Harry Potter 4 játék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
melyik LOTR-re gondolsz? mert a Return of The King nagyon is jó volt :) (grafika, kezelhetõség, játékélmény)
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
ALien
ALien
tegyük hozzá hogy nem egy nagy szám játék, a 2-3 rész állati jó volt, azt hittem hasonló lesz ez is, de inkább olyan mint a lord of the rings vagy a demon stone volt nézet/kezelésileg, csak ez harry potter
Nem tudja vki megmondani h hol lehet beállítani a grafikai beállitásokat a játékben mert sehol sem találom, és alapbol kb 640x480 16 bitesre rakta magát a játék iszonyu csunya és igy egyszerüen nem lehet vele játszani! segitsen vki please hol állithatom a felbontást!
Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)
Olyan formátumban van meg ez a játék, hogy egyesíteni kell 33 fájlt.
.OUT fájlt kapok, amire ha 2x kattintok látom, hogy .iso-t tartalmaz.
Az .iso-t tudom kezelni, de az .out-ot nem tudom mivel kellene "kicsomagolni"?
Mindig hibás lesz az .iso
Mi a kövekezõ lépés?
BMDD-K5H2-FCYU-DAFP-3XQX
GY2J-BMD3-E5U4-FXYL-K3MJ
Pls segítsetek, ott állok egy hete!!!!!!
Ha valaki megosztana velem egy wanadoos jelszot jo lenne mivel a jatek vege pont nem jott le... Privibe varom ha esetleg valaki adna... Koszi!
ott ahol másodpercenként behalálozok inkább bedobok egy kis csalást (bár nem szokásom..) mert egy idõ után tényleg elmegy tõle a kedvem...
grafikailag OK... de maga a game kész katasztrófa ... az elõzõk nekem vhogy jobban bejöttek (3th pers.)
nem is tom, hogy egyált vane kedvem még elindítani, fõként, hogy itt van egy másik: KING KONG :))))
borzalom...
a Controller Configuration-be is belenéztem, de az ég-világon semmit se tudtam állítgatni, mivel nem volt mit(!)...
DEViANCE féle verzióm van...
Nem tudna valaki segíteni.
Please Help!
Thx
Képet PLZ
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
BUDA > miskolc.
MEGKÖSZÖNNÉM
MEGKÖSZÖNNÉM
PSN ID.: Beegabor
és csak ott tudok 3 pajzsot szerezni mi ? :( addig nem is enged tovább..
fenébe...
nem megy... 2.20 alá nemtudok menni...
B.I.T.C.H - Beautiful, Intellidgent, Talented, Cute, Humorous!
de akárhogy próbálom nem akar 2.20 jobb idõt menni....
majdnem minden kék karikán átmentem....
az összes babot is fel kell szedni ???
és ha gyorsulni akakrok akkor csak megnyomom a c-t vagy nyomva tartom ????
nemértem... :(
azon a hülye sárkányos páyán h kell továbbmenni ????
mindig ezüstöt kapok ami meg kevás a továbbjutásra... aszongya még kel legy pajzs... de mindenféleképpen csak ezüstöt kapok...
pls vki segítsen....
Kipróbáltam így a gamet hát annyir nem ér hogy torrenten megvárjam a 3 napot kicsit szadista a game amikor az ugráló pici nyuszit lelövöd hogy legyen belõle cukorkád ott kicsit kiakadtam. A legelsõ pályán a halálfalós rész olyan volt mint egy világháborús game annyi különbséggel hogy itt a tüzérségi tûz zöld volt meg a golyókat varázslatok helyettesítik amiknek érdekes módon a hangja a gellert kapott golyót idézi. És a legtöbb cukorkát úgy tudod szerezni ha féktelenül lõsz vaktában ami a játéknak féktelen pusztító hangulatot kölcsönöz. De az átvezõ mozik nagyon jók szerintem.