SGmail
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
vááh jupp 😄DD
kira
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
shit happens
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
a sima csuwwit lehúztam, jó lesz majd a szemétnek <#hehe>#hehe>
a dromos címet is a gmaillel használom, annál jobb egyenlõre nincs (legalábbis még nem láttam), de ez is jó lehet. (sry, a nem konstruktív postért)
shit happens
*hihi ** *
A jobb nickeket le kell foglalni!!! 😊
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
dekár hogy sgmail a domain 😞
azthittem @sg.hu lesz 😞(((((
túúl kedves vagy 😄
Warning: Wrong datatype for first argument in call to array_key_exists in /web/hivemail2/user.signup.php on line 141
Warning: Wrong datatype for first argument in call to array_key_exists in /web/hivemail2/user.signup.php on line 144
Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /web/hivemail2/user.signup.php:141) in /web/hivemail2/includes/functions.php on line 783
Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /web/hivemail2/user.signup.php:141) in /web/hivemail2/includes/functions.php on line 783
ezt nagyon régóta vártam már !! 😄DDD
millió thx !
Kezdetben 50 MByte tárterület áll rendelkezésre a levelezéshez, de amint vége a tesztidõszaknak az elsõ 500 felhasználó aki ténylegesen ezt használja levelezésre, 1 Gb-os postafiókot fog kapni, a többiek meg 100 megásat.
Check it, try it!
www.sgmail.hu