821
Tűrhetetlenül magasak!!!
  • Jhon Balu
    ja tényleg!bár nemtudom meddig ...
  • ffxi
    Legújjabb felmérések szerint 20-30 év múlva az emberiség már nem az olajért fog háboruzni, hanem VÍZÉRT!!

• Lteebee
    Én is jártam biciklivel.
    Akkoriban kevés helyre kellett mennem és nem volt autóm.
  • andrewjr22
    tudjátok van a vicc:
    A barátnőm el akrt menni egy drága helyre, elvittem hát egy benzinkúthoz...

Vicc az egész, én biciklivel jáőrok :)
  • mrzed001
    No komment. Szörnyű és zseniális egyszerre. A kutyagyár jut eszembe róla :(
  • Borg
    Macsakafanoknak - macskadízel
  • Lteebee
    Nah!
    Mingyá komolyabbnak tűnsz.

Bulgáriába is szállítotok?
  • Solt
    Köszönöm!!
  • Lteebee
    Fórum főoldal -> beállítások
  • Solt
    Szerintem nem derül ki az én hovatartozásom, csak más a véleményem mint a tiéd amiért te rögtön támadsz! Ez teljesen jellemző a mostani politikai hangulatra! Ha valakit megkérdeznek bármilyen témában a mostani kormányból, hogy ez és ez miért így és így, akkor a válasz borítékolható! "Mert az Orbán Viktor, mert a Fidesz...!!" Mint a dedósok...látja az óvónéni, hogy rosszat csinált a gyerek, de az egyből másra mutogat, és másra keni...ő még csak véletlenül sem! Na ebből van elegem!! Ezekből a megnyilvánulásokból az derül ki, hogy ők tökéletesek!! Szerinted így van? Az Orbán közölte, hogy sokat hibáztak, és ha lehetőség nyílik rá, akkor megpróbálnak javítani ezen! Csak ugye ez nem kap napvilágot a mai média viszonyok között, legalábbis nem úgy ahogy elhangzik! Semleges szemlélődő szerint melyik a hozzá állás a szimpatikusabb? Ha te nem akkor én majd utána nézek, és jelentkezem az adatokkal! Kérnék egy kis segítséget is..., hogy tudom beállítani a user infót? Köszönöm előre is!
  • Lteebee
    Akkor miért derült ki a politikai hovatartozásod mindjárt az elején?
    Sem életkor, sem egyéb adatok a user info-nál...

Nem nézek utána.

Légyszi, ebbe a topicba a számokat és az adatokat, ha érvelni szeretnél velük!

Köszi előre is.
  • Solt
    Nézz utána, hogy ki-ki mennyit és mit privatizált!!! Mindig azt szajkózzák, hogy az Állam rossz tulajdonos! A külföldi befektető, aki lapátólja ki a pénzt az országból az jobb?? A bábolna eladói sem érdekelnek, ez józan paraszti ész és nem pedig politika hovatartozás kérdése! Csak nézd meg a drága miniszter elnöküknet és kedvenc baráti körét!!
  • Lteebee
    Te is pont úgy reagálsz, ahogy akarják a bábolna eladói.

Sokaknak csak akkor fáj a privatizáció, ha nem az ő cimbijeik csinálják.

Nem láttalak 5 éve itt a fórumon a privatizáció ellen kampányolni.
  • Solt
    Sziasztok! Pont úgy reagáltok ahogy ők szeretnék!! Ez kb olyan, mintha lekeverek valakinek tíz hatalmas pofont, de az utolsónál egy kicsit kisebbet adok, majd elvárom, hogy örüljön neki!! Nem kellet volna eladni a Mol többségi tulajdonát és akkor most ez nem lenne és ez igaz sok minden másra! Előbb-utóbb elfogynak az aranytojást tojó tyúkok...akkor pedig marad az amit lenyúznak rólunk!!
  • mrzed001
    Legszebb öröm a káröröm, tudjuk, de .... akkoris ... bazze ;)
  • mrzed001
    Biza, talán már most elsejétől
  • Lteebee
    Jó, hogy benéztél és hozzászóltál.
  • Lteebee
    Idén.
  • HuAn82
    Még jó, hogy 5 éve már nem tankolok Magyarországon. Azért együtt érzek veletek.
  • Jhon Balu
    hurrá csökkentik jövöre az üzemanyag adóját!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • mrzed001
    Nagyon poénos és nagyon szórakoztató film, és azért írtam, hogy scifi ( :) ), mert elég komoly társadalomkritikát rejtettek ebbe az abszolút komédiának szánt filmbe (fsz: Kevin Kline, Sigourney Weaver) http://imdb.com/title/tt0106673/
  • Lteebee
    Nem láttam, de filmen könnyű lehet...
  • mrzed001
    Nekem a Dave című film piszkosul tetszett.
    Az USA elnök agyvérzést kapott, ezért hasonmása lépett fel helyette, és pl a kormány céljává tűzte ki a 100%-os munkáltatást
    Nagyon jó kis film, igazi scifi :))
  • Lteebee
    A baj az, hogy senki nem szól nekik, hogy: hé! ti érdekképviselet vagytok, méghozzá az enyém!

