GT Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem sajna a kormányom bekrepált.anélkül pedig elég szar játszani.Még egy minivel el is lehet játszani....de a nagyobb kategóriás jármûvekkel nem tudok menni rendesen<#fejvakaras>#fejvakaras>javascript:szmajlik()
javascript:szmajlik()
javascript:szmajlik()
hy!
van ehhez egy nodvd crack?
vagy valamilyen mûködõ megoldás hogy induljon a játék?
elõre is köszi
van ehhez egy nodvd crack?
vagy valamilyen mûködõ megoldás hogy induljon a játék?
elõre is köszi
Megnyertem a 3. sorozatot is. Most jön a Porsche fanoknak való. Hát elsõ próbákra a 914-t irányítani megváltás a Cobrához képest, nem is említve a Corvettet.
Enyhen szolva de nekem nincs idom bannert osszedobni! 😞
Mennyiert veszed meg eredetit?
En csapatnek minden este de senki se jon!! :S
Mennyiert veszed meg eredetit?
En csapatnek minden este de senki se jon!! :S
Ara?
Nah a hungaroring mellett voltunk gokartozni,nemtudom jart e mar ott vki ,vmi baxott jo volt es dogre elfaradtam kezem sem tudom mozditani!!!!
Batran ajanlom mindekinek es olcso is raadasul!! 😊
Nah a hungaroring mellett voltunk gokartozni,nemtudom jart e mar ott vki ,vmi baxott jo volt es dogre elfaradtam kezem sem tudom mozditani!!!!
Batran ajanlom mindekinek es olcso is raadasul!! 😊
mi lett a bannerral???
Másnak se jön be?
Amúgy én holnap veszem meg az egyik 576-ban,
Már várom hogy nyomulhassak.
Másnak se jön be?
Amúgy én holnap veszem meg az egyik 576-ban,
Már várom hogy nyomulhassak.
Hello
Volna egy eredeti GT Legends-em eladó(még mindíg),érintetlen.
Székesfehérváron átvehetõ 3000 jó magyar forintért.
Net kód természetesen benne van,ha valakit érdekel privát vagy mél:
[email protected]
Szép napot
Volna egy eredeti GT Legends-em eladó(még mindíg),érintetlen.
Székesfehérváron átvehetõ 3000 jó magyar forintért.
Net kód természetesen benne van,ha valakit érdekel privát vagy mél:
[email protected]
Szép napot
Ha nem jön közbe más 8 után leszek majd.
Valaki nem adja el a GtL-t nekem?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Visszapillantot sose hasznalok csak belassita gepet,ott a hatranezet gomb!! 😛
Megnezem mennyit foglal es jelzek!!
Engem nem zavar a cockpit nezet!!
Megnezem mennyit foglal es jelzek!!
Engem nem zavar a cockpit nezet!!
😞( kár
Most mondta a rádió egyébként, hogy 22-es körzet többségében nem volt telefon. Jó, hogy pont mostanra idõzítették.
Milyen nagy betömörítve? Nem megy el levélben? 5 megát még biztos fogad.
Szerinted egyébként nincs rossz helyen a Falconban a kamera? Tök benne van az orrom a mûszerekben, plusz a visszapillantót egyáltalán nem látom, leghátulra/legfelülre állított ülésbõl sem.
Most mondta a rádió egyébként, hogy 22-es körzet többségében nem volt telefon. Jó, hogy pont mostanra idõzítették.
Milyen nagy betömörítve? Nem megy el levélben? 5 megát még biztos fogad.
Szerinted egyébként nincs rossz helyen a Falconban a kamera? Tök benne van az orrom a mûszerekben, plusz a visszapillantót egyáltalán nem látom, leghátulra/legfelülre állított ülésbõl sem.
Oks csak adj ftp servert ahova feltehetem! 😛
Amugy nem mentuk le ,mert david is lelepett,mert szar volt a feke es azt mondta szetszedi ,te meg hirtelen eltuntel ismet 2en maradtunk RedRiotal!! :S
PEdig tok kafa volt mar 4en!!
Amugy nem mentuk le ,mert david is lelepett,mert szar volt a feke es azt mondta szetszedi ,te meg hirtelen eltuntel ismet 2en maradtunk RedRiotal!! :S
PEdig tok kafa volt mar 4en!!
Nekem meg elment a netem, még a telefonvonal is. Hogy rohadna meg a matáv!!! Nem szoktam ilyet, de asszem ez most ideillik: <#violent>#violent>tíkom/matáv
Milyen volt az imolai verseny? Lementétek azért?
A Dijon-Prenois visszajátszását valaki elküldené berarolva? Elõre is köszi! 😊
Milyen volt az imolai verseny? Lementétek azért?
A Dijon-Prenois visszajátszását valaki elküldené berarolva? Elõre is köszi! 😊
Egesz hetvegen voltam de en ma este is leszek de legalabb 4 ember jojjon mar!!
Fel 8-tol hamachin leszek a szokasos helyen aztan folyt kov...
Fel 8-tol hamachin leszek a szokasos helyen aztan folyt kov...
Huu REdRiot amit adtal beallitasok azokkal mennyivel jobb vezetni nem kell agyontekergetnem a kormanyt es jobb ellenkormanyozni is igy!! Ezer THX!!! <#worship>#worship>
jaja este 8 után már érdemes befigyelgetni...
hát, nekem bejött😛
Tényleg igaz, nagyon sok szabálytalan rookie bohóckodik online, de ki nem szarja le õket.... Professional szintû versenyeken már kevesebben viccelõdnek, ott érdemes próbálkozni szvsz....
Na igen de errol mar beszeltem tobb emberrel is,hogy mai vilagban a sok g....ny 11 evesektol hany.....em van es sok csiter f....l!
Marpedig a net ezekkel van tele es irtozom toluk plane,h nagy a pofajuk!
Arra lennek kivancsi ,hogy online vannak e sokan estenkent es nem 11 eves idiotakkal van tele az egesz?! <#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
Marpedig a net ezekkel van tele es irtozom toluk plane,h nagy a pofajuk!
Arra lennek kivancsi ,hogy online vannak e sokan estenkent es nem 11 eves idiotakkal van tele az egesz?! <#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
Nem akarok görénykedni, de teljesen esélytelen, hogy megvegyétek az eredetit?😊 (még mindig 6rugó, de megéri sztem, az online miatt...)