Kézikamerás filmkalózt fogtak egy győri moziban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magzar billentzűyet rule\'y...
Ez lesz 3 év múlva majd a Fókuszban szerintem. Amúgy röhejes ez a szöveg "megvizsgáljuk milyen KÁRT okozott" "8 évnyi börtönt is kaphat" hát szóval, nem is tudom mit mondjak. Esküszöm már nem vagyok mérges, egyszerûen sírnom kell az ilyenektõl. <#sir>#sir>
BomBa
bár ide inkább az kivánkozik, hogy no comment, meg hogy minek is, meg hogy legközelebb az lesz a hír hogy mo európa kalózközpontja, meg hasonló alibi hülyeségek..
Vagy 3 naponta latok egy balesetet a gyorshajtok miatt a fenéki úton de ezt nem keresik egy hulye szaros kojokre meg ravarnanak 8 evet!!!
Szutrad volna le a jegyszedot baszkim akor 1.5 ev mulva ki is engednek.
Mit feltik ezeket a szar filmeket ??????
Ha valaki mozi örült ugy is ott nezi meg aki meg!
kivancsi lennek mit tennenek ha a szat megasztart digitalizalnam be es kiközölnem ingyen a netre?
Rohadjanak meg!
jol felhuztam magam hurra
<#boxer>#boxer>
Starcraft + Diablo III - esemve
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Vajon miért asszociálok az ÁVÓ-ra, amikor meghallom, hogy ASVA?
Más kérdés, hogy mi a fenét akart egy gagyi felvétellel kezdeni, amiben benne van a nézõk röhögése, köhögése stb... A minõsége gyakorlatilag egyenlõ a nullával... És ez bûncselekménynek számít? Komolyan mondom, ha ingyen adnák az ilyen "kópiát", akkor sem kellene, annyira igénytelen...
Max. figyelmeztetést adnék az öcsinek, mert a cselekménye nagyon enyhe...
1. kiskorú
2. nem magyar állampolgár (pl. magyar igazolvánnyal vajon milyen felelõsséget vállalhatott magára)
Szóval ez leginkább elrettentés jellegû cikk, a fickó remélhetõleg valami ejnye-bejnyével megússza. Hacsak nem akarnak belõle valami nemzetközi botrányt eszkalálni, tudjátok a statuálás a lényeg /A tanú/
Ezeket a felvételeket, meg már 30 éve ids büntette a törvény. Ha bebubkás van, akkor vállalni kell a következményeket. Ciki, de ez van.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
az Alsópáhoki út tele van kurvákkal, a stricik, pénzbehajtók, kábszer dealerek Keszthelyen 100-al járnak az Audi A6-okkal éjjel, gyilkosok az országban szabadlábon, egy szerencsétlen meg a moziban kamerázik, és be akarják csukni???
elõször talán bizonyítani kellene, hogy pénzt akart keresni vele, akkor talán támadható lenne.
Ajánlom, hogy egy jó ügyvédet keressen a srác, mert a vádak nem fognak megállni már az elsõ tárgyaláson sem.
Én ezer éve nem járok moziba (mert keszthelyen NINCS mozi) ki van írva, hogy nem lehet filmet rögzíteni? csak úgy érdekel...
a magyar rendõrség újra CSÚCSFORMÁBAN!!!!
ÜBER ALLES!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Kapásból be tudnék linkelni egy smsWEB-es helyet, ahonnan az eredeti DVD-t (nem kamerás minõség) le lehet tölteni.
Ha egyszer Amerikában már megjelent DVD-t, ergo letölthetõ a netrõl, akkor hogy lehet valaki akkor barom, hogy pont azt próbálja lekamerázni?
ÁÁÁÁÁÁÁÁ! <#wow2>#wow2>
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Na, ez vajon mit jelenthet? El tudom képzelni, ahogy gyakorolják 😊.
Közben, meg aki erõszakos bûncselekményért börtönbe kerül, 1.5 év múlva kiszabadul feltételesen és folytatja a bûnözést, mint ha semmi se történt volna...
Ebbõl látszik, hogy kik alkotják a törvényeket... Amibõl sok pénzük van, azt foggal-körömmel védik... Ennyi erõvel vissza lehetne állítani a halálbüntetést is... Aki embert öl, ne végezze másképp Õ sem... Ehelyett bedugják 5-6 évre, és pár év elteltével jó magaviselet miatt szabadul...
Egy ember élete hol ér fel bármilyen szir-szar filmel...
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy kissé nagy büntetés 2-8 év börtön ilyen cselekedetekért...
Magzar billentzűyet rule\'y...