Berlin, Berlin (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi gond, én csak megköszönhetem neked a fáradozást !
Remélem minnél hamarabb megkapom . Nagyon szépen köszönöm !
Remélem minnél hamarabb megkapom . Nagyon szépen köszönöm !
Na feladtam, viszont így elég bonyolult, kicsit megfektettük a postát.
Elõtte simán adtam fel külföldre 3 DVD-t az 300 forint körül volt, de ez az utánvétel miatt 710+200 forint a DVD ára.
Szval 910 forintot kell majd fizetned, de én csak a DVD árát kértem a többit a posta fizetteti.
Sajnálom ez most így sikerült, remélem nem gond.
Elõtte simán adtam fel külföldre 3 DVD-t az 300 forint körül volt, de ez az utánvétel miatt 710+200 forint a DVD ára.
Szval 910 forintot kell majd fizetned, de én csak a DVD árát kértem a többit a posta fizetteti.
Sajnálom ez most így sikerült, remélem nem gond.
Oké, de azért holnap megpróbálom délelõtt megint elküldeni a mail-t. Mostanság nem adják valahol a Berlin... sorozatot?
szeva !
Olvasom, hogy azt írod , hogy munkaidõben küldjem. Akkor most küldjem el még egyszer? Meg azt ird meg hogy kb hány óra között , mert én pl 06 -14 .00-ig dolgozom általában, valamikor tovább, de ha neked 16.00-ig jó akkor megpróbálom akkor elküldeni(már ha szükséges) Elõre is köszi!
Olvasom, hogy azt írod , hogy munkaidõben küldjem. Akkor most küldjem el még egyszer? Meg azt ird meg hogy kb hány óra között , mert én pl 06 -14 .00-ig dolgozom általában, valamikor tovább, de ha neked 16.00-ig jó akkor megpróbálom akkor elküldeni(már ha szükséges) Elõre is köszi!
Üdv Breki!
Küldtem egy mail-t a cimemmel, a Berlines DVD miatt. Remélem megkaptad, ha nem akkor küldök még egyet....
Küldtem egy mail-t a cimemmel, a Berlines DVD miatt. Remélem megkaptad, ha nem akkor küldök még egyet....
Kérném aki annó kérte hogy küldjem el a DVD-t adja meg privátban a címét most
a BErlines DVD jön.
a BErlines DVD jön.
Szevasz Breki!
Akkor egyenlõre türelmes vagyok :-)))
Persze ezzel együtt tûkön ülök...
Akkor egyenlõre türelmes vagyok :-)))
Persze ezzel együtt tûkön ülök...
vahjon P
Ilyen rosszak a képeim? P
Pedig pont tegnap raktam fel újabbakat :-)
Berlin Berlin-rõl
Elkezdte adni a TV2 az elejétõl a Kalndos nyarat, méghozzá úgy hogy elõtte nem adta le azt hiszem az utolsó 4 részt......
Most megint adják elõlrõl.
Szerintem a Berlin-Berlinnel is ez lesz vmikor leadják harmadszor ugyanazokat a részeket.
A Gilmore-val nemtudom ez-e a helyzet abba csak belekukkantok.
SZval ha lenne DVD magyar hanggal vagy akár magyar felirattal biztos megvenném.
Ilyen rosszak a képeim? P
Pedig pont tegnap raktam fel újabbakat :-)
Berlin Berlin-rõl
Elkezdte adni a TV2 az elejétõl a Kalndos nyarat, méghozzá úgy hogy elõtte nem adta le azt hiszem az utolsó 4 részt......
Most megint adják elõlrõl.
Szerintem a Berlin-Berlinnel is ez lesz vmikor leadják harmadszor ugyanazokat a részeket.
A Gilmore-val nemtudom ez-e a helyzet abba csak belekukkantok.
SZval ha lenne DVD magyar hanggal vagy akár magyar felirattal biztos megvenném.
hmm....vajon miért mondod..:-DDDD
jah...iwiwen meglepõdtem amúgy..:-D
No..valami hír arról,h mikor lezs ismét Berlin?
jah...iwiwen meglepõdtem amúgy..:-D
No..valami hír arról,h mikor lezs ismét Berlin?
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Aki a múltkor BErlin-Berlin DVD ügyben keresett kérem jelentkezzen újra.
Most valaki más is kérdezte és eszembe jutott, hogy õt elfelejtettem.
Viszont továbbra is szívesen cserélném másokkal a további részeket.
Most valaki más is kérdezte és eszembe jutott, hogy õt elfelejtettem.
Viszont továbbra is szívesen cserélném másokkal a további részeket.
Úgy sejtem h legalább egy barátodnak v rokonodnak tudnia kell róla,h hanyadik is..
Ez pedig azt jelenti ugyebár,h nem csak te tudod..
És erre már csak azt mondom,h.." amit már ketten tudnak,az nem titok!"...<#wink>#wink><#beka2>#beka2><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
szóval?:-)
Ez pedig azt jelenti ugyebár,h nem csak te tudod..
És erre már csak azt mondom,h.." amit már ketten tudnak,az nem titok!"...<#wink>#wink><#beka2>#beka2><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
szóval?:-)
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Breki utólag is heppi börzdéj!
sry,csak sok dolog volt mostanság...
Tényleg!hanyadik??
nem titok az..nem kell szégyellni!:-DDD
nah jó..én könnyen beszélek!:-)
sry,csak sok dolog volt mostanság...
Tényleg!hanyadik??
nem titok az..nem kell szégyellni!:-DDD
nah jó..én könnyen beszélek!:-)