 A Torino megszerezheti Vucinicot a Roma elől
Komoly ellenfelet kapott a Mirko Vucinicért folytatott tárgyalásokban az AS Roma együttese. Az élvonalba feljutott Torino ugyanis szintén kinézte magának a szerb csatárt.
A legfrissebb információk szerint a Lecce 8 millió fontot kér a támadóért, a Roma viszont csak 6 milliót és 1-2 fiatal játékost hajlandó ajánlani.
A Torino elnöke, Urbano Cairo ugyanakkor megelégelte a Palermóval folytatott sikertelen megbeszéléseket Stephen Makinwa ügyében, és akár 7 millió fontot is áldozna Vucinic megszerzésére.
#2959 A Lens határidőt szabott Diarrának
Két hetet adott Gervais Martel, a francia Lens csapatának elnöke Alou Diarrának arra, hogy a középpályás végleges döntést hozzon jövőjéről.
A francia válogatottal a nyáron vb-ezüstöt szerző középpályásról hetek óta hallani lehet, hogy távozik a Felix-Bollaert stadionból, kérőként elsősorban az AS Romát és a Galatasarayt emlegetik.
Mivel Diarra több alkalommal is úgy nyilatkozott, szívesen elhagyná jelenlegi csapatát, az elnök most úgy döntött: határidőt szab játékosának, hogy annak döntése után a klub is lépni tudjon Diarra esetleges pótlásáról.
"Diarra elmehet, ha akar, mivel ezt külön pont rögzíti a szerződésében" - nyilatkozta Martel elnök a klub honlapjának. - "Mindig jó viszonyt ápoltunk Alou-val, így nem gördítünk akadályt a távozása elé, de ha nem sikerül rövid határidővel lezárni az ügyet, akkor elképzelhető, hogy nálunk marad. Nem meglepő, hogy egy jól sikerült vb után akadnak kérői, titkon számítottunk is a távozására. Ezért igazoltuk le a fiatal Sidi Keitát."
/www.skysports.com/ -
#2958 Totti sikeres szezont vár
Francesco Totti, az AS Roma 29 éves támadó középpályása a világbajnoki siker után arra vágyik, hogy klubcsapatával is megnyerjen egy küzdelemsorozatot.
Totti szerint ha a Roma néhány nagy nevet magához tud csábítani az átigazolási szezonból hátralévő időben, akkor - előnyt kovácsolva a Juventus kizárásából - versenyben lehet a bajnoki címért.
"Két-három klasszis megszerzésével a következő néhány évben komoly esélyünk lehet a Scudettóra. De nem csak bajnoki esélyeink, hanem Bajnokok Ligája-szereplésünk miatt is mondom, hogy néhány új emberre szüksége lenne a csapatnak" - mondta Totti. - "Amikor aláírtam a szerződéshosszabbítást, a tulajdonosok arról biztosítottak, hogy nagy tervei vannak a klubnak, és én biztos vagyok benne, hogy ez így is van. A lehető legtöbbet kell kihoznunk abból, hogy a Juventus csak a Serie B-ben folytathatja."
Tottival kapcsolatban azt is hallani lehetett a világbajnokság alatt, hogy a vb után lemondja a válogatottságot, egyelőre azonban még nem döntött a jövőjéről. Végleges döntést csak azután hoz majd, hogy beszélt Roberto Donadonival, az olasz válogatott új szövetségi kapitányával.
"A nyaralásból visszatérve beszélni fogok Donadonival, egyelőre azonban nem szeretnék ezen gondolkozni. A létező legjobbakat kívánom az új kapitánynak, és ígérem, csak azután döntök majd, hogy beszéltünk és meghallgattam a terveit. Soha nem fogom elfelejteni azt a boldogságot, amit a világbajnoki győzelem után éreztem, rengetegen kérték, hogy ne hagyjam ott a nemzeti csapatot. Nekik is meg kell azonban érteniük, hogy sok mident számításba kell vennem a döntés meghozatalakor."
/www.skysports.com/ -
#2957 Diarra a Romába tart
A Lens középpályása kijelentette, közel jár ahhoz, hogy a Romába igazoljon.
Alou Diarra készen áll az olasz első osztály nyújtotta kihívásokra, és az ok, amiért csatlakozna a Giallorossikhoz, hogy tovább fejlődjön és játszhasson a Bajnokok Ligájában.
"Lehetőségem van egy új kihívásra és ha mindenki beleegyezik, akkor elmegyek."-jelentette ki Diarra.
"A Roma egy ambiciózus csapat, a BL-ben játszanak és úgy gondolom, hogy az olasz egy magas szintű bajnokság, amely lehetővé tenné a fejlődésemet. A tárgyalások jó úton haladnak és a jövőm az elkövetkezendő napokban vagy hetekben el fog dőlni."
-
faláb #2956 persze,még vannak érdeklődők,de mivel már Spallettivel "dolgoztak" együtt a legvalószínűbb az hogy a Romaba jön -
#2955 köszönöm -
#2954 igen-igen minket is érdekel a játékos