GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Biztos a melegtõl lehet...

Alexease
"muszaly" <#idiota><#zavart1><#zavart2> Ezt sokan elbaltazzak😉
blory
Daemonal nem indul a jatek muszaly Alcohol?

http://homepage.ntlworld.com/martin.southerden/downloads/GH_GTL_Setups.zip
mondjuk ezek elég kihegyezett setupok... (Greger Huttu-féle cucc, nem egyszerû a pali)😊

hm... akkor tényleg jó lenne tudni, hogy lehet behozni õket... én most vettem a játékot, és jáccottam neten is, szal key jó ezek szerint...

stingray
Régen voltak mondjuk 2,3 hónapja aztán elszállt
a szerverük elvesztek az online - key ek.
Csatlakozáshoz nem kellett újra regisztrálnom
azt nem felejtette el, de a mappákat nem nyitja.
Pedig rengeteg beálltás volt fenn ,és én is rakhattam fel újakat.
Mi a megoldás ? segítsetek !

Tűz Csucsu !

hát nekem se jön be online file! én arra gondoltam, hogy nincs 😛P

stingray
Azon nyomban megvettem ahogy kijött .

Tűz Csucsu !

Alexease
Warez vagy Bolti? A warez felejtos...
stingray
Szerintem is ez a legjobb autós játék.
De volna egy kérdésem ,miért nem tudom megnyitni az online mappákat?
Tehát tudok csatlakozni a gyakorláshoz vagy az idõmérõkhöz csak a
beállításokat nem tudom letölteni .
Találtam egy linket ahol a missing online key -t vissza lehetne állítani ,
lehet hogy az lenne a megoldás ,de valamit elbénázhatok mert nem müxik.
Vagy honnan szedhetnék setuppokat?

Tűz Csucsu !

Nézd meg ITT!

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Hmm jáccanék neten, de nem jó verzió.. melyik a legujabb patch?

Köszi, azt hiszem beruházok...

Alexease
Mint jatek, mint egy egyseg, vagyis kidolgozottsagban, szolgaltatasban, osszessegeben jobb mint az rFactor. A grafikai engine mar mindkettoben ugynaz, egyedul a fizikaban ujabb az rFactor. De az sok mindentol fugg, vagy megerzi az ember vagy nem😉) ha nem akarsz modolgatni, msolgatni, barkacsolgatni, egy-egy autoval csak ugy autozgatni, online jatszani, ahnem egy nagyon profin osszerakott, kidolgozott, hangulatos, komplett jatekot akarsz, akkor a GTL a nyero😉
Jobb mint az rFactor v1.070?

Alexease
Talan majd a G25-ot jobban osszerakjak - legalabbis remelem😉)
Alexease
Pedig jo PC-hez, megy rendesen, nagyon sokat azzal toljak😊 Egyszeruen csak a Logitech hivatalosan nem tamogatja, gondolom, az elozo eresztesuk - MOMO - problemai miatt😊 A konzolosok nem aggodnak, azoknal a jatekoknal eszre sem veszik a kulonbseget😉))))
Hát én azt szûrtem le, hogy ez nem PC-hez való... ezért is vettem EX-et, mivel ez tuti jó hozzá !!

Alexease
Igen, ez online vasarlos, ugy mint az LFS, netKar stb.
Alexease
Nekem megerte, hogy neked megerie, azt neked kell eldonteni😊 Ha szereted a szimulatorokat, ha sokat jatszol veluk, akkor megeri.😊
csm
nem úgy gondoltam 😛
ugy rémlik h netrõl kell leszedni, és vmi kódot kell venni az aktiváláshoz

BMW 325 iX Rallye Car :)

Szóval, akkor megér 8000 Ft.-ot?

A freeware az nem fizetos.<#buck>

Alexease
A GTL jelenleg az egyik legjobban osszerakott szimulator (osszessegeben, mint fizika, latvany, hangulat stb.).
Ha jól emlékszem, akkor az egy work-in-progress demo volt. Nem tetszett.

Alexease
Melyik jatek nem fizetos?! <#wow2>
csm
OFF: az Rfactor egyébként fizetõs, nem?
ON

BMW 325 iX Rallye Car :)

DJ Bee18
katasztrófa? mert?

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

A GTL-nek a demoját néztem annó, az katasztrófa volt...
A teljes verzió jó már? Én most az rFactort-t nézegetem a PCC és a Megan modokkal, az nagyon tetszik.

