Berlin, Berlin (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
III. sorozat
Az epizód ismertetése: Lolle megint Svennel ébred egy ágyban, aminek látható jelei vannak a nyakán. Így a váratlanul betoppanó Alex elõl egy törölközõben kénytelen elmenekülni. Az igazság azonban így is kiderül. Alex elõször szakít a lánnyal, majd visszafogadja. Még mindig szereti Lollét. A baj csak az, hogy Lolle továbbra sem tud a két fiú között dönteni. Jobb híján, közös táborozásra hívja õket. A nagyszájú Hart fél a komoly kapcsolattól, mely közte és Sarah között kialakult. Nem akar felsülni a lány elõtt.
Az epizód ismertetése: Lolle megint Svennel ébred egy ágyban, aminek látható jelei vannak a nyakán. Így a váratlanul betoppanó Alex elõl egy törölközõben kénytelen elmenekülni. Az igazság azonban így is kiderül. Alex elõször szakít a lánnyal, majd visszafogadja. Még mindig szereti Lollét. A baj csak az, hogy Lolle továbbra sem tud a két fiú között dönteni. Jobb híján, közös táborozásra hívja õket. A nagyszájú Hart fél a komoly kapcsolattól, mely közte és Sarah között kialakult. Nem akar felsülni a lány elõtt.
Június 4-tõl hétfõnként 20.35-kor Mtv2!!!!!!!!!!!!
Ha minden igaz folytatás!?
Ha minden igaz folytatás!?
nem sajna utánna elromlott a DVD felvevõm
Az RTL fórumban azt hiszem rögzítette valaki, de SVCD-ben
Az RTL fórumban azt hiszem rögzítette valaki, de SVCD-ben
A Tvebn úgy emlékszem, hogy 28 részt adtak le az 1esen. A többirõl nem tudsz valamit?
Nem tudjátok, hogy hol lehet letölteni a sorozatot??
vagy legalábbis megszerezni valahogy??
vagy legalábbis megszerezni valahogy??
hát én sajna nem találtam...:S
nem tom tudsz-e a Napola - a Führer elit csapata címû filmrõl...
na Mo.-n most volt a premier, miközben 2004-es film...
lehet 1-2 év múlva a Dresden is premier lesz nálunk? xD
talán akkor lesz felirat...😄
nem tom tudsz-e a Napola - a Führer elit csapata címû filmrõl...
na Mo.-n most volt a premier, miközben 2004-es film...
lehet 1-2 év múlva a Dresden is premier lesz nálunk? xD
talán akkor lesz felirat...😄
az szint...
ritkán van normális sorozatuk, de azt se adják le rendesen.../értem én itt a berlin-t/
gondolom a petíció sem érne semmit...
ritkán van normális sorozatuk, de azt se adják le rendesen.../értem én itt a berlin-t/
gondolom a petíció sem érne semmit...
Sajna nincs
nonszensz amit a királyi TV csinál
Elkezdték leadni a kalndos yár sorozatot erre múlkt héten egyszercsak abbahagyták, most meg elkezdték a szívtipró gimi-t a közepétõl
nonszensz amit a királyi TV csinál
Elkezdték leadni a kalndos yár sorozatot erre múlkt héten egyszercsak abbahagyták, most meg elkezdték a szívtipró gimi-t a közepétõl
hehe 😄
hát látom 😄
amúgy én nem tok jól rajzolni, max mûszaki rajzot! xD
gondolom semmi hír a berlin, berlin-rõl...
hát látom 😄
amúgy én nem tok jól rajzolni, max mûszaki rajzot! xD
gondolom semmi hír a berlin, berlin-rõl...
köfi😄
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Miért rakjam ki? Itt is jó helye van. Ha valaki meg akarja nézni nagyon a fejem, akkor úgyis megtalálja.
Mondjuk furcsa, hogy mindenki kérdezi, hogy nézek ki, ahelyett, hogy megnézné elõször a képtáramat...
Mondjuk furcsa, hogy mindenki kérdezi, hogy nézek ki, ahelyett, hogy megnézné elõször a képtáramat...
A képtáramban van 2 kép rólam.
Lolle stílusa.
Lolle stílusa.
Nem tudom, csak most fedeztem fel ezt a topikot, mivel a Derricket észrevettem, amit tegnap nyitottál és kinn volt a fõoldalon, benéztem, és itt volt a Berlin, berlin is, így jöttem ide.
Amúgy már ezer éve tudok rajzolni, de nem nagy szám. Láthatsz pár rajzomat a Rajzok topikban. Tanultam mûszaki rajzot is 4 évig, de nekem az olyan ridegnek tûnt. Kockák, meg téglalapok rajzolása... :S
Amúgy már ezer éve tudok rajzolni, de nem nagy szám. Láthatsz pár rajzomat a Rajzok topikban. Tanultam mûszaki rajzot is 4 évig, de nekem az olyan ridegnek tûnt. Kockák, meg téglalapok rajzolása... :S
Ez:

