821
Tűrhetetlenül magasak!!!
-
#781 meg az autó is, 1,6 Golf 13e font, ami 5,2 milla, durva. De minden más is -
#780 át kell térni más hajtásra -
#779 jah
pl. hús irtó drága -
#778 Technológia fejlődésével egyre olcsóbb lesz majd kitermelni, szóval szerintem egy idő után újra csökkenni fog, csak ugye egyeőre még nem nagyon kezdték el kiaknázni az új területeket, szóval erre még várni kell. -
#777 ott ezzel arányos összeg mondjuk a 250e Ft. És a magas árak miatt ott sincs Kánaán... (most voltam) -
#776 jó csak akkor már olyan drága lesz, hogy földi halandó nem fizeti meg -
#775 Még azért messze vagyunk, hogy elfogyjon... Hatalmas olajmezők vannak még Szibériában, Kanadában, Északi-Tengeren, de még a közel-keleten is, amiket még nem kezdtek el fúrni. -
G_ArchAngel #774 jó, csak az angolnak nem havi 80-150e forintból kell kigazdálkodnia... -
#773 az autót meg csak nézegetjük -
#772 mert aztán? csaökkentsék tán az adót? -
#771 Angliában 1 font a benzin (400Ft). De a többi nyugati országban is bőven drágul folyamatosan sajnos. El fog fogyni előbb-utóbb... -
#770 lassan ki kéne egyenesíteni a kaszákat és rendet vágni ott fennt!!! -
#769 Ment itt a szenvedés,hogy magasak a benzinárak
nézzétek meg most.... -
#768 kormány!!!!!
-
Vlala #767 Ma hallottam:
a regisztrációs adó, avagy miért nem akarja a kormány, hogy új autókat vegyünk?
Nem írom le az egészet, elég hosszú beszélgetés volt, a lényege annyi, hogy az új, kis fogyasztású autóink nem hoznának annyit az államnak, mint a régebbiek, ezért egy menetben (DAO :) ) fizettetik ki velünk az éves különböztet...
Jövőre ki akarnak találni valamit az olcsóbb külföldi benzinek ellen is. -
-
chungey #765 Most majd elterjedhet a szénből előállított üzemanyag, meg a hidrogéncella. Majd úgy húzzák le az embereket. Mindenesetre én már tervezgetek egy elektromos trabantot...:) -
#764 Gyosan tankolni, mert karácsonyra sztem megint felmegy :(
Egyébként ki látt azt a New Orlinsos filmet reteklubbon?
Ha csak fele beteljesül .... -
#763 Ja! Legkésőbb
-
#762 Valszeg elsején már olcsóbb lesz. -
#761 tegnap rádióban azt hallottam, hogy 10ft-al lemegy a benzinár
tudja valaki mikortól?
[nem hallotta pontosan mert közben autót vezetett és telefonált] -
-
#759 Ma voltam az OMV-nél 95 akartam tankolni aztan asszondja a kutas az nincs, elfogyott. De a 98-t 95 áráért lehet tankolni(273Ft). Gyertek veszprémbe mert az OMV-nél akció van. -
#758 indexen van egy jó topik erről
bár a 80mára kicsit több asszem
nekem Cordobám van, annak kurv* nagy a csomagtere, elfér a palack, nagyon gondolkozom én is rajta... ha megtudsz konkrétat, jelezd!!!
-
#757 Kielégítetted a kivácsiságomat:) mindentéren!
-
Vlala #756 80 ezer pénz volt, amikor én akartam a Ladába. Msot, mivel hatvannyolc engedély kell rá, lehet, hogy több. De csak akkor éri meg, ha sokáig és okat akarod használni az autót, mert eladni már nem tudod jó áron. Ja, és elveszi a csomagteredet. -
#755 Hali! Mennyibe kerül reálisan gázas átalakítás? És mi a különbség az occsó és a drága között?
-
#754 Vááá, rosszul írtam, szóval 1 tallér (kb) max 1,6 Ft (asszem) -
#753 ja hogy félre olvastam :) -
#752 Az Szlovákia -
#751 ott nem korona van? -
#750 Mármint forintba? Pontosan nem tudom, de 1Ft max 1,6 tallér. Tehát jelentős emelés.
Pont Horvátból jöttünk fel, szerencsére nem kellett ott tankolni. -
#749 Mennyinek számít? Én itt lennt kunába mérem.
-
#748 Tegnap kb este 8 körül álltunk be a Szlovén határnál egy benzinkúthoz. Vagy 50 autót volt ott, egy-két magyarral. Kb 10-15 tallérral emelik a benzin árakat... -
#747 :) -
#746 Komámnál olvastam vmilyen tudományos folyóiratban, nem emléxem a nevére. De lekötött.
".....nem tejjel neked!" Egy j-vel értelmezd :)
-
#745 Hanem?
Tehén tej nélkül neki? -
#744 Lécci, linkelj párat a legújabb felmérések közül! -
#743 Elmagyarázom gyengeidegzetűeknek is: ördögi kör lehetne bonyolultabb is, de ez megfelelő pl.:
Nincs víz, tehén nem tud inni, tehén nem tejjel neked!
-
Jhon Balu #742 akkor én nemfogok harcolni mert nemszeretem a vizet..
én a tejet szeretem.