7613
  • bardocz
    nah megnéztem és 512-es up-om van de egy mega lesz sávszélesség emelésné l:))
  • bardocz
    hát nem tudom első versenyen vagy ketten jöttek belém hátulról és engem sodortak bele valakibe
  • Prézli
    Rajtnal majdnem szívrohamot kaptam mikor az előttem lévő idióta fullgázzal elindult felém, majd pár centivel a kocsi előtt befékezett. Az ilyeneket ki hozta?
  • bardocz
    megnéztem replayt és bazmeg nem mutatja azt aki korán indult+azt se aki kilökött legközelebb ha én indítok szervert akkor aki ne tud magyarul esélyes hogy repül!+frenky is állítkodott rajtnál első versenynél vagy második nem tom de kurva idegesítő!
    amúgy nagyon jó volt a verseny rég játszottam ilyen jót:)
  • Ombika
    Vki inditson ujra please!!
  • KoS
    Ugy latom 12-en vagyunk Hamachin, de csak 10 szemelyes a jatek!!!!!!
    Legyen 2, vagy noveljetek meg a letszamot, nem jutok be!
  • Lui76
    Aki csinálja a szervert próbáljon két hama szobát is online tartani úgy eloszlik a játékos hátha többen bejutnának.

• Lui76
    na?
  • Ombika
    Gyere befele!! :))
  • Lui76
    Ki csinált szervert pls !
  • Lui76
    van jelenleg szerver?
    és ha igen ki csinálta?(hama név)
  • KoS
    Hali fiuk, 9 korul jovok! Remelem akkor is lesztek me'g elegen!!
  • Ombika
    Lehet,de maskor ment nalam is ,de most szarakodik! :(
  • bardocz
    akkor azért nem láttam szervert?
  • Ombika
    PEdig latlak!!

Inditson az akinek 256os nete van legalabb,nemtom tolem miert dob ki titeket allandoan!!
  • bardocz
    nem tudom magamat onlinebe rakni hamachin :S
  • Ombika
    MAr 5en vagyunk hajra gyertek!!
  • Ombika
    MAr 2en vagyunk,addig kaja dolgok es fel 8tol indul server!! :) HAJRA!!!!
  • SuperCharger
    En 8-ra jovok -+ 1/2 perc.

Te ezt eddig nem tudtad, Praze? Mostmar akkor ne csinalj tobb tutorialt, mert ha meg elkezdesz erteni is hozza, hogy mit csinalsz, tenyleg behozhatatlan leszel...
  • Ombika
    Semmi baj nem verre megy csak gyertek sokan,mar varom nagoyn estet!! :)))
    Akinek kell pass kuldtem!!
  • bardocz
    jah és én nem tom hány hónap kihagyás után tuti szerencsétlenkedni fogok ezért előre elnézést:D de még nem 100% hogy megyek
  • REAKTOR
    Császtok ,valaki elmondhatná hamacsi címét akkor meg a codot, akkor én is lennék.
  • KoS
    Mas terveim voltak ma estere, de megprobalom atrendezni (bar mar igy is vagytok eleg sokan, ezert is lenne kar kihagyni :D )
    Szoval lehet hogy en is beesek 8-9 kozott.
  • bardocz
    lehet én is leszek este
  • Ombika
    Ezt mar joreg ota tudom es tapasztaltam m3al eloben,akar mult heten is,mar linket it adtam!
    De kozel se driftre termett ez a jatek es nem szamol semmi csavarodast kasznibol stb,erre LFS kell,nah azzal probalj meg ,ott kibaxott elethu!!

DE este felolem mehet az is GTL-be csak gyertek sokan! :) Fel 8tol kb gyulekezo!!
  • blory
    Az utobbi idobe a WTCC-be vagyok elmerulve s mikor egyik este a shelbyvel kellett menni egy ismeretlen palyan hat az kesz kin volt baszus, mintha akkor kezdtem volna jatszani eloszor, nem ereztem az autot.
  • Prézli
    Amolyan light driftett itt is lehet csinálni! Múltkori versenyen be is mutattam. Alap beállítással Shelby GT50 -ennel lazán lehet. Mióta felraktam a Nascar 2003-at és végignéztem a Tutorialt azóta megvilágosodtam driftelésből: Gázelvétellel a súly a kocsi orrába megy, szal az fog tapadni, és ha rögtön ezután fullgázt adsz akkor megindul a fara, és a kormányzásodon múlik minden.

Ma lehet, hogy én is jönnék...

Én még Minivel is tudok driftelni!
  • Ombika
    Akkor mar 4n vagyunk!! :))

Nekem meg nem,majd februar vege fele ,ha minden jol megy!! :(
    Most 2048/192-es!!
    Hanytol legyen gyulekezo?
  • SuperCharger
    Én is leszek. Nem tetszett a kis shelby, blory?

Mindenki megkapta már az ADSL sávszélemelését? Ki mennyin van most? Lemértétek?
  • Ombika
    Oks,akkor 8kor mar 3an vagyunk! :)
  • fb
    hi
    esetleg en is benne lennenk egy kis csapatasban. olyan 8 korul.
  • Ombika
    Benne vagyok csak konyorgom ne 3-an,hanem vagy 5-en ,de latod mindenki lusta vagy nem er ra!! :(
    2-en mar vagyunk akkor!!

MAs vki meg?
  • blory
    En benne vagyok, menjunk egyett ma este de valami kezesebb autokal.
  • Ombika
    Driftelni ezzel a jatekkal SOSE,nem vagyok mazohista arra inkabb LFS!!!!
    Nah ma esetleg vki akar GTL-ezni?
  • SuperCharger
    Drifteljünk, mondjad, melyik kocsival, milyen beállítással, és milyen pályán lehet, mert én még nem jöttem rá.
    Nekem eddig csak Sardian Heights-en sikerült elég korlátozottan Porsche 914-el, de ott meg kb. 20 a framerate-em DX7 módban, úgyhogy neked meg lenne vagy 3 .
  • bardocz
    na nemsokára lesz kormányom ugyhogy majd jönnék csapatni :)
  • Prézli
    Meg kell valljam eléggé elhanyagoltam mostanába a GTL-t, ennek főleg az az oka, hogy elszállt a gépem és lusta vok mindent visszaállítani. Aztán ahogy észrevettem mostanában mindenki elver engem, és én a nyerésre építek, szóval, ha egy hete elő se vettem és hirtelen jön a verseny akkor inkább hagyom az egészet...

De ha lesz erőm előveszem, visszarakom a pályákat/autókat aztán majd megin csak a kocsim farát fogjátok látni

(Mit szólnátok ahhoz, ha néha csak drifelnénk egy jót?)
  • Ombika
    Hetkozbe ne is varjak mar ezentul,hogy lesz alkalom csapatasra csak hetvege es ott is kibaxott keves emberrel?
  • SuperCharger
    StingraY, lattalak egy pillanatra hamachin, te nem jossz?
  • SuperCharger
    Ma este is lenne vallakozo?

Egyetertek ebben, az eddigi legjobb versenyem Mullenbach-on volt, osszvissz 3-an voltunk, de vegig egymast kerulgettuk.