2320
-
#2080 savariara nem kell meghívó
meg volt vhol, de most új gépem van és vmelyik régi vinyón van -
#2079 nincs savariam, de ncore-on is fent van dvd-ben, csak alig van rá seed és csekély 8.8 gb
neked megvan felicitas számai: never give up és a Baby, now that I found you?
nekem anno megvolt az 1ik, csak eltűnt format c közben :( :D
és ha szépen megkérlek elküldenéd azt, ami neked megvan? :) -
#2078 Savarian kint van DVD-ben -
#2077 pár év múlva? :) ja igen...akkorra talán majd ki is nézek 18-nak...:S :D
na a meghívó küldés az olyan, h 500 pontomnak kell, h legyen, h én meghívót tudjak küldeni. és eddig van kemény 124 pontom! :D
na meg sms-sel lehet pontokat venni: 800 Ft+Áfa-ért 350 pontot /hát itt még 26 napot kéne várni, h meglegyen az 500/ és 1000 Ft+Áfa az 500 pont :S -
#2076 ok
pár év múlva kisértésbe viszel :-)
ncore-ra nincs mehívód? -
#2075 nincs mit :)
azért ha majd megnézted a filmet, légyszi írj majd véleményt, mert nekem 1-2 rész furcsa :D
ja hát igen...azok voltak már kb 4 éves képek...:D -
#2074 köszi -
#2073 Ezek tényleg jobb képek.
Majd a pasik felfigyelnek itt rád :-) -
#2072 elméletileg elment
ha az az email címed, ami az adatlapodon van -
#2071 oké küld -
#2070 de gatya képek voltak fent rólam :S :D gyors ki is cseréltem :D -
#2069 hát mondom, az ncore-ról szedtem le /anno endless volt/, de ha gondolod, elküldhetem a torrentet, úgyis ingyenes volt és asszem még seeder is van elég. -
#2068 honnan szedted pontosan?
Nem a második szezon -
#2067 hát letöltöttem! :)
torrentes oldalról, pontosabban az ncore-ról.
hát remélem is, h leadják...bár jobb lenne, ha az egész meglenne 1xre :D
és amit az m2-n adtak az a 3. szezon volt? le vok egy kicsit maradva...:) -
#2066 Hello
Honnan van meg?
Berlin Berlin-ből szerintem a 3. sorozatot fogják adni -
#2065 Sziasztok! :)
na, Breki, van egy jó hírem! :) Drezda már szinkronosan, jupííííííí!! :)
jó kis film.
a Berlin, Berlin-ről meg naná, h lemaradtam! :'(
gondolom már nem adják...:( -
#2064 nincs mit -
szobi7 #2063 Köszi -
#2062 hát sztem kb fél év múlva mtv-t ismerve -
szobi7 #2061 Nem tudja véletlenül vki h mikor folytatják a berlin berlint?köszi előre is:) -
#2060 Innen gondoltam, hogy lesz még résdz, de rájöttem , hogy ők duplán adják
klikk -
#2059 ja a Viking az régebben is volt :-)
Hát azzal a Szilviával pont összeillenének
Az előzetesben mi ment?
Lehet a 4 sorozat beharangozója volt -
spongyácska #2058 Mert szerinte a Lolle és a Sven tehet arról, hogy elhagyta a Silvia. Van egy képzeletbeli barátja valamilyen kis viking, diliházba is volt.
Nem találtam semmit a neten, hogy lenne még egy rész, de mondom a végén lévő előzetes szerint én is azt hittem. :( -
#2057 Miért ejtette foglyul?
Én úgy emlékeztem még egy rész lett volna.
Ezek szerint most várhatunk a 4. sorozatra -
spongyácska #2056 A film elején Lolle aláírta a szerződést Stuttgartba, aztán elbizonytalanodott és amikor a pasival és egy másik képregényessel kajáltak együtt mindenféle dolgokat művelt, hogy a pasi felbontsa a szerződést. (szürcsölt, büfögött, a pasit elbuktatta..)
Sven volt feleségének a volt pasija foglyul ejtette Őket Tuhannál, Svent és Lollét bezárta a hűtőkamrába és akkor ott rájött, hogy mégiscsak jobb lenne, ha elmenne Stuttgartba dolgozni. Sarah szült, a Vero megkérte a Sven kezét, aki először megijedt, de a fogság után igent mondott. A vége az volt, hogy felszállt a Lolle a vonatra és hiába kérték, hogy ne menjen el, nem szállt le. (Sarah pár órával a szülés után szaladgált az utcán, na mindegy) :)
Nagyjából ennyi. -
#2055 A sorozat sajátossága, hogy Lolle kommentálja az eseményeket, leginkább a saját lelkiállapotát, melyet gyakran képregényként, vagy rajzként ábrázolnak a képernyőn. A szereplőkkel, de leginkább Lolléval a főszereplővel, igen könnyű azonosulni, ezt segíti a humor, és a narráció is.
