SGmail

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ivjoe
dr Kotász
Kösz, már jó.
Pyx
a reklám fölé kellene egy vonalat húzni szvsz, mondjuk így

btw, nem lesz dizájn a webes felületen?

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

St
18 órakkor minden nap egy hírlevél megy ki errõl a szerverrõl, ezért 18 óra környékén 5-10 percig néha nem lehet levelet küldeni. a webmail hamarosan új, önálló szervert kap, és akkor már nem lesz ez sem gond.
dr Kotász
Help pls. Szabályosan megírt, megcímzett levél küldésénél:

„Rendszerüzenet
Hiba történt: Hiba lépett fel a levél elküldése közben, ezért a továbbítás sajnos nem sikerült.”
misi9
Pont ezt akartam tudni, mert attól féltem, h mivel nem látogatom közvetlenül, nehogy megszûnjön. De akkor már le van tudva errõl is a gond. Köcce 😊

St
Átállítottam 20-ra
ivjoe
Ezért mondtam, hogy irányítsd át, ugyanis az átirányított freemail fiókok NEM törlõdnek automatikusan!
akyyy
azt nem lehet hogy egy levelet tovább küldeni ne csak 10, hanem 20-nak lehessen?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

misi9
Köszi szépen, így már teljes a siker. <#nyes>
Hogyha én mostantól nem fogom látogatni a freemailt, meg fog szûnni 3 hónapon belül?

[HUN]PAStheLoD
beállítások -> pop3 hozzáférések -> új pop3 postafiók -> név: freemail cím: [email protected] <értelem szerûen a te címed> -> szerver címe: freemail.hu port 110 felhasználó név: akarki ] -> smtp szervert hagyd üresen mert freemail nem ad olyat, pl. gmail ad, tehát ha esetleg van gmél címed akkor ide beírhatnád, de SGMél nem támogatja a TLS-t ahogy látom na mind1, folytatást nyomsz -> fiók neve: [email protected] -> befejezés .. ennyi.

Ezután minden belépésnél csekkolja majd a pop3 fiókodat a sgmél ..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
lehet hogy cookie-ket nem kezeli jól a böngészõd .. FireFox 1.0.3-al alap beállítással megy..

dr Kotász
Most megnéztem, már megy. Egy észrevétel: rengetegszer kidob a bejelentkezõ ablakhoz, pl.levél továbbítésakor, címlista frissítésekor stb.
St
mit tapasztalsz? miért nem megy?
ivjoe
Nálam jó!
ivjoe
Hogyhogy nem megy?
ivjoe
Elküldöd õket oda!
dr Kotász
Létezik hogy nem megy az SGmail?
misi9
Még 1 kérdés, aztán nem is fárasztalak tovább. Azt meg lehet valahogy oldani, hogy a már meglévõ levelek is "átkerüljenek" az SGMail címemre?

ivjoe
VEttem észre. Tehát bejelentkezel a webes felületen, majd bal oldalt ott van, hogy szûrõk. Itt van az átirányítás. Beállítod, hogy csak továbbítson és beírod a címet. Ennyi!
misi9
Leírnád részletesen, hogy hogyan? Mert ehhez még nem nagyon értek.

ivjoe
Átirányítod a freemailt! Webes felületen kell!
misi9
Hogyan tudom megoldani, hogy a freemail-es levelek az sgmail-re menjenek? Addig eljutottam, hogy pop3, de nemtom a beérkezõ levelek (pop3), és a kimenõ levelek (SMTP) szervercímét. Aki otthon van ebben a témában, tudna 1 kis helpet adni?

Sir Quno Jedi
A hang is regisztrálta imho magát !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ivjoe
NEM! (Mert #256)
ThePartyFace
Láttam...sz*rrá röhögtem magam😄

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Sadist
Mi kellene SG-nek topikot már teleszemetelte.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ThePartyFace
Ez nem chat, géza!

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

najó nem itt...
kéredezhetek?
[HUN]PAStheLoD
pedig naggyon pofásan néz ki a felület ... kényemes is 😄

ivjoe
"Hanyas vagy???" 😄DD
TommyC
<#alien>

Hurrá!...fejlõdünk...

dixitque deus fiat lux

St
najó, a v1.5-ösök is használhatják, de a v2.0-ásoknak már nem ajánlott 😊
ivjoe
TommyC
hmm... ezek szerint v1.0-ás felhasználó vagyok?...
<#whatever>

dixitque deus fiat lux

ivjoe
Kata
100 mega, és free? <#wilting>
Én sem láttam még ilyet, de teljes mértékben támogatom az ötletet! És én is az St által említett 99%-ba tartozom, megmondom õszintén.

[/cserf][/fülünyúl]

St
jaja, azon már túlvagyok. valami szofveres limitáció van a dologban.
Lehet hogy hülyeséget írok, de a szerver rendessen be van állítva?
Gondolok itt arra hogy windows alatt lehet lehet állítani a php.ini-ben a file uploads méretét. Linuxra telepített php-vel sosem találkoztam, de gondolom valahogy ott is lehet konfigolni...

...sose azt nézd...

[HUN]PAStheLoD
<#wilting><#help><#gonosz1>

[HUN]PAStheLoD
Most mostam hajat! Btw, megértem az álláspontodat, viszont az az 1% se olyan kevés, ráadásul nem is akar(unk) teljesíthetetlent...

St
A szolgáltatás nem neked, meg a zsíroshajú ultraprofi informatikusoknak készül, hanem azoknak v1.0-ás felhasználóknak akik 15 megás freemailen vagy 7 megás prímpostán sínylõdnek és fogalmuk sincs mi az a pop3. Õk 99%, aki meg gmailra veri a nyálát 1%. Az elõbbi tömeg a gmailrõl életében nem hallott. Úgyhogy pls. ezen megfontolásokból a gmailt többet itt ne reklámozza senki, mert nem arról szól a fórum. Köszi.
ivjoe
Ez az! Nem tom, hogy ezt miért kellett, hogy gmail így, meg úgy!
Sadist
A fekete Volga már megy is a házatok elé 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

[HUN]PAStheLoD
hmm, kezd érdekes lenni 😊))
Fogadható levélméret is 20 mega ? Ill. késõbbiekben lesz POP elérés ?

[HUN]PAStheLoD
Nem akarom lelombozni a lelkesedést, de (!) ha kell gmail meghívó akkor http://isnoop.net/gmail/ .. ugye ez 2 giga .. ugye ez pop3/TLS-el és SMTP szintúgy TLS-el

SGmél igazából semmi olyan extrát nem nyújt sajna ami miatt megérné eggyátalán megfontolni :C

Visszaolvastam és láttam néhány hozzászólás gmélezés miatt törlõdött/moderálva lett , de ha már fórum , legalább a tényeket lehessen közölni.

Punker
freemail-rõl se tudom küldeni meg enternet-rõl se, maj dmég holnap próbálom, most rohanok mini SG talira 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

St
küldd el pls nekem azt az exe-t rendes levélben, hadd teszteljem vele
Punker
2 megás exe-t próbálok küldeni de 5 perce levél küldését ír ki 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"