GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SuperCharger
Jaja, Elannal nagyon jó móka, mikor Cobra ellen kell menni pár versenyen. Féktávon nagyon el lehet menni mellette, de a kanyar után nézni kell rendesen a visszapillantót, hogy melyik oldalon akar visszaelõzni.

Ombika
MEg semmi pron is fektavon lehet megfogni oket azaz csak ott inkabb ugymondom!! 😛

bardocz
tudom volt hogy egyenesben hagytak ott aztán féktávon naggyon naggyon és nagggyon csúúnyááán elvertem õket 😄
Ombika
Sokszor gyengebbel jobban jarsz,mint bivalyerossel!! 😛P

bardocz
hát igen alannal az elsö fékezéseim ugy néztek ki hogy gumicsigorgás 180-360 visza egyesbe megfordul köv kanyarba meg ugyan ez 😊 ls köszi hogy leírtad az autókat amik a legerõsebbek 😊
SuperCharger
Bocsi... 😊
eddig azt hittem az egy és ugyanaz.

Legerõsebbek fajlagos telj. alapján:
1. holtverseny Cobra és nagyzöldkorvett
2. (szoros) GT40
3. holtverseny Capri és Pantera

Lotus Elannal meg szép fokozatosan kell fékezni... én Elanon tanultam meg a fék iránti mértékletességet. 65-ös Corvette-en meg a gáz irántit.

MaverickSXT
inkabb ISI engine ,nem rFactor

SuperCharger
GTR2-ben van szélárnyék (azt mondják a nagyok abban a threadben), és a kettõ asszem ugyanazon az rFactor engine-en alapul, fizikában is grafikában is, úgyhogy sztem ebben is van. Aztán hogy ilyen formáknál meg sebességeknél érvényesül-e?

Én is fajlagos teljesítmény alapján tippeltem erre e két kocsira. Mondjuk most jutott eszembe, hogy az a fura formájú Porsche (906?) is rejthet némi komoly lóerõt, meg a GT40 is... majd otthon kiszámolom.

bardocz
szerintem nincs de ha azt vesszük akkor a súly/lóerõ hányados dönti ela bivalyságot én pl a lotus elannal már néha szenvedek 😄
Ombika
Szerintetek van szelarnyek a gameban?

Ombika
76-os corvette se 1 leanyalom,azzal is gepeszkedni kell kanyarbol kijovetelkor!! <#guluszem1><#email><#eljen>

SuperCharger
Én arra a nagy zöld 76-os Corvette-re tippelnék, ha a legnagyobb motorerõre kell.
Ha a legfickósabb gépet keresed, akkor az sztem az a Porsche 911-szerû. Azzal alig lehet az úton maradni.

Ombika
Ramesz a CAr dealer es meglathatod ,sot ki is probalhatod mindet! 😛

bardocz
valaki meg tudja mondani hogy melyika legbivayabb autó?
bardocz
uh eza spa meg imola nagyon durbára sikrült nagyon tetszik 😄kár hogy a végén már nem érzem a seggem xD
bardocz
ha nem amatõr hanem elötte lévõ szinten végigtolom az elég?mindegy azért majd töbször is végigviszem de akkor majd amtõr szinten
SuperCharger
Én egyszer próbáltam, úgy emlékszem kapsz pénzt megint. De nem igazán lesz pénzszûked ebben a játékban.

bardocz
egy bajnokságot ha töbzsör megnyerek ugyan abban a nehézségi fokozatban megin kapok kreditet vagy csak ha más nehézségi fokozatban nyerem meg
bardocz
megvan az egész játék megvettem hát ISENCSÁSZÁR minimum nagyon tetszik az a csoprtot végig is vittem
bardocz
na mondja még nekem vki hogy a gépeknek nincs lelke! 😄 mmost eggel sikerült beállítanom a féket és minden tökéletes
bardocz
berakom a cd-t nextnextnext amig nem kéri hogy dugjam be az usb-t utána ismét nextnextnexta végéig már rég csináltam de lehet mefcsinálom maj mégegyszer
hogyan megy ez a kormány telepítés nálad?
lépésrõl-lépésre írd le kérlek.
bedugom az usb csatlakozót a gépbe, stb...

bardocz
amit a kormányhoz adtak fel van rakva szépen ahogy kell
nem szeretném megkérdezni, de muszály
Logitech Gaming Software telepítve van?

