GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
Mar tovabb mentem de a gtr2 ... csatin tegnap senki se volt!! :S

Ma este esetleg vki?

SuperCharger
Nem tudom miért akad el ott. Van valami antivirus v. system security programod, ami esetleg nem engedi?

Ombika
Na ma este vki game ha nem akadna el itt Installing Hamachi network driver ..!!! ?

SuperCharger
Sztem azokat választhatod, amiket a szerver engedélyez.
Meg csinaltam eccer egy ilyen szobát:
gtr2 amateurfest
pass:
nyomatek

még valaki?

Engem érdekelne egy kis csapatás!

A hamachit feltettem, milyen címre logoljak vele?
Onlineban egyébként bármelyik autót választhatod, vagy csak azokat amiket carreer módban megvettél?

SuperCharger
Nincs mit... 😊

Lesz esetleg még ma valami kis benzinégetés?

Ombika
Very very big THX!!! <#worship><#worship>

Ombika
Jaja mind2 ugyanaz a verzio!! :S

SuperCharger
A régi mentésed is abból a verzióból származik?

SuperCharger
nem tudom, mit szedtel le a gamecopyworld-rõl, de neked a következõ csitre van szükséged:
Csinalj a GT Legends könyvtárban egy file-t, aminek ez legyen a neve:
TG2001.DYN
Nem kell a file-ban lennie semminek, lehet nulla a mérete. Indítsd el a GTL, csinálj egy új profilt. A kreált profilban meglesz minden kocsi.
Lépj ki, töröld le a file-t. Ebbõl az új profilból másold át a garage.plr-t (asszem plr a kiterjesztése nem biztos) a te profilodba.
Indítsd el a gamét, válts a te profilodra, és neked is meglesz az összes kocsi. Add el azokat, amik még nem voltak meg a régi mentésedben.

Ombika
Na akkor ujraraktam alap verzio ,minden ok de miutan felteszem GTL_Update_1.1.0.0 ezt ,nem engedi csak a palyakat de love nincs!!

Ugyebar ez a frissites eleg sok ujitast tartalmaze nelkul meg nem akarom nyomni..

vkinek vmi otlet?! <#falbav>

Ombika
Ha en krealok ilyen nevu felhasznalot ha nem akkor se autot se lovet nem lat!!

vki probalta mar ezt vagy csak en szopok vele,mert mar nagyon csapathatnekom lenne vele! 😛😛

bardocz
ige nekem is olyan volt vele az elsõ három köröm hogy keresztbe kasul 😄 meg lehet szokni amúgy de nehéz😄
A két legnehezebb szinten nyomom (pro és semi-pro?) a quick race-eket, a bajnokságokat változó. Az Elan bajnokságot pl. amateuron, mert ki nem állhatom azt az autót. Minden autós szakirodalom azt írja az Elanról hogy minden idõk egyik legkezesebb autója, de nekem vhogy túl érzékeny, nem is tudom.

Szerintem még 427-es Cobra is kezesebb. Tolja a seggét a legkisebb gázpedálmozdulatra is, fék is gyatra de annál a kocsinál számítok rá. Az Elan meg szeret csak úgy keresztbeállni alattam. Lehet hogy csak egy jó setup kéne, de egyelõre rühellem azt az autót. Mondello + Elan, és úgy érzem mintha életemben elõször vezetnék. 😊

bardocz
én ha ki akarok próbálni egy kocsit eladom pár autómat megveszem és nem mentem el ez is használható de nem karrier módban
Ombika
Leszedtem gamecopyworld.com-rol vmit!!

Es azt irja tomoritsem ki gtl\userdata...-ba majd csereljem ki a profilomat erre: UNBAiSEDGOATS!!!
DE mikor ramegyek kiirja,h 0% teljesitve ,love 0 ahh megorit!!!!

SuperCharger
Nem éppen tiszta megoldás, de cheattel tudsz kreálni olyan profilt, amiben minden kocsi megvan. Ha abból átmásolod a garage file-t a te profilodba, akkor az összes kocsi meglesz neked is. Eladod azokat, amik nem voltak meg eredetiben, és lesz pénzed is, kocsid is.
(így csináltam, mikor elszállt az egész profilom egy reset hatására)

bardocz
jah én ugy értem hogy hol tartasz hogy melyik bajnokság ha ott a végénél tartasz akkor használj cheatet azért 175 mert eltünt minden kocsid szerintem
Ombika
Kiirja,h 17%-nal jarok most tehat meg van boven hatra!!

