Fehér zaj
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dixitque deus fiat lux
BomBa
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Én nem láttam a filmet, de hallottam egy dalt:
Én még sohasem utaztam a szellemvasúton
A szomszéd gyerekek elmondták
Hogy a fejük fölött egy síri folyosón
A halál lengette a kaszáját
Így volt!
Én még sohasem utaztam a szellemvasúton
Míg meg nem szállt a bátorság
Ittam egy kortyot és vettem egy nagy levegõt
Meglesem mi is ott az igazság
Csak egyszer utaztam a szellemvasúton
De nem is tagadom le a csalódást
Csúf mese volt csak minden a falakon
Mást vártam, mint a mi a valóság
Nem utazom többé a szellemvasúton
Biztos, hogy sosem válik hobbimmá
A szellemeket látni én ingyen sem akarom
Fõleg nem, hogy jegyet is én vegyek rá
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
sajna még nemtudtam fölvenni :O
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
Van magnód?
1. Vegyél egy mikrofont
2. kösd rá a magnóra
3. indítsd el a felvételt
4. hallgasd vissza
Ha hallasz olyat, amit addig nem hallottál, akkor van.
Pl. Én ezt meg szoktam játszani, ha van valami jó film a TVben és nem vagyok itthon. Megkérek valakit, hogy vegye fel, és amikor hazaérek hallom, sõt! látom is, amit fölvett.
A "tudomány" azért foglalkozik vele(?), mert látta a filmet! ...meg tengeralattjárókra akarnak olyan új hangradarokat, amikkel a szellemeket is be tudják fogni. Uncsi már a bálnabúgás.
Csak még egy gondolat fölvetõdött bennem a hozzászólásodat olvasva.
Na visszatérve ez eredeti kérdéshez. Télleg léteznek olyan hangok, amiket nem hallunk, de ha magnón felveszünk, akkor igen? Mert a cikk szerint a tudományban is foglalkoznak már ezzel. Mert ha kitaláció lenne, akkor miért foglalkoznának vele a tudományban? Esetleg tud errõl valaki valamit? Mert ahogy látom nagyon eltértünk a topictól. (#1!)
nemcsakfeel: akkor most ez mesterséges?
BomBa
Tán nem értetted?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
a barna hanggal nem fognak foglalkozni cartman után?<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Ekkora tudomány az élet, és a halál?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
a statisztikai várható értéktõl függ a hangmagasság, ez inkább magasabb fajta 1 Khz es zörej.
pink noise, brown noise is van, azok más tónosúak, de ugyanúgy statisztikai alapon generálják :)ö
*hihi ** *
a fehér zaj (statisztikailag egyformán elosztott, szigorúan aperiódikus rezgés )
*hihi ** *
Dehát ez van minden vég egy új kezdet...
dixitque deus fiat lux
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
"fasság ilyenekel viccelõdni, ez olyan mintha azt mondanánk, meghalt a pápa"
Rá pár nap és...
dixitque deus fiat lux
Én nem vagyok vallásos, de lehst, hogy megéreztük a pápa halálát?...
Na mind1; Még nem hallottam errõl de érdekelne...ha vki tud vmit...
dixitque deus fiat lux
Most láttam ennek a filmnek a hirdetését és megtetszett máris az alapötlet, úgyhogy rögtön utánajártam a filmnek a neten. ;)
Azért nem a filmek közé raktam a topicot, mert igazából érdekel a film, de a filmnél jobban érdekel egy téma, amire mindjárt rájöttök mi az, hogyha ezt elolvassátok:
"A film érdekes alapötletét egy valóságban is kutatott technikára, az elektronikus hangjelenségre építi, mely elméletben lehetõvé teszi, hogy kommunikáljunk a halottakkal."
Na most errõl hallott már valaki valamit? Lehet rõla valahol magyarul cikket olvasni? Vagy valaki tud róla mondani valamit? Ha tudtok valamit pls írjátok le. Ellenben jöhetnek ide a filmrõl vélemények is! ;)
BomBa