833
Harry Potter And The Goblet Of Fire game
-
martin01 #353 vlaki végig vitte már???
MERT ÉN IGEN. -
a kártyákat azekkel lehet megnézni. amikor lehet pályát választani akkor nyomd meg a c-t és akkor lehet választani kinek a kártyáit nézed meg. -
Stella30 #351 Hi! Hogyan kell a sok cukrot beváltani, vagy nem is kell? Több, mint 3000 db van mindhárom "versenyzőnek". Vagy minek gyűjtöm??? -
harry háta mögött van egy kisebb emelvény arra menj fel és onnan már fel tudod emelni a követ -
megint elakadtam. azt a követ hogy szedjem le?
-
james007 #348 sziasztok valaki at tudna kuldeni az angol nyelv filet mert nekem nemetul van meg es nincs lehetosegem megint letolteni az egeszet angolul
thx -
martin01 #347 sztok!!!
hogy tom feltölteni a képeimet mert má csináltam fraps-sal de azt írja ki hogy max. 20kbyte . -
majd amikor a herbaology pályán megszerzed a varázslatot, azzal tudod kinyitni őket, addíg nem tudsz velük mit kezdeni -
már végigvittem azt a pályát. de azért köszi. mindjárt rakok egy képet, nem tudom hogy szedjem le azt a triwizard-ot, vagy mit. ott vannak valami tökök, lehet, hogy jók vmire, de nem tudom mire. na szóval itt a kép, az a pajzs kéne:
-
martin01 #344 csinálok neked tíz után de csak msn-en tom átküldeni mert itt mindig azt írja ki hogy max. 20kbyte. -
csinálna nekem valaki képet a sárkányos próbáról? pls -
martin01 #342 nincs!!!és ha letöltessz trainer-t akkor megszívod mert az összes tele van vírussal.(Tipp:szaladj úgy hogy közbe nyomod a jinx-et így:x x x x x x x) -
tud valaki valmilyen trükköt arra hogy örökéletem legyen mert már halálra idegesít az a kú... csőrendszer !!!! -
martin01 #340 végül is bele kell vezetni a sövénybe ott elájul és TŰZ!!!
cccccccccccccccccccccccccccc x x x x x x x x x x x x x x x -
martin01 #339 van olyan alkalom amikor neked akarnak jönni.
nos állj a sövény mellé és amikor jön fuss arrébb és akkor aqua eructo (bűbáj,c)---->ezt meg követi a jinx(rontás,x) és szétrobban utána pedig lődd cedric-et a sövényen. -
martin01 #338 a herbivicus arra jó várjá ki másolom a kézi könyvből.
"ha ezzel a kertész bűbájjal virágba borítod a növényeket,Bimba tanárnő büszke lesz rád!(Varázsló Tipp:Jobb,ha minél többet gyakorlod a Carpe Recractum,Aqua Eructo,és Herbivicus bűbájok irányítását)" tehát jó arra hogy:
1. kinyitsd a növény sarjakat a tavon vagy a vastag gyökereken
2. bagoly berti drazsét is lehet szerezni ha kinyitod a virágot. -
sovergin #337 VAlaki mondja már meg legyen szives hogy a labirintusban a két nagy bogarat hogyan tom ki ötni? -
Mire jó pontosabban herbivicus varázslat és hogyan kell használni, mert nekem már megvan, de sehol sem engedi (és nem ezzel lehet a csatornás pályán kinyitni a vizen lebegő magokat vayg miket??) -
köszi -
martin01 #334 oda van írva hogy stamina,jinx ... és hogy menny 60 ,10,20,40,50 -
és mi mit jelent? -
martin01 #332 amikor karaktert választassz akkor ott van 3 üres hely.oda betudod rakni és ezek erősítenek ill.fejlesztenek.csak rá kell space az üres helyre és ott kiválasztod hogy: jinx,stamina,jinx style,character,creature,magicus extremos kártyát akarsz berakni a 3 üres helyre -
Hali a meg szerzett kártyákkal miket tudok csinálni help? -
martin01 #330 van még kérdés mert szívesen segítek!? -
na má ne segítsetek, mert megvan -
martin01 #328 nyomd le a c(bűbáj)-t és célozz a növény sarjakra és elvileg ki kéne nyílniuk és tartsd lenn a c-t amig ki nem nyílik teljesen
-
martin01 #327 kell lennie egy jobra ill.balra útnak balra menj és ha ott le van zárva az út akkor nem tudsz továbbmenni ssehogy mert akkor már azt a pályát már megcsináltad és akkor Esc End Level. -
martin01 #326 el kell jutnod a herbology órára ott megtanulod a herbivicus varázslatot és kinyitod a tavinövényeket -
sajos én még nem járok itt !!!
-
és nekem nem tudnál ilyen jókat írni? megköszönném -
ja -
nem neked írtam -
Milyen kapu?? A Forbidden Forestben átmegyek a szakadég felett egy nagy kidőlt fatörzsön és utána két irányba lehet menni:
1. előre ott van egy rakat földből kiálló fa amitől nem tudok tovább menni
2. oldalra van egy út amin ha végigmegyek előjön 3 valami aztán van ott valami romszerűség amin van egy fénylő pajzs amihez felvezet egy növény, de nem lehet rajta felmenni. nincs itt semmi kapu -
Hy Nyomd a C-billentyüt és ki lő egy varázslatot és ki nyillik a kapu!! -
ne nem tud senki segíteni amúgy mire jó a herbivicus és hogyan kell használni?? -
Stella30 #318 A vízen a levelek kinyitásával tudsz közlekedni, a Herbologi után. Ott tanulod meg azt a varázslatot. -
hoygan kell továbbmenni a forbidden forrest-en a szakadék fölötti fa után??? (van elég pajzs és a varázslat is megvan) -
Bandy11 #316 és a kutnál lévő pajzsot nekem má csak az az egy van de a vizen nem tok átmenni. -
köszi -
martin01 #314 szerezz még sokat menj vissza a hogwarts exprector-hoz és ott vagy a forbidden forest-hez <--(és ha nem enged tovább a hálón kezd újra a pályát és ha akkor se akko meg más pályán szerezz tripajzsokat) vagy megnyomod az info-t és ott megnézheted hogy hány mini-pajzsot gyűjtöttél azon a pályán és ha van 10 akkor kapsz egy TRIPAJZSOT.többet nem segíthetek mert megyünk el de egy olyan dúrva fél óra múlva jövök és várom kérdéseidet és amiben tudok segíteni abban segíteni fogok.