Alexease
MOMO Force vagy MOMO Racing😉
Persze, azert mindig vannak kivetelek, de akit eddig ismertem a forumba, es MOMO-ja van, mindnenkinek rossz volt a pedalja, es volt akinek 1-2 heten belul😊
Nekem évek óta MOMO-m van és semmi baja. Igaz, hogy nem napi 8 órát nyúzom...

Alexease
A MOMO pedaljai gyarihibasak, azt nem erdemes! Akkor mar LOGITECH DFP, az is 25000 Ft. http://www.logitech.com
Jonehany embernek eleg regen meg van, es allitolag meg semmi baja (mint muszaki problema).
LOGITECH momoracing 25000ft ~ állitólag megéri😛
LOGITECH formula force ex 15000ft ~ nekem ilyen van sztem jó(sok gomba van rajta!!), na de biztos van csomó....

Ombika
De hogy vegyek meg 150.000 dollaros autot ha 15.000 van! 😛
Mennyi most 1 ertelmes kormany amugy?

SuperCharger
Kormany nelkul szerintem a jatekelmeny jelentos resze elveszik. Ha tervezel mostanaban kormanyt venni, akkor sztem inkabb a jatek folytatasaval is varj. Ha meg nem tervezted, ugyis mindegy. (en vartam annakidejen 1.5 honapot NFS:U2-vel, mig megjott a kormanyom, es nem bantam meg)

Egyebkent penzt "gyujtogetni" nagyon nem kell, ez nem olyanfajta játék... amilyen autot hasznalnod kell, azt vagy megkapod ajandekba, vagy meg is tudod venni siman.

Ombika
Nincs nem is lesz!! 😛

Kormany nelkul erdemes elkezdenem penz gyujtogetni es jobb autokat vennem vagy haggyam a faxba? 😛

Crack van már a játékhoz?
óó már nem para... csak szarul álllítottam be :S
Huh elég furcsa!! Remélem belejövök 😉

lac coo
Ezzel anno én is szívtam, de már nem tom, hogy oldottam meg 😊)))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Hi! Megjött GTLegends!! Csak 1 baj van... nem mûködik a forcefeedback... Pedig beállítottam mindent... Volt már másnak is ilyen? Vagy csak vak vok?:S

DJ Bee18
átirom 0-ra, elmentem, játékban mégse mûködik, pedig kikapcsoltam minden sgitséget. Sõt, játék után megnézem a PLR fájlt, és visszaváltozott 1-re. Nem értem 😊

Panther
Ha jól emlékszem a .PLR fáljlban van egy ilyen opció:

Autopit="1"

Ezt írd át nullára.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

én remélem holnap tudok válaszolni rá!😊 holnap remélem megérkezik a gtlegends remélhetõleg...

DJ Bee18
hali

DJ Bee18
köszi
Más:

Hogy is lehet azt megoldani, hogy boxbehajtásnál, ne vegye át az irányitást a sámitógép, hanem én vezethessek ott is??

Panther
A kemény rúgók jobb kezelhetõséget, vagy a jobb kezelhetõség érzetét keltik az emberben, mivel ilyenkor jobban reagál az autó a kormánymozdulatokra. Viszont kevésbé tapad. Egy kanyargós pályán nem jutna eszembe kemény rúgózást alkalmazni.

Alulkormányzottság: Csökkenteni elöl a stabilizátor rúd értékét, hátul növelni (persze ezt hátsókerekes autóknál csak módjával, mert megforoghat kanyarban), a slow bump-ot és a slow reboundot csökkenteni, mert az autó súlyáthelyezõdése gyorsabb lesz a kanyarokban.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

DJ Bee18
köszi jó, pont forditva gondolkoztam, azt hittem ha a hátulja csúszik, hátulra kell a fékerõ 😊)

egyébként ha a rúgókat keményitem, jobban fog fordulni? (lehet hülye kérdés). És alulkormányzottságra mi lehet megoldás?

hmm hát akkor marad az itthoni verzio... ha szerzek valaha kapcsolókat :S Ja és ha összejönne, megpróbálom strapabíróra 😉

Ombika
Meg ennyi hogy 1 lemezzel alul megvolt erositve,hogy birja a csapkodast!!

Nemhinnem hisz ez vagy 5-6 eve volt ,azota mar amerikai autok tuningolasaval foglalkoznak semmire sincs idejuk!!

hm... csinál még olyanokat akivel csináltattad?😄D szeretnék én is... csak valahogy nem jön össze... találtam neten egy oldalt, ott vannak képek róla, szóval elvet tudom, csak hát össze kéne úgy rakni, hogy jó legyen.. 😉