AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szanics
Amúgy remélem, ezzel nem arra akartál célozni, hogy a Rómát nyomják a bírók, a Juvét meg nem, mert az nem kis gáz lenne... 😄D

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

szanics
Nem 😄DD

szanics
Ennek a kérdésnek semmi köze nincs ahhoz, amit leírtam. Aki technikás és ravasz játékosra ráteszi a kezét, az bármikor büntetõt kaphat.
Mondhattam volna azt a genny Zlatant is...

BADE
Nedvedrõl ill. Alexrõl mikor kaptunk utoljára 11-est?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

bmffm856
ebben valószínûleg van valami...de azért 3 meccsen 5 tizi legalábbis gyanús...nem? 😉 😄

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

szanics
Én ezt úgy közelíteném meg, hogy aki Tottira (Kakára, Adrianóra, Nedvedre, Del Pierora) csak ráteszi a kezét a tizenhatoson belül, az büntetõt kockáztat, tehát magára vessen.

bmffm856
na megnéztem...hát-hát-hát...

az elsõ tizenegyes szerintem igencsak kamu volt...a másodikkal nem vitatkozom, ott étnyleg megráncigálták...az elsõre meg csak annyit, hogy nem mionden csapatnak fújnák be ezért a tizenegyest...de mindegy...izgalmassabb marad a bajnokság 😊 😄

szanics
Ja, hogy arra gondolsz, ahogy elvégezte! 😄DDDD
Mindkettõ a helyére került, ez a lényeg!

szanics
Pöcsi, ne keltsd a feszültséget... 😄D

1. Totti befordulna, megfogja a védõ, jól láthatóan a bal karjánál húzza, nyilvánvaló, hogy Totti elesik, mégis megteszi - hibázott, õ baja

2. Na, itt nem tudom, mit láttál, mert ekkora mezhúzást én már régen láttam

Nézd meg a tv-ben is, most lesz! Hátha ott nagyobb a képernyõ... Ha most se látod, irány az Ofotért! 😛PP

fsgh
Fordulatos volt😊GRAT!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
megnéztem az összefoglalót ami a www.asroma.hu-n van, hááát hogyis mondjam érdekes tizik 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
A transzparensek miatt, igen
Zárt kapu és semleges pálya volt a büntetés (hogy ne legyen balhé a stadion körül)

szanics
www.asroma.hu

gabber_saviola
Nagyon jó a Roma, minden elismerésem.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Taranov
Nagyon jó a Roma, minden elismerésem.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

takibalint
Valaki felvehetne videora, es feltehente a netre a roma osszefoglalokat.

takibalint
Ja meg a multkori transzparens miatt, vagy van uj fejlemeny? A cikkben nem irtak a zartkaput sem. Ezert nem tudtam elsore.

szanics
Na, tehát a helyzet az, hogy NEM óvtak, hanem panaszt tettek a szövetségnél és nem csak emiatt a meccs miatt, hanem azért, mert mostanában sújtják õket a bírói ítéletek - legalábbis szerintük.
Amúgy volt szerencsém látni mindkét esetet, Tottié 90, Alvarezé pedig 100%-os tizenegyes volt.

szanics
11-est nem lehet óvni, csak a hiszti megy...... ilyenben nem a FIFA, hanem a szövetség dönt

bmffm856
a Cagliari megóvja a két tizenegyest...asszem a FIFA dönt...nem mondok semmit addig amíg nem néztem emg az öf-et...este 19:30-kor a Sport1-en...😊

Sheva
Totti második tizijét láátam majdnem meg volt a kapusnak 😊

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

szanics
Fantasztikus fordulatokat hozó mérkõzésen a Roma 4-3-ra verte a Cagliari együttesét, ezzel pedig megdöntötte klubrekordját: a csapatnak sorrendben ez volt a nyolcadik gyõzelme a bajnokságban.

