Berlin, Berlin (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát én tanulok németül, de úgy se érteném, h mit mondanak, max pár mondatot...
meg a németek úgy hadarnak....
meg a németek úgy hadarnak....
dvd-n már megjelent a 3 és 4 széria németül.
a 3-ik széria dvd-k (3 db) 20 euró, a 4-iké (3 db lemez) 25 euró azaz együtt kb 12 ezer huf
a 3-ik széria dvd-k (3 db) 20 euró, a 4-iké (3 db lemez) 25 euró azaz együtt kb 12 ezer huf
Szilvi írta nekem
"Azt mondták - amit eddig is sejtettünk -, hogy ennyi részt vettek meg, de továbbítani fogják, hogy lenne rá igény. Szerintem minél több embernek kéne telefonálni, írni, és akkor talán elgondolkoznak rajta."
Szval telefonáljatok reklamáljatok zaklassátok.
"Azt mondták - amit eddig is sejtettünk -, hogy ennyi részt vettek meg, de továbbítani fogják, hogy lenne rá igény. Szerintem minél több embernek kéne telefonálni, írni, és akkor talán elgondolkoznak rajta."
Szval telefonáljatok reklamáljatok zaklassátok.
sztem azért elég nagy volt a nézettsége....
meg nekem yo volt ez a 15 óra, mert ahogy hazaértem a suliból, már kapcsoltam is be a tv-t!=)
merthát ha hazajön apám, az az elsõ dolga,h bevetõdik a tv elé....
ezért nem is nézek tv-t. csak ezt a berlin-t néztem.
meg nekem yo volt ez a 15 óra, mert ahogy hazaértem a suliból, már kapcsoltam is be a tv-t!=)
merthát ha hazajön apám, az az elsõ dolga,h bevetõdik a tv elé....
ezért nem is nézek tv-t. csak ezt a berlin-t néztem.
és bár nekem jó a három óra, de szerintem nézettebb sávban sokkal nagyobb sikere lenne
elég lenne hetente egy is
elég lenne hetente egy is
szerintem ezzel nem érünk el semmit
akkorse ha összegyülik
meg kéne kérdezni megvették-e tervezik-e
mi a nézettsége
akkorse ha összegyülik
meg kéne kérdezni megvették-e tervezik-e
mi a nézettsége
Kedves Berlin, Berlin rajongók!
Elõször is bocsánatot kérek, amiért csak így betörök ide! A nevem Six. Én is imádom a Berlin, Berlint, és nekem is van egy társtopikom az origo.hu-n.
Mint tudjátok, az MTV nem adja le a sorozat 3. és 4. szériáját. Az ügy érdekében indítottam egy petíciót, amit jó lenne, ha minél többen aláírnátok! Legalább 5000 szavazatra lenne szükség, de a legjobb az lenne, ha ennél sokkal több gyûlne össze!
Szóval szeretnék megkérni minden Berlin, Berlin rajongót, hogy írja alá a petíciót, mert így talán van némi remény arra, hogy leadják a sorozat további részeit!
Számítok minden rajongóra!
Köszönettel: Six
A petíció címe: http://www.peticio.hu/?module=6&pdid=3391
Elõször is bocsánatot kérek, amiért csak így betörök ide! A nevem Six. Én is imádom a Berlin, Berlint, és nekem is van egy társtopikom az origo.hu-n.
Mint tudjátok, az MTV nem adja le a sorozat 3. és 4. szériáját. Az ügy érdekében indítottam egy petíciót, amit jó lenne, ha minél többen aláírnátok! Legalább 5000 szavazatra lenne szükség, de a legjobb az lenne, ha ennél sokkal több gyûlne össze!
Szóval szeretnék megkérni minden Berlin, Berlin rajongót, hogy írja alá a petíciót, mert így talán van némi remény arra, hogy leadják a sorozat további részeit!
Számítok minden rajongóra!
Köszönettel: Six
A petíció címe: http://www.peticio.hu/?module=6&pdid=3391
Többen kérdezték emailben,
nekem az elsõ hét illetve 8 rész van meg jó minõségben
Aki annó kereste az elsõt és rögzítette a többit szívesen cserélném.
nekem az elsõ hét illetve 8 rész van meg jó minõségben
Aki annó kereste az elsõt és rögzítette a többit szívesen cserélném.
hát ha mindenki hivogatná akkor sztem elgondolkozna rajta
így lehet évek múlva az rtl-en elkezdik elõlrõl
így lehet évek múlva az rtl-en elkezdik elõlrõl
Az epizód ismertetése: A lavinát Sven új barátnõjének bilincse indítja el, ami végül Sven és Lolle csuklóján kattan. Ez önmagában még nem lenne baj, ha a fiú éppen nem az iskolapszichológushoz készülne Daniel ügyében, s ha Lollének véletlenül nem a katolikus egyház egyik vezetõjével lenne állásinterjúja. A teljes káoszban testet ölt Lolle elfojtott énje is, aki szerelmét, Svent követeli. Hart sem boldogul érzelmeivel, ám egy zöld fürdõköntös hozzásegíti a döntéshez...
ööööö.....
sztem az volt benne, h Alex exbnõje, aki zenész, Berlin-be jött és Lolle látni akarta, ezért elment a meghallgatásra és be is vették a csapatba....
amikor Alex találkozott az exével, történt 1 csók, amit elmondott Lolle-nak.
Lolle-t Sven vígasztalta és köztük is elcsattant 1 csók...
de Lolle végül kibékült Alex-szel.
ja...és Sarahnak eltört a farcsontja és Hart próbál törõdni vele és a vége fele köztük is lesz csók, de Hart megijed és elrohan.....pffff...
sztem kb ennyi
sztem az volt benne, h Alex exbnõje, aki zenész, Berlin-be jött és Lolle látni akarta, ezért elment a meghallgatásra és be is vették a csapatba....
amikor Alex találkozott az exével, történt 1 csók, amit elmondott Lolle-nak.
Lolle-t Sven vígasztalta és köztük is elcsattant 1 csók...
de Lolle végül kibékült Alex-szel.
ja...és Sarahnak eltört a farcsontja és Hart próbál törõdni vele és a vége fele köztük is lesz csók, de Hart megijed és elrohan.....pffff...
sztem kb ennyi
köszi! =D
és nem tudod, h melyik az a szám, amikor a meleg srác mondta, h kapcsolják ki, mert az a szám volt az exe kedvence?
és nem tudod, h melyik az a szám, amikor a meleg srác mondta, h kapcsolják ki, mert az a szám volt az exe kedvence?