GT Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nektek se mûködik a játék szervere?amikor beállítást akarok nézni vagy multizni nem engede azt írja hogy nem lehet csatlakozni a szerverhez 😞
PrazeLee, StingraY, Ablakos?
viszont én futottam egy új legjobb idõt😊)
Pedig akárhogyis nézem, kutatom, a neten nem találtam semmi GTL-el foglalkozó kis közösséget, ki érti ezt? Ti sem tudok semmirõl, ezen a fórumon kívül?
/Sõt, ha hozzávesszük, hogy a gépi ellenfelek az ég világon semmi izgalmasra nem képesek, pl zárni a szöget, vagy nem ideális ívrõl bevágni eléd és úgy elõzni...semmi
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
régen nekem is az volt de most már inkább zoka kocsik amiket nehezebb irányítani
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
szvsz rakd fel a Nogrip RANK-re.
Aki még nem látta: Saját GTL videóm
(de már úgyis látta mindenki...)
Nekem megjött a kedvem a GTL-hez és sztem jó volna újra versenyezgetni.
De most úgyis le lesz cserélve a kártyám szóval majd megveszem miután meglesz a kártyám és utána hasitani fogom 😛
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
hameg nem játszanál vele egy hét múlva, akkor miért kifogás, hogy drága?
nem mindig a legújabb a jobb..sõõtt
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!