582
SGmail BÉTA fórum. Részletek az #1 hozzászólásban.
www.sgmail.hu
Szabályok
1.) Postafiók mérete: 100 MByte
2.) @sgmail.hu domain regisztrálható, @sg.hu csak később
3.) Csak webmailen keresztül megy, POP3 elérés egyelőre nem lesz
4.) Ha nem használod a postafiókot, 90 nap múlva törlődik
-
KTC #182 még nem tom:)
majd kiderül v beborul...:) -
#181 Áll az alkú? -
#180 a gengbeng nem "családi video" :D -
#179 én 1 csatolmányban szeretném elküldeni a családi videóinkat :D -
#178 10megánál nem szoktak többet adni, warezolás elkerülése végett -
#177 ki az illetékes? ez nem alku :) -
KTC #176 továbbítottam az illetékesnek, mire azt a választ kaptam, hogy jó oké, de ha lehetne inkább 30megás legyen...
én jobban nem szeretnék már belefolyni az "alkudozásba:)", szal mit mondhatok neki? mikor lesz, mennyi lesz? kinek lesz, hogy lesz?
ha ezekre akérdásekre választ kapok tovább már nem folytatom a közvetítést:) -
#175 50mbyteos csatolmány? hát akkora biztos nem lesz, max 20 megás -
KTC #174 ezt most hogy? személyszerint ha valaki szól, annak változtatjátok, vagy ha sokan reklamálnak hogy nagyobb kéne, akkor megnövelitek mindenkinek?
amúgy nekem most azt mondták 50Mb-os kéne... -
#173 -- nem a gmail reklámfóruma --
moderátor -
#172 annyira állítjuk amennyire igény van -
KTC #171 a csatolható max fileméret fog változni, vagy marad ennyi?
nekem ez is elég, de valakinek kevés, és csak a regisztrálás után derül ki, hogy az elefántnak egérfarka van
szal valami biztatót ezügyben?! -
Cicero #170 Ez tök jó! Asszem leregelem magam, és ide fogom átirányítani a leveleimet! Az MSN-en 5 mb tárhely van csak! Kár hogy Outlook-on nem fog menni... Nagyon tetszik! -
#169 röviden: regeltem, írtam, müxik, tetszik ! -
#168 Hát jó lenne ha megjönne. -
#167 És ? -
#166 Vagyis nem jött meg. -
#165 regisztráltam egy helyre magamat és kellett volna, hogy küldjenek mailt. De nem küldtek... -
#164 Sztem ST elment lazulni... -
#163 A szerintem nem a helyes válasz. -
#162 kérdés:
azt írja:
"POP3 hozzáférések
Áttölthetjük a máshol lévő leveleinket az Webmail rendszerébe, és persze fordítva.
"
ez elvileg azt jelenti, hogy át tudom küldeni a leveleimet másik (POP3-as, pl. freemail) címre?
mer a leírásában azt lehet olvasni, de szerintem nem
vagy igen?
-
#161 ha nem használja akkor törlődik mint mondta ST...
törölni meg azért utálok mert amit kitörlök az nem lesz meg....
és basszam meg szeretem ha valamit keresek azt megtalálom és nem kell a fejemet fogni mert kitöröltem hogy legyen hely. -
#160 Egy eszrevetel:
A felpattano javascriptes figyelmezteto ablakok angol nyelven szolnak a kedves userekhez...
Ezt is Magyarositani kene, nem? -
#159 nekem se...nem vok olyan fontos ember;D -
cyrus #158 de mi az hogy utálsz törölni ? egy katt az egész !
én még itt az sg-n is kitörlöm a priviket miután elolvastam... -
cyrus #157 ezis butás, mert ami ingyen van az általában kell az embereknek.... aztán meg kb 20%-uk használja utána... -
#156 speciell énutálok leveleket törölni....tehát n ekem elég jó a gmail...és már igy is 30 mega el van belőle használva...és nem vinnyog állandóan mint a frímél -
#155 jah igaz....akkor csak mint ajánlatot kéne felajáénlani....és ott kattinthat oda hogy kéri meg oda is hogy nem....én pl nem kérném... -
cyrus #154 ja, mondjuk ezt én sem értem, mindenki gizdul a Gmailre, mert 1 meg 2 G tárhelyet adnak.... pedig nekem még sosem ment a tárhelyemen a helyfoglalás 2-5 megabájt fölé.... :o -
#153 De van sok tárhely..legalábbis a régimnél (webmail.mschumacher.com)csak 25Mb volt.
És még az sem kevés.Vagy tévedek?Manapság nem jarok sok oldolnal,de az utobbi időben megnőhetett a szolgáltatott tárhely máshol... -
#152 Hát nekem a két év még nincs meg,de a kiszorítottaknak remélem igen... különben már az én nevemre már megcsináltam.
St:hányan regeltek eddig az sgmail-en? -
cyrus #151 de minek ?
Nem igaz hogy csak én tudom megérteni hogy sztem ez a mail a fórumozók kb 30%ának fog kelleni. A többinek azért nem, mert vagy nem aktív, vagy nem törzs-sg-s vagy mert jó neki a másik emailje.
Felesleges regeket pedig butaság gyártani. -
#150 mondjukl ha minden fórumozó kapna egy emilcimet akkor szerintem a szerver megdöglene 1 percen belül....
mondjuk az ötlet jó, pl ugy hogy minden legalább 2 éve regisztrált aktiv forumozo kap a nevéhez egy cimet. -
cyrus #149 Egyébként majd várd meg mit mond... Néha be lehet puhítani ha jó az ötlet... -
#148 Jah, már tuti nem lesz...sajna. -
cyrus #147 SQJ erre azt mondaná hogy prioritásos reg azét nem lesz mert rablógazdálkodás van, a nagyhal megeszi a kishalat, stbstb, plusz ha a rendszerurak ugy akarták volna hogy legyen prioritásos reg akkkor már lenne prioritásos reg !43325 -
#146 na pont ezt akartam mondani...;DD -
cyrus #145 mondd neki hogy örülnél ha lenne prioritásos reg az sgmailnél :D -
#144 Szerintm is ugy lenne fair ha a regeltek felhasználhatnák szabadon a mail névrendszerét.Mármint aki előbb lefoglalta a mailnél és Itt nem azt használja,de az Itt azt használó szeretné az itteni nick-jét a mailnél használni de foglalt akkor a betolakodót tessék kipaterolni...
[próbálja megértetni gondolatait] -
#143 ST: Mon6ok egy icipici hibát ha nem zavar?Tényleg kis hiba de az...