Benzinárak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Bee18
Angliában 1 font a benzin (400Ft). De a többi nyugati országban is bõven drágul folyamatosan sajnos. El fog fogyni elõbb-utóbb...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Mersant
lassan ki kéne egyenesíteni a kaszákat és rendet vágni ott fennt!!!<#violent>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

desigo
Ment itt a szenvedés,hogy magasak a benzinárak <#nyes><#nyes>

nézzétek meg most....
ffxi
<#mf3> kormány!!!!!

Fákjúal!

Ma hallottam:
a regisztrációs adó, avagy miért nem akarja a kormány, hogy új autókat vegyünk?
Nem írom le az egészet, elég hosszú beszélgetés volt, a lényege annyi, hogy az új, kis fogyasztású autóink nem hoznának annyit az államnak, mint a régebbiek, ezért egy menetben (DAO 😊 ) fizettetik ki velünk az éves különböztet...
Jövõre ki akarnak találni valamit az olcsóbb külföldi benzinek ellen is.

ffxi
<#eljen>

Fákjúal!

Most majd elterjedhet a szénbõl elõállított üzemanyag, meg a hidrogéncella. Majd úgy húzzák le az embereket. Mindenesetre én már tervezgetek egy elektromos trabantot...😊

mrzed001
Gyosan tankolni, mert karácsonyra sztem megint felmegy 😞

Egyébként ki látt azt a New Orlinsos filmet reteklubbon?
Ha csak fele beteljesül ....

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

ffxi
Ja! Legkésõbb <#eljen>

Fákjúal!

Lteebee
Valszeg elsején már olcsóbb lesz.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

fifi
tegnap rádióban azt hallottam, hogy 10ft-al lemegy a benzinár

tudja valaki mikortól?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

ffxi
<#eljen>

Fákjúal!

Szabi84
Ma voltam az OMV-nél 95 akartam tankolni aztan asszondja a kutas az nincs, elfogyott. De a 98-t 95 áráért lehet tankolni(273Ft). Gyertek veszprémbe mert az OMV-nél akció van.<#wink>

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

fifi
indexen van egy jó topik errõl
bár a 80mára kicsit több asszem
nekem Cordobám van, annak kurv* nagy a csomagtere, elfér a palack, nagyon gondolkozom én is rajta... ha megtudsz konkrétat, jelezd!!!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

ffxi
Kielégítetted a kivácsiságomat😊 mindentéren!

Fákjúal!

80 ezer pénz volt, amikor én akartam a Ladába. Msot, mivel hatvannyolc engedély kell rá, lehet, hogy több. De csak akkor éri meg, ha sokáig és okat akarod használni az autót, mert eladni már nem tudod jó áron. Ja, és elveszi a csomagteredet.

ffxi
Hali! Mennyibe kerül reálisan gázas átalakítás? És mi a különbség az occsó és a drága között?

Fákjúal!

Gorvik
Vááá, rosszul írtam, szóval 1 tallér (kb) max 1,6 Ft (asszem)

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Punkerwork
ja hogy félre olvastam 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Gorvik
Az Szlovákia

Punkerwork
ott nem korona van?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Gorvik
Mármint forintba? Pontosan nem tudom, de 1Ft max 1,6 tallér. Tehát jelentõs emelés.
Pont Horvátból jöttünk fel, szerencsére nem kellett ott tankolni.

ffxi
Mennyinek számít? Én itt lennt kunába mérem.

Fákjúal!

Gorvik
Tegnap kb este 8 körül álltunk be a Szlovén határnál egy benzinkúthoz. Vagy 50 autót volt ott, egy-két magyarral. Kb 10-15 tallérral emelik a benzin árakat...

Lteebee
😊

ffxi
Komámnál olvastam vmilyen tudományos folyóiratban, nem emléxem a nevére. De lekötött.

".....nem tejjel neked!" Egy j-vel értelmezd 😊

Fákjúal!

Lteebee
Hanem?
Tehén tej nélkül neki?

Lteebee
Lécci, linkelj párat a legújabb felmérések közül!

ffxi
Elmagyarázom gyengeidegzetûeknek is: ördögi kör lehetne bonyolultabb is, de ez megfelelõ pl.:
Nincs víz, tehén nem tud inni, tehén nem tejjel neked!

Fákjúal!

akkor én nemfogok harcolni mert nemszeretem a vizet..<#eplus2>
én a tejet szeretem.

