Milyen volt az elsõ géped?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
386 sx 33Mhz 4mb ram 512 kbyte vid kari
486 dx 66 Mhz 16 Ram 1 Mb vid kari, 2x cdrom, 520 Mb winyó
PI 200 MHz MMX 64 Mb S3 Virge 4mb + 3DFX Voodoo 1, 16x cdrom, 2 gb winyó
PII 400 Celeron 128 Mb Voodoo 3
PIV Intel 2GHZ 1Gb ram Geforce 2 GTS 64 mb, 120G winyó, dvd író stb stb........
kira volt, de ma már nincs ilyen gáme
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
tomo linelt ott egy oldalt ,ot elkezdtem keresni de túl sok game van, nem találom <#gonosz3>#gonosz3>
48K Memory" :D
Hip.............Hop...............Jön Gyick!!!
Annyiranemis!
Amúgy a legelsõ gépem Pentium 2 Celeron 400 MHz, 32 Mb SD RAM, Nvidia Riva TNT 2 videókártya (16 Mb), 3,2 Gb Winchester volt... már nem tom, milyen, asszem Maxtor, és 3600 rpm. Ez volt 1999-ben. Akkor kaptam karácsonyra 56k-s modemmel, és internetelõfizetéssel! Mekkora ász volt!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Trident 256 is csúcsnak számított...
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
amugy az eszemet se tudtam mikor NES em volt.. azutan SNES.. nomeg 2-3 GameBoy mert idegessegemben mindig betortem a kristalyt:))))))))))
sztan ezekutan jott egy AMD.. 1 hetig volt nalam utanna annyira elegem lett a fagyasokbol meg mindenbol hogy csereltuk p3 600ra... gef2mx es sb live
(Voodoo 1-es 3dfx rulez!). A kártya kb. 38e volt :(
Quake2 ill. az Ultimate Race, már mehetett 3dfx-el.<#vigyor3>#vigyor3>
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenõ vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Azok voltak a szép idõk, fekete sárga monitoron a Digger, Xonix, Lotus váá a Dynablaster és Adlibzenéjétõl meg egyszerûen csurgott a nyálunk a sok pc speaker hang korában.
A kedvencem mégis az a "csúcs" 386-os lapka volt amin egyszerre volt ISA,PCI és még VESA. Villogtam is vele a suliban :D
Fater szerint amikor legelõször megláttam a Win95-öt elküldtem õt a manóba, hogy ezt a "vackot" az én gépemre nem rakjátok fel, s különben is hol van ebbõl a Programkezelõ? Btw win3.11 tutorial Eperfagyi recept RLZ :DD
De aztán tetszett nem tetszett át kellett álnom a Win95-re mert fater azt mondta ebben van a jövõ és elõnyben leszek a suliban ha tudom használni :S
Így lett egy Cyrix 233-asom amin már futott a Revolt meg a Turok is, csak az S3 Virge Dx-emmel a bitképes textúrák (:D kocsikerék) kicsit szöletesek és feketék voltak mert nem fértek bele a membe :)) Ha a Passziánszban meg kigördítettem a játék menüt, hogy új leosztást kérjek, akkor a kigördítés animációja miatt megszakadt a zene a winampben :D
Viszont legalább az jó volt a win95-ben, hogy az ipx-spx-et nem kellett manuálisan telepítenem így lan-ba ment a doom1,2 cooperative mode-ban jee:)
A 98-at minden fagyása ellenére nagyon szerettem a "kis" erõforrás-ígénye és tempója miatt, s csak az új alaplap driver támogatottsághiánya miatt váltottam Xp-re amit bár megjelenésétõl fogva utáltam, de be kell vallani hatványozottan stabilabb elõdeinél. Egyszerûen szokatlan volt, hogy nem kell havonta újrarakni :)
A mostani configom elõtt már csak egy 366-os és egy 850-es cerkám volt, egyik riva128 zx-el a másik gefi2mx400-al. S bár annak a rivának szintén csak 4 megája volt mint az s3-amnak és sokan leszólták én ezzel a kártyával tapasztaltam meg mi az az fps :) Motoracer1-ben elõtte alig bírtam utolérni a cpu-t, kártyacsere után viszont azt mondtam "jesszus ezzel meg mi történt?" és bõ 3-4 sec-el jobb idõket mentem úgy meglódult :) Egyedül az alphablendingje volt rossz (AVP-ben az éjjellátó szemügével és a láthatatlan módban), bár erre mire már mx-em lett már orvosolták driverileg.
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
nekem is c64 volt az elso.
amit en vettem, az meg egy p1 120 32MBram S3 virge 1GB fujitsu hdd SB16 - 1997ben
emléxem még 16 mb-os memoriát is vettünk bele meg cd romot :DDDD
hú mekkora szám volt
aztán jött egy 266-os pentium, amit kinyirtam igy lement 166-osra...
aztán egy 400-as p2, ez volt e legjobb gép a faluban bakker... emléxem havernak akadt az aoe 2 166-oson :D
majd 1000-es duron következett, és ez a mostani 2400+ xp... stb tuning :)
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
FORZA ROMA! Irány a BL-gyõzelem!
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
van PC-re is.....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Mi a neve annak a játéknak amivel gyémántokat kellett összeszedni?