Benzinárak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg mostmár nem is annyival olcsóbb arra, mint év elején.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
milyen okból? emelnek, mert CSÖKKENT a világpiaci ár? Köszönöm, ha suliban vagyok 7végén tankolok Romániában...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
visszasírom, hogy Kanári szigeteken fele ennyiért tankoltam a Clioba... 😞
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Mindenesetre az alternatívák keresésének és fejlesztésének ez a mostani szerintem elég komoly lökést adott (és még mekkorát fog adni 😞 )
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
épp a minap olvastam vhol, hogy azért az arabok arra vigyáznak, hogy annyira ne nõjön meg az olaj ára, hogy érdemes legyen az alternativ megoldásokkal iparszerüen foglalkozni
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Ez okozhatna extrém fogyasztásnövekedést.
Vmi ókori filozófus mondta 😊
Fákjúal!
Tudod mekkora akkumulátor-, illetve ólomhiány alakult ki a világpiacon, amikor a nagysebességû kommunikációs gerincet kezdték építen i Kínában néhány éve?
Ott valami megmozdul, borulhat minden a világon.
Ez átlátszó értelmetlen semmi kifogásnak tûnik nekem (nem történnek az ilyen dolgok ilyen hirtelen, pláne nem egy ekkora országban)
A szerzeményt azután kisebb finomítóknak adják el, és havonta az olajlopkodással akár 200 ezer forintnyi mellékesre tesznek szert, ami jókora vagyonnak számít, mivel a havi átlagkereset ötvenszerese - számolt be a gyakorlatról a China Daily címû angol nyelvû kínai napilap.
A kõolajon kívül földgázlopkodásról is vannak értesülések, de a gázt persze nem szatyrokban, hanem hatalmas fóliazsákokban hordják el. A parasztok nagyrészt azért kaptak rá a megélhetési kõolaj- és földgázlopásra, mert egyre kevesebb a termõföldjük."
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Peace Mike 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
még én csókoljak kezet a MOL-nak mert õk annyira rendesek, hogy 30Ft-al olcsóbban adják a benzint, mint kéne... Tehát õk értünk vannak, csak nehogy túl nagy legyen a deficit...
Az tuti, hogy 2000-ben lépte át a 200-as határt
Ezt találtam a neten:
Ami utoljára 2001 végén volt kellemes, amikor rövid idõre 200 forint alá süllyedt a benzin literenkénti ára. 2002-ben 233 forint volt az átlagár, ami 2003-ra 236 forintra nõtt. 2004-ben, a tavaszi olajárrobbanás után immár 250 forint fölé is bucskázott a benzin ára, év végére azonban – ahogy nyugvópontra jutottak a piacok – ismét 230 forint körül vásárolhattunk üzemanyagot. S aztán idén tavasztól jött az újabb robbanás: a benzin ára márciusban átlépte a 240, áprilisban a 250, júniusban a 260 forintos határt, s július közepén már 270 forinton állt. Megfelelõen a Mol nyár-eleji prognózisának, amelyik 270-275 forintos árat ígért az idegenforgalmi szezon végére. Csakhogy akkor azt gondolták, itt megáll az ár – most viszont Varró Dániel, a Mol vezetõ közgazdásza azt valószínûsíti: amenynyiben a kõolaj ára tovább nõ, vagy a forint gyengül az euróval, esetleg a dollárral szemben, a benzin ára könnyen felfuthat a 300 forintos szintig.
De lehet, hogy csak én öregszem 😊)
voltak elõzmények
Hol van az már? Mikor volt az? Azóta vitatkoztunk? Akkor ????
Röviden: What the F.CK was that #579 <#conf>#conf>
másrészrõl sokan vagytok a fórumon, azoknak is szólt
Másfelõl te is itt vagy a fórumon, tehát neked is szól az, hogy:
Ne személyeskedj !
Ne sértegess senkit !
És ez a sok kisk.csögnek is szólt, nem csak neked <#awink>#awink>
😮FF
másrészrõl sokan vagytok a fórumon, azoknak is szólt
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A mostani 280-ra, az év eleji 220-ra, vagy a tavaji 200 (talán?)
Már annak is örülhetünk, ha 280-ra, és ha belegondolsz, ezt ugyebár csak az olajtermelõ országok érhetik el a kitermelt mennyiségek növelésével.
Sztem ennyire nem hülyék 😊
Fákjúal!
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Tudja valaki, mennyibe kerül ma egy liter benzin itthon? Amerikában kiseb katasztrófa volt, tehát a következõ 10 évben benne lesz az árban New Oleans felújítási költsége is! <#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile>
Most komolyan, hol <#conf>#conf> ??
Itt törlõdjön a regem, ha én a #578-ban "leugattalak", vagy akár csak szóltam egy szót is hozzád
Sztem valakivel keversz (vagy kötekedni akarsz)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
nem baj, nemerdekel
belefaradtam mar az ilyen emberekbe mint te is
higgy amit akarsz, gondold azt, hogy milyen jol leugattal, te nyertel, en vagyok az idiota,. nem erdekel
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Egyértelmû, Bush azért csinálja az egészet, hogy barátaival hatalmas extra profitra tegyenek szert.
És itt jön a poén, ugyanis hatalmas igyekezetükben egyre jobban az alternatív energiaforrások felé terelik a világot, tehát hosszú távon még jót is tesznek 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Kényszeríteni nem lehet õket, szóval max akkor lessz itt bármi is, ha az egyik manager tanácsadója a fülébe súgja, hogy nyögje ezt be, és 10 pontot fog emelkedni a nézettsége, meg esetleg elhívja Havas is beszélgetni egyet
Szted van értelme felvonulni, aláírásokat gyûjteni, vagy akármit tenni?
Most választások jönnek, beígérnek fût-fát-kánoánt, aztán meg ahogy nyertek kapjuk a keserû pirulákat. De inkább ne politizáljuk, hogy mikor ki és mennyi ígéretét tartotta eddig be
Szóval, szted mit tehetünk?