SGmail
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- a nagy tárhelyet értelemszerûen reklámból szeretnénk finanszírozni. Ha elindul a végleges verzió, legalább 1 Tbyte raid-elt tárolókapacitású szervert állítunk neki üzembe, ami nagyon drága dolog. Ehhez az kell, hogy a júzer webmélrõl használja a cuccot, különben nincs értelme.
- ennek a szoftvernek jelenleg nincs pop3-as csatolófelülete, tehát ha úgy döntünk, hogy adunk pop3-at, akkor sem tehetnénk, mert nincs 😊
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
A Kijelentkezés, mint olyan kerülhetne, valami frekventáltabb helyre, ne ott a képernyõ alján kelljen célbalõni a 6-os méretû betûkre. Imho.
Egységsugarú user simán észre sem veszi...
De tényleg hiányzik a pop3.
Anelkul nem sokat er 😞
de gondolkozom olyan megoldáson is, hogy ha valaki nem használja akkor az account ne szûnjön meg csak a levelei törlõdjenek, mondjuk 30 naponként (tárhely felszabadítása csak a lényeg)
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Jók az ikonok.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
mellesleg nekem is jön a mélboxos címemre \/iaagggra, meg még mittoménmilyen gyógyszer reklámok, vegyek órát, nyertem a lottón, fel akarnak venni valami angolai céghez, vegyek szoftvert, stb. Pedig csak volt egyszer egy mélboxos nyereményjáték, és arra jelentkeztem...
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
tévedsz, a mediacenternél van, aki kér az kap.
(pláne, hogy a mediacenteres emaileknél sincs, ami ugye nem igyenes)
shit happens
Warning: Wrong datatype for argument in call to array_key_exists in /web/hivemail2/options.personal.php on line 118
Warning: Wrong datatype for argument in call to array_key_exists in /web/hivemail2/options.personal.php on line 121
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M