833
Harry Potter And The Goblet Of Fire game
  • Kurt97
    egyébként 33 pajzsom van. a próbákon milyen eredményeket értetek el? én

1: ezüst
    2: arany
    3: bronz
    a vérszívó repülő bogarakat, amik a gyógynövénytanórán vannak, nagyon nehéz kinyírni. egyébként azon a páján mit kapok a 10 mini-pajzsért? azt a növényt amit ki lehet lőni?
    és még egy kérdés: a gyógynövénytanórás páján hogy kell megszerezni azt a pajzsot, ami a könyvnél van? ott a gyökereken lefelé vannak bimbók amit ki kéne herbivicus-ni, de nem tudom hogyan!
  • Kurt97
    varázsoljak a szoborra? vagyis irányítsam aztaz izét a szoborra? és hogy lehet a vanishing cardokAT megszerezni? ,ég egyet sem találtam meg!
  • nyolcas
    Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
  • howard13
    Az a pálya nehéz.
    Igen, amikor megáll akkor varázsolj a szoborra (kicsit sokáig tart).
    Ha végeztél Voldival, az eltűnös kártyákon kivűl mindet megveheted.
    Én nekem egy kivételével az összes pajzs meg lett.
    + az összes kártya.
  • Kurt97
    hé én segítek szivesen. a tóra akkor tucc majd rámenni ha a herbology pályán végigmentél és utána menj vissza arra a pályára és akkor varázsold meg herbivicussal a tavirózsákat hogy kinyíljanak és kész. egyébként én 33 shield-el vagyok és sok quest card hiányzik még, nagyon sok. voldit meg nem tuttam kinyírni. hogy kell? amikor a madaras szobrot emelgeti mit kell csinálni? néha leáll a szobor, akkor kell valamit? vagy mi a fene
  • nyolcas
    De nem tudok rámenni a tóra. Éppen ez a baj. Nem tudom megszerezni a tavon lévő kártyát.
  • howard13
    Pontosítok: Az Üvegházhoz is kell már.
  • nyolcas
    Köszönöm szépen a tájékoztatást.
  • howard13

Kötelező megtanulni, ha elérsz oda.
    Egyépként növénynyitó varázslat = a tavon tavirózsák + Herbivicius.
    Megtanulni csak akkor lehet, ha végig vitted a Üvegházat.
  • nyolcas
    Hogy tudom azt megtanulni?
  • nyolcas
    És mi az a herbivcus?
  • Seka92
    jaja, az igaz!^^
    de te nem tudod a választ a kérdésemre?
  • mike0013
    te tiszta hülye vagy XD
  • Seka92

