7613
-
Rolesz #3853 Lehetséges hogy jövök,de nem biztos. -
#3852 8:00-8:30 körül. -
KoS #3851 Hany orakor inditod a szervert? Lehet benezek... -
#3850 Ma valaki jönne versenyezni?
(aki bújt aki nem, én mindenesetre indítok egy szervert csak úgy hotlapezni) -
#3849 már nálam is
eh kormányom már csak viszahúz még rallyban se tépi ki a kezemből úgyhogy ebből garanciás szervíz avgy csere vagy nem tudom mi lesz úgyhogy egy ideig tuti nem leszek :( ma még megpróbálom kiélni magam de nem hiszem hogy menni fog -
Rolesz #3848 Nálam megy. -
#3847 nálatok se működik nogrip?:S -
#3846 Ma este 8-kor gyertek! -
Rolesz #3845 Rendben csak valahova eltüntettem. -
#3844 nah ismét egymás idejét döntögettük,hol vannak azok akik bejelentés nélkül szoktak jönni?:D -
#3843 ugyanaz, ami volt, Rolesz -
Rolesz #3842 Valaki tud adni hamachi nevet meg jelszót? -
#3841 akkor jöjjön mindneki én max 10perc múlva vagyok -
#3840 bocs a kesesert, megy a szerver -
#3839 na lesz csapatás? -
#3838 jó neked:D nekem néha még hagszóró is pattog mert nem éppen stabil az asztal :D de az én kormányom marha hangos -
Debilon #3837 én nem fülessel játszom, de a kormány "hangja" szinte nem is hallatszik, akkor sem ha rámegyek a rázókőre vagy ilyesmi..
maximum ha gyorsan tekerem, akkor a fogaskerékhang hallatszik, "zizeg", de az sem hangosan, zavaróan -
#3836 jaaa már tiszta a kép teljesen :( én hétköznap este már nem tudok játszani kormányal mert mindenkit zavar itthon :@ hogy milyen hangos (főlega rázókő,én meg nem hallom emrt fülessel játszok) -
#3835 Jah es hetfotol -pentekig koptatnam a kezem,de baxtok jonni,mert akkor nincs itthon csajom!! :((((((( -
#3834 de ha egész hétvégén csinálod még elkopik! -
#3833 áá nem :D kicsi még ehez :D -
#3832 Ott a pont!!!
Remelem erti Bardocz is!! -
#3831 arra ott a hétköznap -
#3830 Majd nemsoká rájössz te is, hogy nem csak a gázt jó tövig nyomni... -
#3829 ma még nincs is hétvége :P de mért nem tudsz ilyenkor jönni? -
#3828 Mar megint lemaradok,tokom kivan a hetvegi csapatasokkal!! :((((((
De addig oruljetek ,amig nemtudok veletek menni!! :)) -
#3827 de ha itt leszek és nem bírom akkor indítok nyolckor szervert ok?ugyan ezekkel:) igaz már futottam egy 1:02 alatti időt:) -
#3826 Akkor ma este gyertek, én megpróbálok fél 9-re beérni és szervert indítani. Kezdésnek tuti MonzaJr & MindenMehet lesz. -
#3825 leszedtem 2002-es monte carlo-t játékhoz hááát néhol eléggé érdekes az aszfalt +egyik kanyarban ha megcsúszok és elindulok utána újra néha fák mennek el a kocsi előtt amúgy a kanyarok jól meg vannak csinálva meg a vonalvezetés -
#3824 cask egy 8. helyet futottam előbb nogrip-re monza junoir-pntera párosban :) -
#3823 de nyugi csak poénból írtam,tudom hogy abbahagyta a gyártását logitech,egy boltban sem találtam :S -
#3822 aha és szereztél dfp-t?boltban meg akkor sehol sem volt persze már van 26k-ért -
#3821 Te inkabb szerezz uj kormanyt, en mondtam ne ezt vedd!! :)))))))) -
#3820 akkor arra gyakorolunk:)) -
#3819 Csak mondd melyik pálya legyen, és ostrom alá veszem a 38. helyet... :)
Megnéztem a Monza Jr-t, az 1:02+es időnk végülis annyira nem is tragikus. Ha kicsit gyakoroljuk a sikán technikáját, meg rendesen eltaláljuk a féktávot az 1. kanyarhoz, sztem feljöhetünk az első 5-be. -
#3818 hát akkor itt az ideje végre újra elkezdeni és uralmunk alá venni nogrip-et :))mit szóltok hozzá? -
#3817 A péntek-szombat nekem is jó volna
Bardozc: Talán még emlékszel, amikor azzal büszkélkedtem, hogy a Mondellón én tartom a rekordot...azóta kb. én is így jártam, még egy Porsche 914-6 is megalázta az időmet -
#3816 Nekem a vasárnapok még mindig nem passzolnak, de a péntek-szombati partikat jó lenne újra rendszeresíteni. -
#3815 *fel tudjuk -
#3814 holnap megpróbálom kicserélni a kormányomat egy dfp-re mert huncutkodik a force feedback :S kikapcsolgat és nagyon gyenge remélem sikerrel járok,és el tudjuk avatni együtt és nem singleplayerben:)