Fehér zaj
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap egy másik topikban fogadalmat tettem hogy 22 után nem bonyolódok eszmefuttatásokba......ezt most 21:30ra csökkentem, de szerintem fog ez még lejebb is menni 😄
De ez: "A zagyvaság ez: "mert nem lehet mérni azt az energiát "
Honnan a kibaszott faszból veszed, hogy energia hozza létre? nemáááá"
Minden energiából van, de ha nem így lenne két dimenzió között akkor is csak energia formájában közlekedhet az anyag (lsd.: féregjáratok).
Az energiát nem tudod mérni aminek a hatására megjelenik a kép a TVn satöbbi, nem tudod mi a forrása.....
Áh és ne mondd máér hogy ennek van értelme: "Még ha nincs is viszonyítási alap, akkor is tudni lehet, mekkora a hatása egy egyénre." Vazz ha nincs viszonyítási alap akkor honnan tudod hogy bármi is változott? Ha ülsz egy vonaton (tegyük fel hogy ez abszolút hangtalan, és nem érzeni a sínek keltette rezgéseket) és az elindul honnan tudod hogy mész ha nem nézel ki az ablakon és látod a tájat ami ugye statikus tehát csak te mozoghatsz. Ebben az esetben a föld, az oszlop ami elhúz a viszinyítási alap. Ha nincs viszonyítási alap akkor minden relatív, az egész modern tudomány pont a viszonyításra alapszik 😄
"Épp az a lényege, hatása van, másképp nem észlelnéd. Ha meg nem is észleled, akkor nincs hatása, nincs is mit mérni. Max hihetsz benne." Ezzel meg nem mondasz semmi lényegeset, sem újat...
Ezért írtam hogy zagyvaság, NEM azért mert nem fogtam fel mit írtál....
Ha hatása van, akkor annak mértéke van, ami mér-he-tõ.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ha látnék egy szellemet, akkor sem mondanám azt egybõl, hogy "Láttam egy szellemet, ezért létezik a mennyország."
Lehet zagyvaság, ha nem érted meg, mirõl írtam, de tudnillik azt is mérésnek nevezik, ha csak 1 és 0, igen és nem közt választhatod ki a megfelelõt. Ezért már a rögzítés is egyfajta mérés.
A zagyvaság ez: "mert nem lehet mérni azt az energiát "
Honnan a fenébõl veszed, hogy energia hozza létre? nemáááá
Aki esetleg kicsit jobban tud angolul, az lefordíthatná!
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Akkor miért ne lehetne mérni "3Dimenziós" mûszerekkel, ha még a magnó is fölveszi, és van róla tudomásod?
Ha van valamirõl megfigyelésed, már akkor is mérhetõ, és hatással van a világra.
Döntsük el! Vagy kitaláció, vagy létezõ valami aminek hatása van a vele érintkezõ dolgokra, és mérhetõ.
Barna
zaj
Aki pedig hallani is akarja a "zajokat":
Fehér zaj
Rózsaszín zaj
url=http://science.widener.edu/~svanbram/chem366/wav/brown_noise.wav]Barna zaj
dixitque deus fiat lux
dixitque deus fiat lux
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Amúgy attól hogy 30-40 évvel korábban dumcsiztak az nem jelenti azt hogy a múltból vette fel. Tudjuk hogy a halál után nem jut minden lélek a "túlvilágra" azonnal gyakran évek telnek el mert valami miatt ittreked. Szerintem inkább arról lehet szó hogy az ittrekedt szellemek hangját veszik föl (akik nem akarják elhinni hogy meghaltak és mintegy folytatják az életüket). Szerintem. A másik oldala a dolognak hogy a gondolatoknak nincs hangja, szal én hiába szeretnék hallani valamit az akkor nem az xy hangján jelenik meg hanem a sajátomon nem? Hiszen a saját gondolatom. Namost lévén a dolog már jó 100 éve megy, elvileg hihetõ lenne hogy ennyi idõ alatt folytatott kutatások nem hamisítások.
Érdekes dolog ez, vitatkozni vitatkozhatunk róla, de nemhiszem hogy megtudjuk mi az igazság...
dixitque deus fiat lux
Akkor mi a valódi neve? Nem a filmnek, hanem ennek a cuccnak, amivel próbálnak kommunikálni?
BomBa
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A fehér zaj, rózsaszín zaj, stb. mind-mind elektronikai fogalmak. Fogalmam sincs már a definíciókról, meg hogy melyik milyen frekvenciába tartozik, illetve miért hívják õket úgy, ahogy hívják, de létezõ dolgok az elektronikus hullámokkal kapcsolatosan.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Ql hangokat lehet letölteni, ilyen EVP-seket...
dixitque deus fiat lux
dixitque deus fiat lux
Parázni nem akarok... Ezen a fehér zajon azt tenném ?
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Van barna,fehér,rózsa..minden színû
A film is valószínû erre épül.
dixitque deus fiat lux
Gondolom a filmben van valami kapcsolódás a fogalomhoz, meg kell nézni.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
mMst a fehér zaj télleg ez, vagy van köze a "halottakkal való kommunikálással" is? Biztos hülyén hangzik, de nekem az a cikk ezt mondja.
BomBa
És igen hátborzongatóak!Az tuti.Az amikor fingod sincs, hogy mi a franc folyik körülötted!
dixitque deus fiat lux
naon durva
Itt azt írják, hogy már a tudományban is foglalkoznak ezzel, azért érdekelne a téma, hogy hallott-e már valaki valamit róla.
BomBa
dixitque deus fiat lux