7165
  • jbal
    az k**va drága
  • 9csöves9
    6 millióért veszik az 50%-át
  • jbal
    jessz.de ez akkor most nem az 50% hanem a teljes ugye?
  • totti10
    Pizarro mégis Rómában

Milánó, augusztus 20., 6.50 A chilei pénteken még tagadott, szombaton pedig már megegyezett a Farkasokkal!

Nem tartozik a legszavatartóbb emberek közé az Inter chilei szélsője, David Pizarro. A 25 éves játékos pénteken még tagadta, hogy elhagyná a milánóiakat, egy nappal később pedig már megállapodást kötött a Roma csapatával. A válogatott középpályás várhatóan négyéves szerződést ír alá Luciano Spalletti együtteséhez.
    A hírek szerint a fővárosiak Pizarróért 6 millió eurót kénytelenek átutalni a milánói csapat bankszámlájára.
  • jbal
    ilyet.ezek nem akarnak fizetni senkinek?????????????????
    mér nem a teljeset
  • faláb
    Úgy néz ki hogy a Roma megvette Pizzaro tulajdonjogának az 50%-át.
  • Oszi
    Roma a francia válogatott Alou Diarrát akkarja leigazolni!
  • a zsírkereskedő
    mahamodu(valami ilyesmi a keresztneve) vagyis a lyoni
  • takibalint
    A Real Madridban folytatja pályafutását Mahamadou Diarra, az ötszörös francia bajnok Olympique Lyon mali labdarúgója. Ezzel Cannavaro, Emerson és Van Nistelrooy megszerzésével ő a Madridiak negyedik új szerzeménye.
    Forras: NS aug. 19.

Ez most melyik Diarra, akit a Roma is akar(t)??

• takibalint
    Most mar keso szerintem. Jobb, ha az Internel marad.

Szokta valaki fiogyelgetni a hivatalos Roma ajandekboltot az interneten? Az uj mezek meg nincsenek fennt, regieket mar nem lehet kapni, es az emailokra, amiket irtam nekik, nem valaszolnak. Van itt valak, aki aktivan szokta figyelni, esetleg irni nekik vagy en vagyok az egyetlen???
  • faláb
    Pizzaro elhagyta Mallorcában tartózkodó csapatot és visszatér Olaszországba tárgyalni a Romaval.
  • 9csöves9
    a legtöbb Roma szurkoló nagyon örül hogy nem igazoltátok le
  • faláb
    Én annak örültem volna ha elmegy az Interből.Szerintem a francia Diarraval jobban jártok majd.
  • jbal
    mér örülne?egy igazolásunk nem volt.végre lett volna ki...
  • faláb
    Nemhogy örülnél hogy nem igazolt a Romaba.
  • totti10
    a kurv* isten +bsza
  • gabber_saviola
    bazz azt hittem, hogy ma aláír hozzátok :O
  • MnAdI
    Pizarro mégsem a Romáé
    Mégsem szerződik a Romába az inter középpályása, David Pizarro, ismerte el Luciano Spalletti pénteken.
    A korábbi híresztelések szerint a chilei játékos készen állt aláírni a szerződését a fővárosi klubhoz, de Spalletti a Trigoriában tartott sajtótájékoztatón véget vetett ennek a történetnek.
    "Pizarro nem fog a Romába jönni, a játékos megváltoztatta korábbi szándékát" - mondta. "A vezetőink tegnap este Milánóba mentek, hogy pontot tegyenek a szerződtetés végére. Mindig korrektül jártünk el az ügyben, előbb a klubot kerestük meg, aztán a játékos ügynökét. Valaki az Interből azonban el tudta hitetni Pizarroval, hogy még mindig nagyon fontos számukra. A Roma megtett minden lehetségest, szerettük volna megszerezni Őt, mert hittük, hogy vele egy komolyabb szintre juthat a csapat."
    "Mindezek ellenére nem fogok egy játékosnak sem könyörögni, hogy jöjjön hozzánk. Azok, akik nem ismerik az itteni körülményeket, elképzelésük sincs, hogy mit veszítenek."
    "Pizarro nélkül természetesen újra kell értékelnünk a helyzetet és más célpont után kell nézzünk. Hogy ki? Nem mondhatom el..."

A Roma következő lehetséges célpontja a Lens játékos, Alou Diarra, akit korábban már szintén kapcsolatba hoztak a klubbal, azonban a korábbi tárgyalások elúszni látszottak pont Pizarro lehetséges leigazolása miatt...

asroma.hu

mértrt???
  • a zsírkereskedő
    személyes kedvencem ha ő elmenne nagyon szomorú lennék de szerencsére maradt
  • jbal
    A Roma megállapodott Pizzaroval
    A hírek arról szólnak, hogy David Pizarro megegyezett a Romával.
    A játékos menedzsere ma találkozott az Inter és a Roma vezetőivel és úgy tűnik, hogy sikerült megállapodnia a feleknek. Az Inter 4 millió font körüli összeget kaphat a játékosért, azonban Mancini nem lesz a transzfer része, miután a Roma érinthetetlennek nyilvánította a brazilt. A Roma várhatóan ma jelenti be a játékos érkezését.
    A fővárosi klub tervezi a francia Philippe Mexes szerződésének a meghosszabbítását is és Prade biztos benne, hogy a védő 2011-ig a farkasoknál marad.
    "Hamarosan, ahogy a nyári átigazolási időszak lezárul, beszélni fogunk Mexes-szel és nem hiszem, hogy nehézségbe ütközne a megállapodás."-jelentette ki Prade

Esposito a Romába szeretne igazolni
    A hírek szerint Mauro Esposio iránt érdeklődik a Roma csapata és a játékos szívesen igazolna a fővárosi klubba.
    "Szeretek itt játszani és még két két évem van a szerződésemből a Cagliarival, azonban nagyon büszke vagyok arra, hogy a Roma érdeklődik irántam, hiszen a fővárosi csapat nagyszerű gárda."-nyilatkozta a játékos. "Amennyiben alkalmam lenne oda igazolni, akkor beszélnék a Cagliari vezetőivel, azonban jelenleg nincs miről beszéljek velük."

asroma.hu

na végre valami.de csatár is kéne
  • takibalint
    Tenyleg klasszak. Gyerekek, tudja valaki miota a Diadora a mezbeszallito?
  • totti10
    szépek
  • MnAdI
    Hamár Totti10 ennyire beindult még én is beszúrok még 3mat gyorsan

• totti10
    de lennék itt..:D
  • totti10
  • faláb
    Stankovic:P(H)
  • MnAdI
    THX
  • totti10
  • totti10
  • gabber_saviola
    igen ebből csináltam a bannert :)
  • totti10
  • totti10
  • totti10
  • totti10
  • totti10
  • MnAdI

Itt van még 3 wallpaper bocsi a késéssel de csak most kerültem gép elé :S!
    Ha találok még jott megy linkben!
  • Taranov
    Persze, jöjjön.
  • MnAdI
    A többi a lényegében inkább tottiról szól de ha kell megy linkbe!
    :D
  • jbal
    jöhet a többi:D
  • MnAdI
    még van 1-2 jó ha vkit érdekel írjon