RE:XD
  • Seka92

bocs, de csak így tudom elmenteni a smilekat:D
  • Seka92
    Nekem a fürdős pályán lenne az a gondom, hogy:
    meg kell szerezni a tojást, ezért gondolom fel kell robbantanom az összes izékét...de a tojást hogy kell megszerezni? Először a pajzsot kellene? És csak aztán lehet a tojást?
  • howard13
    Mert elöbb meg kell tanulnod a Herbivcust!
  • nyolcas
    Miért nem tudok rámenni a vízre a kártyáért?
  • Amigoss
    Hali!
    Most szereztem meg a Harry Potter 4-et "Goblet of fire".
    De német...és nem lehetett telepítésnél angolt választani!
    Hogy csináljam meg mert így játszhatatlan!
    Köszi!
  • hughugica
    szerezd meg az összes pajzsot, és fullra az első két próbát
  • bobo11
    sziasztok
    miért nem enged be a harmadik probára ,mi kell ahhoz hogy beengedjen
    elöre is köszi
  • Gery0124
    Légyszi valaki küldje el az e-mail címemre a speech.big fájlt mert azt írja ki, hogy sérült.
    címem: [email protected]
  • howard13
    Az ÖT különböző részből áll!
    Az első része a Dugbog irtás!
    Tehát:
    -Harry Potter négy játék:
    -Fejezetek, pályák
    -Moddy's: 5 rész.
    Így kapásból nem emlékszem milyen a másik három!
    De nézd csak végig!
    Ha teljesíted a játékot fullra, akkor az összes moody's rész meg lesz (tehát teljesítsd az összes pályát!)
  • hughugica
    A Moody's challenge pályán a dugbogokat kell irtani egy torony tetején időre. Itt is van egy Vanishing Card. Ezt keresem, és nem találom.Azért írtam, hogy az első pálya, mert igazándiból a merengő forgatásakor, ez az első hozzáférhető pálya. Bocs, ha félreinformáltalak. Remélem így már tudsz segíteni.
  • howard13
    HE?
    Csak egy Falrobbantós van, És odáig egy csomó eset van, hogy falat robbanthas!
  • hughugica
    neharagudj, de mivel robbantottad ki a falat.egy torony tetején vagyok kérlek írj
  • hughugica
    Köszi.
  • howard13
    Az a Falrobbantós!
    Ahogy elkezdődik, robbantsd ki a középső falat, és juss be a kártyához.
  • hughugica
    a moodys pályán vagyis az elsőn. légyszi ird meg
  • helpblitzkrieg2
    tud vkikódokat ?
  • FUnakoshi bácsi
    a hogwarts nemtommin megszereztem az összs pajzsot meg azon az erdősön is mégse tok még arra a pályára menni ahol azt a növényizélős varázslatot meg tudnám szerezni az pedig kellene a fürdőshöz vki segítsen pls!
  • howard13
    5 is van...
  • hughugica
    ha végigjátszottad, akkor megtudod mondani, hogy hol találom a tűnékens kártyát.
  • howard13
    Éééééééééééééssssssssss?
    Én 12 évesen 38 óra játszással végeztem vele, és csak egy pajzs hiányzik.
  • Potter12
    Nem lehet(sajnos!)mindig magától csinálja,más lényeknél mindig más!!!
  • Potter12
    Én tudok,de még várnod kell egy kicsit,mert 98 százalék van kész a 100-ból!Ha akarod nézd meg:www.gamehunter.hu
  • Potter12
    Azé nem tudod kinyitni a virágokat,mer a fürdős pályán nem szereztél meg elég pajzsot!Nem csak a növénnyitó varázslattal(Herbivicus)lehet szerezni pajzsot,hanem miután megszerezted a tojást,utána menj vissza a pályára,és ott menj el ahol vannak azok a vízililiomok(vagy mik?)ott menj méglejjebb,ott is van egy pajzs(törd majd szét az üsttel az a cső izét,és ott lapul mögötte!!!)Utána meg a Forbidden Forestre menj rá(az erdős,ahol rengeteg pajzs van!!!)és ott keress!Szerintem a magyar mennydörgőhöz menj,igaz hogy tüzet okád(ez a pálya eleje felé van,tehát menny vissza)de ott 2 pajzs is van!!!Nnna,ezután már mehetsz a Herbology pályára(a növényes)ahol megtalálod a könyvet,és végre megtanulhatod az áhított Herbivicus bűbájt!(játszd má ki,én 13 éves vaok,azt mégis 4 nap alatt kijátszottam!elsőre!:() úgyhogy mindent bele!!
  • moszandi
    Elküldtem azt az sms-t de nem lehet belépni!!!
    Akkor ez kamu volt?
  • KILLER2
    Mivel fizetős oldal ezért szerintem nem kamu legalábbis én eddig nem találtam kamu fizetős oldalt (najóvan 1et bár igaz azon is volt sok letöltés csak a linkek az origora mentek az meg tudjátok mennyire warez), de ha mégis kamu lenne akkor ne engem okolj, mert ez csak egy feltételezés.
  • moszandi
    Lenne még 1 kérdésem .
    Azon a letöltő oldalon ahonnan lehet tölteni könyvet, játékot, stb. azt kipróbálta már v.ki??És ha igen akkor az télleg megy is vagy csak becsapás az egész?Arra gondolok amit a második oldalon a goredani írt be.