Mitevo legyek?

bardocz
úúúú na ez elég agy szívás :Snem tudom mit lehet csinálni hol tartottál mert ha már a végén szerintem használj valami cheat-et
Ombika
Vki help me!!

Uj rendszert raktam erre nem telepitettem ujra GTL-t ,bejon stb osszes lovem eltunt de mentesem megmaradt mivel ahol abbahagytam cup challenget ott folytatja de 1 autom maradt!!

Ok GTL fel ujra userdata konyvtar regibol atmasol es detto ugyanez a helyzet!!!

bardocz
egy ilyenbe lehet hogy én is bennelennék valamikor😊
SuperCharger
www.hamachi.cc -rõl húzható le. (a többség a 0.9.9.9-et használja sztem)
Lényege, hogy LAN-t emulál Interneten keresztül. Mivel a létezõ játékok közül szinte egy sem ellenõriz CD-kulcsokat, stb-t LAN módban, így nem eredeti játékkal is lehet nyomni neten egymás ellen.

A hamachiban szobák vannak, akik egy szobában vannak, azok úgy fogják látni, mintha egy LAN-on lennének. A szobáknak persze jelszavuk van, de akárki csinálhat szobákat.

A kezelése meg pofonegyszerû. A nagy power gombbal jelentkezel ki-be, a háromszög alatt van a szobába belépés, és új szoba kreálás opció.
(a szobát egyébként konkrétan "network"-nek hívja a hamachi)

Az SG GTR2 topic FAQ-jában is írnak picit hamachi-ról, de kb. ennyit kell róla tudni. Ha van valami tûzfalad, akkor még abban kell kicsit mókolni talán.

Ombika
Meg nem azt se tom hol van es mi az!!

SuperCharger
hamachi nevû programot már feltetted?

Ombika
Oks de hogyan is kell ezt,egesz heten raerek pl ma is!!

Ombika
Milyen nehezsegi fokozaton nyomod?
amugy vmi hasonlo velemenyen vagyok en is!!!

SuperCharger
Hamachi-n viszont azok is jöhetnének, akiknek nincs meg eredetiben. Biztos ez a tábor is képviseltetve van itt szép számban 😊

uHs Gerzson
Én minden nap nyomom neten Gerzson néven 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

SuperCharger
Kiknek lenne kedve ma este v. a héten vmikor taposni kicsit a gázt, mondjuk hamachi-n?

Szerintem nem olyan rossz az a Mondello Park, de tény, hogy Elannak és Mininek éppencsak, hogy elég széles. Bár szerintem a Nürburgring Sprint egy igazi tyúkketrec, és ott Corvette-el kellett menni karrier módban.

Az AI idõmérõs/versenyes különbsége tényleg elég szembetûnõ, és tényleg kicsit furcsa, de én elég amatõr vagyok szimekben, és pont így találtam jónak. Így egy pole-ért rendesen meg kell izzadnom, de versenyen még belefér pár kisebb, vagy egy nagy hiba.

Ha leírtam a kedvenc pályámat megírom azokat is amiket utálok:

-Mondello Park: röhely, vidámparkba való gokartpálya. A Mininek is túl kicsi.

-Zolder: ez nem volna rossz pálya, de a második és a harmadik kanyartól mindig rosszul vagyok. Célegyenes után balos, OK, aztán jön az a két jobbos... Szinte sosem találom el a jó bemeneti sebességet. Széles, enyhe kanyarnak tûnik, aztán kiderül hogy túl gyorsan megyek. Ha óvatosan hajtok be, akkor meg látom hogy még két mérerre vagyok az út bal szélétõl... >😞

Én offline nyomom a GTL-t, imádom, GPL óta a legjobb game, de egy apróság zavar:

Az AI idõmérõ/verseny köridõi között szerintem túl nagy a különbség. Így állandóan az a hülye helyzet alakul ki, hogy az edzésen megszerzem mondjuk 20-ból kb. úgy a 16-17. helyet, a versenyen meg jövök fel mint a higany, és a verseny leggyorsabb körét általában én futom. Akiket az idõmérõn meg sem tudtam közelíteni, versenyen úgy hagyom le mintha ott sem lennének.

