GT Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3990 forint..
manapság minden drága ami nem lemezárban van?😊
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Igazam van?
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
Tűz Csucsu !
En benne vagyok! (hatha osszejovunk legalabb 4-en)
Ha valaki pedig spontán akar csapatni egyett, vegyen fel MSN-es, teljesen eltérõ idõkben megtalálható vagyok, és ketten hárman is egész jókat lehet kergetõzni szerintem! Nem kell midig túlszervezni.... 😄
Én professional-ra szoktam tenni, de asszem semmi különbség nincs, csak abban, hogy milyen segítséget kapcsolHATSZ be.
De ugyan ki szereti, ha vezetnek helyette? 😊
En nem tudok uj szobarol, szerintem csak siman pangas volt a mult heten.
Ezen a heten is meg kellene probalni 😊
Gondolom neilszab, meg te benne vagytok. Nekem is jo lenne az egyik este. Me'g 1-2 ember, aztan mehet 😄
De tok felesleg,mert alig nyomjuk mar es azt sem ertem hamachin hova lettek emberek,vagy miert nem jeleztetek,ha uj szoba van!!?? 😞
/de természetesen csak viccbõl vagyok nagyképûûû! <#smile>#smile><#action>#action>
Meg aki "szervezi" ezt az add-hoc típusú hamachi-s kergetõzést, az legyen szíves vegyen fel msn-en, mert kedvem támadt körbeautózni a mezõnyt! <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor> [email protected]
Meg ha már itt tarunk a tükrökkel is jó lenne kezdeni valamit, mert szerintem nem egészen azt mutatják a mit kéne...
Vkinek vmi tipp?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Nem megserteni akartalak!!
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
GTR2-es mokak palyaautokazasoktol hanyok ,mivel nem lehet keresztbe menni vagyis lehet ,de az nem arra valo!! 😊)))))))))