Zárt kapuk mögött, semleges pályán, Rietiben csapott össze egymással a két együttes, miután az Olimpicót a Livorno elleni találkozón kiakasztott transzparensek miatt egy mérkõzésre bezáratta a szövetség. A meccsen két jó formában lévõ csapat csatájára lehetett számítani, hiszen a Roma hét meccset nyert meg zsinórban, a Cagliari pedig a hétvégén 4-1-re verte az Empolit.
A meccsen elõször egy római kötõdésû játékos veszélyeztetett: Daniele Conti, a római legenda, Bruno Conti fia vette célba Doni kapuját, a brazil kapus azonban hárított. A túloldalon Totti fejese jelentett némi veszélyt, de a Farkasok ezúttal nem haraptak annyira, mint elmúlt találkozóikon.
Ennek megfelelõen a Cagliari került elõnybe: David Suazo erõs lövése megpattant a blokkolni igyekvõ Mexesen, és a vetõdõ Doni fölött a kapuba hullott (0-1). Sõt, négy perccel késõbb megduplázták elõnyüket a piros-kékek: Mauro Esposito egy az egyben megverte Bovót a jobb oldalon, beadását pedig Langella az ámuldozó Mexest megelõzve passzolta a hálóba (0-2). Újabb öt perc múlva ismét találatot láthattak (volna) a nézõk, ezúttal azonban a túloldalon. A remek formában lévõ Perrotta Tottival kényszerítõzött egyet, és végül elõbbi fejezte be az akciót (1-2). A meccs ezen idõszakában futószalagon jöttek a helyzetek, a 28. percben Totti szabadrúgásból kis híján kettétörte a jobb kapufát. A római kapitány a következõ támadásból ismét gólt lõhetett volna: a lesre állító védõk között kilépve már csak Chimentivel állt szemben, a Cagliari kapusa azonban még beleütött a lövésbe, amely így centikkel elkerülte a hosszú sarkot.
Az akció utáni szögletet viszont már nem úszta meg a vendégcsapat: Panucci emelte be a labdát, De Rossi pedig csukafejessel egyenlített - tíz perc alatt 0-2-rõl állt fel a Roma, és úgy tûnt, ezután átgyalogolnak a Cagliarin.
Fõképp azután, hogy Langelláék a teljes második félidõt emberhátrányban játszották végig, Joe Bizerát ugyanis második sárgája után kiállította Girardi játékvezetõ.
Hatalmas meglepetésre azonban a szardíniaiak ismét megszerezték a vezetést: Doni kapus már a második megpattanó lövés után nyúlhatott maga mögé, Daniele Conti szabadrúgása ugyanis Cufrén irányt változtatva vágódott a hálóba (2-3). Ezután mindent egy lapra feltéve támadott a fõvárosi csapat, de Taddei lövését Chimenti védte, Mancini szöglete pedig épphogy elkerülte a kaput. Spalletti cserélt: Aquilani helyett behozta Montellát, aki 73 nappal mûtétje után lépett ismét pályára.
A 76. percben kiegyenlítõdött a létszám: Bovo is megkapta második sárgáját, így a Roma is tíz fõre fogyatkozott - sokan azt gondolták, itt eldõlt a mérkõzés, mégis ez hozta az újabb fordulópontot. Nem sokkal késõbb ugyanis Canini lökte el Tottit a büntetõterületen belül, a tizenegyest pedig a sértett a léc alá vágta (3-3). Az egyenlítés után a Cagliari játékosainak hátát továbbra is szinte feltörte a háló, De Rossi lövését Chimenti a jobb kapufára ütötte. Ez a lehetõség még kimaradt, de a ráadásban már nem menekült meg a Cagliari. Pisano a volt Cagliari-játékossal, a Romába csereként beálló Alvarezzel szemben volt szabálytalan, az újabb büntetõt pedig ismét Totti lõtte be (4-3).
A Roma így az év legfordulatosabb mérkõzésén megmutatta, hogy valóban kirobbanó formában van, mert bár a Cagliari kétszer is szerencsés gólt szerzett, a Farkasok a végsõkig küzdve nyertek és új klubrekordot állítottak fel.