Ajánlom mindenkinek aki egy kis kikapcsolódásra vágyik, nem késő még bekapcsolódni ebbe a humoros német sorozatba, melyet máshol nem lehet megtalálni, csak a köztévén.
-
#2054 Berlin, Berlin
Ajánlom ismerőseimnek
Phoenix 2007. augusztus 01., szerda 13:09
m2, minden hétfőn 20.40
Az egyre jobb és egyre igényesebb sorozatok világát éljük 2007-ben. Már itthon is.
Lolle szépen néz A Berlin, Berlin 2002-ben készült el, és ezzel elkezdődött valami új az ifjúsági sorozatok palettáján. Az első évadot körülbelül 2 éve adta az m2, de szokatlanul gyorsan befejezte a vetítését. Amikor először láttam, nem nagyon hittem, hogy létezik ilyen sorozat egyáltalán, de hát úgy néz ki mégiscsak.
A történet Lolle kalandjait mutatja be, aki világlátás céljából elindul Berlinbe kis falujából, Valentéből. Megérkezve a nagyvárosba önmagának kell boldogulnia és ez néha soknak is bizonyul: ebből ered a kicsit feketésebb humor forrása.
Lolle képregényeket rajzol, és ezt tekinti életcéljának is. A szórakozott és elvarázsolt lány különféle szerelmi bonyodalmakba keveredik, és mindig marad egy kérdés, amire válaszolnia kellene, de nem tud. Lollét Felicitas Woll alakítja akit a Csajok a csúcson című filmből ismerhetünk. Lolle legjobb barátnőjét Rosalie-t , Sandra Borgmann alakítja. Lolle másod unokatestvéréhez, Sven-hez költözik, aki legjobb barátjával Hart-tal (Matthias Klimsa) egy számítógépes vállalkozást üzemeltet. Útközben Lolle főiskolára jár, beleszeret Svenbe (Jan Sosniok) és viszont, abbahagyja a főiskolát, szülői nyomás nehezedik rá, és rendszerint meglehetősen absztrakt élethelyzetekbe keveredik.
A sorozat egyedisége nem csak a hangvételben és a témaválasztásban mutatkozik meg. A látványt Lolle gondolatainak képregény formában való illusztrálása teszi sajátossá és rendkívülivé. A végkifejleteket és a csattanókat tekintve sem egy klasszikus sorozatról van szó. Teljesen életszagú, annak dacára, hogy nem mindig hétköznapi dolgok történnek meg. Szóval ismerjétek meg Lolle világát az m2-n!
-
#2053 -
#2052 -
#2051 nehogymá
az előző részt nem láttam mivel görögországban voltam
mi történt benne? -
spongyácska #2050 Úgy látom, ma már nem lesz.... :( Vége ennek az évadnak? Olyan rövid volt! És az előző rész végén mutatták, hogy mi lesz a következő részben. Nem értem..... -
#2049 Az epizód ismertetése: Lolle életében újra előbukkan Alex. Egy munkához kéri a lány segítségét, akiben a találkozás hatására újra feléled a remény. Sarah fél a szüléstől, de erről nem mer beszélni Hartnak, inkább máshoz fordul segítségért. A fiú ezt félreérti, és féltékeny lesz Sarah régi exére. Svennek jógázás közben meghúzódik a dereka, amiért Verót okolja. -
#2048 Az epizód ismertetése: Lolle Hájfej segítségével kampánytervezői munkát kap. Grafikáit versenyeztetik egy fotós plakátsorozattal, amit egy másik, feltűnően csinos lány csinál. Versenytársa mindent bedob a küzdelembe, még vonzerejét is. Ez igazán nyerőnek tűnik a fiatal férfi főnöknél. Lolle sem hagyja magát, és él a női praktikákkal. Hart és Sarah képtelenek a gyerekük nevét eldönteni. Vero közben meghódítja Sven fiát, Danielt. -
#2047 -
#2046 -
#2045 -
#2044 -
#2043 Vero -
#2042 III. sorozat
Az epizód ismertetése: Sarah minden idejét Harttal tölti, így Lollénak nincs kivel moziba mennie. Rádöbben végre, hogy új barátokat kell szereznie, ezért elmegy a közeli röplabda klubba, ahol összebarátkozik Veroval, a kedves, jóhiszemű és idealista lánnyal. Hamarosan bemutatja Verot a barátainak és a lány első látásra beleszeret Svenbe. Eközben Sarah és Hart kapcsolatuk és egyben életük egyik mérföldkövéhez érnek. Kiderül, hogy Sarah terhes...
-
#2041 Ez jó rész lesz :-)