833
Harry Potter And The Goblet Of Fire game
-
moszandi #553 Köszönöm szépen! -
ANGOLOSÍTÁS??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az meg minek????? A játék is angol ha neked meg nem az akkor azt szívtad, mert kétlem, hogy csináltak angolosítást egy angolul i megjelent játékhoz. Magyarosításról meg én nem nagyon tudok, de szerintem nézz körül itt és itt. -
moszandi #551 Sziasztok!!!
Tudtok adni nekem 1 olyan oldalnak a címét ahonan a játéknak a magyarositását vagy angolosítását le tudom tölteni? -
hughugica #550 kérlek segítsetek hogs a moody-s pályán hogy lehet a vanishing /tűnékens/ kártyát megtalálni. Már csak ez hiányzik. köszike -
hy mit kell csinálni a két h.lye szörnyel amikor Cedric fel van akasztva a bokorra? Kérlek segítsetek
-
Beim versuch die datie 'speech.big' vom Medium zu übertragen ist ein Problem aufgetreten. Möchtest du versuchen die Datie erneut zu kopieren oder die Installation abbrechen? - na ezt írja ki németül. aki tud németül írja már meg nekem hogy mit jelent. -
én nem tok vele játszani mert a telepítésnél mindig a speech.big nél kiír valami CRC hibát nem tudtok segíteni?
-
köszi mindent:):P
végigvittem!! -
Sziasztok lécci írja le valaki hogy mit kell csinálni azon a pályán amikor cedrik a bokron lóg :(
nem tudok rájönni!! előre is köszi
-
Andrejka #544 herbivicussal(charm) kell utat csinálni -
A növényes pályán vagy amikor sok lépcsőn kell felmenni? Ha igen akkor asszem, hogy valamit lövöldözni kell. Én kb fél éve csináltam azt a pályát és csak ennyire emlékszem. -
volvo #542 és mi??? -
Amikor azon an növényes pályán vagy? Akkor lehet, hogy tudom. -
volvo #540 TE úgyse tudod a választ!!! -
volvo #539 Most neked nem oly mindegy hogy hányszór kérdezem meg ha??????? -
Ez a 3madik, hogy beírod. Mit gondolsz miért nem válaszolnak? Bizros nem azért, mert nincs elégszer beírva. Amúgy ha olyan nagyon kell akkor írd be a google-be, hogy Harry Potter 4 végigjátszás vagy valami hasonló és szerintem biztosan fogsz találni valamit vagy ha mégsem akkor meg megtudod, hogy ilyen nincs. -
volvo #537 Sziasztok tudtok nekem mondani végig játszást mert elakadtam ott ahol fel kel menni egy növény lépcsőn vagy min és fönt pörög amit össze kell szedni!!!Előre is köszi!! -
Ha megint beírod nem lesz hamarabb válasz. Úgynézem, hogy ez 1 fertőző betegség itt. -
susubaba #535 Sziasztok!
Hol kell beállítani, hogy ne klaviaturán hanem egérrel is lehessen játszani?
Réka
-
Mondták már h idegesítő vagy Réka??? -
susubaba #533 Sziasztok!
Réka
-
volvo #532 Sziasztok tudtok nekem mondani végig játszást mert elakadtam ott ahol fel kel menni egy növény lépcsőn vagy min és fönt pörög amit össze kell szedni!!!Előre is köszi!! -
Ha 3szor beírod semmivel sem fognek többen vagy hamarabb válaszolni. (csak hogy tudd) -
susubaba #530 Sziasztok!
Réka
-
susubaba #529 Sziasztok!
Réka
-
susubaba #528 Sziasztok!
Réka
-
volvo #527 Sziasztok tudtok nekem mondani végig játszást mert elakadtam ott ahol fel kel menni egy növény lépcsőn vagy min és fönt pörög amit össze kell szedni!!!Előre is köszi!! -
Üdv mindenkinek. Az utolsó próbán, amikor Cedric fennakad a bokron előjön az a két izom mutáns teknős, és valahogy -sűrű anyázások, miegyebek közben- lehetetlenségnek tűnik legyőzni őket. Valaki elárulná a takitákáját? Hála érte.. -
Andrejka #525 ja -
Amugy nekem már telpitésnél kiirja! És nem telpiti fel! -
Andrejka #523 nem sérült csak rakd fel a cracket amit küldtem -
Danika!
légyszi valaki küldje el az e-mail címemre a speech.big fájlt mert azt írja ki hogy sérült
címem: [email protected]
Na nekem is ez a problemám! Mi rá a megoldás? télleg sérült? -
Sajnos ezt nagyon elszúrták.A filmhez/könyvhöz majdnem semmi köze.Legalábbis másképp vannak előadva a jelenetek.Nincs többé futkorászás szabadon a roxfortban.Nem tudom minek kellett ez a katt és pálya megoldás:/.Eddig a legjobb a második volt. -
Andrejka #520 nem t'om csak úgy -
Én azért írok, hogy megkérdezzem, hogy miért 4 hozzászolásban írtad le 1-1 perc késleletetéssel, amikor 1be is bőségesen belefért volna? (nem bunkóságnak szánom csak úgymond vicces kérdésnek vagy építő jellegű kritikának) -
Andrejka #518 ha tudja valaki plíz írjon
-
Andrejka #517 nem tudja valaki hogy amikor az energia gömböt kell mozgatni és lebegteti azt a szobrot akkor mit kell csinálni? -
Andrejka #516 én már az utolsó pályán tartok de nem tudom a voldemortot legyőzni -
Andrejka #515 helo -
howard13 #514 Sok pajzshoz kell!
PL: Hogwarts Exterior, a tó