Ez nem túl életszerû. Nem lehet vmelyik ini filet megtweakelni hogy kisebb legyen a különbség az AI edzés/verseny tempója között?

A másik kínom, hogyha kialakul egy jó küzdelem az AI-val és megelõzöm, akkor ezután gyakran feladja, és egy fél kör múlva alig látszik a tükörben. :-/

Mostanában a kedvenc autó - pálya kombóm:
1974 911RSR - Zandvoort '67 ----- ez a pálya már a GPL-ben is tetszett. Lendületes, ritmusos pálya, sok szintbeli különbséggel. Nincsenek idegesítõ sikánok, hülyén változó ívek, de nem is egy buta, unalmas pálya. Ha az ember ráérez az ízére addiktív tud lenni. A 911-es pedig tökéletesen illik hozzá: éppen ki lehet használni rajta a motor erejét, nem túl rövidek az egyenesek, nem túl keskeny az aszfalt, de ha vki túlságosan bevadul az elszáll mint a gyõzelmi zászló.
Aki még nem próbálta volna, annak nagyon ajánlom!

Prézli
-Igen, eredetivel.
-HGTR = Hungarian GTR Masters (csak az M-et lefelejtettem)Eredetileg így hívták ezt a szervert és a GTR-hez volt szervere de azóta a GTLegends és a GTR2 -ben is lehet az õ szerverükön menni.(a linkek közt a legelsõ)

Ombika
Eredetivel ugye?

Mi az a HGTR?

Prézli
Dehogynem, én gyakran megyek online,de nem vok HGTR tag.

Ombika
Nah mi van mar senki se nyomja?

batihu
Sziasztok! Keresem a GT Legends játékot, ha valaki megunta, vagy nem tetszik neki valami miatt az írjon!
[email protected]

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Ombika
Targytalan majd holnap deltol ujra jo!!

Irjatok ha akar vki!!

Ombika
Ma vki 1 gyors csapaas multiba?
VAgy 4 ember jolenne!!

Ombika
1 vmit nem ertek!!

Camber-nel tehat kerekdoles szog,-1.5-nel van sok autonal nah most az ha jotom befele dol a kerek aljat nezve ugye?!
Mert Gran Turismonal ha +2.8 akkor brutalul terpesztett es minel minuszosabb volt annal szarabb volt tapadas elol!
De nem ertem alapbol sok verdanal -1.0 ertek van!!

bardocz
hát még nem nagyon megy sõt egyáltalán nem😄 eddig a legnagyobb elért eredményem hogy kigyullasztottam a ferrarit 😄 alfával nem toltam olyan sokáig az nem gyulladt ki 😄
bardocz
akkor ugy fogom csinálni😊 eddig még csak hibából drifteltem szépeket😊 meg a viszafordítóknál
Ombika
Jah de ha mar kanyarba is keresztbe akarsz becsuzsni akkor fekezesnel is vedd magasra az erteket! 😛

SuperCharger
Mindegyikbõl csak egy van 😊 .

bardocz
melyik alfa és melyik ferrari nem nagyon néztem még melyikbõl menyi fajta van😊
Minél magasabbra állítod a diffi power értékét, annál zártabb difit kapsz gázadáskor. Egyébként nálam egyértelmûen az Alfa, és a Ferrari a drift king. Nem túl erõsek, és nagyon jól irányíthatóak csúszás közben...

bardocz
szerintem próbáld ki a játékot ha szereted a szimeket akkor ez is fog tetszeni😊
Hello,nem érdekel valakit eredeti GT Legends?Videokártya mellé kaptam,rendes tokos,füzettel.Kibontottam ugyan de a lemezhez nem nyúltam egyszer sem.Annyi különbség van a bolti és e között hogy ezen fel van tüntetve egy MSI logo a többi melett.
Átlag 5900-ért láttam oldalakon,én odaadnám a feléért.
Székesfehérváron található ez a dolog.

bardocz
naja de ott akkor minnél magasabbra kell állítani a %-ot?
Ombika
Differential-nal van olyan,hogy fekezeskor es gazadasra mennyire zarjon a diffi!! 😊)))