Mert minden riporter csak azt kérdezi, hogy mi ennek, meg annak a pártnak az álláspontja.
  • mrzed001
    Ezzel teljesen egyet kell értenem
    Nállam a politikus már azonosult a piócával :(
  • Lteebee
    Én úgy érzem, hogy a negatívum állandó akkor is, ha ez vezet, vagy ha az vezet.
    Adottság... sajnos...
  • mrzed001
    Persze vannak poztívumok is, de ha pénzről van szó, akkor az embernek akkor is a szeme előtt lebegnek az Orbánszőlők Bt, Orbánbánya Rt, Medgyesibank Rt, egy polgármester benzinkútjai .... és még nagyon nagyon sokáig sorolhatnám (csak amik kiderültek csúnyaságok)

Abban igazad van, hogy csak pár tized százalék van értünk, és abban is, hogy a fej levágásával még nem szűnne meg test rohadása

A negatívumokat viszont látni kell, a struccpolitika nem megoldás (max végeredmény :)))
  • Lteebee
    Miután néhány, vagy néhánytized százaléknál kisebb az értünk dolgozó politikus aránya(mióta világ a világ és nem csak nálunk), adottságnak tekintem a lassítómechanizmusukat.

Szerintem nem haladnánk gyorsabban, ha más kerülne is oda.

Viszont nem tudok egyetérteni a csak a negatívumokat kiemelő hozzáálásal.
  • mrzed001
    Hál isten van eredmény is, de ha elképzeled egy pillanatra, hogy mennyi lenne az eredmény, ha tényleg csak azért dolgoznának .... ;)))
  • Lteebee
    Én tescoba járok, mert éjjel is lehet.

Én is "régen" születtem és kijártam az iskolát, de ha azt látom, hogy fél százalékpontos kamatcsökkentés és hogy kilátásba helyezik az újabb csökkentést, akkor azt mondom, hogy van itt eredmény is.
  • ffxi
    Kinek így, kinek úgy....

• mrzed001
    Nekem meg: a határ "túl messze van addig elunom magam ... " lálálááá :))
  • mrzed001
    Az egyik Auchannál járok néha, akkortájt nincs sor.
  • mrzed001
    Lehet, hogy én születtem még eléggé a régi rendszerbe, és szívtam a régi dolgokat, de nem bízok a vezetőinkben. Miért bíznék, mutass nekem egyet, aki szívvel lélekkel a fejlődésünkért politizál (Árpi bácsin kívül :))
    Most pl olyan szépen elfelejtette a kormánybácsi, hogy mennyi extra zséje is lett a benzin emelésekből, az utak meg sz.rok
  • ffxi
    Jó lesz a határon túli fuel is! Minek tescoba, az nekem messze van :)

• Lteebee
    És félórát, vagy többet kell gyakran sorbaállni.
  • Lteebee
    Ha ebből indulsz ki, akkor itt soha semmi változás nem lesz pozitív irányba a te felfogásod szerint.
    Én igyekszem észrevenni a javulásokat is.
    Lehet, hogy kissé naiv vagyok, de reménykedek.
  • mrzed001
    Tesco, Auchan nyit saját benzinkutat, ahol olcsóbban adják a szuflét (üzemanyagot pl osztrákoktól hozzák)
  • ffxi
    Naív és paraszt vagyok! Mi az a tescos kút?

• Cat #702
    sokak szerint is, ezért mennek tescos kuthoz tankolni