GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duddits
Ha eddig elindult minek crack?? Nyináld ugyan úgy... Amúgy meg nincs crack!

hello

Bocs h nem köszöntem meg idõben csak most jutottam oda hogy rá tudjak nézni erre az oldalra is.

Meg a game-hez nincs valami crack vagy valami mert nekem nem indul de pedigg eddig indult.
Kösz.

MaverickSXT
amugy szivessen

MaverickSXT
Hello all!!

Valaki tudna adni a gt legends-hez csalást vagy teljes mentéscsomagot?!?!

Mert nekem nincs annyi idõm hogy kiakasszam hogy csak tudjak menni az egyik jobb autóval.

Kösz

stingray, téged minden szerverre beenged ami nem jelszavas? vagy neked is van olyan, hogy tölt vmit de nem jön be semmi... meg hogy nincs meg a pálya lol(amikor imola vagy monza gp van...)???-!!! mi lehet ez?:S

stingray
[/img]

Tűz Csucsu !

stingray
overdrive <#vigyor2>

Tűz Csucsu !

Heh... Mitõl van az, hogy nem enged be csomó szerverre(vár és nem történik semmi...) vagy azt írja nincs meg a pálya eh.... Tudtok valami orvosságot esetleg okot?

Ebben a nagy nyári melegben amik mostanában voltak, csak a kis kula gépem ment, hogy netezzek, a nagyobbik, annyira befûti a szobát, hogy ezidáig nem is játszottam. De a héten beindult a verkli.... Én még csak a Corvettenél tartok, de most is sokszor vezetem az Alfát, mert annyira jó, hogy hihetetlen. Na pá mindenkinek, elmentem két hét szabira....
Kösz stingray! Müxik minden kocsi!😊 <#puszis>

én behidalok... Elvileg meg kéne jelenniük a my cars-nál a kocsiknak? Mert nekem ez igy nem jó 😞

MaverickSXT
nalam eleg volt berakni a filet inditottam csinaltam egy uj profilt es mar jo is volt

Asszem én is igy csináltam... de megpróbálom megint(holnap)..

lac coo
Újrarakod, csinálsz egy profilt, kilépsz, berakod a filet, elindítod ( ekkor már mûködnie kéne..), kilépsz , rárakod a patch-et...
Asszem....Nagyon régen csináltam .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

ez nem nagyon mûködik.... írd le légyszi plz a sorrendet, mert ez nem jó :S próbáltam már elég sok módon de valahogy nem nagyon jön össze :S:S:S

kaki nem jó... újrarakom és a patch elõtt csinálom!

lac coo
De elõtte létrehoztál egy új profilt?

lac coo
Nálam csak új telepítésnél, és csak ha a patch elõtt raktam be , akkor mûködött.

És lehet , hogy hülyeség , de nálam asszem csak ezzel a file-val mûködik :TG2001 . DYN . Tehát csupa nagybetû, de lehet , hogy ez mindegy csak éppen akkor más valami nem volt jó ..😊)))

SiteDisagner
Nekem újrarakás után ment. Nem is próbáltam máshogy.

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

kitöröltem a profilom és betettem azt a filet, de nem lett semmi... nincsenek meg autók meg semmi..:S vmi sorrend van?

Alexease
THX!
Alexease
Akkor ne installd! <#idiota>
Panther
Ha új profilt készítesz mûködik újrainstall nélkül is, tapasztalat.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

kösz, asszem újrarakom forma1 után 😉 !!(remélem jók lesznek neten is..)

