Harry Potter 4 játék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És mi az a herbivcus?
jaja, az igaz!^^
de te nem tudod a választ a kérdésemre?
de te nem tudod a választ a kérdésemre?
\"This is usually the part, where people start screaming...\"
te tiszta hülye vagy XD
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
<#schmoll2>#schmoll2><#rolleyes>#rolleyes><#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe><#vigyor4>#vigyor4><#zavart2>#zavart2><#idiota>#idiota><#mf1>#mf1><#ravasz1>#ravasz1>
RE:XD
RE:XD
<#lama>#lama><#taps>#taps><#help>#help><#wilting>#wilting><#falbav>#falbav><#kuss>#kuss><#integet2>#integet2><#kocsog>#kocsog><#worship>#worship><#smile>#smile>
bocs, de csak így tudom elmenteni a smilekat😄
bocs, de csak így tudom elmenteni a smilekat😄
Nekem a fürdõs pályán lenne az a gondom, hogy:
meg kell szerezni a tojást, ezért gondolom fel kell robbantanom az összes izékét...de a tojást hogy kell megszerezni? Elõször a pajzsot kellene? És csak aztán lehet a tojást?
meg kell szerezni a tojást, ezért gondolom fel kell robbantanom az összes izékét...de a tojást hogy kell megszerezni? Elõször a pajzsot kellene? És csak aztán lehet a tojást?
Mert elöbb meg kell tanulnod a Herbivcust!
Miért nem tudok rámenni a vízre a kártyáért?
Hali!
Most szereztem meg a Harry Potter 4-et "Goblet of fire".
De német...és nem lehetett telepítésnél angolt választani!
Hogy csináljam meg mert így játszhatatlan!
Köszi! <#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Most szereztem meg a Harry Potter 4-et "Goblet of fire".
De német...és nem lehetett telepítésnél angolt választani!
Hogy csináljam meg mert így játszhatatlan!
Köszi! <#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
szerezd meg az összes pajzsot, és fullra az elsõ két próbát
sziasztok
miért nem enged be a harmadik probára ,mi kell ahhoz hogy beengedjen
elöre is köszi
miért nem enged be a harmadik probára ,mi kell ahhoz hogy beengedjen
elöre is köszi
Légyszi valaki küldje el az e-mail címemre a speech.big fájlt mert azt írja ki, hogy sérült.
címem: [email protected]
címem: [email protected]
Az ÖT különbözõ részbõl áll!
Az elsõ része a Dugbog irtás!
Tehát:
-Harry Potter négy játék:
-Fejezetek, pályák
-Moddy's: 5 rész.
Így kapásból nem emlékszem milyen a másik három!
De nézd csak végig!
Ha teljesíted a játékot fullra, akkor az összes moody's rész meg lesz (tehát teljesítsd az összes pályát!)
Az elsõ része a Dugbog irtás!
Tehát:
-Harry Potter négy játék:
-Fejezetek, pályák
-Moddy's: 5 rész.
Így kapásból nem emlékszem milyen a másik három!
De nézd csak végig!
Ha teljesíted a játékot fullra, akkor az összes moody's rész meg lesz (tehát teljesítsd az összes pályát!)
A Moody's challenge pályán a dugbogokat kell irtani egy torony tetején idõre. Itt is van egy Vanishing Card. Ezt keresem, és nem találom.Azért írtam, hogy az elsõ pálya, mert igazándiból a merengõ forgatásakor, ez az elsõ hozzáférhetõ pálya. Bocs, ha félreinformáltalak. Remélem így már tudsz segíteni.
HE?
Csak egy Falrobbantós van, És odáig egy csomó eset van, hogy falat robbanthas!
Csak egy Falrobbantós van, És odáig egy csomó eset van, hogy falat robbanthas!
neharagudj, de mivel robbantottad ki a falat.egy torony tetején vagyok kérlek írj
Köszi.
Az a Falrobbantós!
Ahogy elkezdõdik, robbantsd ki a középsõ falat, és juss be a kártyához.
Ahogy elkezdõdik, robbantsd ki a középsõ falat, és juss be a kártyához.
a moodys pályán vagyis az elsõn. légyszi ird meg
tud vkikódokat ?
a hogwarts nemtommin megszereztem az összs pajzsot meg azon az erdõsön is mégse tok még arra a pályára menni ahol azt a növényizélõs varázslatot meg tudnám szerezni az pedig kellene a fürdõshöz vki segítsen pls!
5 is van...
ha végigjátszottad, akkor megtudod mondani, hogy hol találom a tûnékens kártyát.
Éééééééééééééssssssssss?
Én 12 évesen 38 óra játszással végeztem vele, és csak egy pajzs hiányzik.
Én 12 évesen 38 óra játszással végeztem vele, és csak egy pajzs hiányzik.
Nem lehet(sajnos!<#mf3>#mf3>)mindig magától csinálja,más lényeknél mindig más!!!
