833
Harry Potter And The Goblet Of Fire game
  • moszandi
    Köszönöm szépen!
  • KILLER2
    ANGOLOSÍTÁS??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Az meg minek????? A játék is angol ha neked meg nem az akkor azt szívtad, mert kétlem, hogy csináltak angolosítást egy angolul i megjelent játékhoz. Magyarosításról meg én nem nagyon tudok, de szerintem nézz körül itt és itt.
  • moszandi
    Sziasztok!!!
    Tudtok adni nekem 1 olyan oldalnak a címét ahonan a játéknak a magyarositását vagy angolosítását le tudom tölteni?
  • hughugica
    kérlek segítsetek hogs a moody-s pályán hogy lehet a vanishing /tűnékens/ kártyát megtalálni. Már csak ez hiányzik. köszike
  • danikarate
    hy mit kell csinálni a két h.lye szörnyel amikor Cedric fel van akasztva a bokorra? Kérlek segítsetek
  • danikarate
    Beim versuch die datie 'speech.big' vom Medium zu übertragen ist ein Problem aufgetreten. Möchtest du versuchen die Datie erneut zu kopieren oder die Installation abbrechen? - na ezt írja ki németül. aki tud németül írja már meg nekem hogy mit jelent.
  • danikarate
    én nem tok vele játszani mert a telepítésnél mindig a speech.big nél kiír valami CRC hibát nem tudtok segíteni?
  • Adri
    köszi mindent:):P
    végigvittem!!
  • Adri
    Sziasztok lécci írja le valaki hogy mit kell csinálni azon a pályán amikor cedrik a bokron lóg :(
    nem tudok rájönni!! előre is köszi
  • Andrejka
    herbivicussal(charm) kell utat csinálni
  • KILLER2
    A növényes pályán vagy amikor sok lépcsőn kell felmenni? Ha igen akkor asszem, hogy valamit lövöldözni kell. Én kb fél éve csináltam azt a pályát és csak ennyire emlékszem.
  • volvo
    és mi???
  • KILLER2
    Amikor azon an növényes pályán vagy? Akkor lehet, hogy tudom.
  • volvo
    TE úgyse tudod a választ!!!
  • volvo
    Most neked nem oly mindegy hogy hányszór kérdezem meg ha???????
  • KILLER2
    Ez a 3madik, hogy beírod. Mit gondolsz miért nem válaszolnak? Bizros nem azért, mert nincs elégszer beírva. Amúgy ha olyan nagyon kell akkor írd be a google-be, hogy Harry Potter 4 végigjátszás vagy valami hasonló és szerintem biztosan fogsz találni valamit vagy ha mégsem akkor meg megtudod, hogy ilyen nincs.
  • volvo
    Sziasztok tudtok nekem mondani végig játszást mert elakadtam ott ahol fel kel menni egy növény lépcsőn vagy min és fönt pörög amit össze kell szedni!!!Előre is köszi!!
  • KILLER2
    Ha megint beírod nem lesz hamarabb válasz. Úgynézem, hogy ez 1 fertőző betegség itt.
  • susubaba
    Sziasztok!
    Hol kell beállítani, hogy ne klaviaturán hanem egérrel is lehessen játszani?
    Réka
  • flame ghost
    Mondták már h idegesítő vagy Réka???
  • susubaba
    Sziasztok!
    Réka
  • volvo
    Sziasztok tudtok nekem mondani végig játszást mert elakadtam ott ahol fel kel menni egy növény lépcsőn vagy min és fönt pörög amit össze kell szedni!!!Előre is köszi!!
  • KILLER2
    Ha 3szor beírod semmivel sem fognek többen vagy hamarabb válaszolni. (csak hogy tudd)
  • susubaba
    Sziasztok!
    Réka
  • susubaba
    Sziasztok!
    Réka
  • susubaba
    Sziasztok!
    Réka
  • volvo
  • Cherubin Mortis
    Üdv mindenkinek. Az utolsó próbán, amikor Cedric fennakad a bokron előjön az a két izom mutáns teknős, és valahogy -sűrű anyázások, miegyebek közben- lehetetlenségnek tűnik legyőzni őket. Valaki elárulná a takitákáját? Hála érte..
  • Andrejka
    ja
  • examinee
    Amugy nekem már telpitésnél kiirja! És nem telpiti fel!
  • Andrejka
    nem sérült csak rakd fel a cracket amit küldtem
  • examinee
    Danika!

légyszi valaki küldje el az e-mail címemre a speech.big fájlt mert azt írja ki hogy sérült
    címem: [email protected]

Na nekem is ez a problemám! Mi rá a megoldás? télleg sérült?
  • Rambo 20
    Sajnos ezt nagyon elszúrták.A filmhez/könyvhöz majdnem semmi köze.Legalábbis másképp vannak előadva a jelenetek.Nincs többé futkorászás szabadon a roxfortban.Nem tudom minek kellett ez a katt és pálya megoldás:/.Eddig a legjobb a második volt.
  • Andrejka
    nem t'om csak úgy
  • KILLER2
    Én azért írok, hogy megkérdezzem, hogy miért 4 hozzászolásban írtad le 1-1 perc késleletetéssel, amikor 1be is bőségesen belefért volna? (nem bunkóságnak szánom csak úgymond vicces kérdésnek vagy építő jellegű kritikának)
  • Andrejka
    ha tudja valaki plíz írjon
  • Andrejka
    nem tudja valaki hogy amikor az energia gömböt kell mozgatni és lebegteti azt a szobrot akkor mit kell csinálni?
  • Andrejka
    én már az utolsó pályán tartok de nem tudom a voldemortot legyőzni
  • Andrejka
    helo
  • howard13
    Sok pajzshoz kell!
    PL: Hogwarts Exterior, a tó