szanics
Nem hazai pályán, hanem semleges pályán és zárt kapuk mögött.
Ezeken a meccseken mutatja meg igazán a csapat, hogy mekkora ereje van! 0-2-nél még nem féltem, 2-3-nál annál inkább!

takibalint
Azert eleg nagy blama lett volna hazai palyan a 16. helyezettol kikapni.
Kar hogy nem lattam a meccset. Ezek meg aludtak, hogy 19 perc alatt 2-0 volt az ellenfelnek?

gabber_saviola
nah kivácsi vagyok az összefoglaóra, mert egy kicsit gyanus 😊

szanics
4-3-ra fordítottunk 0-2-rõl és 2-3-ról a Cagliari ellen.
A zsinórban megnyert 8 bajnoki mérkõzés klubrekord.

Sheva
az beztos <#smile>

Taranov
Inkább Vieri kéne 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Sheva
hát elég lomha már

takibalint
Inzaghi nem lenne rossz vetel, persze csak egeszsegesen.

szanics
Még nem tudja, de nem érzi jól magát Olaszországban.

Sheva
na aztat én nem tudom

Taranov
Hová megy Nonda?

Sheva
Pippo Inzaghi azt fontolgatja, hogy a jövõben az AS Roma csapatát fogja erõsíteni. Inzaghit a múlt hónapban már meg is keresték a fõvárosi klub közvetítõi, és a gólveszélyes támadó szerepel a rómaiak nyári célpontjai között, amikor végre megszûnik az átigazolási tilalom.

A veterán csatár jelenleg nem tagja a Milan kezdõcsapatának, és olyan klubot keres, ahol garantáltan helye lenne az elsõ csapatban. A Roma edzõje, Luciano Spalletti szeretné, ha Pippo csatlakozna hozzájuk, miután nem sikerült meggyõznie Shabani Nondát a maradásról, és Vicenzo Montella sérüléssel bajlódik.

Forrás: tribalfootball.com

mamitol is?<#vigyor3>

Rokker vagyok,nemtagadom, a mosdást erűsen hanyagolom, pogo a kiru.

Sheva
meglátjuk

szanics
Mancini újabb remeklésének köszönhetõen beállította klubrekordját az AS Roma, mely zsinórban hetedik gyõzelmét aratta a Serie A-ban. Az áldozat ezúttal a 3-0-s verést kapó Parma volt.

