GT Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs h nem köszöntem meg idõben csak most jutottam oda hogy rá tudjak nézni erre az oldalra is.
Meg a game-hez nincs valami crack vagy valami mert nekem nem indul de pedigg eddig indult.
Kösz.
Valaki tudna adni a gt legends-hez csalást vagy teljes mentéscsomagot?!?!
Mert nekem nincs annyi idõm hogy kiakasszam hogy csak tudjak menni az egyik jobb autóval.
Kösz
Asszem....Nagyon régen csináltam .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
És lehet , hogy hülyeség , de nálam asszem csak ezzel a file-val mûködik :TG2001 . DYN . Tehát csupa nagybetû, de lehet , hogy ez mindegy csak éppen akkor más valami nem volt jó ..😊)))
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
1. I copy "Saleen S7R Teams" folder to GameData\Teams\GTC-65\
2. In "04005_GT_SALEEN_S7R.car" file I changed the classes to
classes="SIM_FULL, SIM_GTC, SIM_GTC65, SIM_FERRARI, SIM_GTCTC65, SIM_HEAVY, SIM_MASH"
3. I duplicate files
SALEEN_S7R_CPIT.gtr, SALEEN_S7R_OBJ.gtr, SALEEN_S7R_TEX.gtr, SALEEN_S7R_WHEELS.gtr
and
04005_CPIT_ULTRA_TEX.gtr, 04005_TEX.gtr, 04005_ULTRA_TEX.gtr
with .gtl extensions
4. I copy files
saleensounds.aud
SALEEN_S7R_2DW.cas
SALEEN_S7R.cas
Talent.gtr
Stex.gtr
Dunlop_GT.tyr
Michelin_GT.tyr
Michelin_GTSET2.tyr
Pirelli_GT.tyr
Pirelli_GTSET2.tyr to GTL\GameData\Teams\
5. I copy files
ExtDriver_M08.lma
FPDriverRHD_M08.LMA
FPDriverLHD_M08.LMA to GTL\GameData\Animations\Driver\
6. I copy sound files
GTR2Demo\GameData\Sounds\*.wav
and directory GTR2Demo\GameData\Sounds\GTR\*.*
to GTL\GameData\Sounds\
I hope, that I nothing dont forget...
De hasznaltan veszek mert ugy olcsobb es csak pillanatnyi fellangolas de mindekepp garisat fogok!!
A DFP-hez azert irtam, hogy nincs sajat velemenyem, es egyelore tiszta lelkiismerettel nem ajanlom, mert nekem is csak par hete van.
Az FFB foleg a szimeseknek kell, mert csak ugy erezni rendesen az autot. Anelkul vezetni is problemas, es az elmeny is csak a toredeke.
Persze, be lehet szerezni kulon pedalt, de ami hasznalhato es erdemes, az 130000 Ft korul van😊 Sokaknak van, de ezt mar valoban csak szimeseknek erdemes, es ehez azert penzugyi hatter is kell😉))
Itt egy leiras Dijon-hoz, hogyan lehet megtalalni: http://forum.rscnet.org/showpost.php?p=3119451&postcount=1
25000-ig mar mindent megkapsz😉 Ennyiert mar mindenkepp FFB-set vegyel! Hasznaltan ne nagyon, foleg ne Microsoft-ot! A Thrustmaster-ek megbizhatoak, es allitolag az uj Logitech DFP is jo hosszutavon (nekem ez van, de meg csak rovidtavon😄).
Mar tenyleg nemtudom melyiket vegyem,mert vki szerint Racing rossz mas szerint jo,most akkor mit is nezzek max 25-ig!!??
<#confused>#confused>