7613
  • Ombika
    Uj Hamachi szoba van vagy mi?
  • uHs Gerzson
    Kb. még a logitech elött volt egy trust kormányom ami 6 évig birta és ugyan azokat kellett elszenvednie mint a logitechnek. Ezek után már nem is tudom mit gondoljak :) De a Déjavú ott van elrejteve hogy ezt a trust kormányt is RBR alatt sikerült eltörni :D
  • Ombika
    En nem is verem a nyalam csak azt nem ertem,hogy attol a muanyagtol mit var el ember,ilyen rangatasok ellenere,mikozben 1 DFP is megsinyli szerintem ha rendszeresen rallyzol vele!!
  • bardocz
    jó bazz de nincsen mindenkinek anyi pénze hoghy vegyen egy egy jó kormányt én is verem a seggemet a földhöz hogy vettem megy MOMO kormányt használtan
  • Ombika
    Ember 10 e ftos kormany, amit 1szer kezembe vettem es majdnem szettorik az nem arra valo,hogy izombol rallyzal vele,hanem "ovodasok" rangassak playstationon!! :))))))))
    Nem megserteni akartalak!!
  • uHs Gerzson
    Nem csodalkozom csak egy Logitechtől többet vártam volna
  • Ombika
    Jah es te ezen csodalkozol,hogy eltorik az a kormany ! lollll!!!!!!!!! :( :(
  • uHs Gerzson
    Logitech Formula Force EX
  • bardocz
    :S milyen kormány volt?
  • uHs Gerzson
    RBR-t nyomtam és egy visszafordítóban úgy elfordítottam a kormányt, hogy a müanyag tengely eltört. És még csak 1.5 éves volt. Fél éve kezdtett el recsegni.
  • bardocz
    azt meg hogyan?
  • uHs Gerzson
    Eltörtem a kormányom...
  • bardocz
    rám tuti nem én még nem fogok játszani kb egy hétig kormányal
  • SuperCharger
    Ma este kire számíthatok?
  • Prézli
    Lehet alkudni...
  • pajti
    22 rugó?
    Hát sok szerencsét az eladáshoz...
  • Ombika
    rFactor nem tettszik, GTL igen es LFS pedig csak drift eloben ha megkapom M3-at akkor csapatom!
    GTR2-es mokak palyaautokazasoktol hanyok ,mivel nem lehet keresztbe menni vagyis lehet ,de az nem arra valo!! :))))))))))
  • jp10000
    Csak nem mondod, hogy a néhány alkalommal tudsz online versenyezni? A mai ínséges időkben több lábon kell állni. Sajnos a netes online mód nem használható a "magunkfajtánknak". Az rFactor-ban lehet gyakorlatozni a neten és néha nosztalgiázni a GTL-el, ha összejön egy hamachi menet.
  • Ombika
    Van forgalom latom,jopar hete!! :)))
    Ha igy haladunk eladom kormanyom! :D
  • szalacsy2
    Vazze ! Most kaptam meg CD galaxisból, se kézikönyv, se online kulcs. Telefont meg nem veszik fel. Ha jól emlékszem , másnak is volt ilyen problémája. Mi lett belőle ?
  • bardocz
    ritkásan:D nekem holnap egész napom szabad ami abból fog állni hogy 12-kor kelek,aztán elmegyek bótba 1-2 körül addig meg nem tom mit csinálok
  • Ombika
    Volt hetvegen vmi csapatas?
  • Prézli
    OFF:

Eladó nagyon jó állapotú, megkímélt, imádott Logitech MOMO kormányom. Az ok amiért eladom az, hogy a helyére beköltözött egy G25 és már csak a helyet foglalja.

Irányár: 22K
    Helye: Pécs
    (Ha érdekel, küldök róla fotót, videót)

ON
  • Ombika
    Keress meg msnen!!
  • bardocz
    nem próbálom meg mert lehet gajravágnám az egészet de azért köszi :)
  • neilszab
    Háát, ha fogalmad sincs akkor le se merem írni, mert több kárt tehetsz, mint ami megérné a kockázatot.

A lényeg:
    A procit a BIOSBAN kell följebb tornászni
    a kártyát meg RIVA TUNER-rel, vagy előcsalogatni a driver rejtett beállításait, és följebbtollni a csúszkákat
    DE NAGYON KELL VIGYÁZNI A MEGFELELŐ HŰTÉSRE!

de erről talán egy másik fórumban
  • SuperCharger
    Ja, és kirugdalok mindenkit hamachi-rol, nehogy tullepjuk a 16-os hatart, majd jojjon be mindenki, aki jatszani akar, akkor, amikor jatszani akar.
  • SuperCharger
    Ma este 8-kor inditok akkor egy szervert.
  • bardocz
    hogyan lehet húzni videókártyát meg procit?vagy hol csinálják?mert ez érdekelne

a problémádra meg nem tudom a választ :S nekem geeforce 6600-as van és néha beszaggat sok kocsinál rajtnál meg boxba de nem zavaró általában
  • Danecay
    Régebbi driver?
  • neilszab
    Ja, és más játéknál (rFactor, Richard Burns, LFS, F1c....) ez nem jelentkezik
  • neilszab
    Sziasztok!

Egy olyan problémám lenne játékkal, hogy viszonylag gyakran és teljesen rendszertelenül különböző képhibákat produkál, szürke alakzatok jelennek meg, vagy villanak be egy-egy pillanatra, olyan mintha még nem teljesen kész, kicsit pixelbugos játékkal játszanék. Az 1.1-es Patch fönnvan, Geforce 7300 GS nincs húzva (még :D ), legújabb Nvidia driver, szóval nem tudom mi lehet... :(

Valaki tapasztalt már ilyet, vagy esetleg van mi tippetek mi lehez ez?
    köszi
  • KoS
    En benne vagyok... remelem leszunk elegen...
  • SuperCharger
    Péntek este számíthatok valakire?
  • Ombika
    nincs 10 rugom!!!!!!!!!!! :(((((((((((
  • bardocz
    lfs sztem ritka xar én meg elnézést minden lsf fantól:D
    amúgy meg tescoba akció nélkül volt 5k
  • Rolesz
    inkább az lfs lenne olcsóbb nem ez a **** már elnézést mindent GTL rajongótol.
  • Ombika
    Hoppa!!!!
  • Ombika
    Jo nagy csapatas volt tegnap?! :))

Megprobaljuk inkabb ma?
  • Ombika
    Jottok mar?