7613
-
KoS #3933 valami kibaszott verzio problema lesz itt, ugy latszik nem kellett volna hagynom a hamachit hogy frissitsen...
Akarmikor irok valamelyikteknek, offline lesztek...
Meg nem latok semilyen jatekot sem... -
#3932 3-an voltunk, még ketten vagyunk, ha Jack meg te bejottok, 4-en leszunk.
Nyitottam 1 uj szervert. -
#3931 csukd be a hamadat, meg nyisd ki, mert nalam sarga vagy, es aszondja, hgoy offline
-
KoS #3930 En is nyomnak, csak valamiert nem birok veletek beszelni hama-n, szolt hogy van frissites, es en frissitettem...
Inditott valaki jatekot, vagy a frissites miatt nem latom? -
#3929 Fel 9 utan leszek! -
#3928 Fel 9 utan leszek! -
#3927 En ittvagyok jelen! Milyen gepet raktal ossze,hogy 50 fps ala nem megy? Nekem minden fullon 100 folott van!!
En kinlodok mindig,de senki se jon ombika=jackass=valerossi ,ha vki nemtudta volna!!
Ma este akkor 1 kis moka hanytol? -
#3926 Ugyanmár... ez olyan, mint a biciklizés... :)
Indítom a aszervert akkor. -
#3925 Dehogynincs!
Csak készülj fel, hogy önmagamhoz képest elég szörnyen fogok menni a sok kimaradás miatt. -
#3924 Nincs kedved ma este timetrial-ozni kicsit? Úgy fél 9-ig ráérnék. -
#3923 Hát, StingraY a fene se tudja hogy hol jár, nagyon régen láttuk már, éppen ideje, hogy beköszönjön, ahogy Ablakos/jp10000-nek is.
(én még mindig csak péntek-szombaton érek rá, de Jackass meg KoS hétköznap is, ha 3-an lesztek, talán még páran csatlakoznak...)
Komplett új gép? Volt alaplapcsere is? -
#3922 Újra felraktam a GTL-t,
Most lett új gépem (full grafikán nem megy 50 Fps alá) és az F1 alatt eszembe jutottak azok a régi szép csapatások
Mit szólnátok, ha újra beindítanánk? Kéne még Jackass,Stingray,SuperCharger meg a többiek, és mivel látom: sok itt az "új" elég nagy létszámmal is tudnánk csapatni.
Apropó az összes régi szép verseny (ahol jelen voltam) meg van egy DVD-n és ha kell szívesen elküldöm őket bárkinek. -
#3921 Ma este szamithatok valakikre esetleg? -
KoS #3920 Nekem pentek valszeg nem jo, mert ceges buli, es nem biztos hogy autoba ulhetek utana :) -
#3919 Szorri, nekem holnap megint melo, ugyhogy nem megy.
Pentek este? -
KoS #3918 Esetleg meg valaki? SuperCharger, te jossz? -
#3917 Akkor en is benne vagyok! -
KoS #3916 Na, akkor ma este lesz valami?
Nekem fel9 korultol 10-ig megfelelne. -
#3915 Oks. -
KoS #3914 Akkor ma szunet... Holnap meglatjuk, nekem lehet hogy megfelelne holnap is ugyanez az ido. -
#3913 Hát, az nekem sem jó, én is kb. 8-tól úgy 10-ig. -
#3912 MA fel9tol nem erek ra csak elotte vagy 10 utan! -
KoS #3911 Ha este fel9-re gondolsz, akkor a mai nap ugrott, mivel en legkorabban pont fel9-tol max 10-ig erek ra... -
#3910 Most ugye másnap reggel fél 9-re gondolsz?? -
#3909 Hopp most jut eszembe fel9-tol VFR repulesre megyek online,igy elotte kellene csapatni,mert utana masfel oraig nem erek ra! :( -
#3908 CSL-re gondolsz?
Felolem mehet akar 6tol reggel 6ig is!! :) -
#3907 Nem tudjuk egyébként picit előbb kezdeni akkor?
Meg legyen valami más autó sztem, vmi erősebb, de stabil, mint mondjuk a kis BMW. -
#3906 Johetne meg +2 ember! :) -
KoS #3905 kb 10-ig nekem is jo (hasonloan mint tegnap). -
#3904 Okes en is!! Others? -
#3903 Ma este tudok jönni tutira! -
#3902 Ahh volt bornout celegyenesben + egymas tolasa es szar tga kepek nemsikerultek,pedig mondom kedvcsinalonak berakom! :(
3-an voltunk,ha van kedvetek holnap is mehet 1 ilyen 1 oras moka,ennyit kibirtok!! :) -
#3901 Én is maradok akkor picit, ha 9-kor elkezdjuk az a versenyt, jovok. -
#3900 9kor inditom servert! -
#3899 Vki at tudna kuldeni 0.9.9.9-et msn-en vagy sykpeon? -
#3898 Varlak!! -
KoS #3897 En felnezek hamachira 9 korul, aztan kiderul. -
#3896 No este akkor?! -
KoS #3895 Ez azt akarja jelenteni, hogy kesobb nem fogsz raerni? -
#3894 Nekem idomero se kell konyorgom csak csapassunk mar vmi ertelmeset!! Mondjatok konkret idopontot!