833
Harry Potter And The Goblet Of Fire game
-
#633 Hát ez az... azt a pajzsot, amiről beszélünk (ahol az a tüzesseggű orrszarvúbogár forma izé van), addig nem tudod megszerezni, amíg meg nem tanultad a Herbology pályán a herbivicus spellt. Sajnos más ötletem nincs, minthogy próbálj mindenhová bemenni, hátha enged...
Vagy pedig mondom... menj újra vissza Hogwarts Exterior pályára, és nyálazz végig mindent, menj fel meg le mindenhová, ahová csak lehet. :)
Különben a második triwizard taskon túlvagyok, és még mindig van egy pajzs az erdőben, amit nem szedtem össze. Sőt..., utálom az erdős pályát a marha buboterek miatt, meg könnyen eltéved az ember, inkább hanyagoltam idáig. Tehát nem előfeltétele a továbbjutásnak, hogy hol szeded össze a pajzsokat.
Majd írj, hogy mi a helyzet! Sok sikert! -
Weewcy #632 de nem lehet az első próbáig se menni! sehova nem enged, minden le van zárva. és mondom, ez nem olyan pajzs, amiből 10 van egy pályán! ez az, amibe a pálya végén kell bemenni. és nem akárhol, hanem az erdősbe kell összeszedni! a kispajzsokat nem muszáj, csak a nagyokat, amiből az erdősön 3 van. egy az első alkalommal, utána az, amikor a kockára kell felállni, aztán meg az, ami a növény végén van..milyen herbivicus-ról beszéltek? XD -
#631 Ja, értem, mi a gáz... De azt a pajzsot már csak akkor tudod megszerezni, mikor már tudod a herbivicus spell-t... (azzal ki tudod nyitni a pajzshoz vezető "levél-lépcsőt". Szóval valahol máshol próbálj szerezni egyet.
Hogwarts Exteriornál megvan mind, amit herbivicus nélkül meg lehet találni???
Vagy esetleg a Triwizad 1-ben Gold fokozatot próbálj elérni, akkor is ad egy pajzsot. (Ennél nem az a lényeg, hogy marha gyors legyél, hanem hogy az összes babot összeszedd - de persze nem árt néhány kék karika sem). -
Weewcy #630 igen, így csináltam. de nem értem, hogy hogyan kell a pajzzsal azt csinálni, amit a ron csinál. és utána meg mivel kell elhúzni a növényt? >EBBEN< kéne segíteni! köszönöm addig is, meg eddig is! köszi:) de írjatok, pls. -
Weewcy #629 köszi! köszi mindenkinek. egy kicsit tudok angolul, de csak annyira, ahogy ergy általános iskolás hatodikos tud:D najó, talán egy icipicit jobban;) -
surisomi #628 mikor lesz hozzá kész a honosítás? -
#627 Itt találsz egy "kis" segítséget.
Ha esetleg egyáltalán nem tudsz angolul, akkor se ijedj meg, vannak képek is, amik segíthetnek.
game guide
Sok sikert! -
Weewcy #626 Miért nem akartok válaszolni? Kérlek!! Konti, mondd el! Nem tudok továbbmenni a növénykertes-re, mert azt írja, hogy még egy pajzsot össze kell szedni a továbbjutáshoz az erdőben! És ez nem az a kis pajzs, amiből 10 van egy pályán, hanem, az, ami nagy, és a pálya vége. Kérlek válaszoljatok!!! -
Weewcy #625 VÁLASZOLJATOK! KÉRLEK!!!!! -
Weewcy #624 Ja most nézem, még van a Perfektusok fürdője, meg a "Herbology". De nem enged egyikre se. Azok az első meg a második próba után vannak...:S -
Weewcy #623 A Moody-s Challenges-be van az a növénykertes pálya? Vagy mivan egyátlalán? XD Bocsi, de én még odáig nem jutottam el. Megcsináltam Mordonnak amit kell, meg mindent, és tovább is adta az erdős pályát, de azt a pajzsot nem tudom összszedni. És utána jön az első próba, aztán a második, harmadik, és a végén Voldemort. Így vannak a pályák. Máshogy nem tudom megcsinálni. a Moodys challenges-be kell valamit esetleg? De amúgy köszi Konti, gyis túlszárnyaltál mindenkit...:) De amúgy még mindig írhattok, mert nem tudom XD Konti magyarázd má' el:d -
Weewcy #622 De nem tudok továbbmenni, mert jönne az eső próba, de azt írja ki, hogy még egy pajzsot össze kell szedni a továbbjutáshoz.! :'( -
Konti #621 Tovább kell csinálni az egészet, és a növénykertes pályán meg kell tanulni vmi növénynövesztő varázslatot. Mikor az megvan akkor visszalépsz az erdős pályára, ott varázsolsz a növényre és tulképpen csak felsétálsz! -
Weewcy #620 akkor a pajzsokat is begyűjti?
