Harry Potter 4 játék

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudna vki segíteni elakadtam ot hogy 10 pajzsot kel szerezni a tiltott rengetegben de az utolsó a szakadék fölötti rönk mögött valami tökökkel teli paszulyfán van és nem jön le hogy szedjem le?
hi mendenki! van egy problémám
nekem is kilép az egyik pálya elött és kiírja h gof_f.exe hibát észlelt ezért leáll
mit tegyek? meg van crack-elve!
Ezt a játékot rendesen eltolták. Az elõzõ kettõ tök jó volt, élveztem is vagy 2 délután, amíg végigvittem. De ez eléggé gáz szerintem. Nem lehet a grafikát finomra hangolni, a kameramozgatás valami borzalom, az irányítás úgyszintén. Akkor már inkább csináltak volna a haramadik részhez néhány új pályát: hamarabb készen lettek volna és még jó is lett volna. És még azt mondják, hogy a konzol megöli a PC-s játékot. Ha konzolra ilyen játékok jelennek meg, akkor sosem fog meghalni a PC-s játék világ...

Te is fiam, Bluetooth?

Shevchenko
Szisztok.Valaki tud nekem mondani ilyesmi játékot mint a Harry Potter 4 amivel többen is lehet játszani egyszerre meg ilyesmi feladatok vannak mert ezt végigvittük.Köszi

FORZA MILAN!!!

mert konzolos átirat...
és mert idõre kész kellett, hogy legyen...
szal egy összecsapott anyag, de azért le tud kötni😊
ami nagyon gáz: csak egy EU-s verzióm van ami még angolul sem tud!!!
hali, a játék vége sztem sem volt nehéz, a régiekkel sokkal többet vacakoltam. Viszont vmit hiányoltam: miért nem kaptam meg az utolsó három kártyát? nincs vkinek ötlete, h kell megszerezni?
Valaki le tudná írni nekem az angol verzió letöltési címét?köszi meg crack is kéne
szotyimutyi
Fel Tudná rakni valaki a mentéseit?Nagyon megköszönném.

bon
Már tárgytalan továbbjutottam és vigeztem a játékkal. A Vége nem volt olyan nehéz.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Elakadtam segítség kellene, A vége felé vagyok egy albirintusos pályán. Egy sárga polós srácot elkapot a növény és gondolom kikéne szabadítanni. De van két darab nagy bogár ami idõnként tûzet okád a hátsó felébõl, Idõnként meg nekirohana falnak és akkor elkábul akkor tudom vizzel locsolni, de hiába locsom többször is nema kar meghalni, hogyan kell megölni?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

látom ma már az olvasás nem divat...

Harry Potter és a Tûz Serlege

és nem a játék címe ez, hanem a könyvé... Aztán beszélhetünk játékról...

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Higany
Sziasztok! Mi ennek a játéknak a magyar címe? Köszi!

Istencsászár
mer harry potter😄 de most komolyan 1 deka képet sem látok a topikban népszerû gém lett😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

De szar az irányítás miért nem lehet egérrel, mint régen?

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

De szar az irányítás miért nem lehet egérrel, mint régen?

Honnét szedtél le ilyen rart amivel angol lett a game?

DEXTER92
Warez? #211

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Sil3nt
írd felül az eredeti .exe-vel....felbontást és egyéb grafikai opciókat NEM lehet állítani mivel a control panel nem müxik

lenne még egy kérdésem tudja valaki hogy lehet az opcioba bemenni felbontást meg fényeröt állitanék de valahogy nemjön össze
köszi a válaszod megtaláltam le is töltöttem lejött egy rar file kitömöritettem és kaptam egy gof_f exe filt ezzel irjam felül az eredeti exe file-t?
hi...de van

hi...angolul nincs játék?mert a demo is németül volt..meg most megvan a játék..és itt sincs angol nyelv...

Seth

PSN ID.: Beegabor

sziasztok tud valaki a játékhoz mini fil-t vagy crack-ot ha igen mondjon elérési utat

Seth
Majd késõbb, a Herbaology után tudod kinyitni õket, azon a pályán kapod meg a hozzávaló varázslatot.

amikor az aranytojást keresgélem nem tudok a vízen keresztül menni vannak valami bimbók amiket próbálok lõni meg c-zni meg acciozni meg minden ló..... de semmi mit kell csinálni?
sziasztok tud valaki a játékhoz mini fil-t vagy crack-ot ha igen mondjon elérési utat
danikarate
hello töltöm le a játékot utoorent-tel és 94,8% tart de megállt és nem akar tovább menni valaki segítsen

Helloka!

