10
  • irkab1rka
    #10
    Ezt a durva bullshit marketing dumát.

    Süllyedjen el a topic slash fizetett hírdetés oda, ahol az SG átlagos színvonala van.
  • entreri
    #9
    Az számít ki ül a gép előtt. A wint is be lehet jól állítani. Linuxot is.

    Kinek mi tetszik, vagy inkább ki mihez ért. Mert hát amíg a rendszergazda képzőben csak a winről beszélnek, addig az a nyerő.
  • FTeR
    #8
    :D szövegértés rulzzz

    egyébként nem értem ménem jobban látható helyen van ez a cikk, ha nem rövid hír lenne, már vagy 100nál tartana flame és az mennyivel poénosabb lenne
  • AL7
    #7
    Jé, ez a Duna TV-s rész még ma reggel 7:55-kor még mintha nem lett volna benne a cikkben :D
    De ugyebár ebben az idézetben is lehet némi PR szöveget találni... vagyis a megfogalmazás, ahogy Bódis Úr is fogalmaz: "Az Exchange üzemeltetése ma feleannyiba kerül számunkra, mint a mellette használt és vele együttműködő Linux szerveré"
    Itt a kulcsszó a "ma"... mert ugyebár az egy pillanatnyi állapot, amit megfogalmazhatunk úgy is, hogy ebben a hónapban nem kell fizetni érte, míg egy linux szerver fenntartása minden hónapban állandó költség, de az M$ konstrukciójáért csak évente 1* fizetnek x forintot, ami mondjuk még így is kevesebb, mint a linux költsége egész évben :D
    De ez csak egy saját vélemény volt a témában, számokkal alátámasztani nem tudom, és nem is tisztem :D
  • AL7
    #6
    Jah, a cikk pontos helye a linux.hu oldalon... Ahol ezt a fajta "független" bejelentéseket FUD-nak hívják...
    A teljes cikk megtalálható: itt
  • AL7
    #5
    "A Microsoft bejelentette a VeriTest független tesztelő- és elemzőcég által elkészített tanulmány eredményeit, "

    A kutya itt van elásva!!! Ha az MS jelenti be, akkor az hogy a pi...-be független? Másrészről viszont... hallott már valaki is erről a VeriTest nevű M$ által pénzelt, de ettől független szervezetről?

    Egyébként kár, hogy az $G nem néz utána egy ilyen hír valódi igazságtartalmának, és az is gyanút keltő, hogy senki sem merte saját nevén vállalni a cikket!

    Linux.huoldalon egyébként pár hónappal ezelőtt jelent már meg cikk ebben a témában, érdemes megkeresni, és elolvasni. Itt pontosan az általam felsorolt "lólábakat" sorolják fel, amiket ha az ember kilógni lát egy ilyen cikk kapcsán, akkor lehet tudni, hogy ki áll a háttérben.
  • Laci73
    #4
    Ööö...megszámolták?
  • gz8
    #3
    A Windows Server 2003 négyszer több alkalommal akadályozott meg olyan eseményeket, amelyek a végfelhasználó számára nyújtott szolgáltatások kiesését eredményezték volna.

    Nem is sejtem, hogy miért...
  • Gemnon
    #2
    Én is független vagyok :D
    Telepítettem, már Windows 2003 szervert (trial) és telepítés után első indításkor tele volt szeméttel. Azt sehol, nem írta a manuál, hogy húzzam ki a hálókártyából a tyúkbélt. A Debian valamiért soha nem csinált ilyet.
    Így én is valószínűnek tartom, hogy a Windows 2003 Server biztonságosabb akármelyik Linuxnál. Azzal a kitétellel, ha nincs hálózatra kötve.
  • comet
    #1
    AHAHAHAHAHAH