7165
  • MnAdI
    Egy jó kis wallpaper!!
    Ha vkinek kéne!!
  • a zsírkereskedő
    én meg szeretném ha nem béna dél-amerikaiakat igazolna egy olasz klub hanem olaszokat...
    szerettem volna ha valaki értelmeset is igazolunk a büntetett csapatokból
    és mi lett?
    :D
  • totti10
    Spalletti nagyon szeretné Pizzarot
    Luciano Spalletti nagyon szeretné, ha a Roma leigazolná az Intertől David Pizarrot.
    A játékos szinte az egész tavalyi szezont a kispadon töltötte a milánói gárdánál és a helyzete a következő idényre sem lett könnyebb, hiszen az Inter megszerezte Vieirát és Dacourt-t a középpályára.
    A Roma eddig nem igazolt egyetlen igazi nagy nevet sem, azonban Spalletti bízik benne, hogy Pizarrot sikerül megszerezniük.
    "Pizarro leigazolásának nagyon örülnék."-ismerte el a szakember.
    Pizarro egyik legjobb formáját éppen a most római edző keze alatt érte el, amikor az Udinese együttesénél szerepeltek.

• totti10
    Perrottát kiállították a Valencia ellen
    A Roma folytatja gyenge szereplését az előkészületi mérkőzéseken, miután 2:0-ra kikapott a Valenciától és 2 játékost is kiállítottak.
    A Romának mindössze két hete van a Szuper Kupa döntőig, azonban a formájuk messze van a jótól. Szombat este a spanyol Valenciától szenvedett 2:0-ás vereséget a csapat és Aleandro Rosi mellett Simone Perrotta jutott a kiállítás sorsára. Perrotta mellett a két mésik VB résztvevő, Totti és De Rossi is szerepet kapott, azonban még ők is messze vannak a formájuktól

A kezdő 11: Doni - Panucci, Cassetti, Chivu, Tonetto- De Rossi, Aquilani, Rosi, Mancini - Totti, Mido.
    A cserék: Okaka (Tonetto, 85'), Álvarez (Chivu, 59'), Ferrari (De Rossi, 59'), Faty (Aquilani, 59'), Fonda (Mido, 66'), Perrotta (Totti, 46').

• jbal
    piac rulzz.van ott minden ruha,mezek,fegyverek:DDDD
  • takibalint
    Nem fordult meg a fejemben, de piacon mindent lehet kapni nem?? En nem jarok piacra, csak elkepzelem.
  • Taranov
    A melegítő sem eredeti, a Lionsportban 28-40 ezer ft között vannak a rómás melegítők.
  • hunbasser
    ya,ok,mert ott volt szó roma mezről is,kicsit szétszórt vagyok ma :)
  • jbal
    ő nem a mez 3ezer hanem a melegítő
  • hunbasser
    ilyen még viccből se forduljon meg a fejedben :P
    mármint h 3-ért eredeti...ez egy másolat gondolom,ami nem márkás és név van a hátán.ilyet szinte bárhol lehet venni.
  • takibalint
    3000-ert az nagyon olcso. Ez eredeti?? Honnan lopjak???
  • jbal
    3000 körül
  • takibalint
    de mennyibe kerul??
  • jbal
    Zsarnai.azt jelenti h van olcsóbban is elvileg:DDDD
  • takibalint
    Az mit jelent, hogy draga?? Melyik piacon lattad??
  • takibalint
    Nem hat. Az interneten talaltam a kepet. Kozelebbrol megvizsgaltam, es a farkas helyen valami lo szeru allat van. Szoval valami nagyon silany hamisitvany.
  • Nuno88
    iszonyatos a kommentár :DDDD
  • a zsírkereskedő
    ezt nehogy beszúrja valaki most a juve topikba...:D
  • totti10
    a régi szép idők......
  • jbal
    á láttam ma picaon eredeti mezeket Roma-st is.meg Roma melegítőt.csak drága volt majd a héten nézek olcsóbbat és veszek:D
  • mainevent
    Biztos hogy nem eredeti!!!
  • Taranov
    Szerintem ez valami másolat lehet, mert egyrészt márkajelzés nincs rajta, másrészt emlékeim szerint a Mazda csak a Diadorás időszakban lett szponzorunk.
  • Taranov
    Meg Tyimoscsuk.
  • jbal
    hát...ez már a teljes csapat szinte.2 kiálítás mi van ezekkel?
    igazoljanak már azok a rohadékok.és nem Bogdani kell meg Kharják.hanem Vucinic,Diarra,Pizarro
  • takibalint
    Ez szerintetek milyen Roma mez?
  • takibalint
    Valencia - Roma 2:0 Golok: Silva 40. min, Albelda 85. min

Roma osszeallitasa: Doni, Panucci, Casseti, Tonetto (Osaka 85. min), Chivu (Álvarez, 59. min), De Rossi (Ferrari, 59.), Mancini, Aquilani ( Faty, 59.), Mido (Fonda 66. min), Totti (Perrota, 46.) y Rosi.

