Harry Potter 4 játék

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hy ! megvan a játék de nem az ikonja olyan mint a rar fájloknak de a kiterjesztése az .iso . Nem nagyon engedi mountolni dt-vel mer utána lefagy a gép. Vki help pls
Valaki írja le, hogy a Voldemort hogyan kell kinyírni pls!!!!!!!!!!
1 DVD CD ha eredeti
1 DVD CD ha daemon
3or4 CD ha másolt,mountolás nélkül

zeki
Hy csak 1 cd-s mondjuk MOUNTOLVA !!!!

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

Hello!
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy hány CD/DVD-s a Harry Potter 4 játék?
Elõre is köszi.
Köszi, Dc-rõl az 1 lejött, de a 2-dikhoz sose kapok slotot, a Quiddch-hez találtam torrentet.
Megnézem, azt is amit beírtál, addig is thx, ha valaki tud infot a 2-hõ.

KILLER2
Nem. (valahonnan az Isten háta mögûl biztosan)

Töltsük le az internetet!

Helllósztok!!!
Ingyen nem lehet valahonnan letölteni a harry potter 4-et?????
matyi08
sok ügyeskisfiú van itt, aki végigvitte a játékot

<#gun><#violent>hajrá, hamar nyírjátok ki a játékot!!<#vigyor3><#eplus2>
Steve007!
Nekem megy egy napig tartott kijátszani!
Aki tanácsot akar, az forduljon hozzám itt, vagy itt😄[email protected]
menj vissza, mász fel, és onnan már leszedheted.<#taps>
én is kijátszottam!
4 napig tartott.<#mf1>
KILLER2
Nem.

valaki nem tudja hol lehet letölteni akármelyik Harry Potter játékot??? (nem demo)
ja az email cimem [email protected]
ja és mindegy hogy pc vagy ps2
sziasztok valaki tudna küldeni egy végigjátszást a játékhoz vagy meg tuná mondani hogy kell megcsinálni a sárkányos feladatot mert megcsináltam 2:14 re és az is ezüst lett és baromira idegesit nem enged tovább léci segitsetek
Szerintem dc++-on le tudod tölteni, vagy valamelyik torrent oldalon pl. http://thepiratebay.org/
Igen segítsél lécci! Béna vagyok a szobornál.
Végigvittem!!Igenigenigenigenigenigen"!!!!!!!!!!!!!!!!!
Voldemort a legegyszerûbb!!!!!!!!!!!!
Szívesen adok tanácsot!!!!!!!!!!!
Segítsetek plííííííz!#354

Valdemor-t akartam írni 😊
Engem a Vpédemor mindig kinyír, az nem sikerül. A köröket nem tudom még jól a szobor, és a csontik fölé vinni.
[email protected] e-mail címre üzenem, hogy írtam választ a levelére, de nem biztos, hogy elment. Ha van egy másik címe, szívesen elküldöm arra is, amit a HP3-al kapcsolatban kérdezett.
VÉGIGVITTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sztok nem tudja vlaki hogy hol lehet félcsövet szerezni tech deck-hez?

nem a potter-hez kell. mert akarok venni

Nam tudnátok segíteni hol vannak trimágus pajzsok mert 2 db kell a prefektusi fürdõhöz!!!LÉCCI!
az könnyû és tudod miért mert vlamikor fölugrik a kamera és látsz egy kék fényt oda kell menni vagyis abba az irányba.

Ügyi vagyol 😊
Szerintem én a labirintusból jövõ karácsonyra sem jövök ki.
Hi! Nem tudja véletlenül valaki, hogy honnan tudnám megszerezni az 1. és a 2. részt? Jöhet ftp, torrent, vagy bármi. Nagyon hálás lennék. Várom priviben, ide, vagy e-mailben. [email protected]
De ha valaki kiírja és feladja postán az is jó lenne. thx

vlaki végig vitte már???

MERT ÉN IGEN.

KILLER2
a kártyákat azekkel lehet megnézni. amikor lehet pályát választani akkor nyomd meg a c-t és akkor lehet választani kinek a kártyáit nézed meg.

Hi! Hogyan kell a sok cukrot beváltani, vagy nem is kell? Több, mint 3000 db van mindhárom "versenyzõnek". Vagy minek gyûjtöm???
KILLER2
harry háta mögött van egy kisebb emelvény arra menj fel és onnan már fel tudod emelni a követ

matyi08
megint elakadtam. azt a követ hogy szedjem le?

sziasztok valaki at tudna kuldeni az angol nyelv filet mert nekem nemetul van meg es nincs lehetosegem megint letolteni az egeszet angolul

thx
sztok!!!
hogy tom feltölteni a képeimet mert má csináltam fraps-sal de azt írja ki hogy max. 20kbyte .

Seth
majd amikor a herbaology pályán megszerzed a varázslatot, azzal tudod kinyitni õket, addíg nem tudsz velük mit kezdeni

PSN ID.: Beegabor

matyi08
már végigvittem azt a pályát. de azért köszi. mindjárt rakok egy képet, nem tudom hogy szedjem le azt a triwizard-ot, vagy mit. ott vannak valami tökök, lehet, hogy jók vmire, de nem tudom mire. na szóval itt a kép, az a pajzs kéne:

csinálok neked tíz után de csak msn-en tom átküldeni mert itt mindig azt írja ki hogy max. 20kbyte.

matyi08
csinálna nekem valaki képet a sárkányos próbáról? pls

nincs!!!és ha letöltessz trainer-t akkor megszívod mert az összes tele van vírussal.(Tipp:szaladj úgy hogy közbe nyomod a jinx-et így:x x x x x x x)

zeki
tud valaki valmilyen trükköt arra hogy örökéletem legyen mert már halálra idegesít az a kú... csõrendszer !!!!

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

végül is bele kell vezetni a sövénybe ott elájul és TÛZ!!!
cccccccccccccccccccccccccccc x x x x x x x x x x x x x x x

van olyan alkalom amikor neked akarnak jönni.
nos állj a sövény mellé és amikor jön fuss arrébb és akkor aqua eructo (bûbáj,c)---->ezt meg követi a jinx(rontás,x) és szétrobban utána pedig lõdd cedric-et a sövényen.

a herbivicus arra jó várjá ki másolom a kézi könyvbõl.
"ha ezzel a kertész bûbájjal virágba borítod a növényeket,Bimba tanárnõ büszke lesz rád!(Varázsló Tipp:Jobb,ha minél többet gyakorlod a Carpe Recractum,Aqua Eructo,és Herbivicus bûbájok irányítását)" tehát jó arra hogy:
1. kinyitsd a növény sarjakat a tavon vagy a vastag gyökereken
2. bagoly berti drazsét is lehet szerezni ha kinyitod a virágot.

VAlaki mondja már meg legyen szives hogy a labirintusban a két nagy bogarat hogyan tom ki ötni?
KILLER2
Mire jó pontosabban herbivicus varázslat és hogyan kell használni, mert nekem már megvan, de sehol sem engedi (és nem ezzel lehet a csatornás pályán kinyitni a vizen lebegõ magokat vayg miket??)

zeki
köszi

oda van írva hogy stamina,jinx ... és hogy menny 60 ,10,20,40,50