833
Harry Potter And The Goblet Of Fire game
-
Stella30 #393 A kaput c-vel kell húzni mindig nem?? -
mstev #392
[IMG]E:\Kép 021[/IMG] -
mstev #391 amikor az erdőben vagyok a második pályán a tüskéket vagy a kaput hogy kell kinyitni?
-
katinka38 #390 Visszaolvasva találtam kulcsokat. -
katinka38 #389 Sziasztok!
Nekem is meg van a játék ,de sajnos nem tudom telepíteni,mivel nincsen meg a cd key.Légyszi írjátok meg nekem a kulcsot.Köszike!!! -
nagy chris #388 kaptam :) majd inkább elkérem mástol , de azér köszi
-
Stella30 #387 Honnan töltötted le? Próbáld meg innen :
http://thepiratebay.org/ -
nagy chris #386 alcoholba probáltam már , beraktam a játékot alcoholba de nem csinált semmit , nem kezdte el telepiteni :( -
Szilvy18 #385 Hello!Valaki megtudná mondani hogyan lehet átjutni a 2. triwizardon?
-
Stella30 #384 Alcohol 120??? próbáltad már? -
nagy chris #383 hy ! megvan a játék de nem az ikonja olyan mint a rar fájloknak de a kiterjesztése az .iso . Nem nagyon engedi mountolni dt-vel mer utána lefagy a gép. Vki help pls -
Stella30 #382 Valaki írja le, hogy a Voldemort hogyan kell kinyírni pls!!!!!!!!!! -
martin01 #381 1 DVD CD ha eredeti
1 DVD CD ha daemon
3or4 CD ha másolt,mountolás nélkül -
Hy csak 1 cd-s mondjuk MOUNTOLVA !!!! -
tborcsok #379 Hello!
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy hány CD/DVD-s a Harry Potter 4 játék?
Előre is köszi. -
goofyD500 #378 Köszi, Dc-ről az 1 lejött, de a 2-dikhoz sose kapok slotot, a Quiddch-hez találtam torrentet.
Megnézem, azt is amit beírtál, addig is thx, ha valaki tud infot a 2-hő. -
Nem. (valahonnan az Isten háta mögűl biztosan) -
Papadok #376 Helllósztok!!!
Ingyen nem lehet valahonnan letölteni a harry potter 4-et????? -
sok ügyeskisfiú van itt, aki végigvitte a játékot -
vdanny #374 
hajrá, hamar nyírjátok ki a játékot!!
-
vdanny #373 Steve007!
Nekem megy egy napig tartott kijátszani!
Aki tanácsot akar, az forduljon hozzám itt, vagy itt:[email protected] -
Steve007 #372 menj vissza, mász fel, és onnan már leszedheted. 
-
Steve007 #371 én is kijátszottam!
4 napig tartott.
-
Nem. -
godzsi #369 valaki nem tudja hol lehet letölteni akármelyik Harry Potter játékot??? (nem demo) -
snidike #368 ja az email cimem [email protected]
ja és mindegy hogy pc vagy ps2 -
snidike #367 sziasztok valaki tudna küldeni egy végigjátszást a játékhoz vagy meg tuná mondani hogy kell megcsinálni a sárkányos feladatot mert megcsináltam 2:14 re és az is ezüst lett és baromira idegesit nem enged tovább léci segitsetek -
Stella30 #366 Szerintem dc++-on le tudod tölteni, vagy valamelyik torrent oldalon pl. http://thepiratebay.org/ -
Stella30 #365 Igen segítsél lécci! Béna vagyok a szobornál. -
Hádész #364 Végigvittem!!Igenigenigenigenigenigen"!!!!!!!!!!!!!!!!!
Voldemort a legegyszerűbb!!!!!!!!!!!!
Szívesen adok tanácsot!!!!!!!!!!!
-
goofyD500 #363 Segítsetek plííííííz!#354 -
Stella30 #362 Valdemor-t akartam írni :)
-
Stella30 #361 Engem a Vpédemor mindig kinyír, az nem sikerül. A köröket nem tudom még jól a szobor, és a csontik fölé vinni. -
Stella30 #360 [email protected] e-mail címre üzenem, hogy írtam választ a levelére, de nem biztos, hogy elment. Ha van egy másik címe, szívesen elküldöm arra is, amit a HP3-al kapcsolatban kérdezett. -
Hádész #359 VÉGIGVITTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
martin01 #358 sztok nem tudja vlaki hogy hol lehet félcsövet szerezni tech deck-hez?
nem a potter-hez kell. mert akarok venni -
Hádész #357 Nam tudnátok segíteni hol vannak trimágus pajzsok mert 2 db kell a prefektusi fürdőhöz!!!LÉCCI!
-
martin01 #356 az könnyű és tudod miért mert vlamikor fölugrik a kamera és látsz egy kék fényt oda kell menni vagyis abba az irányba. -
Stella30 #355 Ügyi vagyol :)
Szerintem én a labirintusból jövő karácsonyra sem jövök ki. -
goofyD500 #354 Hi! Nem tudja véletlenül valaki, hogy honnan tudnám megszerezni az 1. és a 2. részt? Jöhet ftp, torrent, vagy bármi. Nagyon hálás lennék. Várom priviben, ide, vagy e-mailben. [email protected]
De ha valaki kiírja és feladja postán az is jó lenne. thx