Milyen volt az első géped?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Aztán jöttek a pc-k dark sun,strike commander,ultima underworld ,beholderek ,wolf3d a doom1 a megjelenés után 1 nappal megvolt 3 lemez betömörítve!!!(arj) day of tentacle,sam and max A FÉNYKORSZAK azóta is ezekbõl táplálkoznak a mai játékok!!!
88 ban bécsbõl sikerült egy C64et szerezni, floppyval persze, nagyon ász volt, nagyon nehezen sikerült PCre átszokni 😞 itt szar volt a qbasic a commodorehoz képest, pascalt elõtte nem láttem szal nem örültem neki. 94-5 táján 386 os rulz 😊
aztán még pár év és Celeron 300.. persze minden mûködik még.
*hihi ** *
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ekõször volt egy Comodore plus4 nagyon sok boldog órát okozott a Bandits címû játék. Azután jött az Amiga 500 ott a Syndicate volt a legnagyobb kedvenc.
Azután P133, S3Virge, SB16, 850 mega Seagate vincsi, 8x Philips cdrom asszem ez volt és egy Tatung 14 colos moncsi amit ma lanozni hurcolok.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
aztán jött az öreg 486 dx2, együtt örült a család amikor végre a winamp 1.8 már tudott mp3at játszani ezen is, igaz csak monóban ha nem mozgattam az egeret 😊
http://www.lohere.net - a MagyarChan
lövöldözõs Katakis, király volt!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
jóvan, szegények voltunk régen..<#mf2>#mf2>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Intel Pentium 166 MMX
32 MB SDRAM
S3 TRIO 64 VGA
1,5 GB-os vinyó
24* sony cd-rom meghajtó
Oprendszer:Windows 95
Monitor: Belinea 14 colos(megjegyzem, ma is ezt használom, bírja a 800*600-t 85 hz-en)
Ezt kaptam (ha jól emléxem) 98 nyarán. (vagy 97, nem emléxem)
de hát akkor csak 5éves voltam..
jó kis jazz jackrabbit meg doom😊
C64
Amiga2000
PC de már nemtom milyen
Celeron 366
Celeron 1Ghz
AMD 2004
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
De nekem egészen 1998 májusáig :-)))
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
:-)))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Valami Enterprise vagy mi a szar😄
Your suffers will be legendary even in hell!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Aztán hirtelen ugrás Cyrix 486DX2-80-ra 16MB RAM-mal, 512KB-s, aztán 1MB-os VGA-val (ISA, PCI), SB-AWE64 (beszteszt hangkártya, amim volt evör), 200MB HDD-vel összesen, 36x Cyber CD-vel.
Aztán ismét hirtelen ugrás Celeron 800-ra (100MHz), 512MB RAM, GF2MX 32MB, 30GB Quantum, Asus 50x, TEAC 24/10/40, még mindig AWE64.
Aztán megintcsak hirtelen ugrás a jelenlegire, nem mondom, mer kockának lennék titulálva.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
A 733-as PIII-ról az Athlonra való csere mindössze 512 ramomba került (új alaplap/ram/proci) 😊
shit happens
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Ha jól számolom 9. gépem fogyasztom! 😊
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...