Alexease
Igen. Minden auto, minden palya stb.
Ha ujrarakom, akkor ettõl meglesz minden autó?<#wow1>

Alexease
Az elmentes cliens fuggo, nem fog rendesen mukodni. Keszits egynulla byte meretu Tg2001.dyn nevu file-t, es tedd a GTL gyokerebe. De ez valszeg, csak friss install utan mukodik.
Tudna valaki elmentést adni GTL-hez? Meguntam, hogy végig kell vinni ezt a genyót ahhoz, hogy játszak neten normális autóval... PLZ! 😊

lac coo
Vannak hibái azért rendesen : állandóan izzik a fék, a hangot nem tudja helyesen lekezelni, stb... de azért jó próbálkozás 😊)))Reméljük lesznek javítások .

lac coo

lac coo

Ombika
Mint irtam ujat nem veszek !! 😛

lac coo
example for Saleen - Vitaphone Racing Team

1. I copy "Saleen S7R Teams" folder to GameData\Teams\GTC-65\

2. In "04005_GT_SALEEN_S7R.car" file I changed the classes to
classes="SIM_FULL, SIM_GTC, SIM_GTC65, SIM_FERRARI, SIM_GTCTC65, SIM_HEAVY, SIM_MASH"

3. I duplicate files
SALEEN_S7R_CPIT.gtr, SALEEN_S7R_OBJ.gtr, SALEEN_S7R_TEX.gtr, SALEEN_S7R_WHEELS.gtr
and
04005_CPIT_ULTRA_TEX.gtr, 04005_TEX.gtr, 04005_ULTRA_TEX.gtr
with .gtl extensions

4. I copy files
saleensounds.aud
SALEEN_S7R_2DW.cas
SALEEN_S7R.cas
Talent.gtr
Stex.gtr
Dunlop_GT.tyr
Michelin_GT.tyr
Michelin_GTSET2.tyr
Pirelli_GT.tyr
Pirelli_GTSET2.tyr to GTL\GameData\Teams\

5. I copy files
ExtDriver_M08.lma
FPDriverRHD_M08.LMA
FPDriverLHD_M08.LMA to GTL\GameData\Animations\Driver\

6. I copy sound files
GTR2Demo\GameData\Sounds\*.wav
and directory GTR2Demo\GameData\Sounds\GTR\*.*
to GTL\GameData\Sounds\

I hope, that I nothing dont forget...

Én Logitech Formula EX-emmel elvok asszem... Próbáltam haverok MOMO-ját és hát... nem érzékeltem túl nagy különbséget a 2 közt(persze van valami..) Szerintem ez egy jó kormány és sok gomb van rajta ami praktikus pl: boxban és útközben is! Ha vki nem akar sokat költeni egy kormányra, sztem vegyen ilyet!

Alexease
Nem azt mondtam, hogy a Microsoft rossz, csak az hogy ha mar ujat veszel, akkor ne azt😉 Jo az MS, csak mar evek ota nem gyartjak es nincs hoza semmilyen support. Azert nem 1 evre vesz az ember kormanyt, es nem mindegy milyen (milyen USB-vel megy, mekkora sebessegen, mennyire fogja le az eroforasokat, kihasznalja-e az uj FFB efekteket, DX7-DX9(-DX10), stb.).
Ombika
Mivel 5 eve is FFB microsoftom volt igy meg se fordult a fejem ,hogy e nelkulit vegyek de hogy megcafoljalak nekem mircorsoftal se votl semmi gondom es mi agressziven csapattuk tesommal! 😛

De hasznaltan veszek mert ugy olcsobb es csak pillanatnyi fellangolas de mindekepp garisat fogok!!

Alexease
Persze, ez elsosorban a szimeknel szamit, arkadosabb, segitsegekkel teli jatekokban (pl. TRD2-3) nem erzni semmit, mert ott ABS, ASR, TC stb., es ott csak teli gaz, teli fek van😉

A DFP-hez azert irtam, hogy nincs sajat velemenyem, es egyelore tiszta lelkiismerettel nem ajanlom, mert nekem is csak par hete van.
Alexease
A MOMO kormany valoban jo, csak a pedal lehet hibas. Persze, ez valszeg hasznalati mennyisegtol is fugg, de en akit eddig ismertem, annak mind bedoglott😞 Erdemes erdeklodni: HF1L, HGTRM, HGTRR, HNR, LFS es egyebb szimulatoros bajnoksagokban.
Az FFB foleg a szimeseknek kell, mert csak ugy erezni rendesen az autot. Anelkul vezetni is problemas, es az elmeny is csak a toredeke.