Érdekes ez a topic mindig egy valaki megjelenik aki általában hölgy tud rajzolni beszélgetünk egy ideig majd jön egy másik, mintha váltanák egymást.
DE egyszerre általában csak egy.
KÖzben priviben meg látom........
DE egyszerre általában csak egy.
KÖzben priviben meg látom........
Igen, nõ vagyok. Hölgy, azt nem szokták rám mondani, azért még nem vagyok olyan öreg...hé!<#duhos2>#duhos2>
És miért ne írhatnám az utolsó képre, hogy szép, mikor az? Egy nõ nem mondhat ilyet egy másik nõre? Felicitas Woll szép szép, és ez tény.
Fõleg a díjátadásos képen, amit beraktál. Ráadásul az öltözködési stílusa is olyan, mint az enyém. 😄 Angyalkás felsõt ne nézd, mert azt csak extra külön vettem fel, nem ilyenbe járok, hanem laza gatya, dressz, meg sportcipõ és tudok rajzolni is, milyen melgepõ. 😄 Szóval azért is szimpatikus Lolle.
És miért ne írhatnám az utolsó képre, hogy szép, mikor az? Egy nõ nem mondhat ilyet egy másik nõre? Felicitas Woll szép szép, és ez tény.
Fõleg a díjátadásos képen, amit beraktál. Ráadásul az öltözködési stílusa is olyan, mint az enyém. 😄 Angyalkás felsõt ne nézd, mert azt csak extra külön vettem fel, nem ilyenbe járok, hanem laza gatya, dressz, meg sportcipõ és tudok rajzolni is, milyen melgepõ. 😄 Szóval azért is szimpatikus Lolle.
Hééé, ez nem ér! Na mind1, úgyis gondoltam, hogy Svennel fog maradni, mert általában így szokott lenni minden filmben.
Bocs, ha már voltak a képek, de nekem ezek vannak meg:
Ez egy régi kép Lollerõl:
Gyönyörûszép! 😊

Ez egy régi kép Lollerõl:
Gyönyörûszép! 😊

Elmentem a Tv elõtt, és mutattak belõle épp egy részletet. Mondom, olyan ismerõs ez a fickó...Aztán rájöttem, hogy hisz ez a Berlin,Berlinbõl való és Lolle barátja volt...Alex, ha jól emlékszem.
Amúgy mindig szoktam nézni régebben. 😊
Amúgy mindig szoktam nézni régebben. 😊
Ma a TV2-ön
Kanos pasik Ibizán
Újra itt a nyár és Daniel úgy érzi, hogy semmiképpen sem hajlandó a barátnõjével és a lány unalmas szüleivel Bajorországban nyaralni. Ennek érdekében még arra is képes, hogy felajánlja a segítségét az édesapjának: a cég számára renováljon bungalókat, a csodálatos Ibizán. Így hát Daniel, barátja, Mark társaságában nekivág Ibizának, persze szigorúan munka ügyben... Minden remekül indul, a pasik nagykanállal fogyasztják az életet, ám egy nap váratlanul megérkezik Hanna, Daniel barátnõje, s vele együtt a biztos lebukás.

Kanos pasik Ibizán
Újra itt a nyár és Daniel úgy érzi, hogy semmiképpen sem hajlandó a barátnõjével és a lány unalmas szüleivel Bajorországban nyaralni. Ennek érdekében még arra is képes, hogy felajánlja a segítségét az édesapjának: a cég számára renováljon bungalókat, a csodálatos Ibizán. Így hát Daniel, barátja, Mark társaságában nekivág Ibizának, persze szigorúan munka ügyben... Minden remekül indul, a pasik nagykanállal fogyasztják az életet, ám egy nap váratlanul megérkezik Hanna, Daniel barátnõje, s vele együtt a biztos lebukás.

hát mondtam, hogy igyexem jó minõségben megcsinálni
sajna, hogy pont szervízbe kellett vinnem a felvevõm, különben meglenne a többi is.
sajna, hogy pont szervízbe kellett vinnem a felvevõm, különben meglenne a többi is.
Megkaptam karcmentes állapotban, hibátlanul. Még egyszer Köszönöm szépen !
A minõsége is jobb, mint amit vártam, örülök neki!
A minõsége is jobb, mint amit vártam, örülök neki!