Én tudok,de még várnod kell egy kicsit,mert 98 százalék van kész a 100-ból!Ha akarod nézd meg:www.gamehunter.hu<#hamm>#hamm>
Azé nem tudod kinyitni a virágokat,mer a fürdõs pályán nem szereztél meg elég pajzsot!Nem csak a növénnyitó varázslattal(Herbivicus)lehet szerezni pajzsot,hanem miután megszerezted a tojást,utána menj vissza a pályára,és ott menj el ahol vannak azok a vízililiomok(vagy mik?)ott menj méglejjebb,ott is van egy pajzs(törd majd szét az üsttel az a csõ izét,és ott lapul mögötte!!!)Utána meg a Forbidden Forestre menj rá(az erdõs,ahol rengeteg pajzs van!!!)és ott keress!Szerintem a magyar mennydörgõhöz menj,igaz hogy tüzet okád(ez a pálya eleje felé van,tehát menny vissza)de ott 2 pajzs is van!!!Nnna,ezután már mehetsz a Herbology pályára(a növényes)ahol megtalálod a könyvet,és végre megtanulhatod az áhított Herbivicus bûbájt!(játszd má ki,én 13 éves vaok,azt mégis 4 nap alatt kijátszottam!elsõre!😞)<#mf2>#mf2> úgyhogy mindent bele!!
Elküldtem azt az sms-t de nem lehet belépni!!!
Akkor ez kamu volt?
Akkor ez kamu volt?
Mivel fizetõs oldal ezért szerintem nem kamu legalábbis én eddig nem találtam kamu fizetõs oldalt (najóvan 1et bár igaz azon is volt sok letöltés csak a linkek az origora mentek az meg tudjátok mennyire warez), de ha mégis kamu lenne akkor ne engem okolj, mert ez csak egy feltételezés.
Töltsük le az internetet!
Lenne még 1 kérdésem .
Azon a letöltõ oldalon ahonnan lehet tölteni könyvet, játékot, stb. azt kipróbálta már v.ki??És ha igen akkor az télleg megy is vagy csak becsapás az egész?Arra gondolok amit a második oldalon a goredani írt be.
Azon a letöltõ oldalon ahonnan lehet tölteni könyvet, játékot, stb. azt kipróbálta már v.ki??És ha igen akkor az télleg megy is vagy csak becsapás az egész?Arra gondolok amit a második oldalon a goredani írt be.
Köszönöm szépen!
Sziasztok!!!
Tudtok adni nekem 1 olyan oldalnak a címét ahonan a játéknak a magyarositását vagy angolosítását le tudom tölteni?
Tudtok adni nekem 1 olyan oldalnak a címét ahonan a játéknak a magyarositását vagy angolosítását le tudom tölteni?
kérlek segítsetek hogs a moody-s pályán hogy lehet a vanishing /tûnékens/ kártyát megtalálni. Már csak ez hiányzik. köszike
hy mit kell csinálni a két h.lye szörnyel amikor Cedric fel van akasztva a bokorra? Kérlek segítsetek
Beim versuch die datie 'speech.big' vom Medium zu übertragen ist ein Problem aufgetreten. Möchtest du versuchen die Datie erneut zu kopieren oder die Installation abbrechen? - na ezt írja ki németül. aki tud németül írja már meg nekem hogy mit jelent.
én nem tok vele játszani mert a telepítésnél mindig a speech.big nél kiír valami CRC hibát nem tudtok segíteni?
Sziasztok lécci írja le valaki hogy mit kell csinálni azon a pályán amikor cedrik a bokron lóg 😞
nem tudok rájönni!! elõre is köszi
nem tudok rájönni!! elõre is köszi
Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)
herbivicussal(charm) kell utat csinálni
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
A növényes pályán vagy amikor sok lépcsõn kell felmenni? Ha igen akkor asszem, hogy valamit lövöldözni kell. Én kb fél éve csináltam azt a pályát és csak ennyire emlékszem.
és mi???
TE úgyse tudod a választ!!!
Most neked nem oly mindegy hogy hányszór kérdezem meg ha???????
Ez a 3madik, hogy beírod. Mit gondolsz miért nem válaszolnak? Bizros nem azért, mert nincs elégszer beírva. Amúgy ha olyan nagyon kell akkor írd be a google-be, hogy Harry Potter 4 végigjátszás vagy valami hasonló és szerintem biztosan fogsz találni valamit vagy ha mégsem akkor meg megtudod, hogy ilyen nincs.
Sziasztok tudtok nekem mondani végig játszást mert elakadtam ott ahol fel kel menni egy növény lépcsõn vagy min és fönt pörög amit össze kell szedni!!!Elõre is köszi!!
Ha megint beírod nem lesz hamarabb válasz. Úgynézem, hogy ez 1 fertõzõ betegség itt.
Sziasztok!
Hol kell beállítani, hogy ne klaviaturán hanem egérrel is lehessen játszani?
Réka
Hol kell beállítani, hogy ne klaviaturán hanem egérrel is lehessen játszani?
Réka