GT Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk ezek elég kihegyezett setupok... (Greger Huttu-féle cucc, nem egyszerû a pali)😊
a szerverük elvesztek az online - key ek.
Csatlakozáshoz nem kellett újra regisztrálnom
azt nem felejtette el, de a mappákat nem nyitja.
Pedig rengeteg beálltás volt fenn ,és én is rakhattam fel újakat.
Mi a megoldás ? segítsetek !
Tűz Csucsu !
De volna egy kérdésem ,miért nem tudom megnyitni az online mappákat?
Tehát tudok csatlakozni a gyakorláshoz vagy az idõmérõkhöz csak a
beállításokat nem tudom letölteni .
Találtam egy linket ahol a missing online key -t vissza lehetne állítani ,
lehet hogy az lenne a megoldás ,de valamit elbénázhatok mert nem müxik.
Vagy honnan szedhetnék setuppokat?
Tűz Csucsu !
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
ugy rémlik h netrõl kell leszedni, és vmi kódot kell venni az aktiváláshoz
BMW 325 iX Rallye Car :)
A teljes verzió jó már? Én most az rFactort-t nézegetem a PCC és a Megan modokkal, az nagyon tetszik.
Persze, azert mindig vannak kivetelek, de akit eddig ismertem a forumba, es MOMO-ja van, mindnenkinek rossz volt a pedalja, es volt akinek 1-2 heten belul😊
Jonehany embernek eleg regen meg van, es allitolag meg semmi baja (mint muszaki problema).
LOGITECH formula force ex 15000ft ~ nekem ilyen van sztem jó(sok gomba van rajta!!), na de biztos van csomó....
Mennyi most 1 ertelmes kormany amugy?
Egyebkent penzt "gyujtogetni" nagyon nem kell, ez nem olyanfajta játék... amilyen autot hasznalnod kell, azt vagy megkapod ajandekba, vagy meg is tudod venni siman.
Kormany nelkul erdemes elkezdenem penz gyujtogetni es jobb autokat vennem vagy haggyam a faxba? 😛
Huh elég furcsa!! Remélem belejövök 😉
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Autopit="1"
Ezt írd át nullára.
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Más:
Hogy is lehet azt megoldani, hogy boxbehajtásnál, ne vegye át az irányitást a sámitógép, hanem én vezethessek ott is??
Alulkormányzottság: Csökkenteni elöl a stabilizátor rúd értékét, hátul növelni (persze ezt hátsókerekes autóknál csak módjával, mert megforoghat kanyarban), a slow bump-ot és a slow reboundot csökkenteni, mert az autó súlyáthelyezõdése gyorsabb lesz a kanyarokban.
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
egyébként ha a rúgókat keményitem, jobban fog fordulni? (lehet hülye kérdés). És alulkormányzottságra mi lehet megoldás?
Nemhinnem hisz ez vagy 5-6 eve volt ,azota mar amerikai autok tuningolasaval foglalkoznak semmire sincs idejuk!!