821
Tűrhetetlenül magasak!!!
-
#300 Azért Frank99, mert átértékelődtek a dolgok és szvsz nem az a lényeg, hogy egy havi fizetésedből hány akármit tudsz megvenni.
Több porszívót és sebváltógombot tudsz ugyanis ma venni, mint akkor egy havi fizetésedből.
És?
Szerintem nem ez a lényeg.
A lényeg, hogy drága a benzin.
Én személy szerint érzem ugyan, de úgy gondolom, hogy valamennyire igazodni kell az eu-s árakhoz és mivel szar az automatizmus a dologban, valamivel drágább lehet az ár a környező eu tagok áránál.
De mennyivel?
Komolyan kérdezem, mert nem tudom.
Mik a szomszédos árak?
-
#299 annak is +van az oka.
ha mindent bevallasz, 100 FT-ból talán 10-15 Ft marad meg. ez rengeteg pénz, ugye?
azért csal mindenki. -
#298 persze, a jöv. adóval+egyéb terhekkel terhelt árat adóztatják 25%-al.
jobb helyeken a jöv. adó maximalizálva van, hogy ha elér mondjuk 170 Ft-ot literenként, nem megy tovább felfelé.
igy van pl. Németországban.
-
#297 korom az a "por" -
#296 miért is Lteebee???
akinek fontos a benzin jogosan kérdezi nem?
USA-ben a benzin és az öltöny volt a legolcsóbb.
miért is???
-
#295 De azért ugye nem kell kezetfognunk is -
#294 Csúnyán félreértetted, ahogy ő is téged.
Legyetek szívesek ezt befejezni!
Köszi előre is. -
#293 persze, el kell őket tartani, de ők azért tesznek is valamit értünk, és MEGDOLGOZNAK a pénzükért "(persze dolgozhatnának jobban is, de akkor is dolgoznak)" idézek magamtól :))
Tanárok, orvosok, bürokraták ... valamilyen szinten akkor is értünk vannak, és nagyrészt teszik a dolgukat. TŐLÜK nem sajnálom a pénzt.
Azoktól viszont, akik nem dolgoznak, nem tesznek értünk semmit, ellenünk vannak, SŐT utána ki is rabolnak minket, na tőlük sajnálom a pénzt
-
#292 nem suggalt senki ilyet
de el kell őket tartani -
#291 Azt sugaltad, hogy a közalkalmazottak lopják a pénzünk és ezért fizetünk sokat a benzinért.
Nos a közalkalmazottak nagy része magyar (cáfoljon meg egy KSH-s :)), cigány alig fellelhető, tehát a dolgozó közalkalmazott magyarok lopják a pénzünk (persze dolgozhatnának jobban is, de akkor is dolgoznak)
Ezzel nem tudok egyetérteni
-
#290 csak én tudom miért mondtam, de te meg nem
mert neked ebből is a amagyargyűlölet jön le
szerinted mindenkinek gyűlölni kell vmit, mert te ebben élsz
meg szidod a cigányokat, mert most ez a divat
-
Mihail #289 nem is állítottam hogy a benzinárak az ok, olvasni kéne -
#288 Bizony, Mike dobta fel, hogy a közalkalmazotti szféra miatt ilyen magas a benzin ára. Hát szerintem nem, illetve csak részben -
#287 magyargyülölő szöveg: igen, minden bizonnyal ez olvasható ki belőle, főleg ha valaki elmeháborodott
de csak azért olvastam el mit irál mert Ltibi szonta mossam ki a szám -
#286 Ámen. -
#285 Nem a benzinárakról jutott eszébe.
És mosd ki a szádat, kérlek! -
#284 nem érdekelsz, nyugodtan moderáljanak ki, nem számít, akkor is ez a véleményem rólad, és ennyi volt, én nem szólok többet hozzád, jó ideig -
#283 Mike, Mike, megint kitört a kultúra :)
Kár, hogy pont a KSH-tól nincs fent senki a fórumon, érdekes adat lenne, hogy mennyi segélyt kapnak cigány és fehér emberek. Pláne, ha belegondolsz, hogy cigány sok gyereket gyárt -> nagy családi pótlék és egyéb segélyek. Ráadásul a fehér inkább munkát keres, csak ha nincs kér segélyt (gyakran még akkor sem), míg vannak akik ugye lázadoznak, ha egy kicsit kevesebb a segély, ami "nekik jár".