Bár sokáig úgy tûnt, bokasérülése miatt Francesco Totti nem játszhat a Parma ellen, az utolsó pillanatban a csapatkapitány mégis bekerült a Farkasok kezdõtizenegyébe. A vendégekhez hasonlóan a kék-sárgáknál is sérülések tizedelik a csapatot: a Parmából hiányzott Ferronetti, Pasquale, Savi, Pisanu, a volt római Delvecchio, valamint az Afrikai Nemzetek Kupáján résztvevõ Coly is.
A mérkõzés elsõ helyzete a Parma elõtt adódott: a középen kilépõ Corradi remek ütemben, de hosszan kapta a labdát, így hiába vetõdött utána, nmár nem érhette el az indítást. Néhány perc múlva a Roma elõtt még nagyobb ziccer adódott: Chivu szabadrúgásába Totti sarokkal nyúlt bele, Guardalbennek hatalmas bravúr kellett, hogy kiüsse a léc alá tartó labdát. Futószalagon jöttek ezután a vendéghelyzetek: Dacourt emelése a tizenhatos sarkától elkerülte a kaput, majd De Rossi fejese is mellészállt, végül pedig ismét Dacourt lövése jelentett veszélyt, mely egy védõn megpattanva fölévágódott. A szünet elõtt nem sokkal Mexes hasbarúgta Cardonét úgy, hogy a labda a környéken sem volt, a játékvezetõ és asszisztensei azonban nem látták az esetet. A Parma legnagyobb helyzete is még a félidõ elõtt érkezett: Morfeo indított, Bresciano lövését pedig a kapujából kirontó Doni hárította.
A második játékrészt hihetetlen elánnal kezdte a vendégcsapat: mindjárt a 48. percben ziccer adódott a Parma kapuja elõtt, és bár az elsõ két közeli Totti-kísérlet még kipattant Guardalbenrõl, illetve Brescianóról, Mancini triplázását már egy hazai játékos sem tudta megakadályozni (0-1).
Nem sokkal késõbb úgy tûnt, csapatkapitányát vesztheti a vendégcsapat: Cardone szállt bele Totti sérült jobb-bokájába, de rövid ápolás után a vendégek 10-ese folytatni tudta a játékot. Az 55. percben Perrotta beadása után Taddei fejelt két védõ között, de nem találta el a kaput. Pár perc múlva Perrotta kapott remek indítást Tottitól, de maga alá vette át a labdát, így odalett a helyzet. A középpályás nemsokára javíthatott volna, ekkor viszont hiába hozta magát helyzetbe egy remek csellel, Guardalben eszén nem tudott túljárni, a hazai hálóõr fogta a lövését. Két Perrotta-helyzet között a Parma is veszélyeztetett, de Marchionni hiába tört be a bal oldalon a tizenhatoson belülre, nem tudta eldönteni, hogy lõjön vagy beadjon, a köztes megoldás pedig nem vezetett eredményre. Jóval nagyobb helyzet maradt ki a 67. percben, amikor egy szabadrúgás utáni Fernando Couto-fejes a kapufáról vágodott a mezõnybe. Kimaradt helyzetre góllal válaszolt a Roma: Totti passza után Mancini lépett ki a sikertelenül lesre állító hazai védõk között, és pontos emelésével esélyt sem hagyott Guardalbennek a hárításra (0-2).
A Roma a második gól után magabiztosan tartotta kézben a mérkõzést, és egy remek összjáték végén a kegyelemdöfést is megada a hazaiaknak: a 77. percben Totti már harmadik gólpasszát adta, mikor kapásból indította Perrottát, a középpályás pedig Mancinihoz hasonlóan a kifutó kapus fölött a kapuba emelte a labdát (0-3).
Ezzel a gyõzelemmel a Roma sorrendben hetedik gyõzelmét aratta a bajnokságban, és tovább szorongatja a Fiorentinát, a Parma pedig ismét nehéz helyzetbe került a bennmaradásért folytatott harcban.

gabber_saviola

fsgh
Grat a Romának!De velünk is lesz még mccsetek😛😊 és ez jobb les mint a multkori!😊 (Számunkra😊)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Taranov
Azért remélem a Bayernnek sem lesz ellenfél a Milan.
Ja, most jut eszembe, hogy ebben a topikban nem szabad ilyeneket mondani 😊

szanics
Jaj a Milan nem ellenfél, a Fio meg úgysem ússza meg... Elõbb ma kapjátok össze Magatokat, aztán majd beszélünk!
Még négy gyõzelem jön zsinórban (három kamuellenfél + városi derbi), aztán majd meglátjuk, hányadán állunk. Lehet, hogy addigra már régesrég mögöttünk lesznek a lilák... 😄

Sheva
Milánóba is látogattok még szal a bajuszt fel lehet kötni <#smile>

bmffm856
vigyázz szanics barátom! 😄😄 jöttök ti még a Franchiba 😄😄

szanics
Én beérném a 4. hellyel is, de a próféta beszéljen Belõled! 😄

Taranov
Szerintem másodikak leszünk a bajnokságban. És ez még egy pesszimista jóslás. Lecserélem a logómat Romásra. 😄

gabber_saviola
gratulálok ^^

szanics
Közsi srácok, már alig bírom számolni! 😄

gabber_saviola
tuti szed valamit a srác 😊

Rudee
Mancini mostanság nagyon lövi a gólokat.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Japep
79' Parma <0 - 3> AS Roma

48' <0 - 1> A.F.A. Mancini
72' <0 - 2> A.F.A. Mancini
77' <0 - 3> S. Perrotta

CHELSEA FOOTBALL CLUB