• jbal
    itt lehet követni a meccset
  • hunbasser
    kösz az infot és ennyire jó játékos lett virgából? :D
  • gabber_saviola
    "comproprieta-t egy speciális közös tulajdonnak hívják, azaz megállapodnak X évben, aminek lejártakor mindkét fél licitálhat a teljes tulajdonjogért, aki nagyobb összeget áldoz a játékosért, az viszi"
  • hunbasser
    jó,de nem vágom h mi az :D
    most kerestem rá olasz szótárban,de semmit nem talált :)
  • gabber_saviola
    nem írtam olyat, hogy kölcsönben, azt írtam hogy comproprieta-ban volt
  • hunbasser
    azt tudtam,h a palermoban volt,de azt nem tudtam h csak kölcsönben.
  • a zsírkereskedő
    tehetségesek az tény de még van hova fejlődni bár én a kiscsapatok ellen végig játszatnám őket h legyen tapasztalatuk minél több
    fiatal roma és juve az olasz foci jövője:D
  • gabber_saviola
    comproprieta-ba volt nálunk
  • hunbasser
    valerio virga visszatért? :D
  • gabber_saviola
    jaja, Kharja annyira jó pléja, hogy elfogadnám Palermóba
  • 9csöves9
    látszik,hogy nem láttál még Roma meccset Kharja meg Alvarez játéka még nekem is rendkívül tetszik,Juvés létemre
  • jbal
    Montella visszatért
    Láthatóan felépült régi sérüléséből Vincenzo Montella, miután remekül játszott a Rieti elleni barátságos mérkőzésen.
    A 32 éves támadó kellemes benyomást keltett az alatt a 73 perc alatt, amíg pályán volt. Montellának volt egy kapufája, majd ezt követően Rosi is a kapufát találta el a 3. ligás Rieti ellen. A kezdőcsapat nagyrész az ifjúsági együttesből állt, azonban Matteo Ferrari és Leandro Cufre is szerepet kapott. A második félidőben a fiatal Pipolo 11-est hárított.
    Montella visszatérése jó hír a Roma szurkolói számára, hiszen a támadó nagyon régóta küszködött a sérülésével, azonban most úgy tűnik, hogy a bajnoki rajtra formába lendülhet.

A Rieti elleni csapat a következő volt: Pipolo; Rosi, Ferrari, Freddi, Cufre; Marsili (Palermo), Virga (Galasso), Galloppa, Cerci (Okaka); Montella (Zazza 73), Giacomini.

A Lyon is bejelentkezett Diarráért
    Semmissé válhat a Roma ajánlata Diarráért, miután a Lyon is szeretné megszerezni a játékost.
    A Roma már-már megállapodott mindenben a játékossal és annak klubjával egy 5 éves szerződésben és a 3,5 millió fontos vételárban, azonban a hírek szerint mindez kárba veszhet, mert a Lyon állítólag többet ajánl a játékosért. A játékos menedzsere azonban megerősítette, szeretné ha Diarra a Serie A-ban szerepelne.
    "Diarra nagyon szeretne a Romába igazolni. Jelenleg nincs még megállapodás, azonban reméljük, hogy hamarosan megtörténik."-nyilatkozta Toth Janos a Radio Radionak. "Találkoznunk kell a Roma vezetőivel és egyeztetnünk kell. Diarra nagyon szeretne a Romába igazolni, azonban az egész ügy kimenetele a Romától függ."
    Toth megerősítette azt a hírt, miszerint a Lyon is érdeklődik a játékosért, azonban hozzátette, nem hinné, hogy bármi megakadályozhatná a megállapodást a két fél között.
    Mindezek mellett a Roma figyelemmel kiséri Walter Baseggiot is, aki a tavalyi szezonban remekül szerepelt a Treviso csapatában. A másik kiszemeltje a farkasoknak a Chievo szélsője, Franco Semioli, akit Spalletti szeretne nagyon leigazoltatni.

asroma.hu

hát ha Diarrat elszerencsétlenkedik akkor rohadjon meg Sensi meg az összes szemét.mit akarnak ilyen kerettel?majd megint Alvarezek meg Kharják fognak játszani?
  • jbal
    :DDDDDDDDDDD
  • hunbasser
    addig majd jbal fordít