833
Harry Potter And The Goblet Of Fire game
  • danikarate
    légyszi valaki küldje el az e-mail címemre a speech.big fájlt mert azt írja ki hogy sérült
    címem: [email protected]
  • howard13
    Lentebb már említettem!!!
    http://www.gamehunter.hu/index.php?func=projektek
  • SD456
    Szevasztok!

Van ehez a játékhoz magyrosítás?
    Mert nekem nincs benne se angol se magyar!?
    Hogyan lehet angolt beletenni?

Előre is köszönöm!
  • Bandy11
    De nem tudok a növényekre varázsolni semmikor egyátalán seholsem
  • howard13
    Vidd teljesen végig a pályát a növény varázslattal, és utána menn máshova!
    Ha jól csináltad, akkor egy kis gömb fog a növény fölött!
  • Bandy11
    Hali nem tom megszerezni a varázslatot ahhoz hogy kinyissam a növényeket a fürdőbe.Sokan mondták hogy menjek vissza a könyvhöz hogy megkapjam de nem megy mer miután a benti dolgokat megcsináltam a mordon -nál kimegye megcsinálok a kinti feladatokból mindent csak azt nem ahol a virágok vannak amiket szét kell nyitni.fde onnan nem tudok sehova vissza menni.ha valaki leírná hogy csináljam meg megköszönném(esetleg mentés is megfelel)
  • howard13
    http://www.gamesover.com/HP4/introduction.htm
    Angol végigjátszás!
  • Atkamon
    Ne warezolj! Valaki meg törölje már azt a hozzászólást! Nem véletlenül kapott büntipontot!
  • howard13
    Na akkor most:
    Hogy kell Voldemortot elintézni?
  • steweee
    hol kell belépni a letöltési oldalra. az rendben van hogy lehet regisztrálni, de honnan lehet letölteni az anyagot?
  • demetan
    valaki meg tudná mondani, hogy hol tudnék angol nyelvfájt letölteni hozzá, mert nekem, csak németül van meg
  • goredani
    HARRY POTTER Harry Potter letöltés minden játék és film letölthető.
  • howard13
    37 Trimágus pajszom van!
  • steweee
    na jelentem hogy nem lehet még .cfg vagy .ini fájl átszerkesztésével sem állítani a felbontást, azt a videokártyához "adja". előbbi karim 9500 radeon, most egy 6600gt és itt már alapban 1024*768 a felbontás, a réginél 800*600. na nem mintha akkora grafikája lenne hogy a régi kártya nem bírta volna el simán, csak hát tudjátok a játékfejlesztőket kérik a cégek hogy ugyanmár kell annak a szarnak ekkora teljesítményű kártya....

amúgy az előző két részhez képest nagyon vacak, sajnos. pedig rajongója vagyok a sorozatnak, a harmadik rész sztem minden idők egyik legnagyobb játéka, elő is veszem e helyett és végigjátszom mégegyszer
  • TMc82
    Szia!

Annyi az egész, hogy beállsz az egyik oldal fal és a lény közé...de úgy, hogy a toporzékolás után mikor a rohamot indítja, biztosan neki rontson a falnak fejjel. Ettől elszédül és neked hátulról(ahol védtelen és nem pattog le róla a lövés)elkezded lőni. Gyorsan ki lehet nyírni őket ha rájön az ember hogyan.:))
  • Rohamoszti
    Az ocsmány grafikát hogy tudom feljebb vinni a játékban? Options-ban scak a feliratokat tudom állítani :) (Nekem sem a bolti verzió van meg hanem valami deviance :D)
  • howard13
    Szívesen!
  • Harkat 89
    Devanice (Golf exe .) = a crack
    rájötem :)
    köszi
  • howard13
    90% a Fordítás!!!!!!!
    Link:
    http://www.gamehunter.hu/index.php?func=projektek
  • howard13
    http://m1012.gamecopyworld.com/games/pc_harry_potter_and_the_goblet_of_fire.shtml
  • Harkat 89
    Crack-et hol tudok leszedni?
  • Harkat 89
    Crack-et hol tudok leszedni?
  • Harkat 89
    Crack-et hol studok leszedni?
  • howard13
    Folyton meghalok, mikor a Harmadik próba végén rámtámad az a két tűz okádó bogár!
    Segítsen valaki!!!!!!!
  • howard13
    http://www.worthdownloading.com/game.php?gid=1311
  • howard13
    Sárkányos próba:
    1:30 Gold
    1:31-2:29 Silver
    2:30- végtelen Bronz
  • howard13
    Én kérek töled tanácsot Voldemortra!
  • howard13
    Ha Dugbog-ok vannak a közeledben, arra kell használni! De nézd végig a fórumot, az írásokat, megfogsz tudni sok mindent!
  • tcsabi
    de mitől jön elő az avifor varázslat??
  • tcsabi
    már megcsináltam de ott hogy a szarba lehet tovább jutni , hogy van egy ilyen hülye zöld fa és azon tök szerűségek ott fel kell menni ás ott egy pajzs?
  • howard13
    ööö...csak mond el melyiket kell!
  • howard13
    Game Copy World?
    Már megisprobálom letölteni!
  • tcsabi
    Kéne egy crack hozzá de a Game Copy World-ről nem tom leszedni a tűzfalam miatt megöli a referer-t
  • Atkamon
    Sziasztok! Nem lehet valahogy azt, hogy én mondom meg hogy melyik jinx varázslatot csinálja?
  • tarzan67
    nem sikerült elinditani exe hibát ír ki
  • tarzan67
    nekem 1 dvd
  • Thadius #397
    itt megtalálod
  • tarzan67
    Légyszi segítsetek! NTSF be van a gépem és kellene crack a Harry Potter 4. hez elöre is köszi [email protected]
  • Thadius #395
    total commanderben engedélyezed a rejtett fájlokat
    aztán: documentsandsettings/user/local settings/application data és ott electronic arts

elvileg:D
  • woda
    hi all!

nemtudja vki h hol vannak a mentések mert sehol nem találom a gépen?!