Berlin, Berlin (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Breki33

Breki33
És a Banner is visszajött
Breki33
Szupi ez az új sorozat :-))))))))
Breki33
III. sorozat

Az epizód ismertetése: Lolle megint Svennel ébred egy ágyban, aminek látható jelei vannak a nyakán. Így a váratlanul betoppanó Alex elõl egy törölközõben kénytelen elmenekülni. Az igazság azonban így is kiderül. Alex elõször szakít a lánnyal, majd visszafogadja. Még mindig szereti Lollét. A baj csak az, hogy Lolle továbbra sem tud a két fiú között dönteni. Jobb híján, közös táborozásra hívja õket. A nagyszájú Hart fél a komoly kapcsolattól, mely közte és Sarah között kialakult. Nem akar felsülni a lány elõtt.
Breki33
huráááááááááááááááááááá
Június 4-tõl hétfõnként 20.35-kor Mtv2!!!!!!!!!!!!
Ha minden igaz folytatás!?
Breki33
nem sajna utánna elromlott a DVD felvevõm

Az RTL fórumban azt hiszem rögzítette valaki, de SVCD-ben
A Tvebn úgy emlékszem, hogy 28 részt adtak le az 1esen. A többirõl nem tudsz valamit?
Breki33
Ez elsõ hét nyolc rész megvan nekem.

Kivéve amit ugye nem adtak le
Nem tudjátok, hogy hol lehet letölteni a sorozatot??
vagy legalábbis megszerezni valahogy??
Breki33
még nem láttam
acegirl
hát én sajna nem találtam...:S

nem tom tudsz-e a Napola - a Führer elit csapata címû filmrõl...
na Mo.-n most volt a premier, miközben 2004-es film...
lehet 1-2 év múlva a Dresden is premier lesz nálunk? xD
talán akkor lesz felirat...😄

Breki33
Amúgy a DResdenhez van felirat?
Breki33
nem de lgalább egyszer vki megkérdezhetné ezeket

valaki felelõs ezért P
acegirl
az szint...
ritkán van normális sorozatuk, de azt se adják le rendesen.../értem én itt a berlin-t/
gondolom a petíció sem érne semmit...

Breki33
Sajna nincs

nonszensz amit a királyi TV csinál

Elkezdték leadni a kalndos yár sorozatot erre múlkt héten egyszercsak abbahagyták, most meg elkezdték a szívtipró gimi-t a közepétõl
acegirl
hehe 😄
hát látom 😄
amúgy én nem tok jól rajzolni, max mûszaki rajzot! xD

gondolom semmi hír a berlin, berlin-rõl...

Breki33
persze

ebben a nagy forgalomban P
acegirl
és visszatértem!! xD
remélem örültök! 😛 xD

Breki33
Ez a filbbõl van

De szívesen

Apropó az iwiw-en a magyarország kicsoda te ismered?
Membrah
köfi😄

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Breki33

drobee
Ahogy néztem a promókat tv2-t elárasztják a német c mozik.

Breki33
Ma

Breki33
Breki33
Ma méret a lényeg

Breki33
Hát csak azért van :-)

Én nem vagyok mindenki így láttam már P
Miért rakjam ki? Itt is jó helye van. Ha valaki meg akarja nézni nagyon a fejem, akkor úgyis megtalálja.
Mondjuk furcsa, hogy mindenki kérdezi, hogy nézek ki, ahelyett, hogy megnézné elõször a képtáramat...

Breki33
Kirakhatnád a fórumozok képei közé
Breki33
Én a kétiránypontost szerettem

De nézni meg a Lolle féle képregényest.
A képtáramban van 2 kép rólam.
Lolle stílusa.

Nem tudom, csak most fedeztem fel ezt a topikot, mivel a Derricket észrevettem, amit tegnap nyitottál és kinn volt a fõoldalon, benéztem, és itt volt a Berlin, berlin is, így jöttem ide.
Amúgy már ezer éve tudok rajzolni, de nem nagy szám. Láthatsz pár rajzomat a Rajzok topikban. Tanultam mûszaki rajzot is 4 évig, de nekem az olyan ridegnek tûnt. Kockák, meg téglalapok rajzolása... :S

Breki33
Ezserossz

Ez:

Breki33
És milyen angyalkás felsõ?

Lolle öltözködési stílusa vagy Felicitas-e?
Breki33
Érdekes ez a topic mindig egy valaki megjelenik aki általában hölgy tud rajzolni beszélgetünk egy ideig majd jön egy másik, mintha váltanák egymást.

DE egyszerre általában csak egy.

KÖzben priviben meg látom........
Breki33
ifjú hölgy P

Mondhat, csak nem szoktak.

Melyik díjátadós?

Még berakok egy háttérképet is, amit találtam. Szép, izléses:
Lolle

Igen, nõ vagyok. Hölgy, azt nem szokták rám mondani, azért még nem vagyok olyan öreg...hé!<#duhos2>
És miért ne írhatnám az utolsó képre, hogy szép, mikor az? Egy nõ nem mondhat ilyet egy másik nõre? Felicitas Woll szép szép, és ez tény.
Fõleg a díjátadásos képen, amit beraktál. Ráadásul az öltözködési stílusa is olyan, mint az enyém. 😄 Angyalkás felsõt ne nézd, mert azt csak extra külön vettem fel, nem ilyenbe járok, hanem laza gatya, dressz, meg sportcipõ és tudok rajzolni is, milyen melgepõ. 😄 Szóval azért is szimpatikus Lolle.

Hééé, ez nem ér! Na mind1, úgyis gondoltam, hogy Svennel fog maradni, mert általában így szokott lenni minden filmben.

Breki33
Te nem hölgy vagy?

Vagy az utóólsõ képre írtad?
Breki33
Igen mig Sven vissza nem tér.

Opsz, de nem árulom el a végét :-)
Bocs, ha már voltak a képek, de nekem ezek vannak meg:

Ez egy régi kép Lollerõl:

Gyönyörûszép! 😊

Elmentem a Tv elõtt, és mutattak belõle épp egy részletet. Mondom, olyan ismerõs ez a fickó...Aztán rájöttem, hogy hisz ez a Berlin,Berlinbõl való és Lolle barátja volt...Alex, ha jól emlékszem.
Amúgy mindig szoktam nézni régebben. 😊

Breki33

Breki33
Ma a TV2-ön

Kanos pasik Ibizán

Újra itt a nyár és Daniel úgy érzi, hogy semmiképpen sem hajlandó a barátnõjével és a lány unalmas szüleivel Bajorországban nyaralni. Ennek érdekében még arra is képes, hogy felajánlja a segítségét az édesapjának: a cég számára renováljon bungalókat, a csodálatos Ibizán. Így hát Daniel, barátja, Mark társaságában nekivág Ibizának, persze szigorúan munka ügyben... Minden remekül indul, a pasik nagykanállal fogyasztják az életet, ám egy nap váratlanul megérkezik Hanna, Daniel barátnõje, s vele együtt a biztos lebukás.

Breki33
Ja ha van asztalid ajánlott azon nézni, sokkal jobb.

És szívesen
Breki33
hát mondtam, hogy igyexem jó minõségben megcsinálni

sajna, hogy pont szervízbe kellett vinnem a felvevõm, különben meglenne a többi is.
Megkaptam karcmentes állapotban, hibátlanul. Még egyszer Köszönöm szépen !
A minõsége is jobb, mint amit vártam, örülök neki!