Te írtad, hogy : "valamiből kell etetni a közalkalmazotti-köztisztviselői réteget
államháztartási reform meg itt akkor lesz, ha majd kihalt a mostani nomenklatura". Nos, ez is erősen fogalmazott, akár magyargyűlölő szövegnek is lehetne olvasni.
Szóval sztem ennyi a cigányozásról, meg a jól megfizetett közalkalmazotti rétegről.
Egy biztos, a felsoroltakat MIND mi tartjuk el -
#282 na ne dumáljál
nem csak a cigánykölyök nevelődik a pénzedből
gondold már véig mit irsz?
mi lenne ha szegényeknek nem adnál semmit?
demagógia rullz ugye
főleg ha valaki akkora beteg fasz, hogy a benzinárakról is a cigányok jutnak eszébe -
Balu san #281 Nos, azért "okkal" senki ne csaljon adót. Ezért tart itt ez az ország. Aki adót csal, az például az én pénzemet lopja (és még sok másik emberét) - akik vagy akik után speciel befizetik becsületesen. -
#280 Okkal igen. Én is legszívesebben pofán köpném magam, amikor az én pénzemből felnevelt cigánykölykök fosztogatnak az utcán. De hát én ilyen becsületes paraszt vagyok -
#279 Okkal. -
#278 Nem is arra írta. -
Balu san #277 Ennek kiindulópontja nem feltétlenül a benzinárakban lelhető fel... :) -
#276 Persze, az adócsalás itt már sportnak számít -
Mihail #275 ezzel csak azt érték el,h mindenki ott csal adót aholt tud -
Mihail #274 asszem több jogcímen se lehet levenni pénzt u.arra a dologra -
Vlala #273 Ezt tudják ők is, ezért nem kétszer, hanem háromszor veszik ki a zsebünkből a pénzt. -
#272 Más a jogcím.
Olyan ez, mint amikor veszel valamit az adózott jövedelmedből, kifizeted az áfát és amikor eladod magasabb áron (csak nominálisan magasabb) újra adózhatsz. -
#271 mégis tűrik az emberek :( -
Mihail #270 2x ugyanazon a jogcímen pénzt levenni alkotmány ellenes! -
#269 jól tudod -
Balu san #268 Forrás: index.hu
"Itthon magas
(...) Mint korábban hírt adtunk róla, a jövedéki adó a benzin esetében 103,5 forint, a gázolajnál 95 forint. A benzinnél 3,06 forintot kap a Kőolaj és Kőolajtermékeket Készletező Szövetség, a gázolaj esetében ez a díj 3,01 forint. A fix árakon kívül 25 százalékos áfa terheli az üzemanyagot. Magyarországon egyébként magas a benzin adótartalma. Az Európai Unió energetikai bizottságának adatai szerint Dánia és Svédország mellett itt a legmagasabb a benzin áfakulcsa. (...)"
Egyébként, ha jól tudom nálunk a jövedéki adót is megadóztatják. -
#267 en azert hadd remenykedjek :) -
#266 Nem hal ki, mert folyamatosan nevelik az utánpótlást.
Mint a fociban. -
#265 keress rá a neten
(ja és Budán lakom :))) -
#264 legyen 400, hogy megérje mindig kimenni Szlovákiába -
#263 A mol hány %-ban állami ? Privatizálták már? -
Vlala #262 újabb emelés, emberek, év végéig jön a 300 forintos benzin 180 Ft adótartammal.
Köszönjük. -
#261 valamiből kell etetni a közalkalmazotti-köztisztviselői réteget
államháztartási reform meg itt akkor lesz, ha majd kihalt a mostani nomenklatura