bardocz
ne mert nincs ilyen cucom képet sajna nem tudok rakni be😞 amugy nem tudom mért nem veszi amikor szétszedtem láttam hogy a kis érzékelõ mozog lehet majd mégegyszer szétszedem
megfújtad wd40 nel?
nem tudnál képet rakni a potikról?

bardocz
féket nem tudom miért de nem nagyon akarja fogni na mindegy majd idõvel megszokom néküle xD
bardocz
hoppácska! már gázt tudok neki adni xD ha még féket is be tudná állítani az de szép lenne 😄
bardocz
ööö eddig még tudtam használni de már beállítani se tudom... a amgától gázadást meg lehet tudom már hogyan kell megoldani amugymeg szétszedtem mondanom se kell majdnem asztmás lettem tõle 😄de azt hittem kicsit bonyolultabb belsje bár az okos logitechesek két csavart beraktak csúszásgátló alá xDmíg erre rájöttem és lekapartam xDha be tudom mad állítani akkor már jó lesz csak ez a lépés nem nagyon megy xDlehet kölcsönkérem majd egy oszt társam kormányát és azzal is megpróbálom hátha mûködik vele bá nemtudom no mindegy még szenvedek vele egy kicsit hátha sikerül
fxxomba<#wilting>
nem szeretném, ha a tanácsaim miatt bszódna el a kormány teljesen...
Mi a hibajelenség most pontosan?

bardocz
az milyen és emnyibe kerül?
Ombika
DFP-t vegyel! <#worship>

bardocz
hát ez nagyon jó már beállítani se tudoma gázt mega féket<#falbav><#falbav><#falbav>tököm televan szétszedtem kitisztítottam roszabb lett mostmeg nem lehet már beállítani se<#duma>ki fogom dobni az ablakon nem hiszem már el hogy enyira xar legyen
Ombika
G25 video!! <#action><#nevetes2><#worship><#worship>

G25 review video

bardocz
OFF:
ugye nem abbahagyod a jtékot és azért köszönsz el
ON
sry. az off-ért
bye all

bardocz
igen ezt akartam kérdezni hogy kb milyen nehéz újra öszerakni porse meg nem kell nekem 😄akkor mrá egy subaru impreza wrx sti 😄 na ha lesz ídõm szétszedem mert így elég érdekes rajtokat csinálok 11. helyrõl egyenesba 5. aztán lehagynak 3-man mert nem tudok féktávot venni 😄
ha sikerül a rablás, hagyd a számítógépet, inkább vegyél egy autót (911 Rs jó kezdetnek)
ha viszont szétszeded, figyeld meg, hogy hogyan szedted szét😊
akkor össze is fogod tudni rakni😛

bardocz
igen de ha bankot rabolok akkor enmmindegy? 😄amugy igen ezt szedném stét csak nem tudom hogy ösze tudnám-e rakni újra :S
várjunk akkor egy évet, aztán meglátjuk.
hátha születik a g25-nek egy kistestvére<#love12><#vigyor3>

arty
momo-t szvsz ne.. annak a pedálja legendásan rossz, nálam is elõjött évek után, pedig azt hittem én meguszom 😞

Forza.

jájj😊
mármint a mostani kormányt próbálod szétszedni, ugye?
nehogy nekiess csavarhúzóval a karácsonyi ajándéknak😛

bardocz
aza baj hogy nem tehetem nagyon 😞 inkább kérek amjd karácsonyra vagy kirabolok egy bankot és veszek egy MOMO kormány <#buck>de azt már váltóval lehet megpróbálom majd a szétszedését 😄
Nembajaz😉
pedál potikat - szétszerelés után - fújkáld meg egy kis WD40-nel, vagy precíziós kontakt spray-vel. (de ha teheted, vegyél egy óccsó logitech ffb kormit😊)

bardocz
nem nekem egy logitech wingman formula gp sárga kormányom van és a pedál picit meg van halva sajn magától adja néha a gázt pla rajtnál nem is ekll felpörgetnem a kocsit
az lesz az 😛
ffb kormányod van?

bardocz
gétéer 2 fija gété részing gém 😄
Mármint Gtr2? vagy Gran Turismo 2 - Ps2? 😄
nem mindegy😉
A Gtr2 is rendben van nagyon...

bardocz
kipróbáltam a gt2-t is de ez jobb annál meg kell vennem 😊
Vedd meg nyugodtan, nem lesz kidobott pénz.
Nagyon tisztességesen össze van rakva a full, ez a game tényleg megéri az árát. (ami egyébként mostanra már szvsz a fájdalomküszöb alatt van).
Nem érdekem befolyásolni, egyszerûen így gondolom😊)