7613
-
#4533 Ezzel a játékkal azt nem tudod letesztelni. -
#4532 BEnne vagyok en is,legalabb az ujdonsult 8800 GTX-et letesztelem!! :)))))))) -
#4531 8 körül lehetne. A művet elhelyeztem. -
KoS #4530 Sajnos ma me'g nem vagyok elerheto. Holnap este viszont szivesen nyomatnam! Csak legyen ember megfelelo uplinkkel :)
Mellesleg nagyon szep festes!! Elobb utobb en is szeretne'k majd sajat festest, csak meg nem allt ossze a kep a fejemben :) -
#4529 Ma este valami móka?
Addigis felraktam a gyűjtõbe az én (kis) Caprimat. Majd download plz...
Senki se csinált azóta saját festést?
-
#4528 nemtudok menni mer besz*rt a Hamachim . Mióta frissítettem egyetlen szervert sem látok, pedig már újratelepítettem. -
#4527 Ma este ígérkezik valami esetleg? -
#4526 Nemakarok senkit megbántani ,de szerintem ez a hrrrrönó elég illyesztő.
Bár biztos vannak olyanok akik kétkeréken szeretnek vele haladni, de nekem valahogy mindig bukfenc a vége. -
#4525 nah mivel nemvagyunk sokan nyitok egy servert Nordschleife-n (ismét)
kb 3 perc
-
#4524 szerintem megyek el itthonról,de ha nem is egyedül leszek itthon mehet éjfélig csapatás felőlem -
#4523 Este vmi?
-
#4522 Ilyen volt nálam is, az egyik dvd olvasóm nem engedte elindulni a gépet, ha csak a táp volt róla lehúzva. Bios bootsorrendtõl függetlenül... még a memórialeszámlálasig sem jutott.
A másik DVD olvasóm meg simán. -
#4521 Biosban boot sorrenden nem lehet változtatni? Esetleg próbáld meg a YASU-t.
(csak félve írom le google -> search -> YASU)
-
#4520 Gordini R8
lsd. 4476 hszólás. -
#4519 Egy Linket tudnátok közzé tenni h mit is kell leszedni pontsan? THX
-
#4518 De az tééleg gáz,akkor valami Jumperelési probléma lehet a házadban! Simán indulnia kellene és bootolni is a gépnek!
sajna többet nemtok segíteni én is csak így jáccok.. -
#4517 Köszi, azt már próbáltam úgy valóban megy, viszont amikor indítom a gépet akkor a vinyóm nem boot-ol be. Amikor a DVD is csatlakoztatva van akkor meg simán indul. Nem tudom miért van összefüggésben de ez van. Vagy esetleg bekapcsolt gép mellett is lehúzhatom, nem gáz?
Ezért kéne nekem valami szofveres megoldás. -
#4516 Szerintem az a legegyszerűbb megoldás,ha felrakod image-fileban a gamét a wiyódra ,DVD-t lehúzod a tápról aztán bemountolod a Daemon Toolsba file-t! Igaz ilyenkor nemtudod használni az olvasódat ,de legalább tucc jáccani -
#4515 Hali! Elolvastam a FAQ-t de nekem nem indul úgy sem ahogy le van írva, pedig mindent végigcsináltam. A 8. pontot hogy kell egészen pontosan megcsinálni? Mi az a Disable Node, mert én úgy ahogy írva van kétszer nyomtam rá a disable-t de semmi. Valami ötlet, esetleg egy másik program? Köszönöm -
#4514 Gordini R8 mikor lesz próbálva? Fel kellene hamachisoknak tenni. -
#4513 Kösz a gamet! Bocs ,h hamar eltüntem -
#4512 KAr ,hogy csak 4en voltunk !! :( -
#4511 NAh johet meg vki! :) -
#4510 10 perc es indul server!! -
eszetlen #4509 jo.
akkor ha bathurst lsz. adjatok egy linket, hogy pont ugyanaz legyen meg nekem is, nehogy mas verzio. ha mas lesz, akkor mas lesz.:) -
#4508 újra a régi szép idők autójai? -
#4507 NA mar 3an vagyunk 5tol indithatok servert csak kerek pontos palya nevet es autokat miket rakjak be,ha azt akarjatok ,hogy en csinaljam servert!? -
#4506 lehet én is jönnék,szerintem ki kéne próbálni cortin és alfa bathurstban,nagyobb kocsikat ott nem tudja mindenki eléggé kezelni bukkanók miatt -
#4505 is :) -
#4504 Szerintem en is! -
eszetlen #4503 Ma vki(k)? Ha 4-en leszunk min. en szerintem tudok majd jonni. -
#4502 Hy én is csak mostantól érek rá! Úgyhogy velem is számoljatok!
-
RedRiot #4501 nekem még work van, úgyhogy ma nem leszek :( -
KoS #4500 Ma este esetleg valami versenyszeruseg? En 8-9 kozott ernek be, ha leszunk tobben. -
syscoHUN #4499 persze a video kapasbol megvan,de abbol nemderul ki hogy melyik reszben van,ugyanis vagott.
De kiindulaskeppen egy 5let:
TopGear On Wiki -
syscoHUN #4498 Sajna igy kapasbol nemtudom,de megnezem,hatha megvan rippelve is nemcsak vhs-en,azt gyorsabban attudom nezni. -
#4497 Nem tudod veletlenul melyik szezonba probalja a Stig az autot estleg melyik resz? Megvan az egesz de meg nem neztem vegig az osszest s kivancsi letem ra. -
syscoHUN #4496 Ehhez ketseg sem fer,hogy eleg nagy tudas van az "oreg" mogott,ami marcsak abbol is kiderult,hogy ha joltudom o volt az a pilota aki besegitett a porsche gyarnak az uj carrera gt tesztelesenel.Azert ez nem olyan dolog,amit csak ugy valakira rabizzak.A masik a gt-vel kapcsolatban,hogy annakidejen a TopGear-ben amikor eppen ezt a kocsit teszteltek melyen tisztelt Stig kolleganak is eleg sok ido raforditassal sikerult csak "betornie" ezt a vasat,pedig orola sem mondhato hogy 10-20 autot vezetett mar.
A Colin-rol gondolom hogy azert lehet igy eloretekintoen nyilatkozni,mert az a ceg ami eddig 4 "ralliprogrambol" 4-et sikerult arkadra huznia az nagy valoszinuseggel az 5.-et is erre a vaganyra fogja terelni. -
#4495 Dehogy jott meg ki,de nem lesz ertelme kiprobalni szerintem! -
#4494 esztelen kollégával leugrunk kicsit Nordschleife-be ha vkinek kedve támadna egy kis kocsikázgatáshoz jőjjön! ha alakul vmi versenyszerű szóljatok!