SGmail
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Rendszerüzenet
Hiba történt: Hiba lépett fel a levél elküldése közben, ezért a továbbítás sajnos nem sikerült.”
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Hogyha én mostantól nem fogom látogatni a freemailt, meg fog szûnni 3 hónapon belül?
Ezután minden belépésnél csekkolja majd a pop3 fiókodat a sgmél ..
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Én sem láttam még ilyet, de teljes mértékben támogatom az ötletet! És én is az St által említett 99%-ba tartozom, megmondom õszintén.
[/cserf][/fülünyúl]
Gondolok itt arra hogy windows alatt lehet lehet állítani a php.ini-ben a file uploads méretét. Linuxra telepített php-vel sosem találkoztam, de gondolom valahogy ott is lehet konfigolni...
...sose azt nézd...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Fogadható levélméret is 20 mega ? Ill. késõbbiekben lesz POP elérés ?
SGmél igazából semmi olyan extrát nem nyújt sajna ami miatt megérné eggyátalán megfontolni :C
Visszaolvastam és láttam néhány hozzászólás gmélezés miatt törlõdött/moderálva lett , de ha már fórum , legalább a tényeket lehessen közölni.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"