Még az idén jöhet a vezeték nélküli USB

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

noss
$ok $ok zsetóóón

itt a technológia létjogosultsága: 480 Mbit/s
(gyorsabb mint a wifi v a bt)

amúgy egerek tekintetében profi játékosoknak még mindig a kábel a leggyorsabb... =)

________ `_~_\" noss

Sajnos, már most is sokat tudnak az allergiák és bizonyos más dolgok közötti összefüggésekrõl, de gazdasági érdekek miatt hallgatnak róla (inkább csak tudományos publikációkban lehet róla olvasni).

Hát én remekül megvagyok a kábelrengetegben, most azon fáradozom, hogy a lakást teljesen le tudjam árnyékolni a külsõ elektroszmog hatásaitól. Mi a francnak szennyezik a környezetet ennyi erõltetett marketing-vezérelt technológiával, nincs elég satnya ember igy is a világban? Lassan a hétköznapi növények ellen is kipusztitási törekvések indulnak, nehogymá a pollenjük allergiát okozzon. Ezen és a hasomnló összefüggéseken kellene/lenne érdemes elgondolkozni. A többi mosolyogtató "parasztvakitás".
A nyomtató a szoba másik végén van. Most már legalább már nem kell 3m hosszabítózsinór <#ididota>

Kellemes elemesegér-emelgetést...!

"már az elemes egér is gáz" Itt gondolom arra gondolsz, hogy eszi az elemet, ezzel eggyet is értek.
De azért akkor is király! Ahhoz tökéletes, hogy amikor filmet akarok nézni a tv-én, (ami nem felém van fordítva) nem kell bohóckodni. Egyszerûen átrakom tv-re a képet azt viszem az egeret. Olyan 5m a hatótávolsága.

Hedgehunter
nem tudom mi bajod van az elemes egerrel, nekem az van, a bill. elemes too... 6 ujratoltheto elem es minden megy mint a karikacsapas 3 meteren belul...<#email>
Az a szép az egészben, hogy tápkábel úgyis kell (Elemes nyomtató, scanner, FFB-s kormány: ez lol lenne, már az elemes egér is gáz), tehát semmi értlme, csak arra jó hogy lehúzzanak kis zsével minket.
Laalee
és mi lenne ha elfelejtenénk ezt az idiota wusb hamár van wifi, fillérekért kapható már most is wifi acces point, és nem 2,5 méter a hatótáv sem

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Az USB legnagyobb elõnye az, hogy a perifériák rajta keresztül kapják az áramot. Most mindent lehet tápkábellel és elemekkel teleaggatni, ez sokkal több nyûg, mint ami elõnnyel jár a WUSB.

De ez biztos csak engem zavar...

PLaci
1ébbként a vezetékes USB is felfûzhetõ, nem hiába hívják USB gyökér hub-nak az USB vezérlõket...
Csak az eredeti elképzeléssel ellentétben nincs USB kimenet az USB eszközökön... (pedig pl a nyomtatókon simán lehetne, annó az LPT is tovább fûzhetõ volt.)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
Hmmmm.... ha olyan sikeres és annyira jobb lesz, mint annó az USB volt a COM/LPT/MIDI(Gameport)/stb -khez képest, akkor nagy jövõ áll elõtte.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

natessék! a sugárzás okozhat memóriazavarokat! 😄 (a mobiltelefon elterjedésekor számoltak be néhányan ilyenrõl)

arty
nah egy ujabb szabvány, nehogy a BT elterjedjen, s esetleg végre valami kváziszabvánnyá váljon 😊

10 eszközben 20féle wireless tech, és kb 3-3 ismeri egymást majd fel ....

Forza.

Benedekco
ja és ez a másik ami még nem tetszik nekem.. csak elfelejtettem mondani!

Mé há nem?

Benedekco
nem lenne rossz 5let csak félek nem lehet olyan biztonságos mint a kábel... jó 5let lenne, minden ezközt ezzel kötnéne össze, eltûnne a monitor kábel, a füles kábel az egér a bilentyû a nyomtató kábel a scanner kánbel a kormány és a joy kábele eltûnne a a tápkábel 😉 nem lenne rossz dolog!

Mé há nem?

baromira vonzó ez a tök vezetéknélküliség, de azért kicsit aggaszt hogy egyre többféle sugárzó eszköz lesz körülöttünk holott még mindig nem vagyunk tisztában jóformán a rövidtávú hatásával sem.

Jobbszeretem a vezetékest, mert látom, hogy mi mivel van összekötve.
Enkil
Ennek már nagyon ittvolt az ideje, a rengeteg kábel már idegesítõ.

asysoft
Amúgy kíváncsi leszek, hogy ez a WUSB mit fog nyújtani, mikor jelennek meg az elsõ alaplapok, perifériák, s mennyibe fognak ezek kerülni. A fogyasztása is érdekes kérdés, hiszen ha kellõen alacsony, akár a BT-t is kiválthatja, s ez nagyságrendekkel nagyobb sávszélességet nyújt...

/*WTF?!*/

asysoft
Párosítsd a telefont a másik BT-s cuccal, s akkor nem kell mindig megkeresni az eszközt, amire küldeni akarsz (PDA-t, mobilt így használom). Amúgy a szomszédod jobban tenné, ha elrejtené a telefonját, ha már állandóan bekapcsolva hagyja a Bluetooth-t...

/*WTF?!*/

ha csak azért veszek wusb cuccost hogy ne bukjak fel a kábelekben, akkor a 2,5m bõven elég. sõt ennél több csak arra jó, hogy mások belepiszkálhassanak a dologba kivûlrõl. én tuti nem használnám arra, hogy a ház másik végébõl is mûködjön. a bluetooth-tól is mindig bajom van, hogy a szomszéd telóját is behozza választási lehetõségnek...