-
Weewcy #619 vagy mi az a kód, ami végigviszi a pályát? -
Weewcy #618 -
Weewcy #617 a C senem húzza el, senem csinál semmit. Csak az x-et lehet megnyomni, deház azzal nem sokra megyek.. KÉÉÉRLEK VÁÁÁÁÁLASZOLJATOK REEENDESEN! Killer, nem mondanád el részletesen? Kééérlekkérlekkérlek! -
Weewcy #616 én is azt szertném tudni, amit volvo. a Forbidden Forest-ben, azt a pajzsot, a növénylépcső féleség tetején. Ha nem erre gondoltál, akkor bocsi;)
NA DE ELMONDANÁ MÁR VALAKI??? -
Weewcy #615 -
Weewcy #614 [IMG][/IMG] -
Weewcy #613 Sziasztok!
Kérlek, mondjátok meg, hogyan lehet megcsinálni azt a részt, amikor Harryék az erdőben vannak, a Forbdidden Forest pályán, és az utolsó pajzsot kell összeszedni, ami egy kidőlt faféleségen van? Ti hogy csináltátok?
Előre is köszi, pusz:
Weewcy -
Konti #612 Hali! Nem tudja vki leírni h h a répába kell megcsinálni a labirintusban azt a részt amikor az a szerencsétlen ott lóg a bokron? Nem tudom azzal a két bogárszerű cuccal mit kéne csinálni? PLZ Help
kösszi előre is !!! -
15 #611 Megtudja vki mondani hogy kell az első próbát kijátszani?
-
15 #610 valaki el tudja küldeni a HP 4 crack-jét küldje el erre a címre:[email protected] -
15 #609 valaki el tudja küldeni a HP 4 crack-jét? -
anastassakis #608 már nem kell,megcsináltam. -
anastassakis #607 hello!A Herbology pálya elején van 2 pajzs és nem tudom megszerezni.Az egyik a gombák között,a másik a könyv mellett.Hogy lehet az egyiknél megnöveszteni azt a trutymós valamit?És a másiknál hogy kell oda lejutni?ha vki tud segíteni írjon!Köszi -
Hay #606 Na, közben elolvastam az összes hozzászólást, így módosítok:
Nincs grafika-beállító patch e játékhoz? -
Hay #605 Hi!
Ugyanaz a gondom van, mint Schuszter-nek. Tud vki segíteni? -
schuszter #604 Helló!
Nem tudjátok hogyan lehet átállítani a video beállításokat ?
Mert a játékban csak feliratot találtam kint kerestem egy vezérlőt és csak olyan van hogy kiírja hogy válasszak devicet de azt már nem hogy hogy mert csak az van kiírva hogy Quit.
Előre is kösz. -
grigorij #603 Hali! én a Tavas résznél nem tudok tovább jutni (Task 2) tul sok pajzs kéne. már 3X indultam neki a játéknak, de nem tudok átjutni azon a részen. pedig onnan már csak egy ugrás a játék vége. ha vki meg tudna dobni vmi jó ötlettel v vmi mással annak örüllnék.
köszi! -
zsoltikám #602 Hello! Tudna nekem segíteni valaki abba, hogy letöltöttem a játékot, beírtam a kódot és nem fogadja el. Valaki esetleg tudna küldeni egyet az e-mail címemre? [email protected] -
Uborkasalata #601 Valaki tud segíteni abban ,hogy nem tok a hp 4-ben koperatívban menni, mert nem sikerül a két gamepaddal jáccani, csatlakoztatva vannak de amikor szereplőt kell választani nem tudok azzal régről emléxem, hogy vmelyik gombotk kell lenyomni asszem help me pls! -
reni2525 #600 honlapom: csacskapasik.gportal.hu
csacska rajongóknak ajánlom -
#599 Azt sajnos még nem adták ki... -
Kurt97 #598 magyart nem tudsz? nincs kedvem fordítgatni... -
howard13 #597 Minden pájához kiírják hány pajzs kell.
Nem tudom pontosan leírni tessék, egy angol végigjátszás:
Végigjátszás
Figyelem!
A kellemetlen mellékhatások elkerülése érdekében, előbb konzultáljon angol tanárával. -
Kurt97 #596 próbáld a sárkánynál jobb eredményt vagy az előtt azon a roxfortos pályán szerezni még pajzsokat -
Kurt97 #595 azt majd megnyitja később, nyugi! ahhoz hogy a herbologyt megnyissa, több pajzs kell, asszem. -
#594 De nekem az a bajom, hogy még nem nyílt ki a Herbology...
Azt sem értem, hogy miért csak 3 Moody'a Challange-t tudok, megcsinálni, miért nem lehet mind az 5t? Az lenne a baj, hogy nem értem el eléd pontot az első próbán? Meg az erdőben sE?