7613
-
#3773 Nekem egy Shelby Gt350 filmem van doningotnan -
#3772 link:legjobb köröm dijonba zöld corvettel eléggé ratyi a minősége :S -
#3771 procival kétlem :S -
#3770 bír a gépem vele....csak minimum grafon kell vinni :(
De most úgyis le lesz cserélve a kártyám szóval majd megveszem miután meglesz a kártyám és utána hasitani fogom :P -
#3769 de azt pontosabban hol találom? :) -
#3768 Bocs, hogy belekotyokod, de ha régi játékkal sem bír a géped, akkor mit akarsz az újakkal? Vagy valamilyen kártya játékra gondoltál. -
#3767 Az nVidia tulajdonsagokba van egy performance & quality opcio ott a dolgokat ki kell kapcsolni es High performancet kapcsold be. Csodakat muvel. Amig ezeket nem allitotam be nagyon szagatot ezek utan faszaul ment. Termeszetesen directx8-ba max. s semmi simitas. -
Debilon #3766 10 forint különbség..nagy kaland
hameg nem játszanál vele egy hét múlva, akkor miért kifogás, hogy drága?
nem mindig a legújabb a jobb..sőőtt -
#3765 hogy érted azt hogy jól állitom be?Legújabb Driver frissités van rajta.... -
#3764 576-ban 4000 Ft......jó de én nem igazán szeretném elkölteni a pénzemet....1 hét múlva már nem is játszanák vele......lehetséges,mert ugyebár már lejárt játék,és mindig az újjak jobban érdekelnek(TDU) -
Debilon #3763 drága?:D
3990 forint..
manapság minden drága ami nem lemezárban van?:) -
#3762 Nekem mukodot volt FX 5200-asal ha jol allitod be a drivert. -
#3761 800x600-ben,bocsi -
#3760 ram-od elég hozzá videó kártyát nem ismerem nekem amd2600+,geeforce6600 256mb vga,512 mb ram 800-600-ban viszonylag jól fut ritkán szaggat -
#3759 jah én is gondolkotam hogy megveszem eredetiben de még drága...kül se futna jól egy 2.0 GHZ-s 768 MB RAM-os,Geeforce FX 5200-as videókártyán :D :D
Igazam van? -
#3758 ha megpróbálod megtudod:P nekem eredetiben van ehhez nem értek -
#3757 Hellosztok....megvan SFCure verzióban....azt szeretném megkérdezni hogy kikell húzni a CD/DVD-t a gépből hogy elindujon? -
#3756 Budapest Nagydíj -
#3755 Sorry mar szerveztem American Army party-t estere magamnak,ott legalabb vannak mindig!!! -
KoS #3754 Hagyd szegenyt, had gyogyuljon :)
En benne vagyok! (hatha osszejovunk legalabb 4-en) -
#3753 kivették a mandulám,feküdnöm kéne nem gép előtt ülni,pláne nem kormányal baszkódni -
#3752 Errol beszeltem nem is erolkodom!!!
Mi koze a fulednek meg a torkodnak a kezedhez... :(((
-
#3751 én nem tudok majd max jövő héten ha nem fáj fülem,torkom,nyelvem akkor viszont oké -
#3750 Ma este moka? -
#3749 áh,engem 5 kör alatt is le tudtok körözni túl profik vagytok hozzám,ehet azért mert még kcsit nem vezettem soha vagy nem tudom szimplán kevés vagyok ehez... -
neilszab #3748 Pro-és Semmi Pro között asszem csak az ABS a különbség és a MI. Nos én csak kuplungot használok, az MI meg szerintem így-is úgyis segg hülye...:(
Ha valaki pedig spontán akar csapatni egyett, vegyen fel MSN-es, teljesen eltérő időkben megtalálható vagyok, és ketten hárman is egész jókat lehet kergetőzni szerintem! Nem kell midig túlszervezni.... :D -
#3747 én most nem tudok játszani mert még feküdnöm kéne,jövő héten majd jövök lehet -
#3746 Ezert kellene hetkoznap is,mivel en speciel mindig nommel vagyok hetvegen es csak hetkoznap erek ra,akkor meg szinte senki se akar jatszani,de mar nem is eroltetem itt a gyulekezot!!!!!!!!!!!!!! :(( -
#3745 pilóták között is van különbség,amatőtön nehezebben irányítható kocsikkal megszenvedek néha(lotes elan,corvette) -
#3744 Ezért tűnt el mindenki hamachi-ról. Jobb lett volna a Banner-be írni, de oda nem tudtam.
Én professional-ra szoktam tenni, de asszem semmi különbség nincs, csak abban, hogy milyen segítséget kapcsolHATSZ be.
De ugyan ki szereti, ha vezetnek helyette? :) -
#3743 csak vicceltem én is:D -
KoS #3742 En hetvege fele, meg hetvegen nem voltam elerheto, ezert nem jelentkeztem.
En nem tudok uj szobarol, szerintem csak siman pangas volt a mult heten.
Ezen a heten is meg kellene probalni :)
Gondolom neilszab, meg te benne vagytok. Nekem is jo lenne az egyik este. Me'g 1-2 ember, aztan mehet :D -
#3741 Semmi pron szoktuk es nemsok kulonbseg van mar kozotte!! :)))
De tok felesleg,mert alig nyomjuk mar es azt sem ertem hamachin hova lettek emberek,vagy miert nem jeleztetek,ha uj szoba van!!?? :( -
KoS #3740 Akkor minel elobb terj at Professional-ra, mert csak ott van kiveve minden assist, es sokszor ugy jatszunk (legalabbis legjobb tudomasom szerint), aztan meg csak gyere jatszani, aztan kiderul mennyire nyomod jol... -
#3739 Ne bantsd,en szoltam neki,hogy nyomassa GTL-t,mert kulonben kihalunk ha ratok varunk!! :((( -
neilszab #3738 nahát látod, azt nemtudom, mert egyből Semi-pro-ban kezdtem és őket alázom!
/de természetesen csak viccből vagyok nagyképűűű! -
#3737 már újonc módban vered a mezőnyt bármivel -
neilszab #3736 Ja, meg már elég ügyesnek érzem magam az online megmérettesézhez nem tudtok vmi jó kis GTL-es ligát, mert eddig sehol nem találtam??
Meg aki "szervezi" ezt az add-hoc típusú hamachi-s kergetőzést, az legyen szíves vegyen fel msn-en, mert kedvem támadt körbeautózni a mezőnyt! [email protected] -
neilszab #3735 Na, úgyérzem megérett az idő arra, hogy följebbtornásszam a kormányszöget 260-ról, de így sajnos a kis muksi az autóban ne annyit tekerget, mint én, és ez elég zavaró. Nem tudja, valaki, hogy a plr-ben mit kell átírni, hogy jó legyen, mert bár atfutottam a fájlt, de nem találtam meg benne!
Meg ha már itt tarunk a tükrökkel is jó lenne kezdeni valamit, mert szerintem nem egészen azt mutatják a mit kéne...
Vkinek vmi tipp? -
#3734 Nekem a Force GP-m 2 éves volt (és még "jó" állapotban volt:)) mikor eladtam... Folyamatosan RBR-eztem vele.