2320
  • Breki33
    Berlin Berlin - Magyar Főcím
    klikk
  • tania
    Sziasztok, segítséget kérnék, a Berlin, Berlin a kedvenc sorozatom, de sajnos nem mindegyik részt tudom megnézni (hülye munkabeosztás + videóm elromlott), esetleg rögzítitek? Vevő lennék rá (régebbi részekre is, cd-n, dvd-n, stb). Előre is köszi. Ha tudnátok segíteni, kérlek, ide írjatok, [email protected]
  • Kexo87
    Az akkor pont 10 rész, s bár én még nem ismerem a végkifejletet, de a 10. rész címéből: "Az esküvő" sejtem, hogy ez lesz a sorozat befejező része...
  • Breki33
    az akkor hány rész?
  • spongyácska
    Képzeljétek, a tv újság szerint 6-án van utoljára!!?? A 9-én kezdődő héten nem találtam a műsorban! :(
  • Breki33
    ja te a tegnapelőttire írtad :-)

az jobb volt mint a tegnapi
    ez kicsit hasonlított arra mikor Lolle cipelte haza a pasit
  • Breki33
    Szerintem meg pont a mai lesz nagyon jó az előzetes alapján
  • Kexo87
    Állati jó volt a tegnapi rész. Lolle, mint "süket-néma pasizós csaj"! :) Amúgy abban a fehér ruhában nagyon jól nézett ki! :) Lassan megszokom az új frizuráját! :)
    Mindjárt kezdődik a harmadik rész ... :D
  • Breki33
    Az epizód ismertetése: Vero Svent, mint a jövendőbelijét bemutatja a szüleinek és az öccsének. A család nem örül az új férjjelöltnek, ők Vero jelenlegi férjét, Kyle-t kedvelik. Vero ugyanis férjnél van, de erről a pici apróságról eddig elfelejtett szólni vőlegényének. A szerelmes Sven megbocsát neki, sőt, kukacot eszik és disznót is rabol a lány kedvéért. Eközben Lolle és új fiúja Félix, boldogan élnek Berlinben.
  • Breki33
    Énis

a németeknél újra és újra músorra tűzik
    most olvastam, hogy újra leadják.

Itthon meg ilyen lostokat meg brazil szappanokat néznek az emberek.....
  • Kexo87
    Lolle tényleg jobban nézett ki a III. évadban. Viszont a történet és az ironikus humor nem változott! :)
    Nagyon örülök, hogy az m2 végre leadja ezeket a részeket is! :)
  • Breki33
  • Breki33
    Msi rész tartalma:

Az epizód ismertetése: Lolle visszaköltözik Berlinbe, barátai nagy örömére. Már az első napon beleszeret a metrón egy helyes fiúba, akit elveszít szem elől. Igazi, mély szerelem ez az első látásra! Mindenütt keresi a srácot, még hirdetést is felad. A személyes találkozás alkalmával azonban úgy izgul, hogy meg sem tud szólalni. Vero, hogy mentse a helyzetet, azt mondja a fiúnak, hogy Lolle süket-néma. Sarah és Hart kimerültek az éjszakai virrasztástól és sokat veszekszenek. A helyzet odáig fajul, hogy egymás iránti bizalmuk is meginog. Lolle fontolóra veszi, hogy megvásárolja a régi képregényboltot.
  • Breki33
    viszont mikor kiöltözött nem volt semmi
    azt hittem a "kékharisnya" pasija rányomul.....
  • Breki33
    Szia

Nekem tetszett voltak benne nagy jelenetek.

Viszont Lolle haja sztem az elöző részekben jobb volt.
    Meg a tegnapiban vhogy Neidel kisasszony se nézett ki hűdejól.

Az a jelmez meg Lollé-n :-)
  • Kexo87
    Sziasztok! Ha nem bánjátok én is csatlakoznék ehhez a klubhoz, mert már több éve "Berlin, Berlin"-fan vagyok, és örülök, neki, hogy ilyen topic is van a neten :). Hogy tetszett a IV. évad 1. része?
  • Breki33
    hmmmm nem volt rossz

Érdekes Lolle új haja
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
    A Berlin, Berlin egy német televíziós sorozat, melyet 2002-től 2004-ig forgattak. A sorozat 2004-ben kapta meg a rangos Emmy-díjat. Összesen négy évadot élt meg. Felicitas Woll (Lolle), Jan Sosniok (Sven), valamint Mathias Klimsa (Hart) mind a négy szériában szerepeltek.

