Benzinárak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, mert a környezõ önkormányzatok elkezdték zsarolni az állam bácsit, hogy csak akkor lehet, ha kapnak saját hidat, meg stadiont vagy mit.
Éz megy már xy éve. Ez, a többség érdekében van ?
Meg kellene végre érteni amit Spock mondott: A többség érdeke a keveseké felett
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Ha arra járnék nap mint nap, jobban zavarna bizonyosan.
Engem a nullás körüli töketlenkedés, meg a 4-es metró stoppolása akaszt ki inkább.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Végig ki van téve 50km-en a 60-as tábla mert dolgoznak/laza útpadka
Persze marhaság, de hát azért ez van
Ja, saccolj mennyit adtak át eddig a 4-es fõút új 4 sávos szakaszából?
Teljes komplett 3,6 KM-ert (évi 1 KM, egy kapával gyorsabb lehetek). Érted? Ebbõl kb 1 KM olyan, mint az M7-es volt (betonlapos)
Szóval látszatitézkedések, ennyire tellik a mai politikusoknak (mindnek, pártfüggetlenül)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Van olyan kormányunk, aki egyeztet a szakszervezetekkel.
Elnéztem én faszláma!
😊))
Felverte az OPEC és az a rusnyha BUSHa
Olyan jó, hogy drágul a diesel, tehát drágul a
- tömegközlekedés
- szállítmányozás
- külföldrõl behozott termékek (bizony az mp3 player is)
- kicsit a vasút is
(persze késõbb gyûrûzik csak be a hatása)
Szóval tudok én örülni. Odamegyek a bolt ablakába és röhögök, hogy ez is drágult
Vidám ipse vagyok én <#nyes>#nyes>
te szoktál örülni dolgoknak, észrevenni a szépet és a jót?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
légy vele boldog, tudod kit érdekel
sõt, jártál egyetemre? nem gondoltam volna, ez eddig nem jött le,
rablókapitalizmus? csak nem vörös diplomád van?
Én legalábbis nem mondanám, hogy az én érdekeimben, az én gazdagodásomért, az én véleményem szerint hozza a képvidelõm a döntéseit, és nyomogatja a gombját.
Asszem most lenyomtunk 😊
Egyébként RABLÓKAPITALIZMUS, emlékszel?
A kapitalizmus minden ellenõrzõ és kontroll mechanizmusa nélkül.
Urban Legend: Mol-tól veszi a többi magyar olajtársaság is a benzint, bele saját keverék és irány a kút (kivéve OMV tudtommal). Szóval monopol helyzetben van.
Én a megválasztott parlament, önkormányzati képviselõkre gondoltam, akik nem az õket odadelegálókra gondolnak, hanem pártkatonaként viselkednek.
Ez egy hatalmas összeesküvés, de csak néhányan, akik bizonyos lapokat olvasnak és megértik az üzenetet, veszik észre.
A buta többségnek fingja sincsen.
ugyanis ezt várják tõlük a részvényesek
szal télapózást ne várj tõlük
neked meg az a dolgod, hogy a fogyasztásoddal befolyásold az árakat
illetve monopilisztikus piacon a versenytársak dolga, hogy profitjukat egymás rovására növeljék
ha kevés az olaj, és a kereslet nem változik, az árak felmennek, ez már csak ilyen
nem igaz, hogy ezt ilyen szájbarágosan le kellett irnom
Csakhogy mi vagyunk a hülyék, hogy hagyjuk. Ha nem teszel ellene, magától nem fog megváltozni.
Ráadásul itt nem kapitalizmus van, hanem RABLÓKAPITALIZMUS. Jól jegyezd meg 😊
Mindent szabad, amért még nem veszik fejed 😞
Szerintem ráutalás, vagy a szájbarágás lenne inkább a jó szó
Komolyan, mikor hallottad, hogy a te érdekképviseleted kiállt érted?
Példával igazold
Sokszor idézett Tankcsapda-szövegem:
"A hatalom mibndenhol büdöset sz..ik éés nem töröl s...get,
de a gyenge csak addig az, amíg le nem gyõzi az erõsebbet"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Chungey: mondasz valamit, de a fagyi luxuscikk, a magyar úgyis sokat nyal...
Képviselve van a következõk érdeke:
- cigányok
- zsidók
- svábok
- taxisok
- vasutasok
- BKV-sok (talán)
- melegek
Ha ezek közé nem tartozol, akkor sajnálattal kell közölnöm, hogy érdeked nincs képviselve. Esetleg csatlakozhatsz az egyikhez :p
Õk is olyanok, mint a gyerekek: figyelik, hogy hol a határ, mi az amit még megtehetnek, és amit megtehetnek, azt meg is teszik. Ha a kezére csapsz, akkor azzal nem próbálkozik .... egy ideig
most 80 Ft egy gombóc tehát a fagyi sokkal többet drágult! Még ez sem ér meg egy felvonulást? 😊
Na de idén csak meg lesz az a 300-as határ...
De ha mindig csak az ugat, aki ellenzékben van(persze kontroll és felelõsség nélkül), nem változik semmi.
Amint valaki kormányozni kezd, kussol ezekrõl a gondokról.
És filipnek továbbra is azt üzenem, hogy a többség nem örül ám, ha már az Alagútat is elállja a többmilliós (lol) tömeg.
MERT MEGÉRDEMELJÜK
majd ha kivonul a nép a párlámet elé, hogy olcsóbb benzint akar (meg MOL-os fejeket), akkor abbahagyják az emelgetést, addig nem. És mivel túl lusta a magyar felemelni a szavát, ezééé emelnek, szóval ....
A többi környezõ országban mennyi?
Nem mintha érdekelne, de azért jó lenne tudni ez úttal mit hazudoznak
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
De Kaine mester szájából azért egy kicsit más volt a hatása