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

ja tényleg!bár nemtudom meddig ...<#nemtudom>

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

ffxi
Legújjabb felmérések szerint 20-30 év múlva az emberiség már nem az olajért fog háboruzni, hanem VÍZÉRT!!

Fákjúal!

Lteebee
Én is jártam biciklivel.
Akkoriban kevés helyre kellett mennem és nem volt autóm.

andrewjr22
tudjátok van a vicc:
A barátnõm el akrt menni egy drága helyre, elvittem hát egy benzinkúthoz...

Vicc az egész, én biciklivel jáõrok 😊

A fiatalok előtt két út áll; az egyik az alkoholizmus, a másik meg járhatatlan...

mrzed001
No komment. Szörnyû és zseniális egyszerre. A kutyagyár jut eszembe róla 😞

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Lteebee
Nah!
Mingyá komolyabbnak tûnsz.

Bulgáriába is szállítotok?

Köszönöm!!

www.smart-bus.hu

Lteebee
Fórum fõoldal -> beállítások

Szerintem nem derül ki az én hovatartozásom, csak más a véleményem mint a tiéd amiért te rögtön támadsz! Ez teljesen jellemzõ a mostani politikai hangulatra! Ha valakit megkérdeznek bármilyen témában a mostani kormányból, hogy ez és ez miért így és így, akkor a válasz borítékolható! "Mert az Orbán Viktor, mert a Fidesz...!!" Mint a dedósok...látja az óvónéni, hogy rosszat csinált a gyerek, de az egybõl másra mutogat, és másra keni...õ még csak véletlenül sem! Na ebbõl van elegem!! Ezekbõl a megnyilvánulásokból az derül ki, hogy õk tökéletesek!! Szerinted így van? Az Orbán közölte, hogy sokat hibáztak, és ha lehetõség nyílik rá, akkor megpróbálnak javítani ezen! Csak ugye ez nem kap napvilágot a mai média viszonyok között, legalábbis nem úgy ahogy elhangzik! Semleges szemlélõdõ szerint melyik a hozzá állás a szimpatikusabb? Ha te nem akkor én majd utána nézek, és jelentkezem az adatokkal! Kérnék egy kis segítséget is..., hogy tudom beállítani a user infót? Köszönöm elõre is!

www.smart-bus.hu

Lteebee
Akkor miért derült ki a politikai hovatartozásod mindjárt az elején?
Sem életkor, sem egyéb adatok a user info-nál...

Nem nézek utána.

Légyszi, ebbe a topicba a számokat és az adatokat, ha érvelni szeretnél velük!

Köszi elõre is.

Nézz utána, hogy ki-ki mennyit és mit privatizált!!! Mindig azt szajkózzák, hogy az Állam rossz tulajdonos! A külföldi befektetõ, aki lapátólja ki a pénzt az országból az jobb?? A bábolna eladói sem érdekelnek, ez józan paraszti ész és nem pedig politika hovatartozás kérdése! Csak nézd meg a drága miniszter elnöküknet és kedvenc baráti körét!!

www.smart-bus.hu

Lteebee
Te is pont úgy reagálsz, ahogy akarják a bábolna eladói.

Sokaknak csak akkor fáj a privatizáció, ha nem az õ cimbijeik csinálják.

Nem láttalak 5 éve itt a fórumon a privatizáció ellen kampányolni.

Sziasztok! Pont úgy reagáltok ahogy õk szeretnék!! Ez kb olyan, mintha lekeverek valakinek tíz hatalmas pofont, de az utolsónál egy kicsit kisebbet adok, majd elvárom, hogy örüljön neki!! Nem kellet volna eladni a Mol többségi tulajdonát és akkor most ez nem lenne és ez igaz sok minden másra! Elõbb-utóbb elfogynak az aranytojást tojó tyúkok...akkor pedig marad az amit lenyúznak rólunk!!

www.smart-bus.hu

mrzed001
Legszebb öröm a káröröm, tudjuk, de .... akkoris ... bazze <#beka3> 😉

mrzed001
Biza, talán már most elsejétõl

Lteebee
Jó, hogy benéztél és hozzászóltál.

Lteebee
Idén.

HuAn82
Még jó, hogy 5 éve már nem tankolok Magyarországon. Azért együtt érzek veletek.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

hurrá csökkentik jövöre az üzemanyag adóját!!!!!!!!!!!!!!!!!