Persze, be lehet szerezni kulon pedalt, de ami hasznalhato es erdemes, az 130000 Ft korul van😊 Sokaknak van, de ezt mar valoban csak szimeseknek erdemes, es ehez azert penzugyi hatter is kell😉))
MaverickSXT
megneztem a linkedet es a Logitech DFP nek ugyan olyan a pedalja mint a momonak, tavol alljon tolem hogy vitazzak veled de en pedig sok olyat ,szinte az osszes baratom, ismerek akinek momoja van es egyik se panaszkodik ,de ez is olyan hogy mindenki olyat vesz amilyet akar ,van olyan baratom aki el se tudna kepzelni hogy ffb s kormanya legyen neki jo egy sima saitek r220 persze mindenkinek mas tapasztalata van,amugy momorol azt olvastam hogy csak a pedal hajlamos elhalalozni maga a kormany tokeletes ,tehat momo kormany es egy tuti pedal sor na de mar nagyon sok lett az off

Alexease
Most fedeztek fel, hogy SimBin pakolt extra palya reszeket a hivatalos palyak melle, a kozepebe😉 Dijon, Nurb stb.😉 Allitolag Drift palyak😉)

Itt egy leiras Dijon-hoz, hogyan lehet megtalalni: http://forum.rscnet.org/showpost.php?p=3119451&postcount=1
Alexease
Szerintem MOMO Racing-et ne!😉 Lehet, hogy vannak kivetelek, de eddig akit ismertem es MOMO-ja van, annak mind bedoglott😉
25000-ig mar mindent megkapsz😉 Ennyiert mar mindenkepp FFB-set vegyel! Hasznaltan ne nagyon, foleg ne Microsoft-ot! A Thrustmaster-ek megbizhatoak, es allitolag az uj Logitech DFP is jo hosszutavon (nekem ez van, de meg csak rovidtavon😄).
Ombika
En most bele is vagnek ujra 1 kormanyba Gt Legends es rFactor miatt, de kizarolag hasznaltan ami garis !!
Mar tenyleg nemtudom melyiket vegyem,mert vki szerint Racing rossz mas szerint jo,most akkor mit is nezzek max 25-ig!!??
<#confused>

MaverickSXT
Sziasztok a MOMO val kapcsolatos allitast en cafolom ,nekem MOMO RACING om van jo ideje nyuzom is rendessen es meg mindig tokeletes bar a hibakrol mar en is hallottam de nalam szerencsere nem jelentkezett elotte wingmanom volt ott viszont tenyleg elhaltak a pedalok foleg a fek

Jah latom mert egy halom doglott mod volt ra,de sajna ezvan eljart feleltte az ido.Itt vannak masok,foleg a rFact nyomul ezen a teren igazan.

Alexease
Nincs ertelme mar F1C-re fejleszteni.
Jah latom,mert ahhoz szinte minden heten jon ki ujabb mod.Lehet hogy ez a regi gammak keszulgeto modjainak is a vege.Gondolok itt a F1C-re.Rengeteg working mod lenne hozza,aminek mostansag se hamva/hire. 8(

Alexease
Mert az rfactor ugyanez a grafika es fizika, csak ujabb, arra egyszerubb modokat gyartani😉
Ehhez a game-hez miert nem jonnek vajon mod-ok.Annyira nem egy rossz fizikaja van.Kocsik is keves van hozza addonba.Lehet hogy gazos ala mod-ot/kocsit csinalni?

hm... kipróbáltam Mustanggal, hát nem rossz! eléggé csúszkálok vele, de mind1...