Csak annyit szeretnék kérdezni hogy az utolsó pálya amit megcsimáltam az az volt hogy idõre kellett teljesíteni egy feladatot a feladat pedig az volt hogy valamilyen bogarakat kellet nyirbálni és asszem tízet kellett megölni
és én 2 perc 11 mp alatt teljesítettem a felad. és ezért kaptam egy bronzot.
De most nem enged tovább a következõ pájára.
Mit csináljak?

Please. [email protected]
Köszi

"Everything that happens, happens for a reason"

Seth
Meg kell ölnöd a szörnyeket, hátulról sebezhetõek csak

Valaki tudna válaszolni a kérdésemre?

Köszi

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

Köszi

Seth
Avifor-t akkor csinál a karaktered, ha egy szédülõ(tehát csillagok keringenek) ellenfelet meglebegtet vki, és utána rálõsz jinx-el. legegyszerûbb ha elszédíted az ellent, te felemeled, így a többiek szinte biztos hogy avifor-t varázsolnak rá

nekem meg crack kéne
Valaki tudna válaszolni a kérdésemre?Hogy csináljak aviforst??

nagykispeter
angol

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

sziaztok tudna nekem valaki mondani egy helyet ahol találok a hp4-hez crackot?
A Wanadoo-s okosságon milyen nyelvû van?

Az utolsó vizsgán,amikor Cedric beragad a bozótba és jön felém 2 nagy szörny,mit kell csinálni?

Hali! Sztem nem lehet változatni a grafikán és ami engem jobban idegesít az irányítást se lehet álítani. Nem ezeket a gombokat szoktam meg. Sztem a játék szörnyû (lehet h késõbb megváltozik a véleményem) de nagyon elüt a többitõl. Ti tudtok ugrani? Nekem nem megy. Ja! és h kell ezt az avifors izét. Én sem tudom de én pcn nem boldogulok. a Moddy vizsgán így nem jutok át. 😞
Hogy lehet különbözõ varázslatokat csinálni mint például az avifors gamepaddal?Mert nekem csak wingardium leviosazik ,carpetrumozik meg azt az aqua nem tudom mit?

Tompie
hm leírnád nekem akkor hogy pontosan mit kell csinálni? mert én nem igazán lettem okosabb, addig jutok el hogy kinyírok minden csontvázat és az a szobor le akar zúzni, utánna mi a taktika ?

ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp

Timbo
köszi szépen amilyen pro vagyok egy honapig ezen a mapon probálkoztam volna<#idiota> pedig én aztán igazi fan vaok 😛

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Voldemort legyõzésére ezt találtam:

SPOILERS AHEAD

Phase 1: Destroy all the skeletons by either Jinxing them or tossing them around.

Phase 2: While you and Voldemort are engaged in a "tug of war" with your magic, move the beam around so that the thick glowing part blows up the skeletons.

Phase 3: Wait for the statue of Death to land, and then hit it with the thick part of the beam just like you did the skeletons. It'll take a while...first the wings should fall off, and then the rest.

Hope this helps!!

\"Muszáj mindig megoldást találni? Nem élvezhetnénk egy kicsit a problémát?\"

Lord Myn
Engem is ez érdekelne, érdekes, hogy full 3d-s a játék, mégis fix 800x600 a felbontás... Nincs valami patch (akár unofficial is)?

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Tompie
Engem az érdekelne, hogy valahogy ki lehet csalni belõle 1024x768-as felbontást ?<#vigyor0> Valakinek sikerült már kivégezni Voldemortot? Mert én most azzal szívok.

ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD&#177;RW|400W táp

Ha jól sejtem akkor ez a Moody's first challenge lesz. A feladat, hogy avifor varázslattal nyírjunk ki 10 monstert. Ezt úgy lehet elérni, hogy jinx-el (x gomb) elkábítod (ne öld meg), majd wingardium leviosa-val (c gomb) felemled és utána a computer players szét jinx-eli.

A többieknek: A controller config csak arra jó, hogy ha nem egyedül játszol, akkor a többieknek a controllerét (pl:gamepad) itt lehet beállítani. Ha jól tudom a játék felbontása, antialiasing, brightness stb. a windows (grafikus kártya) beállítását használja, bár állítólag van egy cfg file is, amiben ezeket tárolja, csak nem írtak hozzá grafikus felületet(gui-t).

\"Muszáj mindig megoldást találni? Nem élvezhetnénk egy kicsit a problémát?\"

Timbo
sziasztok! elakadtam amikor rémszem feladatait kell megcsinálni ( <#vigyor3> még az eleje) amikor 10 szörnyet kell kigyakni. néha sikerül megölni eggyet de nem vágom hogy sikerült vmi denevéresen lövök vagy mi és az jelent egy pontot 😊
remélém vki meg tudta fejteni amit írtam és tud segíteni<#vigyor2>

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"