7613
  • uHs Gerzson
    Nekem egy Shelby Gt350 filmem van doningotnan
  • bardocz
    link:legjobb köröm dijonba zöld corvettel eléggé ratyi a minősége :S
  • bardocz
    procival kétlem :S
  • Attila56
    bír a gépem vele....csak minimum grafon kell vinni :(
    De most úgyis le lesz cserélve a kártyám szóval majd megveszem miután meglesz a kártyám és utána hasitani fogom :P
  • Attila56
    de azt pontosabban hol találom? :)
  • jp10000
    Bocs, hogy belekotyokod, de ha régi játékkal sem bír a géped, akkor mit akarsz az újakkal? Vagy valamilyen kártya játékra gondoltál.
  • blory
    Az nVidia tulajdonsagokba van egy performance & quality opcio ott a dolgokat ki kell kapcsolni es High performancet kapcsold be. Csodakat muvel. Amig ezeket nem allitotam be nagyon szagatot ezek utan faszaul ment. Termeszetesen directx8-ba max. s semmi simitas.
  • Debilon
    10 forint különbség..nagy kaland
    hameg nem játszanál vele egy hét múlva, akkor miért kifogás, hogy drága?

nem mindig a legújabb a jobb..sőőtt
  • Attila56
    hogy érted azt hogy jól állitom be?Legújabb Driver frissités van rajta....
  • Attila56
    576-ban 4000 Ft......jó de én nem igazán szeretném elkölteni a pénzemet....1 hét múlva már nem is játszanák vele......lehetséges,mert ugyebár már lejárt játék,és mindig az újjak jobban érdekelnek(TDU)
  • Debilon
    drága?:D
    3990 forint..

manapság minden drága ami nem lemezárban van?:)
  • blory
    Nekem mukodot volt FX 5200-asal ha jol allitod be a drivert.
  • bardocz
    800x600-ben,bocsi
  • bardocz
    ram-od elég hozzá videó kártyát nem ismerem nekem amd2600+,geeforce6600 256mb vga,512 mb ram 800-600-ban viszonylag jól fut ritkán szaggat
  • Attila56
    jah én is gondolkotam hogy megveszem eredetiben de még drága...kül se futna jól egy 2.0 GHZ-s 768 MB RAM-os,Geeforce FX 5200-as videókártyán :D :D
    Igazam van?
  • bardocz
    ha megpróbálod megtudod:P nekem eredetiben van ehhez nem értek
  • Attila56
    Hellosztok....megvan SFCure verzióban....azt szeretném megkérdezni hogy kikell húzni a CD/DVD-t a gépből hogy elindujon?
  • stingray
    Budapest Nagydíj
  • Ombika
    Sorry mar szerveztem American Army party-t estere magamnak,ott legalabb vannak mindig!!!
  • KoS
    Hagyd szegenyt, had gyogyuljon :)
    En benne vagyok! (hatha osszejovunk legalabb 4-en)
  • bardocz
    kivették a mandulám,feküdnöm kéne nem gép előtt ülni,pláne nem kormányal baszkódni
  • Ombika
    Errol beszeltem nem is erolkodom!!!
    Mi koze a fulednek meg a torkodnak a kezedhez... :(((
  • bardocz
    én nem tudok majd max jövő héten ha nem fáj fülem,torkom,nyelvem akkor viszont oké
  • Ombika
    Ma este moka?
  • bardocz
    áh,engem 5 kör alatt is le tudtok körözni túl profik vagytok hozzám,ehet azért mert még kcsit nem vezettem soha vagy nem tudom szimplán kevés vagyok ehez...
  • neilszab
    Pro-és Semmi Pro között asszem csak az ABS a különbség és a MI. Nos én csak kuplungot használok, az MI meg szerintem így-is úgyis segg hülye...:(

Ha valaki pedig spontán akar csapatni egyett, vegyen fel MSN-es, teljesen eltérő időkben megtalálható vagyok, és ketten hárman is egész jókat lehet kergetőzni szerintem! Nem kell midig túlszervezni.... :D
  • bardocz
    én most nem tudok játszani mert még feküdnöm kéne,jövő héten majd jövök lehet
  • Ombika
    Ezert kellene hetkoznap is,mivel en speciel mindig nommel vagyok hetvegen es csak hetkoznap erek ra,akkor meg szinte senki se akar jatszani,de mar nem is eroltetem itt a gyulekezot!!!!!!!!!!!!!! :((
  • bardocz
    pilóták között is van különbség,amatőtön nehezebben irányítható kocsikkal megszenvedek néha(lotes elan,corvette)
  • SuperCharger
    Ezért tűnt el mindenki hamachi-ról. Jobb lett volna a Banner-be írni, de oda nem tudtam.

Én professional-ra szoktam tenni, de asszem semmi különbség nincs, csak abban, hogy milyen segítséget kapcsolHATSZ be.
    De ugyan ki szereti, ha vezetnek helyette? :)
  • bardocz
    csak vicceltem én is:D
  • KoS
    En hetvege fele, meg hetvegen nem voltam elerheto, ezert nem jelentkeztem.
    En nem tudok uj szobarol, szerintem csak siman pangas volt a mult heten.
    Ezen a heten is meg kellene probalni :)
    Gondolom neilszab, meg te benne vagytok. Nekem is jo lenne az egyik este. Me'g 1-2 ember, aztan mehet :D
  • Ombika
    Semmi pron szoktuk es nemsok kulonbseg van mar kozotte!! :)))
    De tok felesleg,mert alig nyomjuk mar es azt sem ertem hamachin hova lettek emberek,vagy miert nem jeleztetek,ha uj szoba van!!?? :(
  • KoS
    Akkor minel elobb terj at Professional-ra, mert csak ott van kiveve minden assist, es sokszor ugy jatszunk (legalabbis legjobb tudomasom szerint), aztan meg csak gyere jatszani, aztan kiderul mennyire nyomod jol...
  • Ombika
    Ne bantsd,en szoltam neki,hogy nyomassa GTL-t,mert kulonben kihalunk ha ratok varunk!! :(((
  • neilszab
    nahát látod, azt nemtudom, mert egyből Semi-pro-ban kezdtem és őket alázom!

/de természetesen csak viccből vagyok nagyképűűű!
  • bardocz
    már újonc módban vered a mezőnyt bármivel
  • neilszab
    Ja, meg már elég ügyesnek érzem magam az online megmérettesézhez nem tudtok vmi jó kis GTL-es ligát, mert eddig sehol nem találtam??

Meg aki "szervezi" ezt az add-hoc típusú hamachi-s kergetőzést, az legyen szíves vegyen fel msn-en, mert kedvem támadt körbeautózni a mezőnyt! [email protected]
  • neilszab
    Na, úgyérzem megérett az idő arra, hogy följebbtornásszam a kormányszöget 260-ról, de így sajnos a kis muksi az autóban ne annyit tekerget, mint én, és ez elég zavaró. Nem tudja, valaki, hogy a plr-ben mit kell átírni, hogy jó legyen, mert bár atfutottam a fájlt, de nem találtam meg benne!

Meg ha már itt tarunk a tükrökkel is jó lenne kezdeni valamit, mert szerintem nem egészen azt mutatják a mit kéne...

Vkinek vmi tipp?
  • pajti
    Nekem a Force GP-m 2 éves volt (és még "jó" állapotban volt:)) mikor eladtam... Folyamatosan RBR-eztem vele.