Németországban az ARD és a Das Erste, hazánkban pedig az m1 vetítette 2005-ben, a sorozat harmadik évadát pedig 2007 nyarán az m2 csatorna sugározta.
  • Breki33
    Az epizód ismertetése: Lolle képregényét egy stuttgarti kiadó szeretné megjelentetni, ezért Lolle Stuttgartba utazik. A város lakói nem túl barátságosak vele, és nehezen tudja elképzelni, hogy otthonra lel a városban távol a barátaitól. Eközben Berlinben Hart nehezen viseli Lolle hiányát, és rábeszéli Svent, Sarah-t és Verot, hogy látogassák meg a lányt, és ha rosszul érzi magát, hozzák vissza Berlinbe. Sven először nem akarja viszontlátni a lányt, mert fél az érzelmeitől, de végül ő is a többiekkel tart. Eközben Lolle egyre kényelmetlenebb helyzetbe kerül új lakóhelyén.
  • Breki33
    ajjaj

vhogy rögzíteni kéne
  • spongyácska
    Neeemmmm!!! Minden hétköznap!!
  • Breki33
    hú köszi

hetente egyszer?
  • spongyácska
    Május 26-tól az mtv2-n 19.35 IV.évad!!!!!!
  • Breki33
    Most nézem az új TESCO újságban

Akciósan 1990 ft-ért lehet kapni a Drezda-t DVD-n
  • acegirl
    nincs mit :)
  • Breki33
    köszönöm megkaptam
  • acegirl
    na elméletileg elment
  • Breki33
    nincs
  • acegirl
    van gmail vagy yahoo email címed? csak mert azok stabilabbak és akkor arra küldöm.
  • Breki33
    kell

amúgy a katona fejbe lőtte magát is
  • acegirl
    na most tudok küldeni meghívót ncore-ra, ha kell.
  • acegirl
    ja igen...milyen jó pilóta, ha 2x is lezuhan a gépe :D
    igaz, először eltalálták, a 2. estre nem emlékszem, hogy ott mi volt, de sztem ott nem lőtték le

a fiatal katona...hát igen, fiatal volt, sztem én sem lettem volna képes rá, h megöljek másokat, bár biztos tudatában lettem volna, h én is meghalok és ha már lelőttem a többieket, akkor magammal is végeztem volna, de ha jól emlékszem, ő nem tette meg. mind1, érdekes helyzet volt és nehéz döntés.
  • Breki33
    A bombázást kicsit durván megcsinálták én a fiatal katona helyében simán leütöttem volna a kétségbeesett embereket.

Most aki nem látta ezt biztos félreérti.
  • Breki33
    Ha nem szerette volna nem küldi el a pincékben, hogy hagyja ott.

Szerintem nem tudta, hogy terhes tőle.

Mondjuk elég hülye befejezés volt.
  • acegirl
    tulajdonképpen mindent értettem, csak a csajos felfogásom szerint: az angol sztem nem is szerette Anna-t, csak egyfajta túlélési lehetőséget látott benne, meg az is milyen már, h otthagyja terhesen :D
    na szóval sztem elég ridegre csinálták a pasit, ahhoz képest, h milyen 'májer' volt a kocsmában...:D

tudom...ez egy hülye vélemény, nem is ettől lesz jó vagy rossz egy film, csak bennem ez megmaradt vhogy :S :D
    de amúgy meg jó film, nekem teccett. :)
  • Breki33
    Na megnéztem a DRezda-t elég komoly film

Mit nem értettél?
  • acegirl
    hát sztem maradok az ncore-nál, elég ha 1 jón fent vagyok.
    de karácsonykor biztos lesz vmi akció, szóval lehet, h akkor majd tudok meghívót küldeni :D